- 20 Ocak 2017
- 1.858
- 3.265
- 133
- 32
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #7.041
çok sevinirim :) bakıyorum kimse pek kilosunu yazmıyor ben de sormak istemedim
ama ben 80 üstu daha olmadm yinede boylede 80 ustu sayilirim yaa80 kilo üstü hamiş kalanlaaar toplaşıııın
canm valla bgn dr sordm cok meyve ve sebze agirlikli beslen dedi artk oyle yapacam ve gunde en fazla birbucuk saat yuruycmBeni dee alın aranızaaa6 kilo almışım bende. Nasıl oldu anlamadım çok yediğimide düşünmüyorum. Ama çok hareketsizim evdeyim hep sanıyorum ondan kilo aldım doktorum bide bana bizim hamilelik boyunca istediğimiz en fazla 10 kilo dedi ben 6 kilosunu 5 ayda almışım zaten
kaç kiloyla hamiş kaldın ki cnm en fazla 10 kilo ?
Canm ben 71 ile hamile kaldm şuan 77 olmuşum boyumda 1.58
68 kiloyla hamile kaldım canım. Bana kilomu sormadan en fazla 10 kilo istiyoruz çok hızlı gidiyosun dedi
geçen saolsun bir akradaş burdan mothercare indirimi olduğunu söylei ilk alışverişimi ordan yaptım 5li çıtçıtlı uzun kollu bodylerden aldım baya. bir de çok şık 3lü tulumlar var onlardan aldım. onun dışında birşey almadım zaten. indirim oldukça haber verelim birbirimizeCivilimdede suan da uygun fiyata urunler. Pamuklu ve kalitelidir. Nettende onluna alisveris yapiliyor yada netten indirimi takip edip magazasindan alisveris yspabilirsiniz. İndirimli urunleri burdan birbirimize haber verelim almak isteyen olursa yada en azindan fikir olur sonra alinir
canım bence bozma moralini bunlar hep ihtimal. daha doktora bile gitmemişsin hem. İnan bu durumları duyup sağlıkla doğum yapan çok kişi var. Yada tam tersi iyi denip problem olan çok kişi var. nolur şimdiden kendini de güzel yavrunu da üzme olumlu düşün.Kızlar benim 4lu tarama testim yapıldı drum arada riskli çıkmış konuşmak için çağırdı yarın..2li gayet iyi çıkmıştı niye böyle oldu anlamıyorum ama moralim çok bozuk ağlamaktan sistim dua edin nolur herşey iyi olsun(
canim peki boyun kac boylada alakalikeşke sizin kilolarda hamiş kalabilseydimAma hızlı almak yine de kötü dikkat etmemiz lazım. Ben 84 ile hamiş kaldım ilk 3 ay yarım kilo aldım ama 13. haftadan sonra 2,5 aldım çok hızlı. Doktor hızlı gidiyosun dikkat et dedi ama senin iri bir hamile olacağını zaten biliyoduk dedi kızarak konuşmadı kzısam mı alınsam mı bilemedim
Ben varım canımaynı kiloda sayılırız canım bu konuda birbirimize destek olabiliriz. Benim boyum da kısa kilo konusuna üzülüyorum. Var mı bizim gibi başka kilolu olan? kızlar ?
bundan sonra dikkat ederiz canm bizde
canm senin boy baya uzunms kesin kilonu hic gostermiyosndrBen varım canım
Boyum 1.71 kilom 85 .
84 kilo ile hamile kaldım.
Yaa benim esimle tanısıp nısanlanıp evlenmem 6ay sürdü :) oyuzden 7. Ayı allah nasip eder de görürsek herseyini ozaman halletmek istiyorum. Burada da cogu kişi alısverislere baslamıs oldugu için bir an süpheye dustum kacırdıgım bişiler vardır diye :)Zorlanacagini dusunursen kiyafet bartaniye o tur seylerini alabilirsin. Allah korusun birsey olursa kiyafetleri verilir yada atilir. Esyalari diger bebege kullanmak istemeyebilirsin. Benim gorusum. Rahat edeceksen esyayi da al tabii ki. Herkes farkli dusunur.
Kuzum gecmıs olsun idrar yolu enfeksiyonu olabilir doktorun israr kültürü isteyecektir su içip gidersin gecmıs olsunözür dileyerek yazıyorum idrarımı yapamıyorum günde birkaç kere oliyor gittıgımde damla damla geliyor. Sonrada sağ yanıma ağrı giriyor. Onun dışındada Ağrı'm vardı doktor dinlenince geçiyorsa önemle degıl demişti ama geçmiyor yarın için hem üroloöiye hem kadın doğuma randevu aldım hemde açlık tokluk şekerim bakılıcak
canm senin boy baya uzunms kesin kilonu hic gostermiyosndr
Canını sıkma canım bak hersey bebegımızı etkılıyor kafana takmamaya olumsuz dusunmemeye calıs herzaman. Ki az kılo almak bebegı etkılemedıgı zaman iyi bişi bence benım arkadaslarım benımle aynılar 3-4 kılo almıslar sımdıden doktorları da her muayenede azarlıyormus. Doktor kılo alman gerek demediği surece cok kılo almadıgımız için üzülmemek lazım bana herkes hala nasıl hamilesin sen diyor ama ben halimden memnunum cok sukur minik bi karnım var cinsiyetinde hala ögrenemedik ileride nasılsa kılo alcaz zaten merak etmeYa doktorda bana aynısı dedı sıkıntı yok kilo yerinde dedı. Evlatlarımız iyi olsun dü bizim kilo sıkıntı değil diyorum Bi taraftanda kafama takılıyo
Herhalde benim kadar yiyen yoktur ama çok hareketliyim. İlk haftalardan beri hergün yarım saat yürüyorum. Mesleğim de zaten hareket, egzersiz üstüne. 21. Haftada 3 kilo aldım. Yürüyüş kesinlikle işe yarar kiloyu kontrollü almadacanm valla bgn dr sordm cok meyve ve sebze agirlikli beslen dedi artk oyle yapacam ve gunde en fazla birbucuk saat yuruycm
bir haftadada mi 3 kilo aldn yoksa bugne kadar mi 3 kilo aldn canmHerhalde benim kadar yiyen yoktur ama çok hareketliyim. İlk haftalardan beri hergün yarım saat yürüyorum. Mesleğim de zaten hareket, egzersiz üstüne. 21. Haftada 3 kilo aldım. Yürüyüş kesinlikle işe yarar kiloyu kontrollü almada
cok tatli olmuşsndr canmbence de en fazla 70 gösteriyodur. ben kartopu gibiyim ne zaman doğuracaksın diye soruyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?