2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
merhaba. hissedebildinmi bebeğin hareketlerini. bende 19+4 deyim ama bende de bişey yok. merak etmeye başladım doğrusu. böle bağırsak hareketi gibi 3 defa bişey hissettim ama o mu değil mi bilemiyorum.
merhaba canm ya ben bsyler hissediyom içimde baloncuk patliyoms gibi ama bebek mi degil mi kararszm ablam o bebegi hissediyon ondndr dio ama tam emin olamadim ozellikle sag tarafa uzandgmda oluyo eger o hareketlr bebegnse cok tatli hisler ya rabbim herkese nasip etsn bu duygulari

Geçmiş olsun canım..Böbreklerinle ilgili sıkıntın varmıydı? Birde suyu ne kadar içiyorsun günde

Kızlar benim 4lu tarama testim yapıldı drum arada riskli çıkmış konuşmak için çağırdı yarın..2li gayet iyi çıkmıştı niye böyle oldu anlamıyorum ama moralim çok bozuk ağlamaktan sistim dua edin nolur herşey iyi olsun (

kızlar günaydın hepinize
8kg akmışım şaka gibi yaaaaa sinirden ölmek üzereyim

Canım hepsi kilo degildirm şişlik filanda vardır. Tatlı ve hamur işinden uzak durmaya çalış istersen. Yani ben öyle yapmaya calsiiyorum.
Bende toplamda iki almışım..bir kiloyu 3 ayda aldım. Dördüncü ayda da bir kilo aldım. Ya bende çok korkuyorum çok kilo almaktan
Bu zamana kadar dikkat etmek kolaydı ama son bir haftadır acaip iştahını açıldı. Yemedigim şeyleri görünce canım istiyor. Mesela hayatta baklava yemem dün misafir getirmiştim gömdüm bir kaç tane.

Bebek canim o. Bu aylaylarda uzaninca yatinca hissedilir. Tekmeler guclendikce daha cok seveceksin sukredeceksin.

Canım moralini bozmamaya çalış. Teslim ol. Bu testler istatisitik veriyor. riskli deyip te. Sapasağlam sorunsuz doğan çok fazla örnek var. Hem ikilik iyi çıkmış. Haftalar arttıkça yapılan testlerin güvenilirliği daha azalıyor
içini ferah tut. Sen iyi olursan bebeginde iyi olur inşallah

Ben hiç bir test yaptırmadım ama inanbende nasıl bir bebeğim olacak bilmiyorum. Test yaptıran arkadaşlar içinde durum öyle. Anne karnı çok gizemli bir yer ve doğum olana kadar bilemiyoruz. ne nasıl olacak. Lütfen dua et ve kendni uzmemeye çalış.

Canım moralini bozmamaya çalış. Teslim ol. Bu testler istatisitik veriyor. riskli deyip te. Sapasağlam sorunsuz doğan çok fazla örnek var. Hem ikilik iyi çıkmış. Haftalar arttıkça yapılan testlerin güvenilirliği daha azalıyor
içini ferah tut. Sen iyi olursan bebeginde iyi olur inşallah

Ben hiç bir test yaptırmadım ama inanbende nasıl bir bebeğim olacak bilmiyorum. Test yaptıran arkadaşlar içinde durum öyle. Anne karnı çok gizemli bir yer ve doğum olana kadar bilemiyoruz. ne nasıl olacak. Lütfen dua et ve kendni uzmemeye çalış.

Lütfen canını sıkma tatlım..Bebeğinde etkilenmesin Ben bu testlerin güvenirliğine inanmıyorum hiç..onun içinde yaptırmadım zaten..Yanılma payları çok yüksek.. İçini ferah tut sen

canim sana yuzde yuz katiliyorum benim de en şansiz döbemime geldi hic bir test yapmadm hatta ayrintili ultrason bile yapamadm kaçtr ordan oraya taşiniyoz bi yerde yerlesemedm inan sadece tek duam rabbim saglikli dogurmayi nasip etsn

Ben sadece ikili yaptirdim . Ayrintili usg baska teste gerek yok dedi dr. Orani kacti senin . Genelde ikili testte iyi olsada dortlude riskli cikiyor oyle arkadaslar var niye oyle bilmiyorum saglikli cocuklari hicbirseyleri yok. Bence sıkma canini drunla bir konus hele .

Canım bunlar sadece ihtimaller. Her bebekte var bu ihtimaller. Tahlil normal çıkıp da genetik bozukluğu olan da var, tahlili Yüksek oranda riskli olup normal Bebek doğuran da.. o yüzden bebeğini kucağına almadan üzülme derim ben.
Ben sırf böyle bir tablodan korktuğun için hiç bir testi yaptırmak istemedim.

aynı kiloda sayılırız canım bu konuda birbirimize destek olabiliriz. Benim boyum da kısa kilo konusuna üzülüyorum. Var mı bizim gibi başka kilolu olan? kızlar ?

canim bende pek zayif sayilmam bende katilayim size

Beni dee alın aranızaaa 6 kilo almışım bende. Nasıl oldu anlamadım çok yediğimide düşünmüyorum. Ama çok hareketsizim evdeyim hep sanıyorum ondan kilo aldım doktorum bide bana bizim hamilelik boyunca istediğimiz en fazla 10 kilo dedi ben 6 kilosunu 5 ayda almışım zaten

kaç kiloyla hamiş kaldın ki cnm en fazla 10 kilo ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…