- 4 Haziran 2008
- 1.853
- 3.564
- 658
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #5.121
Hoşgeldin aramıza ozaman...Sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inş.Merhaba arkadaşlar bende eylul annesi olacağım ins.
selamlar, aranızda bacak ağrısı ya da kramp tarzı ağrılar saplanan oluyor mu ? gece 5 ila 6 arası uykumdan uyanıyorum
benim karın ve kasık bölgeme çok giriyoşu an işteyim ve sızı gibi ağrı girdikçe hopluyorum
bana da arasıra bıçak saplanır gibi oluyordu. Rahim büyüdüğü için oluyor sanırım
Birbirlerine hem arkadas hem yoldas olurlar. Ne guzel. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin2. KIZIM OLACAK İNŞALLAH
Çok normal o.potasyum ve magnezyum eksikliğinden oluyor.muz ye.selamlar, aranızda bacak ağrısı ya da kramp tarzı ağrılar saplanan oluyor mu ? gece 5 ila 6 arası uykumdan uyanıyorum
Ben de çok oluyordu. Doktor osteocare verdi. İçindevmagnezyum kalsiyum çinko falan var. Sen de söyle doktoruna belki böyle bir takviye verir. Benim şikayetim kalmadıselamlar, aranızda bacak ağrısı ya da kramp tarzı ağrılar saplanan oluyor mu ? gece 5 ila 6 arası uykumdan uyanıyorum
Kızlar işyerinde insan kaynaklarıyla görüştüm. Doktordan gebeliğim gösteren rapor aldım. Bugün isterim verdim. Bugünden itibaren günde 7,5saat çalışacağım. 1,5 saat erken çıkacağım
Allah izin verirse kızım olacak inşallahdoktorum kesin olmamakla birlikte kıza benziyor dedi ama kesin değil dedi inşallah ikili testimiz sonuçlarında iyi çıkar
Kızlar merhaba çok şükür ikili taramam güzel çıktı :) darısı tüm bebişlere inşallah.yalnız geçen aya göre 1 kilo almışım doktorum azarladı ve 8 den sonra yeme içmeyi yasakladı. 4.ayımdayım 4 kilo almışım.hiç mide problemim olmadı şükür ancak böyle devam edersen diyet vereceğini söyledi sizde de var mı kilonuzu problem eden dr buarada 60 la hamile kalmıştım
Kızlar merhaba çok şükür ikili taramam güzel çıktı :) darısı tüm bebişlere inşallah.yalnız geçen aya göre 1 kilo almışım doktorum azarladı ve 8 den sonra yeme içmeyi yasakladı. 4.ayımdayım 4 kilo almışım.hiç mide problemim olmadı şükür ancak böyle devam edersen diyet vereceğini söyledi sizde de var mı kilonuzu problem eden dr buarada 60 la hamile kalmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?