2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Bizimde yarın sabah dr. kontrolümüz var kızlar..11+6 oluyoruz yarın...Heyecan bastı beni bugünden..Bir aydır görmüyoum kuzumu..özledim sanırım ben bebişimi.. :) Keşke yarın c.nsiyetini de öğrenebilsek ne güzel olurdu...Bebek kıyafetlerine bakıp duruyorum hep

selamlar, aranızda bacak ağrısı ya da kramp tarzı ağrılar saplanan oluyor mu ? gece 5 ila 6 arası uykumdan uyanıyorum

Kızlar gazdan bahşedilmiş. Hemen hemen her yemege kimyon atar oldum.acılı ve kimyonlu bazen de corek otu atiyorum.bana iyi geldi.

selamlar, aranızda bacak ağrısı ya da kramp tarzı ağrılar saplanan oluyor mu ? gece 5 ila 6 arası uykumdan uyanıyorum
Ben de çok oluyordu. Doktor osteocare verdi. İçindevmagnezyum kalsiyum çinko falan var. Sen de söyle doktoruna belki böyle bir takviye verir. Benim şikayetim kalmadı

Kızlar merhaba çok şükür ikili taramam güzel çıktı :) darısı tüm bebişlere inşallah.yalnız geçen aya göre 1 kilo almışım doktorum azarladı ve 8 den sonra yeme içmeyi yasakladı. 4.ayımdayım 4 kilo almışım.hiç mide problemim olmadı şükür ancak böyle devam edersen diyet vereceğini söyledi sizde de var mı kilonuzu problem eden dr buarada 60 la hamile kalmıştım

Kızlar işyerinde insan kaynaklarıyla görüştüm. Doktordan gebeliğim gösteren rapor aldım. Bugün isterim verdim. Bugünden itibaren günde 7,5saat çalışacağım. 1,5 saat erken çıkacağım

hadi gözün aydın darısı başımıza :)
Allah izin verirse kızım olacak inşallah doktorum kesin olmamakla birlikte kıza benziyor dedi ama kesin değil dedi inşallah ikili testimiz sonuçlarında iyi çıkar

aynı haftadayız, bana da doktor aynı konuştu bakalım ne çıkacak

kilon fazla yok ben 84 ile hamile kaldım ilk 3 ayda yarım kilo almışım ama şimdi 2 haftada 1- 1,5 kilo aldım. yani azarlayacak bir şey yok bence dikkat etmeni önerebilir sadece sonradan kilo alımımız hızlanacak çünkü

Aynı ben 60 la kaldım su an 63.5 falanım aslında abartı yemiyorum ama bilemedim bu cumartesi doktoruma sorarım

Merhaba kızlar..Bizimde bugün kontrolümüz vardı..Bebişim ayaklarını ellerini hareket ettiriyordu içerde..Nasıl duygulandım ya..Kızımın sevinci de görülmeye değerdi :) İkili test istememiştim ben sadece ense kalınlığına ve burun kemiklerine baktı doktor..ense kalınlığı 1,4 çıktı normal dedi çok şükür.. Cinsiyeti sordum 11+6 ydı bugün pek ümidim yoktu ama...dr.da erken dedi..4 hafta sonra gel 15-16 dan önce netleşmez dedi..Nasıl geçecek 4 hafta bilmem..2 hafta sonra başka bir dr.a mı gitsem acaba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…