2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Bilmiyorum ki canım, hamile kaldığımdan beri çamaşır suyu, parfüm vs kokulu şeylerden uzak duruyorum. Mide yanmam başlayınca bu da başladı işte, 1-2 hafta sürer dediler.
Sen de kullanma istersen ya da ağzını burnunu kapat soluma, zararlıymış çamaşır suyu falan.

Canım ben de meyve konusunda kendimi tutamıyorum ya :/ hele şimdi ismini vermiyim dışı yeşil içi kırmızı kocamaan ve sulu sulu olan yaz meyvesi çıktı ya koca koca iki dilim yiyorum bir oturuşta :)) malum o da çok şekerli ama kendimi alamıyorum. Onun dışında iştahım normal öyle çok aşırı yemek gelmiyor aklıma.

Canım dualarım seninle..Rabbim Hayırla sonuçlandırsın inşallah..Bu dönem içinde eğer durumun müsaitse evladın için ihtiyaç sahiplerine sadaka vermeni tavsiye ederim naçizane.. Rabbim senin ve hepimizin yardımcısı olsun, kimseyi korktuğuna uğratmasın inşallah..

bunu kastettim cnm

İnşallah temiz çıkar dualarım seninle cnm

Aklıma geldikçe açıyorum ben, işe yarar mı bilmem ama klasik müziği severim.

Hiç anlamadim:)
Ayy ayy aşeriyorum.:)
Şifa olsun canım. Cok ta takıntı yapmamak lazım. Ben dikkat edebildigime ediyorum edemedigime şifa olsun diyorum gönderiyorum:)

Canım bunu alt olarak dusunuyor san altına ayrı don üstüne tekrar tulum ya da eşofman ya da pijama düşünmek icap eder sanirsam.
Ben hiç çevremde görmedim. Özellikle 1 yasa kadar herkes neredeyse hep en alta zibin giydiriyor. Ama bu senin gonderdikelrin zibinin üstüne olabilir.

Ben zibin niyetine değilde tek üst aldım. Gri ve beyaz renklerde. Tek alt pijamalarin altına uydurdum.

Etrafımdaki herkes çok destek oluyor buna eşim de dahil. Ancak ben herkesi kırıyorum farkında olmadan. Ne zaman kurtulurum bu psikolojiden bilmiyorum. Umarım uzun sürmez canım.
Bu durum çok aşırı derecede ise psikolojik bir destek almanı öneririm canım. Gerçekten çok faydasını görürsün. Bide yapmaktan zevk aldığın şeylerle uğraşmalısın. Bi hobin varsa o, açık havada yürüyüş olabilir, gezmek. Bide arkadaşın dediği gibi eşinin desteği en önemlisi. Ben çok zor günlerimi eşimin desteğiyle atlattım. Ailem bile çok kötü olduğum günlerde kendi aralarında ne yapabiliriz diye düşündüklerinde onun ilacı eşi demişler. bi de yürüyüş çok iyi gelmişti bana. kaygılarını, düşüncelerini duygularını anlatmaktan çekinme etrafına. Bunlar faydalı olur diye düşünüyorum.

ne dicez cnm alırken içlik mi dicez 5li stelern içinde yok çnkü

yok bebeğim bunun zıbınla alakası yok ilk 40 ı cıkana kadar göbek bağı için ince ya değmesin die kullanıolar bunu gereklimiş yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…