- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #7.201
Bilmiyorum ki canım, hamile kaldığımdan beri çamaşır suyu, parfüm vs kokulu şeylerden uzak duruyorum. Mide yanmam başlayınca bu da başladı işte, 1-2 hafta sürer dediler.Yaa hayırdır inşallah.Bu aralar çamaşır suyuyla filan uğraştın mi? Geçen biraz çamaşır suyu dokmustum kuvete. Hemen ffircalayio çıktım ama gün boyu mahvoldum..hem sürekli kusasim geldi hemde başım döndü. Gün boyu yatmak zorunda kaldım. Belki sende bir şeyden etkilenmisssindir
Ben 2 haftdır hissediyorum eşim de hissediyor elini koyduğunda. Son bir haftada tekmeler çok kuvvetlendi kızım büyüdü galiba :)kizlar nasilsiniz hareketleri duymaya başladınız mi? Ben 3-4 haftadir hissediyorum ama esimin elini koydugumda o hissetmiyor :) garibimm hevesleniyor
Canım ben de meyve konusunda kendimi tutamıyorum ya :/ hele şimdi ismini vermiyim dışı yeşil içi kırmızı kocamaan ve sulu sulu olan yaz meyvesi çıktı ya koca koca iki dilim yiyorum bir oturuşta :)) malum o da çok şekerli ama kendimi alamıyorum. Onun dışında iştahım normal öyle çok aşırı yemek gelmiyor aklıma.Gecen ay türkiyede idim. Orada da doktora gitmiştim . Doktor hiç test yapmadan direk yazmıştı. Onu kullanıyorum ara sıra. Şimdi kendi doktorum kan aldı gecen hafta. Miktarına bakıp öyle yazacak galiba.
Yaa bende fena iştah açılması var. Kendimi zor zaptediyorum. Güçten filan düşebileceğini zannetmiyorum:) ama doktorun dediğine göre daha düzenli kullanırım herhalde.eğer verirse.
Canım dualarım seninle..Rabbim Hayırla sonuçlandırsın inşallah..Bu dönem içinde eğer durumun müsaitse evladın için ihtiyaç sahiplerine sadaka vermeni tavsiye ederim naçizane.. Rabbim senin ve hepimizin yardımcısı olsun, kimseyi korktuğuna uğratmasın inşallah..Kızlar bende 4 lu tarama sonucu 1:54 çıkmış down sendromu riskli tabloda görünüyoruz dıye doktorum amniyo sentez yada amerikaya gönderilen bir kan testi varmış onu önerdi.amniyo riskleri beni korkuttugu icin kan verdik 12 gun somra sonuc cikacak ne olur saglikli olsun oglum bizim için dua edin.hepinize sağlıklı gebelikler dilerim..
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım, Allah bütün bebişlere sağlık sıhhat versinÇok sağolun...insallah
Gözünaydın canım.. Darısı bizlere olsun inşallahBiz de ayrıntılı ultrasona girdik bugün 19+4 olduk doktor herşeyi normal dedi şükür içim rahatladı cidden :))
Ne kadar doğru bilgim bilmiyorum ama 2 tane iç dış zıbın dlması yeterliymiş yeni doğduğunda giydiriliyormuş. Civil varsa orda organik vs çeşit çok
Canım küçük ince üstten kastın ne anlamadım.?? 5 li setin içinde. Bir zibin.zibin altına giyilen en ayaklı don. Bir tulum. Şapka eldiven vardı. Ayrıca Ben hep zibin aldım. Bana hep öyle tavsiye ettiler. Zaten bebeklerde atlet filan yok. Zibin belini kapatıyormhs çünkü.
O zaman erkektir yani erkeği görmeden söyleyemez zaten insan yine de merak ediyor tabi kesin mi diye :) ben 2 3 defa sordum kesin mi diye doktorda güldü merak etme bu haftada değişiklik olmaz dediErkek dedi cnm
İnşallah temiz çıkar dualarım seninle cnmKızlar bende 4 lu tarama sonucu 1:54 çıkmış down sendromu riskli tabloda görünüyoruz dıye doktorum amniyo sentez yada amerikaya gönderilen bir kan testi varmış onu önerdi.amniyo riskleri beni korkuttugu icin kan verdik 12 gun somra sonuc cikacak ne olur saglikli olsun oglum bizim için dua edin.hepinize sağlıklı gebelikler dilerim..
bunu kastettim cnmEki Görüntüle 1988008
Etrafımdaki herkes çok destek oluyor buna eşim de dahil. Ancak ben herkesi kırıyorum farkında olmadan. Ne zaman kurtulurum bu psikolojiden bilmiyorum. Umarım uzun sürmez canım.Bi de dönem bana da oldu eşin destek olursa hepsi gecer canım gönlünü ferah tut
Aklıma geldikçe açıyorum ben, işe yarar mı bilmem ama klasik müziği severim.selam kızlar;
bebeğine müzik dinletmeye başlayan var mı? Anne karnında müzik dinletmenin sekinleştirici etkisi hakkında birçok araştırma yapılmış. özellikle beethoven'ın 5. senfonisi ve Mozart öneriliyor. Siz ne düşünüyorsunuz?
Hiç anlamadim:)Canım ben de meyve konusunda kendimi tutamıyorum ya :/ hele şimdi ismini vermiyim dışı yeşil içi kırmızı kocamaan ve sulu sulu olan yaz meyvesi çıktı ya koca koca iki dilim yiyorum bir oturuşta :)) malum o da çok şekerli ama kendimi alamıyorum. Onun dışında iştahım normal öyle çok aşırı yemek gelmiyor aklıma.
bunu kastettim cnmEki Görüntüle 1988008
Bu durum çok aşırı derecede ise psikolojik bir destek almanı öneririm canım. Gerçekten çok faydasını görürsün. Bide yapmaktan zevk aldığın şeylerle uğraşmalısın. Bi hobin varsa o, açık havada yürüyüş olabilir, gezmek. Bide arkadaşın dediği gibi eşinin desteği en önemlisi. Ben çok zor günlerimi eşimin desteğiyle atlattım. Ailem bile çok kötü olduğum günlerde kendi aralarında ne yapabiliriz diye düşündüklerinde onun ilacı eşi demişler.Etrafımdaki herkes çok destek oluyor buna eşim de dahil. Ancak ben herkesi kırıyorum farkında olmadan. Ne zaman kurtulurum bu psikolojiden bilmiyorum. Umarım uzun sürmez canım.
Canim gobek bağı düşene kadar kullanmistim ben oglumda bu iç zibinlardan. Kizim icinde aldim kutu halde 5 parcadan oluşuyor benim aldigim altı ustu eldiveni ve sapkasi var normal kıyafetlerin icine giydirmek icin bence gerekli bisey bu
Canım bunu alt olarak dusunuyor san altına ayrı don üstüne tekrar tulum ya da eşofman ya da pijama düşünmek icap eder sanirsam.
Ben hiç çevremde görmedim. Özellikle 1 yasa kadar herkes neredeyse hep en alta zibin giydiriyor. Ama bu senin gonderdikelrin zibinin üstüne olabilir.
Ben zibin niyetine değilde tek üst aldım. Gri ve beyaz renklerde. Tek alt pijamalarin altına uydurdum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?