2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kavga etme niyetiyle yazmamıştım başta.Sadece biz karşılıklı yazarken konunun karışmasıyla ilgili uyarmak istedim. Çok da önemli değildi.Hadi uzatmayalım. İşimize bakalım.

Kavga etme niyetiyle yazmamıştım başta.Sadece biz karşılıklı yazarken konunun karışmasıyla ilgili uyarmak istedim. Çok da önemli değildi.Hadi uzatmayalım. İşimize bakalım.

Merabq cnm iğnedende ziyade bzm bebekleri biliosun çok çaba gösterdik düşükler tedaviler çoğu dr kıymetli bebek diye nitelendirir ve riske atmak istemez bende sezeryan düşünüyorum bu sebep daha yüksek
Sanırım ondan canm ya doktorn dediğide bu zaten 2 buck senedir ugrasiyorsun bebek için en iyi olanı tercih ederz dedi. O yüzden bekleyp gorecegz Allahım sağlıkla nasip etsn

Merhaba kızlar 20. Haftada hissetmeye başlarmış ilk anneliği olanlar.ancak ikinci bebegi olanlar 16. Haftada anlayabilirmis

Evt o papyonlu tutumlar falan nasıl hoş ya :) erkek çocuklarına neler var artık neler..şanslı bir zamanda doğuruyoruz

Evt o papyonlu tutumlar falan nasıl hoş ya :) erkek çocuklarına neler var artık neler..şanslı bir zamanda doğuruyoruz
Evet canım eskiden yoktu hep kız cocuguna göre vardı gerçekten sansımıza çok tarz şeyler var inşallah alıp giydirdiğimiz günlerde yazarız böyle birbirimize :)

Canimn hakkında hayırlısı olsun. İnşallah bebeğin en sağlıklı şekilde sana gelir kavusursunuz inşallah:)
Velakin tek bir doktorla yetinmememni öneririm.artık bir çok doktor sezeryani günü tarihi saati belli olduğu içi n daha çok önemsiyor ve gebelerin gözünü korkutuyor. en azından bir tane doğal doğum yanlısı doktorun da fikrini al derim. Tabi son karar senin. hayırlısı olsun.

Merabq cnm iğnedende ziyade bzm bebekleri biliosun çok çaba gösterdik düşükler tedaviler çoğu dr kıymetli bebek diye nitelendirir ve riske atmak istemez bende sezeryan düşünüyorum bu sebep daha yüksek

Yaa canım böyle karışmak gibi istemiyorum lütfen yanlış anlama. Evet kıymetli hele de bebgini kaybedenler için su an eldeki çok daha kıymetli... ki bunu 13.haftada sebepsiz bebeğini kaybeden bir anne olarak söylüyorum... Velakin bu bakış acısını yanlış buluyorum... Sezeryan normal doğumdan daha güvenli değil. biri normal digeri acil bir durum gerekliginde kullanılması gereken tıbbi bir tedavi şekli. Ve sezeryan sıfır riskli değil aksine kocaman bir ameliyat bir kere narkozdan uyanamama gibi bir durum var.... Anne bebek bağlanması...bebeğin bakrerilerle doğmasını n engellenmesi vs vs negatif yonleride var... yanlış anlama lütfen tıbbi bir zorunluluktan bende tabikide sezeryan isterim bu ne güzel bir kurtuluş anne ve bebek için.. ama böyle szerzeyan sıfır risksiz bir şey gibi gosterilip normal doğum tu kaka yapıldığında anlayamıyorum. Sözlerim sadece sana değil konu geçtiği için duygularımı paylaşmak istedim:)
Umarım hepimiz bebeklerimizi sağlıcakla kucagimiza alırız.

Bn br kere birşey hissettim ama böyle içimde birşey döndü balık takla attı sanki :) bu bebek mi acaba
Olabilir canım. Bazıları balık karnında hareket ediyormuş gibi hissediyormuş. Benim plasenta önde olduğu için daha çok içimde karınca geziyormuş gibi hissediyordum. Plasenta hareketi emiyormuş sünger gibi. Şimdi de daha çok idrar keseme doğru, aşağılara vuruyor

Söylediklerine katılıyorum. Ben de bu hamileliğimde acayip normal doğuma hevesleniyorum. İnternetten pozitif doğum hikayelerini okuya okuya oldu sanırım ilkinde zorunlu ve acil olarak sezeryan olmuştum. Geçen sene Ocak ayında. Şu anda da baya bi riskli gebeyim. Sorucam doktoruma bu hafta normal doğum şansım var mı? sanmıyorum gerçi ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…