- 6 Eylül 2016
- 2.212
- 3.533
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #7.281
Canim diseti kanamasi hormonlardan yada basinctan olabiliyormus. Diseti yada burun kanamasi olabiliyormus. Hamilelikte enfeksiyona daha yatkin oluyoruz. Yumusak firca ile fircakamak gerekiyor. Bende ilk gebeligimde burun kanamasi ara ara olmustu. Disetimde az kanamisti ama o ara sut icmiyordum . Sut icince gecti sanki alakasi varmi bilmiyorum. Dislerde sizlanma olunca kalsiyum dusukluhunden oluyormus ama. Kanamada oyle bir sey yok. Gecicidir. Gecmezse druna sorarsin. Gecmis olsun.
Kalsiyum alımına da dikkat ediyorum günde 3 porsiyon süt - süt ürünü tüketiyorum doktorumun tavsiyesiyle ama diş Etiyle Alakası var mı bilmiyorum. Fırçam da yumuşak galiba kan basıncının artmasından olabilir kanama teşekkür ederim.
Canım ben çalışmıyorum, dışarı çıktığım zaman da sorun yaşamadım, koku yapmıyor. Kesesi var değişip ona koyuyorum. Gerçekten daha sağlıklı, o kaşıntıları falan, kullandığımdan beri hiç yaşamadım.pinkstrap adet bezlerini işyerinde nasıl kullanıyorsun?değiştirdiğin bezi nasıl saklıyorsun koku yapmıyor mu? Çevre için ve kendi sağlığın için çok güzel yapıyorsun,takdir ettim seni
haha bende çok heyecanlanıyorum. sıramı beklerken tansiyonum düşüyor. bende aynen hastaneye giderken bi ayrı süsleniyorum. bayram gibi geliyor bana da walla.Evet ben de çok heyecanlanıyorum ultrasona giderken hatta süslenip giyiniyorum sanki çocuk beni görecek :))
elevit, folik trio, demir hapı, birde omega kullanıyorum benkızlar ne vitamni alıyorsunuz ben sadece moltafer yani d3 kan ilacı
Hepsi hemen aaynı tip ya zaten iyi yapmışsın bence mobilya da sıkıntı yoksa kullanılır yaniben de ahsap sepet aldım arkadaşımdan aynıdır belkide :)
Sıfırları 500 600 dediğin gibi 6 ay yatcak beşiğe o kadar vermek saçma bende 100 liraya bulunca aldım annemde inşallah içine ince pamuk yorgan dikicek kenar korumalık falan olcak. Biz böyle hazırlanıyoruz beğenip yatarlar inşallah kuzularİkinci el iyi yaptin. Bebek donmeye baslayana kadar kullaniliyor onlar 5 yada 6 ay. Fiyatlarida bayagi yuksekti . 6 ay icin cok pahali. Gule gule kullansin minik
Sağol canım hepimiz sağlıklı günlerde kullanalım inşallah. Daha alıncak çok şey var şimdiden azıcık eşya ile bin lira gitmişCanım güle güle kullanın eşyaları
Sağlıklı sonuçlar al Can'ım inşallah benimde annemle erkek kardeşim gelicek akşam 3 gün tatil diye. Salı günü bende eşimle gittim Eminönü'ne kendini çok kaptırma çık çeşit var iyi bak öyle almaya başla fiyat çok uygun değil zaten sadece seçenek çok. Kumaş nerden bakıcaksın imç den miYarın kontrolüm var kızlar. AFP testi olacakmışım. İnşallah sonuçlarım iyi çıkar
1mayıs tatili için şehir dışından annem ve abinler gelecek.yarın inşallah annemle Eminönü havuzlu hana gidip kıyafet alışverişi yapacağız. Gitmişken belki hediyelik Bebek süslerine de bakarım.onlara bakması çok zevkli oluyorbir de kumaşçılara gidip Bebek kumaşlarına da bakarım.battaniyelik pazen veya müslin banyo havlusu içine mermerşah kumaşı falan bakmayı düşünüyorum.artık annem de yönlendirir beni
Hepsi hemen aaynı tip ya zaten iyi yapmışsın bence mobilya da sıkıntı yoksa kullanılır yani
Ya benim istediğim uyku seti sanırım onu yakın çekebilir misin bana. Benimkinin yan çubukları geniş oval iniyoBeşikimiz bu :) arkadaşlar aldıklarınız varsa koysanıza siz de :)))
Tamam canım kaptırmam kendimi.kımaş tam yeri bilmiyorum oralarda satan yerler vardır Bursa kumaş Pazar'ı falan varmış onlardan birkaçına girer bakarım diye düşünüyorum. Senin dediğin imç yi de araştırayım bakayımSağlıklı sonuçlar al Can'ım inşallah benimde annemle erkek kardeşim gelicek akşam 3 gün tatil diye. Salı günü bende eşimle gittim Eminönü'ne kendini çok kaptırma çık çeşit var iyi bak öyle almaya başla fiyat çok uygun değil zaten sadece seçenek çok. Kumaş nerden bakıcaksın imç den mi
Ya benim istediğim uyku seti sanırım onu yakın çekebilir misin bana. Benimkinin yan çubukları geniş oval iniyo
canm ya cok tatli hayirlisiyla içinde buyur bebişn ben ayip olmazsa fiyatini soracaktm benim evim kucuk oldugu icn boyle bsy almayi dusuyodm gercekten cok guzlmsBeşikimiz bu :) arkadaşlar aldıklarınız varsa koysanıza siz de :)))
canm ya cok tatli hayirlisiyla içinde buyur bebişn ben ayip olmazsa fiyatini soracaktm benim evim kucuk oldugu icn boyle bsy almayi dusuyodm gercekten cok guzlms
Zaten kaç ay yatıcaklar ya ben geçe yanımda yatırmak istiyorum ama bakalım. Çekersen çok sevinirim Can'ım bende atıcam eve gidinceevet o modelleri de biliyorum. daha tontişler bizim arkadaşta vardı seçme şansım olmadı :) ama seninkinin içi daha geniş olur iyi bişey. içindekini eve gidince çekeyim mi ? ben bu şekilde aldım ayrıca nerede satılır fikrim yok. Annenin elinden geliyorsa diker belki
Bende tam bilmiyorum bende Bursadan almayı düşünüyorum orda heryeri biliyorum herşey birbinine yakın ordan almak istiyorumTamam canım kaptırmam kendimi.kımaş tam yeri bilmiyorum oralarda satan yerler vardır Bursa kumaş Pazar'ı falan varmış onlardan birkaçına girer bakarım diye düşünüyorum. Senin dediğin imç yi de araştırayım bakayım
Bursalı mısın yoksa?ben Bursalıyım.bursada dediğin gibi hepsi bir arada.çarşıya çıkmak yeterli.ah ah özlemişim memleketimiBende tam bilmiyorum bende Bursadan almayı düşünüyorum orda heryeri biliyorum herşey birbinine yakın ordan almak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?