- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #6.921
Boğazımda ki de asit canım, midemde yanma başlattıktan sonra, boğazımdan asit döküyorlarmış gibi hissetmeye başladım, ağrı başladı sonra. Midemde yanma gece oluyor ama Boğaz ağrısı gün içinde de var.Adacayi demledikten sonra 24 saat kalabiliyor. Banyoya koy agridikca gargara yap. Sirkeli su ile sabah bir kere gargara yap. Birde ilik su al yanina bogazini kurutma. Gece daha cok agrir su icmedigin icin. Mide yanmasi dedin yanlis hatirlamiyorsam maden suyu asit yakiyorsa bir yudum sut gecmezse bir yudum daha gecmezse bir yudum daha uc yudumu gecmesin biraz bekle tabii.
canim ben ilk hamilelegimde yapmistim..ama 6 aylikken bebegimi kaybettim..2..hamileligimde doktorum gerek yok yapma dedi..bu hamileligimde daha yapmamisim.[/QUOTE][QUOT be E="Mismommy, post: 51079051, member: 759942"]2015 te ilk gebelikte tetanoz asisi oldum. Bu ikinci hamileligim. Oglum 15 aylik iki yil gecmedi saglik ocagindaki hemsire bu gebelikte tetanoz asisina gerek yok dedi. Emin olmak icin sormak istiyorim boyle bir durumda olan varmi .
Sagol canim. Allah bu evlatlarina uzun omurler varsin. Saglicakla kucagina alirsin insallah.[/QUOTE]canim ben ilk hamilelegimde yapmistim..ama 6 aylikken bebegimi kaybettim..2..hamileligimde doktorum gerek yok yapma dedi..bu hamileligimde daha yapmamisim.
Sagol canim. Allah bu evlatlarina uzun omurler varsin. Saglicakla kucagina alirsin insallah.[/QUOTE]canim ben ilk hamilelegimde yapmistim..ama 6 aylikken bebegimi kaybettim..2..hamileligimde doktorum gerek yok yapma dedi..bu hamileligimde daha yapmamisim.
Mide yanmasindan dolayi ise yapma sirkeli su. Maden suyu ic yatmadan once. Basin yuksekte olsun. Yedikten sonrada hemen yatma . Bunlar geliyor aklima. Ben dede arada oluyor. Sogan yiyince hele. Soganida cok seviyorum yiyorum arada . Sut tamamen icersen oda yanma yapiyor miden yaninca yudum yudum ic. Eksi elmada ise yariyor. Hazmi kolaylastiriyor hergun yiyorum. Birde buyuk bardak ilik sute bir tatli kasigi tahin bir tatli kasigi pekmez koyuyorum cok faydali gazda yapmiyor pek. İki yemek kasigi keciboynuzu ozunede ceviz katiyorum. Cok faydasi var. Cok yemek yemiyorum . Bu tarz seyleri cok tuketiyorumBoğazımda ki de asit canım, midemde yanma başlattıktan sonra, boğazımdan asit döküyorlarmış gibi hissetmeye başladım, ağrı başladı sonra. Midemde yanma gece oluyor ama Boğaz ağrısı gün içinde de var.
Sütü içiyorum, adaçayını deniycem ama Sirkeyi yapamayabilirim bu yanmalar başlayınca, kusmaya başladım, midem kaldırmaz sanmıyorum.
Gozun aydin canim. Kacinci haftadasin.Kızlar hastaneden geliyorum şimdi. Yaklaşık 1 hafta önce çok az bi kanamam olmuştu, bir sıkıntı yok bebek iyi dedi çok şükür. 230 gram olmuşuz :) üçlü test istemiyorum çünkü 2li test yaptırmıştın dedi. Mayısın 15i gibi gel ayrıntılı ultrason yaptırırız dedi. Allahıma çok şükür herşey yolunda
Gozun aydin canim. Kacinci haftadasin.
2015 te ilk gebelikte tetanoz asisi oldum. Bu ikinci hamileligim. Oglum 15 aylik iki yil gecmedi saglik ocagindaki hemsire bu gebelikte tetanoz asisina gerek yok dedi. Emin olmak icin sormak istiyorim boyle bir durumda olan varmi .
İki dozKac doz olmuştunuz tetanoz asisini ozaman
Bende keçiboynuzu pekmezi bin bebeğe çok faydalı olduğunu ve bebeğe kilo yaptığını duydum ne kadar tüketilmeli gün içinde bilen var mıMide yanmasindan dolayi ise yapma sirkeli su. Maden suyu ic yatmadan once. Basin yuksekte olsun. Yedikten sonrada hemen yatma . Bunlar geliyor aklima. Ben dede arada oluyor. Sogan yiyince hele. Soganida cok seviyorum yiyorum arada . Sut tamamen icersen oda yanma yapiyor miden yaninca yudum yudum ic. Eksi elmada ise yariyor. Hazmi kolaylastiriyor hergun yiyorum. Birde buyuk bardak ilik sute bir tatli kasigi tahin bir tatli kasigi pekmez koyuyorum cok faydali gazda yapmiyor pek. İki yemek kasigi keciboynuzu ozunede ceviz katiyorum. Cok faydasi var. Cok yemek yemiyorum . Bu tarz seyleri cok tuketiyorum
Canıö videolar 22. Haftaya kadar hissetmemeniz normal diyorKizlar ya ben bugn 20+3 oldm ama hala hic bi kıpırtı yok çok korkuyom endişeleniyom cumaya randvm var ama cok korku ve endişelerim var ya ne dersiniz sizce normal mi hissetmemem
Canım normal doğum olmayacak mıydı seninki :)İyi geceler Eylül anneleri :)))
Benm tahmini doğum 7 ekim gözüküyor ama sezeryan olacağım için Eylül annesi olacağım bir size bakaym dedim :)
Planım normaldi :) burda kan sulandırıcı igne kullananların normal doğum yapması sakıncalı denilince doktoruma sordum oda dedi ki.Canım normal doğum olmayacak mıydı seninki :)
Yaa ıkınız de saglıklı nasıl olacaksanız tabiki öyle ilerleyin canım. Kan sulandırıcı iğne mi kullanıyorsun tam olarak ?Planım normaldi :) burda kan sulandırıcı igne kullananların normal doğum yapması sakıncalı denilince doktoruma sordum oda dedi ki.
Normal doğum en iyisi ama riskli br gebeliğin var bu yüzden daha fazla risk alipta normal doğum yaptirmam büyük ihtimal bebek için en sağlıklısi sezeryan olur dedi. Bu arada duyduklarımi onayladı kan sulandırıcı igne kullananların doğum esnasında damarları catlayp kanamanin durdurulamama gbi riskleri varmis . Doktorda bunu göze alamam dedi işte.
Canım gecmıs olsun mide için doktorum sadece gaviskon kullanabilirsin demişti gastrıtım oldugu için. Ancak bunu söyleyebilirim baska yardımcı olacak bi bilgim yok malesefBoğazımda ki de asit canım, midemde yanma başlattıktan sonra, boğazımdan asit döküyorlarmış gibi hissetmeye başladım, ağrı başladı sonra. Midemde yanma gece oluyor ama Boğaz ağrısı gün içinde de var.
Sütü içiyorum, adaçayını deniycem ama Sirkeyi yapamayabilirim bu yanmalar başlayınca, kusmaya başladım, midem kaldırmaz sanmıyorum.
Teşekkür ederim canım, evde var da ben onu kullanmadan atlatabilir miyim diye bakındım ama enimde sonunda ona kalcam gibi şişlik hissediyorum boğazımda, adaçayıyla beraber birkaç gün onu da kullanıp en azından boğazımı rahatlatıp bırakırım, ne yapayım gittikçe dayanması zorlaşıyor. Allah yardımcın olsun bizimkiler geçici senin hep varmış, çok zormuş yaCanım gecmıs olsun mide için doktorum sadece gaviskon kullanabilirsin demişti gastrıtım oldugu için. Ancak bunu söyleyebilirim baska yardımcı olacak bi bilgim yok malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?