2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kızlar merhaba,
Hepimizin bebekleri hayırlı sağlıklı olsun inşaAllah.
İstanbul Anadolu'da olup detaylı ultrason yaptıranınız var mı? Nerde ne kadara yaptırdı yada yaptıracak ? Bilgi verebilir mi?
canım ben anadolu yakasındayım. En yakın arkadaşımın ve internetten yorumlar sonrası ben medipol hakan apaydına yaptırcam genelde iyi yorumlar okudum. arkadaşımın bebeğinde böbrek büyümesi vardı onu tespit etti o yüzden ona gidicem 20 mayısta. 425 dediler fiyatı.

Teşekkür ederim canım. Peki arkadaşının bebeği doğdu mu. Ya benim eltimin ilk bebeğinde ayrıntılıda bir bacağı kısa demiş doktor, çok şükür sapasağlam 10yaşında şuan. Ama gebeliği boyunca insanın canı sıkılıyor. Öyle bir yorum yapan doktora denk gelmekten de korkuyorum. Arkadaşının bebeği iyidir inşaAllah

Ben de emsey hastanesi Prof dr ahmet göçmene yaptırıcam fiyat 350 tl

Inşallah herşey yolundadır canım sen kaçıncı haftadasın neden yaptırmadın test? Insanın içine şüphe düşüyor yarın olsun biran öncede konuşalım dr ile diye bekliyorum 17+4 üm ben detaylı ultrason da yapılmadı henüz erken sanirim sen detaylı yaptırdınmi

Lütfen canını sıkma tatlım..Bebeğinde etkilenmesin Ben bu testlerin güvenirliğine inanmıyorum hiç..onun içinde yaptırmadım zaten..Yanılma payları çok yüksek.. İçini ferah tut sen
Oylemi diyorsun insallah yanılıyordur test ikili iyi ya tek umudum o.yarin goreceğiz bakalim umarim iyi haberler alirim

Besli tulumlardan ogluma aldim mothercareden . Ayak kismi cok genis diger citcitli badylere gore. Yikadiktan sonra farkettim genis oldu begenmedim degistiremedim. Diger aldiklarinla karsilastir onlari

Canim o on yil oncesi. Simdi cihazlar makineler hepsi yeni. Renkli goruyorsun 4d ile.

aynı kiloda sayılırız canım bu konuda birbirimize destek olabiliriz. Benim boyum da kısa kilo konusuna üzülüyorum. Var mı bizim gibi başka kilolu olan? kızlar ?
ben 79 ile hamile kaldım tedavim sırasında çok kilo aldım ve malesef 79 ile başladım 81 kiloyum şimdi dikkat etmeye çalışıyorum bende. İnşallah çok kilo almayız

canım en güvenilir test 2 li diye duymuştum ki onun bile kesinliği yok üzme kendini içini ferah tut inşallah güzel haberler alırsın. Ben hiç yaptırmadım tarama testi Rabbim hepimize hayırlısını versin

Canım ben özellikle yaptırmadım. Bir kaç sebebi var. Öncelikle bu testler ihtimal söylüyor. Sakat deyip sağlam doğan ama hamileelgi berbat geçen bir sürü kişinin hikayesini biliyorum. Olur ya da olmaz bilmiyorum . Allaha emanet. Doktoru la konuştum. Eğer aldırmayı düşünmüyorsan yaptirmasanda olur dedi. ( bu testlerin raporuyla 24.haftaya kadar bebeği dogurtabiliyorlar yani ölüyor...)
Doktorum dedi ki ayrıca böyle bir istatistiği öğrendimiz zaman dogana kadar yapılacak bir şey yok çünkü dogunca emin olabiliriz. Anne karnı çok sırlı bir yer. Bende teslim oldum. Bebegimiz her türlü Rabbimizden gelen bir hediye.o her haliyle sevecegiz ınş. İnşallah geo beraber sağlıcakla kucagimiza alırız..

Ayrıntılı 22.haftada olacak. Bu önemli çünkü organlarla ilgili tespit yapıyor doktor ve ona göre dogum sonrası neler yapılabilir rapora yazılıyor. Bu yüzden yaptıracağım bende.

iyi canım doğduktan sonra hemen sünnet ettirdiler ona göre önlem aldılar. zaten erkek bebeklerde olup zamanla ikisi esitleniyor demişti doktoru öyle de oldu şuan 1.5 yaşında. bir problem yok kontrollere gidiyor. Gayet iyi ama onu bilmeseler sünnet olmasa belki durum değişebilirdi.
Besli tulumlardan ogluma aldim mothercareden . Ayak kismi cok genis diger citcitli badylere gore. Yikadiktan sonra farkettim genis oldu begenmedim degistiremedim. Diger aldiklarinla karsilastir onlari
ben sadece 5li body aldım 3 takım 2 tane de 3lü tulum ama mallarına bakıp geri koydum yıkamadığım için direk kaldırdım. Başka da bişey almağım için. kıyaslama şansım olmadı zaten onlar bile bana küçücük geliyor. Tecrübe işte

Kızlar merhaba,
Hepimizin bebekleri hayırlı sağlıklı olsun inşaAllah.
İstanbul Anadolu'da olup detaylı ultrason yaptıranınız var mı? Nerde ne kadara yaptırdı yada yaptıracak ? Bilgi verebilir mi?
Ben varım Anadolu yakasında oturuyorum ama Şişli de yaptıracağım sanırım sen Anadolu yakasında istiyorsun

Bende hakan beye yaptirdim ayrintili ultrasonu. Cok memnun kaldim tavsiye ederim. Malatyadan onun icin kalkip geldim keske dogum icinde gelebilsem (

Bende hakan beye yaptirdim ayrintili ultrasonu. Cok memnun kaldim tavsiye ederim. Malatyadan onun icin kalkip geldim keske dogum icinde gelebilsem (
Icim rahatladı bir de senden duyunca. Bana 425 dediler telefonda 450mi aldilar senden benim de emekli sandigi ozel sigorta yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…