- 29 Haziran 2015
- 2.806
- 4.279
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #6.961
Kavga etme niyetiyle yazmamıştım başta.Sadece biz karşılıklı yazarken konunun karışmasıyla ilgili uyarmak istedim. Çok da önemli değildi.Hadi uzatmayalım. İşimize bakalım.Buna cevap verecek kisi konuyu yazdigim kisidir. Sen degil. Baska bir yere goturdugu yok. Sen nasil anlarsan da anla sana cevap yazmadim. boyle yaparak israr ediyorsun zaten yazdiklarinla her ne kadar israr etmiyorum desende. Burda Tibbi acidan birseye birbirimizi zorlamiyoruz. Sunu yap binu yap demiyoruz. Tibbi acidan drumuz karar veriyor. Kimse kimseyi yonlendirmiyor. Birsey varsa cavap yazdigim kisi sorarina cevap veririm. Kaldiki ben senin gibi kan sulandirici biraktiriyorlar soyle yapitorlar boyle yapiyorlar demedim bile. Sezeryan olacaksin demedim. Uzatmayin . konunun seninle ilgisi yok bana ikide bir yazma
Kavga etme niyetiyle yazmamıştım başta.Sadece biz karşılıklı yazarken konunun karışmasıyla ilgili uyarmak istedim. Çok da önemli değildi.Hadi uzatmayalım. İşimize bakalım.Buna cevap verecek kisi konuyu yazdigim kisidir. Sen degil. Baska bir yere goturdugu yok. Sen nasil anlarsan da anla sana cevap yazmadim. boyle yaparak israr ediyorsun zaten yazdiklarinla her ne kadar israr etmiyorum desende. Burda Tibbi acidan birseye birbirimizi zorlamiyoruz. Sunu yap binu yap demiyoruz. Tibbi acidan drumuz karar veriyor. Kimse kimseyi yonlendirmiyor. Birsey varsa cavap yazdigim kisi sorarina cevap veririm. Kaldiki ben senin gibi kan sulandirici biraktiriyorlar soyle yapitorlar boyle yapiyorlar demedim bile. Sezeryan olacaksin demedim. Uzatmayin . konunun seninle ilgisi yok bana ikide bir yazma
Yazma diyorum He heeKavga etme niyetiyle yazmamıştım başta.Sadece biz karşılıklı yazarken konunun karışmasıyla ilgili uyarmak istedim. Çok da önemli değildi.Hadi uzatmayalım. İşimize bakalım.
Sanırım ondan canm ya doktorn dediğide bu zaten 2 buck senedir ugrasiyorsun bebek için en iyi olanı tercih ederz dedi. O yüzden bekleyp gorecegz Allahım sağlıkla nasip etsnMerabq cnm iğnedende ziyade bzm bebekleri biliosun çok çaba gösterdik düşükler tedaviler çoğu dr kıymetli bebek diye nitelendirir ve riske atmak istemez bende sezeryan düşünüyorum bu sebep daha yüksek
Aman biz icimiz raht alalimda kucağımiza daha ne isteyelm :)Yani risk derken kanamdan ziyade normal doğum esnasında oluşabilecek sıkıntılar daha çok diye riski en aza indirmek için sezeryan diyorlar
Kızlar bebeğinizin hareketlerini dışarıdan hissediyor musunuz? Kaç kere uğraştım vurduğu yere elimi koyuyorum bu sefer başka yere vuruyor. Kovalamaca oynuyoruz resmen
22 23 e kadar zamanı var diyorlar. Ama bi hissetmeye başladın mı müptelası oluyorsun. Bence hamileliğin en güzel tarafıBen ne zamn hissederm ya :) bugn 16+0 olduk artk hissetmem gerek dimi :)
Bn br kere birşey hissettim ama böyle içimde birşey döndü balık takla attı sanki :) bu bebek mi acaba22 23 e kadar zamanı var diyorlar. Ama bi hissetmeye başladın mı müptelası oluyorsun. Bence hamileliğin en güzel tarafı
Evt o papyonlu tutumlar falan nasıl hoş ya :) erkek çocuklarına neler var artık neler..şanslı bir zamanda doğuruyoruzAynen canım benim kız ufak olduğu için herşeyi yeni duruyor bende ortak renk aldım bebek arabası puseti mama sandalyesi hiç birini almayacağım bi tek küçük bir beşik yoo bişey olcak diye değil canım ona bende karşıyım Allah korusun hastaneye doğuma giderken kaybeden birini duymuştum o nasip kısmet hani ay olarak çok var diye diyorum bide henüz öyle çıkamadım yoksa dediğin gibi netten bakıyorum nasıl güzel şeyler yapmışlar erkeklere göre cici bici şeylerden sonra erkek papyon lu şeylerde çok ilgimi çekiyor :))))
Kişiden kişiye değişiyor sanırim canım. .benim ikinci bebeğim 17 hafta ama hala hissedemedimMerhaba kızlar 20. Haftada hissetmeye başlarmış ilk anneliği olanlar.ancak ikinci bebegi olanlar 16. Haftada anlayabilirmis
Evet canım eskiden yoktu hep kız cocuguna göre vardı gerçekten sansımıza çok tarz şeyler var inşallah alıp giydirdiğimiz günlerde yazarız böyle birbirimize :)Evt o papyonlu tutumlar falan nasıl hoş ya :) erkek çocuklarına neler var artık neler..şanslı bir zamanda doğuruyoruz
Aman biz icimiz raht alalimda kucağımiza daha ne isteyelm :)
Ay bana çok şey aldım gibi geldi ama eve gelip yazınca bişi almamışım sürekli 0-3 ay çok şey almıcam diye diye nanedeyse hiçbirşey almamışımTabiki yazarız canım :) Hatta unuttuklarımızı da hep beraber tamamlarız
Planım normaldi :) burda kan sulandırıcı igne kullananların normal doğum yapması sakıncalı denilince doktoruma sordum oda dedi ki.
Normal doğum en iyisi ama riskli br gebeliğin var bu yüzden daha fazla risk alipta normal doğum yaptirmam büyük ihtimal bebek için en sağlıklısi sezeryan olur dedi. Bu arada duyduklarımi onayladı kan sulandırıcı igne kullananların doğum esnasında damarları catlayp kanamanin durdurulamama gbi riskleri varmis . Doktorda bunu göze alamam dedi işte.
Merabq cnm iğnedende ziyade bzm bebekleri biliosun çok çaba gösterdik düşükler tedaviler çoğu dr kıymetli bebek diye nitelendirir ve riske atmak istemez bende sezeryan düşünüyorum bu sebep daha yüksek
Olabilir canım. Bazıları balık karnında hareket ediyormuş gibi hissediyormuş. Benim plasenta önde olduğu için daha çok içimde karınca geziyormuş gibi hissediyordum. Plasenta hareketi emiyormuş sünger gibi. Şimdi de daha çok idrar keseme doğru, aşağılara vuruyorBn br kere birşey hissettim ama böyle içimde birşey döndü balık takla attı sanki :) bu bebek mi acaba
Söylediklerine katılıyorum. Ben de bu hamileliğimde acayip normal doğuma hevesleniyorum. İnternetten pozitif doğum hikayelerini okuya okuya oldu sanırımYaa canım böyle karışmak gibi istemiyorum lütfen yanlış anlama. Evet kıymetli hele de bebgini kaybedenler için su an eldeki çok daha kıymetli... ki bunu 13.haftada sebepsiz bebeğini kaybeden bir anne olarak söylüyorum... Velakin bu bakış acısını yanlış buluyorum... Sezeryan normal doğumdan daha güvenli değil. biri normal digeri acil bir durum gerekliginde kullanılması gereken tıbbi bir tedavi şekli. Ve sezeryan sıfır riskli değilaksine kocaman bir ameliyat bir kere narkozdan uyanamama gibi bir durum var.... Anne bebek bağlanması...bebeğin bakrerilerle doğmasını n engellenmesi vs vs negatif yonleride var... yanlış anlama lütfen tıbbi bir zorunluluktan bende tabikide sezeryan isterim bu ne güzel bir kurtuluş anne ve bebek için.. ama böyle szerzeyan sıfır risksiz bir şey gibi gosterilip normal doğum tu kaka yapıldığında anlayamıyorum. Sözlerim sadece sana değil konu geçtiği için duygularımı paylaşmak istedim:)
Umarım hepimiz bebeklerimizi sağlıcakla kucagimiza alırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?