2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
kızlar ne vitamni alıyorsunuz ben sadece moltafer yani d3 kan ilacı

Ben demir, magnezyum ve d3 . Ama düzenli almıyorum. Bir gün birini aldıysam diğer ikisini almıyorum. Magnezyumu bazen ard arda alıyorum kabızlık olacağımin işaretlerini aldigimda.
Demir hapini almak biraz zor geliyor. Aç karna olmk ve 2-3 saat süt ve süt ürünlerinden uzak durmak gerektiği icinn. Çay kahvede tabi.
Haftada bir iki ancak aliyorum

Haftaya cumartesi ıcın randevu aldık ayrıntılı ultrason yapılacak 21+5 olmuş olucaz geç olmaz inşallah

Yaa canım bana tam 22+0 a vermişlerdi randevu. (Almanyadayim ben) bir kaç gün öncesine istemiştim ama yok olmaz demişti doktorun yardımcısı. Dün aradilar doktorun bir işi yüzünden 22+5 e verdiler.
Galiba çok geç bir zaman değil. Öyle olsaydı kesin başka doktora aktarirdi beni diye düşünüyorum. Çünkü önemli randevu larda doktor olmazsa hemen başka doktora aktarıyor doktorum. Sıkıntı olmaz seninkide merak etme.

Birde acaba yaptırmasam mi diye bir his var bende. Bugün bir kadının hikayesini okudum .ayrintilida o kadar kötü seyler söylemiş ki doktorlar çoklu organ yetmezliğinden tut ta neler neler. Tabi kadının hamileliği acılar içinde geçmiş. sonra bebek doğmuş ki sapasağlam. Yani bu ayrintilida kesin bilgi değilmiş. Kafam karıştı.

tamam canım dediklerini değerlendircem 5 li lerde battaniye yok 10 lu larda var onlarda 75 den başlıyor

Canım tek tek battaniyeleri çok çok daha güzel. Yani ben öyle gördüm. Bende hastane çıkışı setlerden almadım.hem zevkine uymuyordu hemde gereksiz pahalı. Bu beşli altılı takımlardan aldım hastane çıkışı olabilecek. 4 tane de battaniye aldım ki her biri ayrı güzel. Istanbul eminönü havuzlu handan aldım. Çok hoş battaniye çeşitleri ve beşli takımlar vardı. İstanbuldaysan bakabilirsiniz belki

mersindeyim cnm bn burdada çok mağaza yok intenete talim bakıcam artık peki bişi sorcam setdeki küçük ince üsrt var ya atlet niyetine giydirilen çok mu lazım o lazımsa nerden bulabilirz direk zıbın giydirilir mi ki

Demir hapı çok önemli ama Demir eksikliği olursa dirençsiz kalırsın halsizleşirsin

Ne kadar doğru bilgim bilmiyorum ama 2 tane iç dış zıbın dlması yeterliymiş yeni doğduğunda giydiriliyormuş. Civil varsa orda organik vs çeşit çok

Ya benim şüphem Bebek önde gidiyor haftası ileri çıkıyor. İnceleyen doktorla alakası var bence biraz ya bende 2 yı 3 lü 4 lü vs yaptırmadım ama bunu yaptırıcam inşallah. Kafan karışmasın canım belki de o Bayanın imtihanı oydu şahsen ben biraz öyle düşünüyorum

Canım küçük ince üstten kastın ne anlamadım.?? 5 li setin içinde. Bir zibin.zibin altına giyilen en ayaklı don. Bir tulum. Şapka eldiven vardı. Ayrıca Ben hep zibin aldım. Bana hep öyle tavsiye ettiler. Zaten bebeklerde atlet filan yok. Zibin belini kapatıyormhs çünkü.

Demir hapı çok önemli ama Demir eksikliği olursa dirençsiz kalırsın halsizleşirsin
Gecen ay türkiyede idim. Orada da doktora gitmiştim . Doktor hiç test yapmadan direk yazmıştı. Onu kullanıyorum ara sıra. Şimdi kendi doktorum kan aldı gecen hafta. Miktarına bakıp öyle yazacak galiba.
Yaa bende fena iştah açılması var. Kendimi zor zaptediyorum. Güçten filan düşebileceğini zannetmiyorum:) ama doktorun dediğine göre daha düzenli kullanırım herhalde.eğer verirse.

Canım genelde 13.haftada bebeğin haftası nasıl çıktıysa ona göre hesap yapılır diye biliyorum. Youtube dan öyle dinlemiştim.
Çünkü en iyi ölçüm o zaman a kadar yapiliabiliyormusm o zamana kadar büyüme aynı oranlarda oluyormuş. sonrasında bebekler orantisiz buyuyeniliyormus. Bir hafta daha çok büyüyüp sonra ki hafta daha az gibi. Belli bir oran yokmuş. O yüzden ondeymis diye kafanı takma derim.hesabida 13.haftada en son ne dediyse doktorun ona göre yao. Tabi sen bilirsin:)

Bak aklıma geldi. Gene yakın bir arkadaşım beş ay önce doğum yaptı ona da ayrintilida kalbi delik dediler. Endiselerle geçti ama bebek sapasağlam doğdu.
Biraz daha araştırıp ona göre tam kararımı vereceğim.daha zamanım var.

O zaman çokta önemli değilmiş Can'ım sağol. Sen bilirsin canım Araytırıp oku içine sineni yap. Benimde erkek kardeşimde tabi o Zaman bu kadar gelişmemişti anneme sürekli demişler bu çoçuk geri zekalı doğcak zaten iki çoçuğun varmış bunu alalım diye ama annem kabul etmemiş tabi ki şimdi kardeşim gayet zeki

Türkiye'deki doktor he verdi banada Bi sürü verdiler ama bende iştah yok.. Hamilelikte Demir Bi süre sonra düşmeye başlarmış o yüzden verıyorlar direk

Ben en başta Bi tane biberon almayı düşünüyorum hoş hala alıp almamak arasında kararsızım araytırmalarıma göre dr. Browns ve Philip avent diyorlar siz he düşünüyorsunuz

Yakın zamanda hissedersin canım. Gerçekten rahatlatıyor insanı.
İnşallah canım yaa..Merakla bekliyorum... :)
Ayrıntılıyı bence yaptır canım..Bende çok güvenmiyorum ama herhangi olumsuz bir durumda erken müdahele şansı var.. Güvenmeme nedenim şu bazı dr.lar felaket tellalığıda yapabiliyor..Benim kızımda 8 yıl önce ayrıntılı ultrsaonda kafasında kist çıktı..Dr. bu kist hakkında nerdeyse hiç açıklama yapmadı..Akabininde gezmediğim dr.kalmadı..En iyi prof.un özel muhayenehanesine kadar gittik Bir ay sonra kayboldu ben üzüldüğümle kaldım.

Merhaba Eylül Anneleri :)

Benim geceleri ayaklarımda kasılma, kas sıkışması gibi bir şeyler oluyor. Doktorum magnezyum desteği verdi. benzer şikayet yaşayan var mı? Magnezyum içince şikayetleriniz azaldı mı?

Kızlar bende 4 lu tarama sonucu 1:54 çıkmış down sendromu riskli tabloda görünüyoruz dıye doktorum amniyo sentez yada amerikaya gönderilen bir kan testi varmış onu önerdi.amniyo riskleri beni korkuttugu icin kan verdik 12 gun somra sonuc cikacak ne olur saglikli olsun oglum bizim için dua edin.hepinize sağlıklı gebelikler dilerim..

Işte kafam bu yüzden karışıyor. Gene başka bir topikten bir arkadaşın kızına kafasında tümör var dediler.ama doğdu su an gayet iyi. Felaket tellallığı tam ifade kullandin. Kızının sağlıkla doğmuş olmasina da çok sevindim..
Şimdi düşünüyorum zaten hastanede yapacağım. Anne göğsüne verdikten sonra hemen kontrollerini yapıyorlar. Kadın doğum hastanesi. Hemen yakınında üniversite hastanesi var..vs vs.. Yani bilemiyorum. Her türlü zaten müdahele edilebilir bir noktada.
Araştıracagim biraz daha öyle karar vereceğim.inşallah. sagolasin.

Dua ederiz tabii. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…