- 20 Ocak 2017
- 1.858
- 3.265
- 133
- 32
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #7.161
Ben salı günü gidicem ama tarama testlerinin sonuçlarını, tüm ultrason fotoğraflarını ve tahlilleri getirmemi istediler. sende al yanına istersen ne olur ne olmaz ..Günaydın herkese.
Ayrıntılı çekilen arkadaşlar, yanınızda ikili test sonucunu götürmenizi istemişler miydi ?
Ben 6. Aydan tulum giydirmedim. Alt degistirmesi zor oluyor. Citcitlari ac tak . Degistirttirmiyorlar altini kiyafet zor giydiriyorsun. Rahat bebekse olur. Sadece uyku tulumu aldim oda kis icin. Yaza eviniz sicaksa sadece citcitlibady ve shortla durdu. İlerki aylari simdiden almayin cok. Yenidoganda ilk uc ay tulum daha iyi beli tam sariyor sicak tutuyor tavsiye ederim. Yenidogan hastane cikisinda var mi bilmiyorum ben hastane cikisi almadim. Hastane cikisi adi olunca pahali oluyor. Ayri ayri aldim. Tulum var mi icinde bilmiyorum kiminde alt ust oluyor.
Ben salı günü gidicem ama tarama testlerinin sonuçlarını, tüm ultrason fotoğraflarını ve tahlilleri getirmemi istediler. sende al yanına istersen ne olur ne olmaz ..
Haftaya cumartesi ıcın randevu aldık ayrıntılı ultrason yapılacak 21+5 olmuş olucaz geç olmaz inşallah
D vit , decavit verdi dr onun yerine vinalac basladim ben. Osyeocare ve balik yagini kendim basladim.kızlar ne vitamni alıyorsunuz ben sadece moltafer yani d3 kan ilacı
Rica ederim. Bende hep yorumlardan fikir almistim. Tercih meselesi bunlar biraz da bebege bagli. Boyu kilosu bazen beden tutmuyor. O zaman kadar daha tecrubeli oluyorsun. Ama cok ilerki aylari sonra al yine daha iyi olur.Yaaa bunları dikkate alıyım o Zaman büyük almamızın sebebi çok beğenip küçük beden olmayanları büyük aldım. Sende hastane çıkışı adı altında dlunca pahalı oluyor diye beğendiğim 6 li takım vardı onu aldım. Olmadı değiştirme yaparım ya çık sağolun fikirler için
Amin insallah . Aralarinda 1.5 yas olacak . Oyun arkadasi olacak onaOh ne güzel abi kardeş sağlıkla büyüsünler Allah sizede güç kuvvet versin
Her gun onemli beslenmek icin ama o zaman haftalik kilo alimi artiyor.Önemli olan 30, haftadan sonda daha sağlıklı beslenmek o zaman.
Kesinlikle gereksiz pahali . Bide altli ustluden coj ben tulum kullandim. Biz onunla rahat ettik. Battaniye zaten mavi tulum almistim mavili battaniye tercih ettim denliydi renkleri ayni. İlla ayni istiyorsan tam bilmiyorum ama 5 li 10 lu hastane cikislari var az olanini isini gorurmu. Battaniye hangisinin icinde oluyor. Bide hastanede bebek yatagina sermeye kalin battaniye gerekli. Belki hastaneden hastaneye farkediyordur. Ona uydurabilirsin. duz mavi yada pembe kiyafet alirsan duz renk bulursun . Yada ya kiyafeti ya battaniyesi biri desenli olur . Bence oyle daha iyi. Bakinca hangisi battaniye gangisi tulum ustunde belli olur. Zevk meselesi yinebende ayrı ayrı almayı düşünüyorum ama battaniye uyumu sağlamak istiyorum penye battaniye onu nasıl ayarlayabiliriz sen tecrübelisin dediğin gbi hastane çıkışları 5 li ler hariç gereksiz pahalı
Kesinlikle gereksiz pahali . Bide altli ustluden coj ben tulum kullandim. Biz onunla rahat ettik. Battaniye zaten mavi tulum almistim mavili battaniye tercih ettim denliydi renkleri ayni. İlla ayni istiyorsan tam bilmiyorum ama 5 li 10 lu hastane cikislari var az olanini isini gorurmu. Battaniye hangisinin icinde oluyor. Bide hastanede bebek yatagina sermeye kalin battaniye gerekli. Belki hastaneden hastaneye farkediyordur. Ona uydurabilirsin. duz mavi yada pembe kiyafet alirsan duz renk bulursun . Yada ya kiyafeti ya battaniyesi biri desenli olur . Bence oyle daha iyi. Bakinca hangisi battaniye gangisi tulum ustunde belli olur. Zevk meselesi yine
Yakın zamanda hissedersin canım. Gerçekten rahatlatıyor insanı.Gözünaydın canım..Bende çok özledim kuzumu..zaman da geçmek bilmiyor... Henüz hareketlerini de hissedemeyince çok merak ediyorum
Çok sağolascesr ben kendi listemi paylaştım.listemde Bebek telsizi eksikmiş onu farkettim. Ben burda konuştuklarımızdan ve internette araştırdıklarından kendi listemi oluşturdum. Aldıklarımı da çıkartacağim listeden.
Ayy benim de psikolojimede iyi gelseydi keşke. Bana o konuda hiç iyi gelmedi. Sanırım hatta ben hamilelik depresyonu yaşıyorum yaİnşallah beni gevsetti magnezyum psikolojime de iyi geldi :)
Erkek dedi cnmNe canım cinsiyeti o erken haftalarda yanılma oluyor 16 haftada bana erkek dedi bariz gösterdi erkek dediyse kesin kızlarda çok az yanılma oluyor
Kizlar 20 arti 6da ayrintiliya girdim..Çok şukur hersey yolundaymiş 450 gr olmuş minigimm sanirim ablasi gibi 4 bucuk kilo dogacak sanirsaamm (hadi inşaallah)
Daha önce 1-2 defa olmuştu öyle sizinkiler gibi değil ama 1 hafta önce mide yanmasıyla kusma tam başladı. Özellikle Sabah kahvaltıdan sonra oluyor. Bakalım geçer inşallah kısa sürede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?