2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Bana her halükarda gaz olurmuş gibi geliyor biberona inşallah gerek kalmazsa avent alırsam daha sonra su içindi kullanabilirim dr browns aparatı bende okudum birde camı sıkıntılıymış. Aventte de cam mı pp alsam bilemiyorum ama dar ağızlı almak lazım galiba dimi

Kızlar bir haftadır dişlerimi fırçalarken diş etlerim kanıyor. Bu bir şey eksikliğinden mi kaynaklanır ? Bilgisi olan var mı ?

vitamin kullanıyor musun cnm ?

Herkese günaydın salı günü oğlumun dolabını aldık kurmak için beklesem mi yada hemen kursak mı bilemedim. Üründe hasar çıkarsa diye de kurmak istiyorum

bence kurun eşyalarını aldıkça yerleştirirsin tek seferde zor olabilir

facebookta konuyla ilgili bir grup takip ediyorum henüz cesaretim yok ama az çok konuya vakıfım :)
Geçen sene Bu bezleri araştırırken bizim için olanları gördüm hemen aldım :) Şimdi kendi pedlerim de yıkanabilenlerden, o 1 hafta boyunca en ufak rahatsızlık hissetmiyorum, hazırlar da olan alerjik kaşıntı vs olmuyor. Zaten makina da yıkanıyorlar, bilmiyorum ki bana zor gelmedi

inşallah başarırsın, başarırız biz de niyetleniriz :)

Konuyu ben de okumuştum. Ama yapabilir miyim emin değilim.bi heves edip alırım onlar da kenarda kalır diye de korkuyorum.
Gün içinde birikenleri akşam makinaya atıyorsun, akşam vaktim mi yok eşim basar makinanın düğmesine diye düşünüyorum, eskiden yapıldığı gibi kaynatma işlemi Yok ya belki bana ondan zor gelmiyordur bilmiyorum ki ama kararımı verdim ya kesin alcam.

Gaz varsa oluyor biberon ne kullanilirsan kullan. Cok az onluyor. Eski biberonlarda mamayi karistirdiktan sonra kapagini aciyorsun gazi ciksin diye bunda oyle birsey yok hazirlayip direk iciyorsun. Yine ne alirsaniz alin cam alin. İlk ben lazim olur olmaz diye pp aldim. Kaynatirken falan rengi bile bulanik oldu. Bide cam da ne koku ne renk degisikligi ne birsey olur . Dr ek gidaya gecince tabak kasiklarini porselen yada cam kullan demisti. Halan daha herseyini cam yada porselen kullaniyorum.

vitamin kullanıyor musun cnm ?

bence kurun eşyalarını aldıkça yerleştirirsin tek seferde zor olabilir
Canim diseti kanamasi hormonlardan yada basinctan olabiliyormus. Diseti yada burun kanamasi olabiliyormus. Hamilelikte enfeksiyona daha yatkin oluyoruz. Yumusak firca ile fircakamak gerekiyor. Bende ilk gebeligimde burun kanamasi ara ara olmustu. Disetimde az kanamisti ama o ara sut icmiyordum . Sut icince gecti sanki alakasi varmi bilmiyorum. Dislerde sizlanma olunca kalsiyum dusukluhunden oluyormus ama. Kanamada oyle bir sey yok. Gecicidir. Gecmezse druna sorarsin. Gecmis olsun.
seyyav canim esyalari aldiysan kur. İcinde koku oluyor. Havalandirmak icin zaten bir iki ay onceden alip kurmak gerekiyor.

Kızlar bir haftadır dişlerimi fırçalarken diş etlerim kanıyor. Bu bir şey eksikliğinden mi kaynaklanır ? Bilgisi olan var mı ?

Canım özellikle bu haftalarda normal. önemli olan kanıyor diye firxakamamyi bırakmamak. Fircalamaya devam etmek. Birde dış ipi kullanımı çok önemliymiş arada kalanları fırça temizleyemiyormus. Ben dış ipide kullaniyorum

Anlarım o Zaman başlangıç olanak küçüklerden Bi tane cam alırım inşallah sütümüz olurda biberonu su için kullanırız hepimiz. Gardrop aldık beşik sepet çok özeniyorum diye ikinci el aldım çok temizdi. Kıyafetlerde şu an benim kendi dolabımda duruyor. O zamen dolabımızı kurup silip havalandırıp kokusunun gitmesini beklemek en iyisi

Hayirli olsun canim. kiyafetleri almissan sonra yerlestirirsin . Duzenli olur. O kadar cok yer kapliyorki bebek esyasi kiyafetleri. Ortada birsey olmaz. Gorursun ne eksik ne alinacak diye. Besik sepet dedigin ahsap olanmi .

Hayirli olsun canim. kiyafetleri almissan sonra yerlestirirsin . Duzenli olur. O kadar cok yer kapliyorki bebek esyasi kiyafetleri. Ortada birsey olmaz. Gorursun ne eksik ne alinacak diye. Besik sepet dedigin ahsap olanmi .
Onları en son etiket kesip yıkayıp öyle yerleştiririm inşallah. Yine içine koyanım kendi dolabım boşalsın diye ama düzenleme yapmam. Aynen ahşap sepet beşik

Onları en son etiket kesip yıkayıp öyle yerleştiririm inşallah. Yine içine koyanım kendi dolabım boşalsın diye ama düzenleme yapmam. Aynen ahşap sepet beşik
İkinci el iyi yaptin. Bebek donmeye baslayana kadar kullaniliyor onlar 5 yada 6 ay. Fiyatlarida bayagi yuksekti . 6 ay icin cok pahali. Gule gule kullansin minik

Canım güle güle kullanın eşyaları

Yarın kontrolüm var kızlar. AFP testi olacakmışım. İnşallah sonuçlarım iyi çıkar
1mayıs tatili için şehir dışından annem ve abinler gelecek.yarın inşallah annemle Eminönü havuzlu hana gidip kıyafet alışverişi yapacağız. Gitmişken belki hediyelik Bebek süslerine de bakarım.onlara bakması çok zevkli oluyorbir de kumaşçılara gidip Bebek kumaşlarına da bakarım.battaniyelik pazen veya müslin banyo havlusu içine mermerşah kumaşı falan bakmayı düşünüyorum.artık annem de yönlendirir beni

Evet diş ipi de kullanıyorum ama düzenli değil. Fırçalamayı bırakmam ama.

pinkstrap adet bezlerini işyerinde nasıl kullanıyorsun?değiştirdiğin bezi nasıl saklıyorsun koku yapmıyor mu? Çevre için ve kendi sağlığın için çok güzel yapıyorsun,takdir ettim seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…