2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Ya doktorda bana aynısı dedı sıkıntı yok kilo yerinde dedı. Evlatlarımız iyi olsun dü bizim kilo sıkıntı değil diyorum Bi taraftanda kafama takılıyo
Benimde 20. Hafta olacak bir kilo almisimdir. Boyu kilosu yerinde. Gerek yok kilo almaya . Bundan sonra alacaksin. İlk hamileligimde mide bulantim yoktu yedimde. Bosuna o kadar kilo aldim. Bu hamileliğimde mide bulantimda oldu ama dikkat ediyorum hamur isi yagli yemiyorum. Gerek yok yarim kilo bile degiller daha

Bende hamur işi tatlı pilav tüketmemeye çalışıyorum. Bakalım en iyisi takmamak galiba

bence de ne alacağını bilirsen listen olursa zorlanmazsın :)

bende henüz hiçbir şey almadım bende nedense 7. y diye belirledim kafamda haziran da başlamayı düşünüyorum :) inşallah hallederiz rahatçaa

Zorlanacagini dusunursen kiyafet bartaniye o tur seylerini alabilirsin. Allah korusun birsey olursa kiyafetleri verilir yada atilir. Esyalari diger bebege kullanmak istemeyebilirsin. Benim gorusum. Rahat edeceksen esyayi da al tabii ki. Herkes farkli dusunur.

Güle güle giysin bebişin inşallah..Alışveriş zevkli olmazmı hiç :) kız çocukları daha şanslı haklısın ama kızımda hevesimi aldığım için sanırım kız bebek kıyafetleri cazip gelmiyor artık bana :)))

Normal doğum sezeyan konusuna değinilmiş.. Ben herhangi bir sıkıntı yoksa eğer normal doğumu savunanlardanım..Adı üzerinde çünkü normal :) Doğa kanunlarına en uygun şekil.. Ben kızımı normal doğumla dünyaya getirdim.. Çok şükür insanların anlattığı gibi korkutucu bişeyde değilmiş..Bence bu doğum olayı birazda insanların acı eşiğiyle de alakalı bi durum.. Normal doğumun en güzel yanı doğuruyosunuz daha sizin dikişleriniz atılıyorken evladınızı omzunuza yatıryorlar o ne muhteşem bir andır Ya RABBİM..Ne dikiş acısı duyuyorsunuz ne de başka bir acı..olup bitiyor herşey.. Sancıların arkasından kuş gibi hissediyorsunuz kendinizi :) Ben geceliklerimi bile kendim giydim ben onları giyerken kuzumuda giydirdiler 10 dk sonra odamızda buluştuk..Ve hemen emmeye başladı..Sezeryan doğum anında belki ağrısız sancısız geçiyor olabilir ama ondan sonrası da bazen sıkıntı olabiliyor..Eğer mecburi bir durum gerçekleşmediği sürece normal doğum yapmanızı öneririm..Birde normal doğumla annenin içi tamamen temizlenirmiş..Yeniden doğmuş gibi sağlık kazanırmış..

kızlar günaydın hepinize
8kg akmışım şaka gibi yaaaaa sinirden ölmek üzereyim
canim bende normalde kilolu bi bayanim yani balik etliym ve boyum da pek uzun degil tam 7 kg almisim bgn yine dr sordm tahlillerin falan hersy cok guzl bunun yemenle alakasi var dedi bundn sonra dikkat etmemiz gerekr meyve ve sebze agirlikli beslen dedi cok morel bozuyo ya

özür dileyerek yazıyorum idrarımı yapamıyorum günde birkaç kere oliyor gittıgımde damla damla geliyor. Sonrada sağ yanıma ağrı giriyor. Onun dışındada Ağrı'm vardı doktor dinlenince geçiyorsa önemle degıl demişti ama geçmiyor yarın için hem üroloöiye hem kadın doğuma randevu aldım hemde açlık tokluk şekerim bakılıcak

Kizlar ya ben bugn 20+3 oldm ama hala hic bi kıpırtı yok çok korkuyom endişeleniyom cumaya randvm var ama cok korku ve endişelerim var ya ne dersiniz sizce normal mi hissetmemem
merhaba. hissedebildinmi bebeğin hareketlerini. bende 19+4 deyim ama bende de bişey yok. merak etmeye başladım doğrusu. böle bağırsak hareketi gibi 3 defa bişey hissettim ama o mu değil mi bilemiyorum.

haklısın canım orantısız bi genişleme yaşıyorsan hamile kıyafeti dışında bişeyle rahat edemiyorsun. karın rahat omuzlar bol oluyor. yada karın rahat kalçalar bol duruyor. ben o sıkıntıyı en çok picama grubunda yaşıyorum. o yüzden mecbur hamile kıyafeti almak zorunda kalıyosun. bende lcw ve defactoya bakıyorum ama çeşitler çok az.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…