- 29 Haziran 2015
- 2.806
- 4.279
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #7.061
Bugüne kadar canım. Ayda en fazla 2 kilo dedi doktorum.bir haftadada mi 3 kilo aldn yoksa bugne kadar mi 3 kilo aldn canm
canım ben anadolu yakasındayım. En yakın arkadaşımın ve internetten yorumlar sonrası ben medipol hakan apaydına yaptırcam genelde iyi yorumlar okudum. arkadaşımın bebeğinde böbrek büyümesi vardı onu tespit etti o yüzden ona gidicem 20 mayısta. 425 dediler fiyatı.Kızlar merhaba,
Hepimizin bebekleri hayırlı sağlıklı olsun inşaAllah.
İstanbul Anadolu'da olup detaylı ultrason yaptıranınız var mı? Nerde ne kadara yaptırdı yada yaptıracak ? Bilgi verebilir mi?
Teşekkür ederim canım. Peki arkadaşının bebeği doğdu mu. Ya benim eltimin ilk bebeğinde ayrıntılıda bir bacağı kısa demiş doktor, çok şükür sapasağlam 10yaşında şuan. Ama gebeliği boyunca insanın canı sıkılıyor. Öyle bir yorum yapan doktora denk gelmekten de korkuyorum. Arkadaşının bebeği iyidir inşaAllahcanım ben anadolu yakasındayım. En yakın arkadaşımın ve internetten yorumlar sonrası ben medipol hakan apaydına yaptırcam genelde iyi yorumlar okudum. arkadaşımın bebeğinde böbrek büyümesi vardı onu tespit etti o yüzden ona gidicem 20 mayısta. 425 dediler fiyatı.
Ben de emsey hastanesi Prof dr ahmet göçmene yaptırıcam fiyat 350 tlTeşekkür ederim canım. Peki arkadaşının bebeği doğdu mu. Ya benim eltimin ilk bebeğinde ayrıntılıda bir bacağı kısa demiş doktor, çok şükür sapasağlam 10yaşında şuan. Ama gebeliği boyunca insanın canı sıkılıyor. Öyle bir yorum yapan doktora denk gelmekten de korkuyorum. Arkadaşının bebeği iyidir inşaAllah
Inşallah herşey yolundadır canım sen kaçıncı haftadasın neden yaptırmadın test? Insanın içine şüphe düşüyor yarın olsun biran öncede konuşalım dr ile diye bekliyorum 17+4 üm ben detaylı ultrason da yapılmadı henüz erken sanirim sen detaylı yaptırdınmiCanım moralini bozmamaya çalış. Teslim ol. Bu testler istatisitik veriyor. riskli deyip te. Sapasağlam sorunsuz doğan çok fazla örnek var. Hem ikilik iyi çıkmış. Haftalar arttıkça yapılan testlerin güvenilirliği daha azalıyor
içini ferah tut. Sen iyi olursan bebeginde iyi olur inşallah
Ben hiç bir test yaptırmadım ama inanbende nasıl bir bebeğim olacak bilmiyorum. Test yaptıran arkadaşlar içinde durum öyle. Anne karnı çok gizemli bir yer ve doğum olana kadar bilemiyoruz. ne nasıl olacak. Lütfen dua et ve kendni uzmemeye çalış.
Oylemi diyorsun insallah yanılıyordur test ikili iyi ya tek umudum o.yarin goreceğiz bakalim umarim iyi haberler alirimLütfen canını sıkma tatlım..Bebeğinde etkilenmesinBen bu testlerin güvenirliğine inanmıyorum hiç..onun içinde yaptırmadım zaten..Yanılma payları çok yüksek.. İçini ferah tut sen
Besli tulumlardan ogluma aldim mothercareden . Ayak kismi cok genis diger citcitli badylere gore. Yikadiktan sonra farkettim genis oldu begenmedim degistiremedim. Diger aldiklarinla karsilastir onlariKızlar ben de toplamda 2 kg aldım. İşyerinde arkadaşların çoğu anlamdı bile hamile olduğumu. Bir de kilolu olunca belli olmuyor. 66.5 ile hamile kaldım ben de şuan 68.5. ama benim istahım da artış falan olmadı öncesinde nasıl besleniyorsam öyle devam ettim .sebze ağırlıklı besleniyorum zaten. Ben 14 haftadan bei kilolu olmama ve ilk hamileliğim olmasına rağmen baloncuk patlaması ya da seyirme balık kayması gibi hareketler hissediyorum.
geçen saolsun bir akradaş burdan mothercare indirimi olduğunu söylei ilk alışverişimi ordan yaptım 5li çıtçıtlı uzun kollu bodylerden aldım baya. bir de çok şık 3lü tulumlar var onlardan aldım. onun dışında birşey almadım zaten. indirim oldukça haber verelim birbirimize
canım bence bozma moralini bunlar hep ihtimal. daha doktora bile gitmemişsin hem. İnan bu durumları duyup sağlıkla doğum yapan çok kişi var. Yada tam tersi iyi denip problem olan çok kişi var. nolur şimdiden kendini de güzel yavrunu da üzme olumlu düşün.
Atasehir perinatolog dr. Feriha yaptirdim. 400 tl. Muayene yerineKızlar merhaba,
İstanbul Anadolu'da olup detaylı ultrason yaptıranınız var mı? Nerde ne kadara yaptırdı yada yaptıracak ? Bilgi verebilir mi?
Canim o on yil oncesi. Simdi cihazlar makineler hepsi yeni. Renkli goruyorsun 4d ile.Teşekkür ederim canım. Peki arkadaşının bebeği doğdu mu. Ya benim eltimin ilk bebeğinde ayrıntılıda bir bacağı kısa demiş doktor, çok şükür sapasağlam 10yaşında şuan. Ama gebeliği boyunca insanın canı sıkılıyor. Öyle bir yorum yapan doktora denk gelmekten de korkuyorum. Arkadaşının bebeği iyidir inşaAllah
ben 79 ile hamile kaldım tedavim sırasında çok kilo aldım ve malesef 79 ile başladım 81 kiloyum şimdi dikkat etmeye çalışıyorum bende. İnşallah çok kilo almayızaynı kiloda sayılırız canım bu konuda birbirimize destek olabiliriz. Benim boyum da kısa kilo konusuna üzülüyorum. Var mı bizim gibi başka kilolu olan? kızlar ?
canım en güvenilir test 2 li diye duymuştum ki onun bile kesinliği yok üzme kendini içini ferah tut inşallah güzel haberler alırsın. Ben hiç yaptırmadım tarama testi Rabbim hepimize hayırlısını versinKızlar benim 4lu tarama testim yapıldı drum arada riskli çıkmış konuşmak için çağırdı yarın..2li gayet iyi çıkmıştı niye böyle oldu anlamıyorum ama moralim çok bozuk ağlamaktan sistim dua edin nolur herşey iyi olsun(
Inşallah herşey yolundadır canım sen kaçıncı haftadasın neden yaptırmadın test? Insanın içine şüphe düşüyor yarın olsun biran öncede konuşalım dr ile diye bekliyorum 17+4 üm ben detaylı ultrason da yapılmadı henüz erken sanirim sen detaylı yaptırdınmi
iyi canım doğduktan sonra hemen sünnet ettirdiler ona göre önlem aldılar. zaten erkek bebeklerde olup zamanla ikisi esitleniyor demişti doktoru öyle de oldu şuan 1.5 yaşında. bir problem yok kontrollere gidiyor. Gayet iyi ama onu bilmeseler sünnet olmasa belki durum değişebilirdi.Teşekkür ederim canım. Peki arkadaşının bebeği doğdu mu. Ya benim eltimin ilk bebeğinde ayrıntılıda bir bacağı kısa demiş doktor, çok şükür sapasağlam 10yaşında şuan. Ama gebeliği boyunca insanın canı sıkılıyor. Öyle bir yorum yapan doktora denk gelmekten de korkuyorum. Arkadaşının bebeği iyidir inşaAllah
ben sadece 5li body aldım 3 takım 2 tane de 3lü tulum ama mallarına bakıp geri koydum yıkamadığım için direk kaldırdım. Başka da bişey almağım için. kıyaslama şansım olmadı zaten onlar bile bana küçücük geliyor. Tecrübe işteBesli tulumlardan ogluma aldim mothercareden . Ayak kismi cok genis diger citcitli badylere gore. Yikadiktan sonra farkettim genis oldu begenmedim degistiremedim. Diger aldiklarinla karsilastir onlari
Ben varım Anadolu yakasında oturuyorum ama Şişli de yaptıracağım sanırım sen Anadolu yakasında istiyorsunKızlar merhaba,
Evet, İstanbul trafiği malum. Bu civarda yaptırıcamBen varım Anadolu yakasında oturuyorum ama Şişli de yaptıracağım sanırım sen Anadolu yakasında istiyorsun
Hangi acıbadem hangi dr acaba?Acıbadem e gidiyorum ben. Acıbadem sigortalıyım. Acıbadem karşıladı.
Kızlar merhaba,
canım ben anadolu yakasındayım. En yakın arkadaşımın ve internetten yorumlar sonrası ben medipol hakan apaydına yaptırcam genelde iyi yorumlar okudum. arkadaşımın bebeğinde böbrek büyümesi vardı onu tespit etti o yüzden ona gidicem 20 mayısta. 425 dediler fiyatı.
Icim rahatladı bir de senden duyunca. Bana 425 dediler telefonda 450mi aldilar senden benim de emekli sandigi ozel sigorta yok.Bende hakan beye yaptirdim ayrintili ultrasonu. Cok memnun kaldim tavsiye ederim. Malatyadan onun icin kalkip geldim keske dogum icinde gelebilsem(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?