2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kizlar ben iki haftadr hissetmiym hissetmiyom die kendimi yiyip bitiryodm ama bu iki gundr k kadar fazla kıpırtilar oluyo ki her hissettigmde gülüyorum cok tuhaf bi his gercekten harektlerini hissedince iste o zamn bagli oluyosn bebegine her dakka kafam orda ve her hareketinde yüzümdeki tebbesüm cok komik oluyo allahim bu ne güzel bi duygu rabbim isteyen herkese nasip etsn

bende ayrı ayrı almayı düşünüyorum ama battaniye uyumu sağlamak istiyorum penye battaniye onu nasıl ayarlayabiliriz sen tecrübelisin dediğin gbi hastane çıkışları 5 li ler hariç gereksiz pahalı

Ben salı günü gidicem ama tarama testlerinin sonuçlarını, tüm ultrason fotoğraflarını ve tahlilleri getirmemi istediler. sende al yanına istersen ne olur ne olmaz ..

haklısın cnm temkinli olmakta fayda var

Haftaya cumartesi ıcın randevu aldık ayrıntılı ultrason yapılacak 21+5 olmuş olucaz geç olmaz inşallah

23. - 24. haftaya kadar çekiliyor diye biliyorum

Rica ederim. Bende hep yorumlardan fikir almistim. Tercih meselesi bunlar biraz da bebege bagli. Boyu kilosu bazen beden tutmuyor. O zaman kadar daha tecrubeli oluyorsun. Ama cok ilerki aylari sonra al yine daha iyi olur.

bende ayrı ayrı almayı düşünüyorum ama battaniye uyumu sağlamak istiyorum penye battaniye onu nasıl ayarlayabiliriz sen tecrübelisin dediğin gbi hastane çıkışları 5 li ler hariç gereksiz pahalı
Kesinlikle gereksiz pahali . Bide altli ustluden coj ben tulum kullandim. Biz onunla rahat ettik. Battaniye zaten mavi tulum almistim mavili battaniye tercih ettim denliydi renkleri ayni. İlla ayni istiyorsan tam bilmiyorum ama 5 li 10 lu hastane cikislari var az olanini isini gorurmu. Battaniye hangisinin icinde oluyor. Bide hastanede bebek yatagina sermeye kalin battaniye gerekli. Belki hastaneden hastaneye farkediyordur. Ona uydurabilirsin. duz mavi yada pembe kiyafet alirsan duz renk bulursun . Yada ya kiyafeti ya battaniyesi biri desenli olur . Bence oyle daha iyi. Bakinca hangisi battaniye gangisi tulum ustunde belli olur. Zevk meselesi yine

tamam canım dediklerini değerlendircem 5 li lerde battaniye yok 10 lu larda var onlarda 75 den başlıyor

Daha önce 1-2 defa olmuştu öyle sizinkiler gibi değil ama 1 hafta önce mide yanmasıyla kusma tam başladı. Özellikle Sabah kahvaltıdan sonra oluyor. Bakalım geçer inşallah kısa sürede.

Yaa hayırdır inşallah.Bu aralar çamaşır suyuyla filan uğraştın mi? Geçen biraz çamaşır suyu dokmustum kuvete. Hemen ffircalayio çıktım ama gün boyu mahvoldum..hem sürekli kusasim geldi hemde başım döndü. Gün boyu yatmak zorunda kaldım. Belki sende bir şeyden etkilenmisssindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…