- 31 Mart 2016
- 2.301
- 3.182
- 63
- 37
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #6.941
Sağol canım cok sukur benı cok zorlamıyor suan ıcın bende naparım ne ederım dıye cok uzuluyordum dua edıyordum devamlı cok Zorlul cekmemem ıcın. Yedıklerıme cok dıkkat edıyorum ama yaklasık 3yıldır asıtlı hıcbır ıcecek , cips fln hayatımda yok. Kızartma ve baharat olabıldıgınce az yıyorum boylece bana ıyı gelen seylerı yaptıgım ıcın kontrol alditınsa devam edıyoruz suan senın de kısa surede ıyılesme haberını alırız umarım ıhlamur bal karısımı da benım bogazımı herzaman rahatlatmıstır mesela. Doktorum da her bıtkı cayı degıl ama gunde ıkı fıncanı gecmıyorsa ıhlamur ıcılebılır demıstıTeşekkür ederim canım, evde var da ben onu kullanmadan atlatabilir miyim diye bakındım ama enimde sonunda ona kalcam gibi şişlik hissediyorum boğazımda, adaçayıyla beraber birkaç gün onu da kullanıp en azından boğazımı rahatlatıp bırakırım, ne yapayım gittikçe dayanması zorlaşıyor. Allah yardımcın olsun bizimkiler geçici senin hep varmış, çok zormuş ya
İnşallah canım sağol, Sabahları portakal suyu içiyordum o da asitliymiş gastrit ve ülserlilerin yeme şekline bakıp, ona göre beslenmemi düzenleyeyim bende. 1-2 hafta sürer diyorlar ama bakalım inşallah bu kadar kısa sürelidir.Sağol canım cok sukur benı cok zorlamıyor suan ıcın bende naparım ne ederım dıye cok uzuluyordum dua edıyordum devamlı cok Zorlul cekmemem ıcın. Yedıklerıme cok dıkkat edıyorum ama yaklasık 3yıldır asıtlı hıcbır ıcecek , cips fln hayatımda yok. Kızartma ve baharat olabıldıgınce az yıyorum boylece bana ıyı gelen seylerı yaptıgım ıcın kontrol alditınsa devam edıyoruz suan senın de kısa surede ıyılesme haberını alırız umarım ıhlamur bal karısımı da benım bogazımı herzaman rahatlatmıstır mesela. Doktorum da her bıtkı cayı degıl ama gunde ıkı fıncanı gecmıyorsa ıhlamur ıcılebılır demıstı
Evet canm clexan 0.4 ve coraspin kullanıyorum. 34.haftaya kadar progestan da kullanicam . Haliyle normal doğum zor yanı ..Yaa ıkınız de saglıklı nasıl olacaksanız tabiki öyle ilerleyin canım. Kan sulandırıcı iğne mi kullanıyorsun tam olarak ?
Emin misin normal doğum yapamayacağına? Çok istekliysen birkaç doktora daha sor. Çünkü doktorlardan bazıları bunları bahane ederek sezeryana yönlendiriyorlar. Ben de kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Zaten doğumdan birkaç hafta önce kesebiliyorlarmış iğneyi.Evet canm clexan 0.4 ve coraspin kullanıyorum. 34.haftaya kadar progestan da kullanicam . Haliyle normal doğum zor yanı ..
Bana doğumdan 12 saat önce keseceğiz dedi . Aslında bunu direk doktordan duysam bnde inanmazdm ama kendim araştırıp sordum . Brde doktor normalde bütn gebelere normal doğum diye diretiyormus eltimde aynı doktora gitti oda clexane 0.4 kullandı ama ona normal doğum yapacaksın dedi hatta bacak kaslarını geliştirmesi için egzersiz vermişti bu güçsüz kaslarla doğuma giremezsin deyip.. bence hastanın durumuna göre değerlendiriyor doktor öncesi iki dusuk yasamissin zaten kolay olmadı diyo ne bilim ikna edici söyledikleri. :)) Çokta istekli değilim yani sezeryan işime daha iyi geldi çünkü 1 hafta önceden iğneyo bırakmak bni çok tedirgin ederdi . Bebek icn hangisi iyiyse o olsun canm.Emin misin normal doğum yapamayacağına? Çok istekliysen birkaç doktora daha sor. Çünkü doktorlardan bazıları bunları bahane ederek sezeryana yönlendiriyorlar. Ben de kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Zaten doğumdan birkaç hafta önce kesebiliyorlarmış iğneyi.
Aynen canım benim kız ufak olduğu için herşeyi yeni duruyor bende ortak renk aldım bebek arabası puseti mama sandalyesi hiç birini almayacağım bi tek küçük bir beşik yoo bişey olcak diye değil canım ona bende karşıyım Allah korusun hastaneye doğuma giderken kaybeden birini duymuştum o nasip kısmet hani ay olarak çok var diye diyorum bide henüz öyle çıkamadım yoksa dediğin gibi netten bakıyorum nasıl güzel şeyler yapmışlar erkeklere göre cici bici şeylerden sonra erkek papyon lu şeylerde çok ilgimi çekiyor :))))Canım ben kızımın alışverişlerinde de büyük olan şeyleri hep ortak renklerden felan aldım.. Sanki içimde doyasıya mavi alma isteği varmış..Donattık her tarafı mavilerle :) Erkeni geçi yokki canım bu işin.. Rabbim hepimizin evladını korusun da olacak olanı biz engelleyemeyiz 15,.haftada başımıza kötü bişey gelebilir 35 haftada veya doğduktan sonradaOnun için diyorum ki insanın hevesi varsa yapmalı bence.. Allah korusun aksi bi durumda çul çaputu falan görcek durumda olmayız ki...Rabbim meleklerimizi bize bağışlasın inşallah.... Birazda bu alışverişlerde benim kızda benim kanıma giriyor ona uyuyorum yapıyoruz alışverişi :) Birde ben çalışıyorum şuan.. En azından doğuma kadar alınacakların taksitlerini ödemiş olurum diye düşünüyorum..Doğduktan sonra daha rahat ederiz..
Kızımda bende son 2 ay yapmıştım alışverişimi büyük eşyalarımız var belki ondan pek bakıcağım bişeyde yok aslında küçük bir beşik ve hastane çıkışı kıyafetler :)) inşallah hepimiz sağsağlim kavuşuruz yavrularımızaBen 7. Aya kadar bekledim 7. Aydan sonra dogsada yasama sansi yuksek. Tercih meselesi. Kiyafet o su bu alinir. En zevkli en kolay is. Ben kisa zamanda hallettim merak etme. Vakit dar olunca daha iyi alisveris oluyor. Ne alacagimi arastirip belirledim. En son almasi kaldi.
Evet canm clexan 0.4 ve coraspin kullanıyorum. 34.haftaya kadar progestan da kullanicam . Haliyle normal doğum zor yanı ..
Yetiskinde sabah aksam 2 ser yemek kasigi biliyorum. Ben iki yemek kasigi kadar tuketiyorum. Baska bilen varsa iyi olur. Hamileyiz fazla gelmez tuketiyoruz zaten.Bende keçiboynuzu pekmezi bin bebeğe çok faydalı olduğunu ve bebeğe kilo yaptığını duydum ne kadar tüketilmeli gün içinde bilen var mı
Gecmis olsun canim. Allah kolay dogumlar nasip etsin hepimize. En ufak bir risk bile olsa normal dogum icin diretmeye gerek yok bence. İlk gebeligimde zorunlu sezeryan oldum . Gayet iyi gecti. Kaldiki oglumda enfeksiyon vardi. Normal dogsa enfeksiyon degerleri yuksek cikacakti. O yuzden cok sevindim sezerysn olmasina . Hayirlisi oyleymis. Tedavi olmasan bile normal dogum olacak diye birsey yok zaten o yuzden hic uzulme. . Bebek karar veriyor. Bebek icin hangisi saglikliysa o olsun. Kismet isi hayirlisi neyse oyle olsun.Bana doğumdan 12 saat önce keseceğiz dedi . Aslında bunu direk doktordan duysam bnde inanmazdm ama kendim araştırıp sordum . Brde doktor normalde bütn gebelere normal doğum diye diretiyormus eltimde aynı doktora gitti oda clexane 0.4 kullandı ama ona normal doğum yapacaksın dedi hatta bacak kaslarını geliştirmesi için egzersiz vermişti bu güçsüz kaslarla doğuma giremezsin deyip.. bence hastanın durumuna göre değerlendiriyor doktor öncesi iki dusuk yasamissin zaten kolay olmadı diyo ne bilim ikna edici söyledikleri. :)) Çokta istekli değilim yani sezeryan işime daha iyi geldi çünkü 1 hafta önceden iğneyo bırakmak bni çok tedirgin ederdi . Bebek icn hangisi iyiyse o olsun canm.
Tabii ki öncelik bebeklerimize sağlıkla kavuşmak. Şunu demek istedim tek başına kan sulandırıcı kullanmak normal doğum için engel değil. Çünkü aynı kanama riski sezeryanda daha fazla. Sezeryandan öncede kan sulandırıcıyı bıraktırıyorlar.Hayırlısı olsun senin ve bebeğin içinBana doğumdan 12 saat önce keseceğiz dedi . Aslında bunu direk doktordan duysam bnde inanmazdm ama kendim araştırıp sordum . Brde doktor normalde bütn gebelere normal doğum diye diretiyormus eltimde aynı doktora gitti oda clexane 0.4 kullandı ama ona normal doğum yapacaksın dedi hatta bacak kaslarını geliştirmesi için egzersiz vermişti bu güçsüz kaslarla doğuma giremezsin deyip.. bence hastanın durumuna göre değerlendiriyor doktor öncesi iki dusuk yasamissin zaten kolay olmadı diyo ne bilim ikna edici söyledikleri. :)) Çokta istekli değilim yani sezeryan işime daha iyi geldi çünkü 1 hafta önceden iğneyo bırakmak bni çok tedirgin ederdi . Bebek icn hangisi iyiyse o olsun canm.
Bna niye öyle dedi acaba ya farklı durumlarida mi göz önünde bulunduruyor çünkü aynı doktor başka iğne kullananlara normal yaptrdiBende ilk bebeğimi 17.haftalıkken kaybettim şuan iğne ve aspirin kullanıyorum ama normal doğum diyor benim doktorum çevremde de iğne kullanıp normal doğum yapan var.
Ben de normal doğumda ısrarcı ol ne olursa olsun demedim. Normal doğum istiyordum kan sulandırıcı kullandığım için olmayacak deyince kan sulandırıcı kullanmak normal doğum için engel değil dedim. Yorumun bir ucundan tutup cevap vermen yanlış bence.Gecmis olsun canim. Allah kolay dogumlar nasip etsin hepimize. En ufak bir risk bile olsa normal dogum icin diretmeye gerek yok bence. İlk gebeligimde zorunlu sezeryan oldum . Gayet iyi gecti. Kaldiki oglumda enfeksiyon vardi. Normal dogsa enfeksiyon degerleri yuksek cikacakti. O yuzden cok sevindim sezerysn olmasina . Hayirlisi oyleymis. Tedavi olmasan bile normal dogum olacak diye birsey yok zaten o yuzden hic uzulme. . Bebek karar veriyor. Bebek icin hangisi saglikliysa o olsun. Kismet isi hayirlisi neyse oyle olsun.
Aynen sizede geçmiş olsun. Rabbim öyle nasip ettiğine göre vardır br bildiği iyiki öyle olmuş diyorsun bakGecmis olsun canim. Allah kolay dogumlar nasip etsin hepimize. En ufak bir risk bile olsa normal dogum icin diretmeye gerek yok bence. İlk gebeligimde zorunlu sezeryan oldum . Gayet iyi gecti. Kaldiki oglumda enfeksiyon vardi. Normal dogsa enfeksiyon degerleri yuksek cikacakti. O yuzden cok sevindim sezerysn olmasina . Hayirlisi oyleymis. Tedavi olmasan bile normal dogum olacak diye birsey yok zaten o yuzden hic uzulme. . Bebek karar veriyor. Bebek icin hangisi saglikliysa o olsun. Kismet isi hayirlisi neyse oyle olsun.
Anladım demek istediğinizi teşekkür edermTabii ki öncelik bebeklerimize sağlıkla kavuşmak. Şunu demek istedim tek başına kan sulandırıcı kullanmak normal doğum için engel değil. Çünkü aynı kanama riski sezeryanda daha fazla. Sezeryandan öncede kan sulandırıcıyı bıraktırıyorlar.Hayırlısı olsun senin ve bebeğin için
Bna niye öyle dedi acaba ya farklı durumlarida mi göz önünde bulunduruyor çünkü aynı doktor başka iğne kullananlara normal yaptrdi
Anladım demek istediğinizi teşekkür edermzaten coraspini 20.hfta birakacagiz igneyide bıraktırır belli br zamnda başka şeyleri göz önünde bulunduruyor demk ki hem kesinde demedi büyük ihtimal sezeryan yaparz risk almak istemem ama son haftalar hersy yolunda olursa normal doğuma dönebilir dedi.
Ben size cevap yazmadim. Konunun yada cevabimin sizinle hic bir ilgisi yok. Konu sahibinin yazisina ve kendimle olsn durumumu yazdim. Kendi kendine uzerine alinmissin yazini tam okumadim bile. Son cumleni sana iade ediyorum.Ben de normal doğumda ısrarcı ol ne olursa olsun demedim. Normal doğum istiyordum kan sulandırıcı kullandığım için olmayacak deyince kan sulandırıcı kullanmak normal doğum için engel değil dedim. Yorumun bir ucundan tutup cevap vermen yanlış bence.
Sanırım sorunun da bu yazıları tam okumadan cevaplaman. Arkadaşın yazdığına kendi yaşadığınla verdiğin cevap konuyu bambaşka yere götürüyor. Bu konuda uyarmak istedim.Ben size cevap yazmadim. Konunun yada cevabimin sizinle hic bir ilgisi yok. Konu sahibinin yazisina ve kendimle olsn durumumu yazdim. Kendi kendine uzerine alinmissin yazini tam okumadim bile. Son cumleni sana iade ediyorum.
Buna cevap verecek kisi konuyu yazdigim kisidir. Sen degil. Baska bir yere goturdugu yok. Sen nasil anlarsan da anla sana cevap yazmadim. boyle yaparak israr ediyorsun zaten yazdiklarinla her ne kadar israr etmiyorum desende. Burda Tibbi acidan birseye birbirimizi zorlamiyoruz. Sunu yap binu yap demiyoruz. Tibbi acidan drumuz karar veriyor. Kimse kimseyi yonlendirmiyor. Birsey varsa cavap yazdigim kisi sorarina cevap veririm. Kaldiki ben senin gibi kan sulandirici biraktiriyorlar soyle yapitorlar boyle yapiyorlar demedim bile. Sezeryan olacaksin demedim. Uzatmayin . konunun seninle ilgisi yok bana ikide bir yazmaSanırım sorunun da bu yazıları tam okumadan cevaplaman. Arkadaşın yazdığına kendi yaşadığınla verdiğin cevap konuyu bambaşka yere götürüyor. Bu konuda uyarmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?