2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim canım. Psikolojik destek durumunu düşünmüyor değilim. Genelde çekinmiyorum anlatıyorum ancak insanlar bu durumu pek anlamıyor. Hani derler ya bazı şeyleri yaşamayan bilmez diye öyle oluyor sanırım. Bu durumu yaşayanlar anlar ancak beni. Hobi kısmına gelince öyle bi psikoloji içindeyim ki çoğu zaman hicbirsey zevk vermiyor canım. Bakalım ne olacak bu durumun sonu.

ne dicez cnm alırken içlik mi dicez 5li stelern içinde yok çnkü

Içlik zibin istiyorum dersin canm bebek kıyafetleri satan bi dukkandan aldim ben oyle markalı bisey diil yani. Zaten bilir dukkandaki tezgâhtar. Gobek bagi dusene kadar cok rahat edersin bunla sonrasında da iclik olarak giydirmeye devam edersin demislerdi. Yeni dogan kiyafetleri kadar küçük 2.3tane alsan yeter bence

Benim her zaman değil ama bazen kriz anlarım olabiliyor. Eşime patladığımda tolere etmeye çalışıyor ama çoğu zaman da kendi kendime söylenerek içime atıyorum. Eşim bunu farketti ve kendini çok yıpratıyorsun insanlara kızıyorsan sakince kavga etmeden kızdığın konuyu anlat kendi kendini yeme dedi.
Benim şu anki sıkıntım yalnız olmam. Ailevi olarak değil yani yakın olduğum pek arkadaşım yok hepsinden yavaş yavaş soğuduğum için hepsiyle mesafe koydum arama. Ki bu dönemde anlıyorum ki iyi ki yapmışım. Ama işte yalnızlık kötü, eşim arkadaşlık etmese menepoz moduna bağlayabilirdim :))

slm guzel anneler nasilsin umarim hepiniz iyisiniz..bugun bizde guzel kizimizi gormeye gittik..cok sukur hersey yolundadir..kizim yine 1 hafta onde gidiyor..21+4 gunluguz kilomuz 462 gr..artik kizimizin tekmeleri sert olmaya basladi..cok guzel bi duygu..rabbim herkese annelik duygusunu nasip etsin.

Atlete gerek yok . Gobek dusene kadar zibin gobek dustuktdn sonra citcitli bady. Atlet kilot. Bezden kurtulunca iki bucuk yas ne zaman bez cikarsa bazilari gec diyor duruma gore o zaman bakarsin giydirip giydirmiyecegibe

Ben yaptirdim. Cihazlar okadar iyi ki yani en ince ayrintisina kadar olcuyor. Goruyorsun . Tek tek parmaklarina kadar gosterdi dr. Benim kendi drumun kilo olcumu ile dogim kilosu boyu bile hemen hemen ayni cikti ilk gebeligimde. O kadar her organda birsey gorecek ya dr da birsey var ya cihazda bence. Tabii dr yine yuzde yuz kesin sonuc vermezdiyo ama dogruluk orani cok yuksek.

Ben en başta Bi tane biberon almayı düşünüyorum hoş hala alıp almamak arasında kararsızım araytırmalarıma göre dr. Browns ve Philip avent diyorlar siz he düşünüyorsunuz
Ben avent kullaniyorum ilk yenidogan icin almistim. Sutum az kullandim. Hastanede gerekli use dnjektorle verdiler mama. Aventte gaz onleyici ama gaz yapmiyor diye birsey yok oluyorsa cok az onluyor. Dr browns aparatlari fazla yikarken zor oluyormus yorumlarda oyle okudum. Emzik biberon suluk avdnt kullaniyorum

İlk gebeligimde yasadim bu sikayetleri magnezyum dedtegi verdi gecti sonra.

Ben en başta Bi tane biberon almayı düşünüyorum hoş hala alıp almamak arasında kararsızım araytırmalarıma göre dr. Browns ve Philip avent diyorlar siz he düşünüyorsunuz
Biberon için ben doğmasını bekliyorum eğer anne sütü emerse biberona ihtiyacım olmayacak diye düşünüyorum. Ama eğer emmezse dr.brown alıcam ilk aylar için çünkü bebeklerin hava yutmasını engellediği için gaz problemi yaşamıyorlar. Daha ilerki dönemler içinde avent kullanmayı düşünüyorum. Ama ilk aylar için dr. Brown çok çok iyimiş. Ama deneyimli anneler daha iyi bilir diye düşünmekteyim.

Kabiz kolik reflulu bir bebegim vardi. Arada sut sagiyordum uyumuyordu. Hic ugrasacak zamanim olmadi. Dusunmuyorum. Eskiden bez bagliyordu ama bu kadar kiyafet angarya cok sey yoktu. Kiyafetlerini ancak yikayip utuledim. Hazir bez olmasa bide ne yapardim. Ama paylastigin guzel birsey dogal tabiiki insallah ugrasacak gucunuz zamaniniz olacaktir.

Hamilelikte müzik dinlemekle ilgili birçok araştırma var doğru ve hepsinde de olumlu etkiler gözlemlenmiş. Anne karnında devamlı dinlediği müzikleri duyunca bebeklerin rahatladığı gözlemlenmiş. Ben ebebekten bir cd aldım klasik müzikler vs bulunuyor içinde çokta rahatlatıyor gerçekten. Birde karnaval radyonun baby joy kanalı var orası tam anneler ve bebekler için

İnşallah bakalım, bebek önemli tabi, bu konuyu açan arkadaşın da bebeği çok zordu, reflü ve kolikti, arkadaş inat etti vazgeçiycem diye, yapıyor işte bakalım, hem o benden daha tembel O yaptıysa ben hayli hayli yaparım diyorum

Atlete gerek yok . Gobek dusene kadar zibin gobek dustuktdn sonra citcitli bady. Atlet kilot. Bezden kurtulunca iki bucuk yas ne zaman bez cikarsa bazilari gec diyor duruma gore o zaman bakarsin giydirip giydirmiyecegibe
bende kizima hep zipin ve citcitli bedi giydirdim..bezden kurtulunda hep atlet kilot giymeye basladi.

yok bebeğim bunun zıbınla alakası yok ilk 40 ı cıkana kadar göbek bağı için ince ya değmesin die kullanıolar bunu gereklimiş yani

Dogrudur. Ama Ben hic gormedigim icon bilmiyorum:) cevremde de hic kulananan görmedim. Denk gelirsem ama birde bu açıdan bakarim ins

Tembellikten usengeclikten ziyade bebegine bagli . Ben bir yasina kadar ayagimda salladim hic birakmadan . Simdi salliyorum yanima yatifiyorum . Ben olmayinca uyaniyor. Yanindan kalkip is mis yapamadim hala oyle. Wc ye bile gitmek luks . Tembellige vaktin olmuyor zaten . Bebegin uyumasi cok ondmli kilosunuda etkiliyor

Bilmiyorum belkide sen haklisindir. Benimde kafam karışık sadece son altı ayda benim çevremde yaşanmış 3 olay var elimde. Hele bir tanesi görmedik doktor bırakmadı... Hepsinin yanıldığını zannetmiyorum. Büyük ihtimalle kadının cocugunda gerçekten organ yetmezliği vardı. Işte burada devreye anne karnının gizemi ve sırrı ortaya çıkıyor.... Bir seyler olabilir edebilir ama soğana kadar bu belli değil.. bu sebeple kararsizimm ama zamanım var. İyice düşünüp taşınıp kalbime yatani yapacağım inşallah..

Ya işte doğmadan önce planlar yapıyoruz da bebekken kesinlikle patron onlar, biz bebeğe göre şekillencez, kolik Bebek çok yıpratıcı, en büyük duam bebeğin sakin olması, ağladıkça insanın eli ayağı birbirine dolanır. Hele biz acemiyiz oturup beraber ağlarız artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…