- 9 Eylül 2013
- 1.889
- 3.460
- 408
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #7.301
Son mesajlara bakmadan yazdım, kaşıntısı olanlar vardı, aynı konuya denk gelince yazayım dedim, tam da senin soruya denk gelmişAranızda kaşıntısı olan var mı ? Neredeyse bir aydır kaşınıyo sırtım kollarım bacaklarım belli yerleri kızarıp kabarıyo kaşıntıya sebep oluyor. Kalmosan diye bi ilaç sürüyorum o rahatlatıyo fakat bu seferde cildi çok kurutuyor bir süre sonra yine kaşıntı oluyor.Bu arada kanda Karaciger enzimleri temiz çıktı
Bursa'ya 1.5 yayımda gitmişiz sonra İstanbul'a evlendim geldim. Bende çok özledim Bursa'yı yemekleriBursalı mısın yoksa?ben Bursalıyım.bursada dediğin gibi hepsi bir arada.çarşıya çıkmak yeterli.ah ah özlemişim memleketimi
Çalıştığım için benimde gitmem zor bizde Avrupadayız. Birde ben Bursa'yı bildiıim gibi İstanbul'u bilmiyorum hiçseyyav istanbulda Kadıköy cuma Pazar'ı oluyor.ben çalıştığım için gidemiyorum.çok güzel kumaşlar ve kurdeleler geliyor. Ümraniye kumaşçılar çarşısı da güzel oluyormuş ama ben gitmedim henüz.
Anne yani kullanmadim ama arastirirken onlarada denk geldi sanirim bir kac markanin var. Next to me diye geciyor. Fiyatlarida 500-600 du en son.Biz de bu ay aldık mobilyalarını. Hem taksitlerini çabuk bitiririm diye hem de kokusu çıksın diye.
Eki Görüntüle 1988767 Yatağımız
Eki Görüntüle 1988768 Döşeği
Eki Görüntüle 1988769 Dolabımız
Bir de anne yanı alacağım. Bir süre yatak odamızda bizimle yatacak çünkü. Tavsiye edebileceğiniz anne yanı var mı?
Gözün aydın canım. Ben de AFP testini dörtlü test içinde yaptırdım. Güzel haberler alırsın inşallahGünaydın kızlar.az önce muayeneden çıktık.her şey yolunda çok şükür.kızımız 273 gram olmuş.afp testi için kan verdim.afp sonucumu doktorum bildirecek.aradığında ayrıntılı ultrason için de beraber tarih belirleyecekmişiz. Herkese iyi tatiller dilerim.
Geçmiş olsun, onlar yapabileceğini yapmış, sen beslenemeyince vücut direncini artırmak için serum takmışlar. Bebeği kontrol etmemişler miydi?iyi akşamlar herkese. dün gece rahatsızlandım sürekli istifra ettim ne yediysem çıkardım acile gittik sadece serum taktılar dr önemsemedi bile. kendi doktorumu aradm bebeğe birşey olmamıstır dedi. çok korktum daha yeni kendime geliyorum
Geçmiş olsun, onlar yapabileceğini yapmış, sen beslenemeyince vücut direncini artırmak için serum takmışlar. Bebeği kontrol etmemişler miydi?
Geçenlerde yazmıştım bende, kusmalarım başladı diye, biraz önce sana yazıp, yine gidip çıkardım, Bebek mideye mi baskı yapıyor nedir, oluyor demek ki panik yapma, hem ne güzel hareketini hissediyorsun sağlıklı olduğunun en büyük göstergesi zatenteşekkürler. miniğim tekmelemeyi hiç bırakmadı şükğr ki. doktorum şehir dışındaymış bebeğe birşey olacağını düşünmüyorum içini rahatlatmak için usg yaptırabilirsin deyince girmedim. çünkü bir iki gün önce sancılanıp devlette usg ye girdim herşey yolundaydı.
Evet ben de bakmıştım fiyatlar yüksek biraz.Bekleyeceğim.Teşekkür ederimAnne yani kullanmadim ama arastirirken onlarada denk geldi sanirim bir kac markanin var. Next to me diye geciyor. Fiyatlarida 500-600 du en son.
Pazartesi bende yaptircam . Esim çok kötü ağrır dedi umarm öyle olmazDün tetanoz aşısı vuruldum bugüne çok kötü olur sandım kolum. Hatta bu yüzden dün vuruldum. 3 günlük tatilde toplar diye. Bugün çok iyi kolum. Çok hafif bir ağrı var. Geçen seferkinin yanında hiç bir şey.
Ben de geçen hafta aynen senin gibi oldum zor attım kendimi hastaneye 2 serum yedim midemi üşütmüşüm sonraki iki gün de kötü geçti insan zor toparlıyor çok geçmiş olsun canımiyi akşamlar herkese. dün gece rahatsızlandım sürekli istifra ettim ne yediysem çıkardım acile gittik sadece serum taktılar dr önemsemedi bile. kendi doktorumu aradm bebeğe birşey olmamıstır dedi. çok korktum daha yeni kendime geliyorum
gecms olsn canm ya bende gecnlerde mideme bsy dokunmustu cok kotuydm hem istifra hem sanci dr aradm bana da bebege bsy olmamistr dedi icini ferah tutiyi akşamlar herkese. dün gece rahatsızlandım sürekli istifra ettim ne yediysem çıkardım acile gittik sadece serum taktılar dr önemsemedi bile. kendi doktorumu aradm bebeğe birşey olmamıstır dedi. çok korktum daha yeni kendime geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?