- Konu Sahibi angel5angel
-
- #7.001
Benimde 20. Hafta olacak bir kilo almisimdir. Boyu kilosu yerinde. Gerek yok kilo almaya . Bundan sonra alacaksin. İlk hamileligimde mide bulantim yoktu yedimde. Bosuna o kadar kilo aldim. Bu hamileliğimde mide bulantimda oldu ama dikkat ediyorum hamur isi yagli yemiyorum. Gerek yok yarim kilo bile degiller dahaYa doktorda bana aynısı dedı sıkıntı yok kilo yerinde dedı. Evlatlarımız iyi olsun dü bizim kilo sıkıntı değil diyorum Bi taraftanda kafama takılıyo
Sezeryandan ne kadar sonra Ssvd yapılabiliyor bir bilgin var mı?
Bende hamur işi tatlı pilav tüketmemeye çalışıyorum. Bakalım en iyisi takmamak galibaBenimde 20. Hafta olacak bir kilo almisimdir. Boyu kilosu yerinde. Gerek yok kilo almaya . Bundan sonra alacaksin. İlk hamileligimde mide bulantim yoktu yedimde. Bosuna o kadar kilo aldim. Bu hamileliğimde mide bulantimda oldu ama dikkat ediyorum hamur isi yagli yemiyorum. Gerek yok yarim kilo bile degiller daha
Kızlar ben bebegımın cınsıyetını ögrenemedim bebeğim göstermiyorbırde bebegıme hıcbır alısveriş yapmadım. Kıyafet bebek arabası tüm ihtiyaclarını 7. Aydan sonra halletmeyi dusunuyorum ne dersiniz gec kalır mıyım
Bna niye öyle dedi acaba ya farklı durumlarida mi göz önünde bulunduruyor çünkü aynı doktor başka iğne kullananlara normal yaptrdi
bende henüz hiçbir şey almadım bende nedense 7. y diye belirledim kafamdaKızlar ben bebegımın cınsıyetını ögrenemedim bebeğim göstermiyorbırde bebegıme hıcbır alısveriş yapmadım. Kıyafet bebek arabası tüm ihtiyaclarını 7. Aydan sonra halletmeyi dusunuyorum ne dersiniz gec kalır mıyım
Zorlanacagini dusunursen kiyafet bartaniye o tur seylerini alabilirsin. Allah korusun birsey olursa kiyafetleri verilir yada atilir. Esyalari diger bebege kullanmak istemeyebilirsin. Benim gorusum. Rahat edeceksen esyayi da al tabii ki. Herkes farkli dusunur.Kızlar ben bebegımın cınsıyetını ögrenemedim bebeğim göstermiyorbırde bebegıme hıcbır alısveriş yapmadım. Kıyafet bebek arabası tüm ihtiyaclarını 7. Aydan sonra halletmeyi dusunuyorum ne dersiniz gec kalır mıyım
İnşallah canım benim..Rabbim o günleride göstersin inşallahhEvet canım eskiden yoktu hep kız cocuguna göre vardı gerçekten sansımıza çok tarz şeyler var inşallah alıp giydirdiğimiz günlerde yazarız böyle birbirimize :)
Güle güle giysin bebişin inşallah..Alışveriş zevkli olmazmı hiç :) kız çocukları daha şanslı haklısın ama kızımda hevesimi aldığım için sanırım kız bebek kıyafetleri cazip gelmiyor artık bana :)))Papyonlarini yerim. Alisveris kismi cok zevkli. Ben sadece kiyafet alcam. Ogluma alisveris yaparken bebişe de gozume carpan birsey varsa begendigim aliyorum. Bir iki birsey aldim guzel pamuklu bayagi uygun fiyata. Hakikaten cok var ama kizlar daha sansli bu konuda.
bende 5 kilo almıştım en son geçen hafta.. bu hafta tartıya çıkmaya cesaret edemedimkızlar günaydın hepinize
8kg akmışım şaka gibi yaaaaa sinirden ölmek üzereyim
kızlar günaydın hepinize
canim bende normalde kilolu bi bayanim yani balik etliym ve boyum da pek uzun degil tam 7 kg almisim bgn yine dr sordm tahlillerin falan hersy cok guzl bunun yemenle alakasi var dedi bundn sonra dikkat etmemiz gerekr meyve ve sebze agirlikli beslen dedi cok morel bozuyo yakızlar günaydın hepinize
Acıbadem e gidiyorum ben. Acıbadem sigortalıyım. Acıbadem karşıladı.Aa özel sağlık sigortası geçiyor mu ayrıntılı ultrason da ? Bizim dr da 550 tl istiyor sigorta geçse çok iyi olur. Hangi dr a gittiniz ?
merhaba. hissedebildinmi bebeğin hareketlerini. bende 19+4 deyim ama bende de bişey yok. merak etmeye başladım doğrusu. böle bağırsak hareketi gibi 3 defa bişey hissettim ama o mu değil mi bilemiyorum.Kizlar ya ben bugn 20+3 oldm ama hala hic bi kıpırtı yok çok korkuyom endişeleniyom cumaya randvm var ama cok korku ve endişelerim var ya ne dersiniz sizce normal mi hissetmemem
haklısın canım orantısız bi genişleme yaşıyorsan hamile kıyafeti dışında bişeyle rahat edemiyorsun. karın rahat omuzlar bol oluyor. yada karın rahat kalçalar bol duruyor. ben o sıkıntıyı en çok picama grubunda yaşıyorum. o yüzden mecbur hamile kıyafeti almak zorunda kalıyosun. bende lcw ve defactoya bakıyorum ama çeşitler çok az.Benim ikinci gebeligim 18+2 de tekmeleri guclu hissetmeye basladim. artik disardanda gozukuyor. Daha ince az hissediyordum. 15 aylik oglum var cok hareketli gunduz dinlenemiyorum gecede arada uyaniyor. Cok dinleme firsati olmuuor karnimdakini, tekmeleri daha cok gece farkediyorum. İlk hamileligimden on kilo kalmisti. 59 la hamile kaldim. 49 kiloyken gitdiklerim olmuyor zaten. Onlari verdim bazilarinida attim. Hamileyken aldiklarimi ve sonrasinda aldiklarimi giyiyorum . Kisiden kisiye degisiyor. Bazi hamile kiyafetleri normal kiyafetlere gore daha uygun. L bedeninustu omuzu da genis oluyor kollari genis icine duser gibi oluyor. Hamile kiyafeti s beden bile oluyor gogus ve karin genis sadece. Pantolonda bel ve kalca genis bacak normal. L pantolon alsan normal pacalarda genis oluyor. Hepsi icin gecerli degil . Elbise gerek yok hamile kiyafetiyle normal buyuk beden elbise dikimi ayni. Lcw de mangodan da ucuz. Gunluk siradan yada sokaga cikmak icin alinacaksa cok para vermeye gerek yok. Benim gibi eski kiyafet olmuyorsa diger magazalardanda alinabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?