2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Boğazımda ki de asit canım, midemde yanma başlattıktan sonra, boğazımdan asit döküyorlarmış gibi hissetmeye başladım, ağrı başladı sonra. Midemde yanma gece oluyor ama Boğaz ağrısı gün içinde de var.
Sütü içiyorum, adaçayını deniycem ama Sirkeyi yapamayabilirim bu yanmalar başlayınca, kusmaya başladım, midem kaldırmaz sanmıyorum.

Kızlar hastaneden geliyorum şimdi. Yaklaşık 1 hafta önce çok az bi kanamam olmuştu, bir sıkıntı yok bebek iyi dedi çok şükür. 230 gram olmuşuz :) üçlü test istemiyorum çünkü 2li test yaptırmıştın dedi. Mayısın 15i gibi gel ayrıntılı ultrason yaptırırız dedi. Allahıma çok şükür herşey yolunda

canim ben ilk hamilelegimde yapmistim..ama 6 aylikken bebegimi kaybettim..2..hamileligimde doktorum gerek yok yapma dedi..bu hamileligimde daha yapmamisim.[/QUOTE]
Sagol canim. Allah bu evlatlarina uzun omurler varsin. Saglicakla kucagina alirsin insallah.

canim ben ilk hamilelegimde yapmistim..ama 6 aylikken bebegimi kaybettim..2..hamileligimde doktorum gerek yok yapma dedi..bu hamileligimde daha yapmamisim.
Sagol canim. Allah bu evlatlarina uzun omurler varsin. Saglicakla kucagina alirsin insallah.[/QUOTE]
sagol canim..cumlemizin.

canim ben ilk hamilelegimde yapmistim..ama 6 aylikken bebegimi kaybettim..2..hamileligimde doktorum gerek yok yapma dedi..bu hamileligimde daha yapmamisim.
Sagol canim. Allah bu evlatlarina uzun omurler varsin. Saglicakla kucagina alirsin insallah.[/QUOTE]
sagol canim..cumlemizin.

Mide yanmasindan dolayi ise yapma sirkeli su. Maden suyu ic yatmadan once. Basin yuksekte olsun. Yedikten sonrada hemen yatma . Bunlar geliyor aklima. Ben dede arada oluyor. Sogan yiyince hele. Soganida cok seviyorum yiyorum arada . Sut tamamen icersen oda yanma yapiyor miden yaninca yudum yudum ic. Eksi elmada ise yariyor. Hazmi kolaylastiriyor hergun yiyorum. Birde buyuk bardak ilik sute bir tatli kasigi tahin bir tatli kasigi pekmez koyuyorum cok faydali gazda yapmiyor pek. İki yemek kasigi keciboynuzu ozunede ceviz katiyorum. Cok faydasi var. Cok yemek yemiyorum . Bu tarz seyleri cok tuketiyorum

Gozun aydin canim. Kacinci haftadasin.

Kizlar ben bugn devlet hastanesine geldm ama burda ayrintili ultrason yapilmiyomş zaten yapmam içn 15 gunum kalms

Ben 2012 yilinda ogluma hamileyken oldum tetanoz ama 5-6 doz olarak tekrarladim dogumdan sonta bile yaptırdım devamini. Artik omur boyu tetanoz yaptirmama gerek yokmus doktor oyle soyledi

Bende keçiboynuzu pekmezi bin bebeğe çok faydalı olduğunu ve bebeğe kilo yaptığını duydum ne kadar tüketilmeli gün içinde bilen var mı

Canım normal doğum olmayacak mıydı seninki :)
Planım normaldi :) burda kan sulandırıcı igne kullananların normal doğum yapması sakıncalı denilince doktoruma sordum oda dedi ki.

Normal doğum en iyisi ama riskli br gebeliğin var bu yüzden daha fazla risk alipta normal doğum yaptirmam büyük ihtimal bebek için en sağlıklısi sezeryan olur dedi. Bu arada duyduklarımi onayladı kan sulandırıcı igne kullananların doğum esnasında damarları catlayp kanamanin durdurulamama gbi riskleri varmis . Doktorda bunu göze alamam dedi işte.

Yaa ıkınız de saglıklı nasıl olacaksanız tabiki öyle ilerleyin canım. Kan sulandırıcı iğne mi kullanıyorsun tam olarak ?

Canım gecmıs olsun mide için doktorum sadece gaviskon kullanabilirsin demişti gastrıtım oldugu için. Ancak bunu söyleyebilirim baska yardımcı olacak bi bilgim yok malesef

Canım gecmıs olsun mide için doktorum sadece gaviskon kullanabilirsin demişti gastrıtım oldugu için. Ancak bunu söyleyebilirim baska yardımcı olacak bi bilgim yok malesef
Teşekkür ederim canım, evde var da ben onu kullanmadan atlatabilir miyim diye bakındım ama enimde sonunda ona kalcam gibi şişlik hissediyorum boğazımda, adaçayıyla beraber birkaç gün onu da kullanıp en azından boğazımı rahatlatıp bırakırım, ne yapayım gittikçe dayanması zorlaşıyor. Allah yardımcın olsun bizimkiler geçici senin hep varmış, çok zormuş ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…