2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
seyyav istanbulda Kadıköy cuma Pazar'ı oluyor.ben çalıştığım için gidemiyorum.çok güzel kumaşlar ve kurdeleler geliyor. Ümraniye kumaşçılar çarşısı da güzel oluyormuş ama ben gitmedim henüz.

Aranızda kaşıntısı olan var mı ? Neredeyse bir aydır kaşınıyo sırtım kollarım bacaklarım belli yerleri kızarıp kabarıyo kaşıntıya sebep oluyor. Kalmosan diye bi ilaç sürüyorum o rahatlatıyo fakat bu seferde cildi çok kurutuyor bir süre sonra yine kaşıntı oluyor. Bu arada kanda Karaciger enzimleri temiz çıktı

Son mesajlara bakmadan yazdım, kaşıntısı olanlar vardı, aynı konuya denk gelince yazayım dedim, tam da senin soruya denk gelmiş

Son düzenleme:
Çalıştığım için benimde gitmem zor bizde Avrupadayız. Birde ben Bursa'yı bildiıim gibi İstanbul'u bilmiyorum hiç

Anne yani kullanmadim ama arastirirken onlarada denk geldi sanirim bir kac markanin var. Next to me diye geciyor. Fiyatlarida 500-600 du en son.

Gözün aydın canım. Ben de AFP testini dörtlü test içinde yaptırdım. Güzel haberler alırsın inşallah

Bende kontrolden geldim 420 gram olmuş kızım boyu da 23 santim dedi gelişimi iyi dedi bir ay sonra şeker yüklemesine çağırdı şeker hastalığı riski olduğu için sana kesin yapacaz dedi kızım kıpır kıpırdı yaramaz olacak dedi ayrıntılı ultrason da da herşey iyi çıktı şükürler olsun

iyi akşamlar herkese. dün gece rahatsızlandım sürekli istifra ettim ne yediysem çıkardım acile gittik sadece serum taktılar dr önemsemedi bile. kendi doktorumu aradm bebeğe birşey olmamıstır dedi. çok korktum daha yeni kendime geliyorum

Geçmiş olsun, onlar yapabileceğini yapmış, sen beslenemeyince vücut direncini artırmak için serum takmışlar. Bebeği kontrol etmemişler miydi?

Geçmiş olsun, onlar yapabileceğini yapmış, sen beslenemeyince vücut direncini artırmak için serum takmışlar. Bebeği kontrol etmemişler miydi?

teşekkürler. miniğim tekmelemeyi hiç bırakmadı şükğr ki. doktorum şehir dışındaymış bebeğe birşey olacağını düşünmüyorum içini rahatlatmak için usg yaptırabilirsin deyince girmedim. çünkü bir iki gün önce sancılanıp devlette usg ye girdim herşey yolundaydı.

Geçenlerde yazmıştım bende, kusmalarım başladı diye, biraz önce sana yazıp, yine gidip çıkardım, Bebek mideye mi baskı yapıyor nedir, oluyor demek ki panik yapma, hem ne güzel hareketini hissediyorsun sağlıklı olduğunun en büyük göstergesi zaten

Pazartesi bende yaptircam . Esim çok kötü ağrır dedi umarm öyle olmaz

Ben de geçen hafta aynen senin gibi oldum zor attım kendimi hastaneye 2 serum yedim midemi üşütmüşüm sonraki iki gün de kötü geçti insan zor toparlıyor çok geçmiş olsun canım

gecms olsn canm ya bende gecnlerde mideme bsy dokunmustu cok kotuydm hem istifra hem sanci dr aradm bana da bebege bsy olmamistr dedi icini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…