2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
canm valla bgn dr sordm cok meyve ve sebze agirlikli beslen dedi artk oyle yapacam ve gunde en fazla birbucuk saat yuruycm

Canm ben 71 ile hamile kaldm şuan 77 olmuşum boyumda 1.58

68 kiloyla hamile kaldım canım. Bana kilomu sormadan en fazla 10 kilo istiyoruz çok hızlı gidiyosun dedi

keşke sizin kilolarda hamiş kalabilseydim Ama hızlı almak yine de kötü dikkat etmemiz lazım. Ben 84 ile hamiş kaldım ilk 3 ay yarım kilo aldım ama 13. haftadan sonra 2,5 aldım çok hızlı. Doktor hızlı gidiyosun dikkat et dedi ama senin iri bir hamile olacağını zaten biliyoduk dedi kızarak konuşmadı kzısam mı alınsam mı bilemedim

Kızlar ben de toplamda 2 kg aldım. İşyerinde arkadaşların çoğu anlamdı bile hamile olduğumu. Bir de kilolu olunca belli olmuyor. 66.5 ile hamile kaldım ben de şuan 68.5. ama benim istahım da artış falan olmadı öncesinde nasıl besleniyorsam öyle devam ettim .sebze ağırlıklı besleniyorum zaten. Ben 14 haftadan bei kilolu olmama ve ilk hamileliğim olmasına rağmen baloncuk patlaması ya da seyirme balık kayması gibi hareketler hissediyorum.

geçen saolsun bir akradaş burdan mothercare indirimi olduğunu söylei ilk alışverişimi ordan yaptım 5li çıtçıtlı uzun kollu bodylerden aldım baya. bir de çok şık 3lü tulumlar var onlardan aldım. onun dışında birşey almadım zaten. indirim oldukça haber verelim birbirimize

canım bence bozma moralini bunlar hep ihtimal. daha doktora bile gitmemişsin hem. İnan bu durumları duyup sağlıkla doğum yapan çok kişi var. Yada tam tersi iyi denip problem olan çok kişi var. nolur şimdiden kendini de güzel yavrunu da üzme olumlu düşün.

canim peki boyun kac boylada alakali

Yaa benim esimle tanısıp nısanlanıp evlenmem 6ay sürdü :) oyuzden 7. Ayı allah nasip eder de görürsek herseyini ozaman halletmek istiyorum. Burada da cogu kişi alısverislere baslamıs oldugu için bir an süpheye dustum kacırdıgım bişiler vardır diye :)

Kızlar merhaba,
Hepimizin bebekleri hayırlı sağlıklı olsun inşaAllah.
İstanbul Anadolu'da olup detaylı ultrason yaptıranınız var mı? Nerde ne kadara yaptırdı yada yaptıracak ? Bilgi verebilir mi?

Kuzum gecmıs olsun idrar yolu enfeksiyonu olabilir doktorun israr kültürü isteyecektir su içip gidersin gecmıs olsun

Ya doktorda bana aynısı dedı sıkıntı yok kilo yerinde dedı. Evlatlarımız iyi olsun dü bizim kilo sıkıntı değil diyorum Bi taraftanda kafama takılıyo
Canını sıkma canım bak hersey bebegımızı etkılıyor kafana takmamaya olumsuz dusunmemeye calıs herzaman. Ki az kılo almak bebegı etkılemedıgı zaman iyi bişi bence benım arkadaslarım benımle aynılar 3-4 kılo almıslar sımdıden doktorları da her muayenede azarlıyormus. Doktor kılo alman gerek demediği surece cok kılo almadıgımız için üzülmemek lazım bana herkes hala nasıl hamilesin sen diyor ama ben halimden memnunum cok sukur minik bi karnım var cinsiyetinde hala ögrenemedik ileride nasılsa kılo alcaz zaten merak etme

canm valla bgn dr sordm cok meyve ve sebze agirlikli beslen dedi artk oyle yapacam ve gunde en fazla birbucuk saat yuruycm
Herhalde benim kadar yiyen yoktur ama çok hareketliyim. İlk haftalardan beri hergün yarım saat yürüyorum. Mesleğim de zaten hareket, egzersiz üstüne. 21. Haftada 3 kilo aldım. Yürüyüş kesinlikle işe yarar kiloyu kontrollü almada

bir haftadada mi 3 kilo aldn yoksa bugne kadar mi 3 kilo aldn canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…