- 9 Ocak 2017
- 276
- 528
- 18
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #6.901
Bende ilk hamililigimde bekledim. Birde ne olur ne olmaz diye 6. Ayda yapmaya basladim. Simdi ikinci cocuk olunca alacaklar azaliyor. Bide cinsiyeti kesinlessin daha iyi.
Ben Elvankentte otoruyorum canım..Etimed hastanesine gidiyorum evime ve işime yakın..Keçiören, medical parka devam ediyorum sen?
Gözünaydın canım...Darısı bize inşallahAyrintili usg yi oldum. Çok şukur hersey normal. Bundan sonra da Allah a emanet. İnsallah herkesin ki normal sıkıntisiz normal gecer.
Ay herşeyini aldınız canım erkek o merak etme :) ben sadece ikili yakalık aldım lcw dan cinsiyetini öğrenince boş olmasın diye :)) mavi hiç bişey yok bende çok istiyorum ama erken mi diyorum bilemiyorumEğer bizimkinde değişiklik olursa yandık :) Beşiğinden uyku setine aldığımız kıyafetler hep mavi :) Kızım çok hevesliydi erken davrandık..
Canım ben kızımın alışverişlerinde de büyük olan şeyleri hep ortak renklerden felan aldım.. Sanki içimde doyasıya mavi alma isteği varmış..Donattık her tarafı mavilerle :) Erkeni geçi yokki canım bu işin.. Rabbim hepimizin evladını korusun da olacak olanı biz engelleyemeyiz 15,.haftada başımıza kötü bişey gelebilir 35 haftada veya doğduktan sonradaAy herşeyini aldınız canım erkek o merak etme :) ben sadece ikili yakalık aldım lcw dan cinsiyetini öğrenince boş olmasın diye :)) mavi hiç bişey yok bende çok istiyorum ama erken mi diyorum bilemiyorum
Benim geçen hafta vardı boğaz ağrım canım..Bu hafta o geçti yerini öksürüğe bıraktı.. Gıcık şeklinde öksürük var deli ediyor beni... normalde pek hastalanmam falan ben..Hamilelikten kaynaklı çıktı sanki bende de herşey. :) Sabah diyorum eşime Hayırlsıyla bir doğursaydım :)Boğaz ağrısı çeken var mı? Mide yanmasıyla başladı geçmiyor bir türlü. Boğazımda takılı bir yumru var nefes aldıkça ağrıyor, geçen gün devlete gittim kbb ye git dedi de, gidemedim henüz, Ben zaten çocukluğumdan beri kbb hastasıyım ilk defa oluyor böyle birşey, soğuk algınlığı falan da yaşamadım ki hamilelikten olduğunu düşünüyordum o yüzden.
Ben 7. Aya kadar bekledim 7. Aydan sonra dogsada yasama sansi yuksek. Tercih meselesi. Kiyafet o su bu alinir. En zevkli en kolay is. Ben kisa zamanda hallettim merak etme. Vakit dar olunca daha iyi alisveris oluyor. Ne alacagimi arastirip belirledim. En son almasi kaldi.Ay herşeyini aldınız canım erkek o merak etme :) ben sadece ikili yakalık aldım lcw dan cinsiyetini öğrenince boş olmasın diye :)) mavi hiç bişey yok bende çok istiyorum ama erken mi diyorum bilemiyorum
Daha once burda yazdim adacayi gargarasi ve ilik bol su tuket canim. Gecmis olsunBoğaz ağrısı çeken var mı? Mide yanmasıyla başladı geçmiyor bir türlü. Boğazımda takılı bir yumru var nefes aldıkça ağrıyor, geçen gün devlete gittim kbb ye git dedi de, gidemedim henüz, Ben zaten çocukluğumdan beri kbb hastasıyım ilk defa oluyor böyle birşey, soğuk algınlığı falan da yaşamadım ki hamilelikten olduğunu düşünüyordum o yüzden.
Sağol canım deneyeyim onları da, kaç gündür yemediğim şey kalmadı asit için, geçmedikçe sinir etti.Daha once burda yazdim adacayi gargarasi ve ilik bol su tuket canim. Gecmis olsun
Çok kötü ya, nefes aldıkça tahriş ediyor sanki, demek insanlar o yüzden artık doğurayım diye gün sayıyorBenim geçen hafta vardı boğaz ağrım canım..Bu hafta o geçti yerini öksürüğe bıraktı.. Gıcık şeklinde öksürük var deli ediyor beni... normalde pek hastalanmam falan ben..Hamilelikten kaynaklı çıktı sanki bende de herşey. :) Sabah diyorum eşime Hayırlsıyla bir doğursaydım :)
Adacayi demledikten sonra 24 saat kalabiliyor. Banyoya koy agridikca gargara yap. Sirkeli su ile sabah bir kere gargara yap. Birde ilik su al yanina bogazini kurutma. Gece daha cok agrir su icmedigin icin. Mide yanmasi dedin yanlis hatirlamiyorsam maden suyu asit yakiyorsa bir yudum sut gecmezse bir yudum daha gecmezse bir yudum daha uc yudumu gecmesin biraz bekle tabii.Sağol canım deneyeyim onları da, kaç gündür yemediğim şey kalmadı asit için, geçmedikçe sinir etti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?