2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265

pinkstrap adet bezlerini işyerinde nasıl kullanıyorsun?değiştirdiğin bezi nasıl saklıyorsun koku yapmıyor mu? Çevre için ve kendi sağlığın için çok güzel yapıyorsun,takdir ettim seni
Canım ben çalışmıyorum, dışarı çıktığım zaman da sorun yaşamadım, koku yapmıyor. Kesesi var değişip ona koyuyorum. Gerçekten daha sağlıklı, o kaşıntıları falan, kullandığımdan beri hiç yaşamadım.

İkinci el iyi yaptin. Bebek donmeye baslayana kadar kullaniliyor onlar 5 yada 6 ay. Fiyatlarida bayagi yuksekti . 6 ay icin cok pahali. Gule gule kullansin minik
Sıfırları 500 600 dediğin gibi 6 ay yatcak beşiğe o kadar vermek saçma bende 100 liraya bulunca aldım annemde inşallah içine ince pamuk yorgan dikicek kenar korumalık falan olcak. Biz böyle hazırlanıyoruz beğenip yatarlar inşallah kuzular

Sağlıklı sonuçlar al Can'ım inşallah benimde annemle erkek kardeşim gelicek akşam 3 gün tatil diye. Salı günü bende eşimle gittim Eminönü'ne kendini çok kaptırma çık çeşit var iyi bak öyle almaya başla fiyat çok uygun değil zaten sadece seçenek çok. Kumaş nerden bakıcaksın imç den mi

Tamam canım kaptırmam kendimi.kımaş tam yeri bilmiyorum oralarda satan yerler vardır Bursa kumaş Pazar'ı falan varmış onlardan birkaçına girer bakarım diye düşünüyorum. Senin dediğin imç yi de araştırayım bakayım

Ya benim istediğim uyku seti sanırım onu yakın çekebilir misin bana. Benimkinin yan çubukları geniş oval iniyo

evet o modelleri de biliyorum. daha tontişler bizim arkadaşta vardı seçme şansım olmadı :) ama seninkinin içi daha geniş olur iyi bişey. içindekini eve gidince çekeyim mi ? ben bu şekilde aldım ayrıca nerede satılır fikrim yok. Annenin elinden geliyorsa diker belki

canm ya cok tatli hayirlisiyla içinde buyur bebişn ben ayip olmazsa fiyatini soracaktm benim evim kucuk oldugu icn boyle bsy almayi dusuyodm gercekten cok guzlms

tatlım arkadaşımın bebeği büyüdüğü için bize ödünç verdi. normalde indirimden 450 ye bulabiliyorsun. 600 civarı normal fiyatı. ikinci el sitelerinde 200 tl kadar görmüştüm.

Bizim oglanin park yatagi . Hala bizimle yatiyor. Otomatik besiginde minik yatacak sonra oda park yatakta yatacak

Eklentiler

• IMG_6952.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 88
Arkadaslar kac aylık uzun kollu takımlar alıyorsunuz bizim bebekler kış bebeği nerdeyse 8 9 ay uzun kollu giyebilir diye 6 9 ay alıyorum ben, ya siz

Zaten kaç ay yatıcaklar ya ben geçe yanımda yatırmak istiyorum ama bakalım. Çekersen çok sevinirim Can'ım bende atıcam eve gidince

Bende tam bilmiyorum bende Bursadan almayı düşünüyorum orda heryeri biliyorum herşey birbinine yakın ordan almak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…