- 16 Nisan 2013
- 271
- 192
- 73
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #7.321
Ben 3. Dozu vuruldum. İlki pek ağrımadı. İkincisi felaketti. Bu da çok ağrımadı. Gayet rahat geçti. Genelde ne tarafa yatıyorsan diğer tarafa vurdur. Yatarken rahat olur.Pazartesi bende yaptircam . Esim çok kötü ağrır dedi umarm öyle olmaz
Benm daha ilk olacak çağırdelarda sağlık ocağından daha gitmedm erteleyp duruyorum temizlik var diye bugn bitiyor giderm pazartesi büyük ihtimal :)Ben 3. Dozu vuruldum. İlki pek ağrımadı. İkincisi felaketti. Bu da çok ağrımadı. Gayet rahat geçti. Genelde ne tarafa yatıyorsan diğer tarafa vurdur. Yatarken rahat olur.
Geçmiş olsun canımiyi akşamlar herkese. dün gece rahatsızlandım sürekli istifra ettim ne yediysem çıkardım acile gittik sadece serum taktılar dr önemsemedi bile. kendi doktorumu aradm bebeğe birşey olmamıstır dedi. çok korktum daha yeni kendime geliyorum
Geçenlerde yazmıştım bende, kusmalarım başladı diye, biraz önce sana yazıp, yine gidip çıkardım, Bebek mideye mi baskı yapıyor nedir, oluyor demek ki panik yapma, hem ne güzel hareketini hissediyorsun sağlıklı olduğunun en büyük göstergesi zaten
Ben de geçen hafta aynen senin gibi oldum zor attım kendimi hastaneye 2 serum yedim midemi üşütmüşüm sonraki iki gün de kötü geçti insan zor toparlıyor çok geçmiş olsun canım
gecms olsn canm ya bende gecnlerde mideme bsy dokunmustu cok kotuydm hem istifra hem sanci dr aradm bana da bebege bsy olmamistr dedi icini ferah tut
Geçmiş olsun canım
Herkese teşekkürler kızlar. kusmadım bugün şükür sadece bulantım var çok az yiyebildim. yiyebilsem olmayacak belki. tatil günü olmasına üzüldüm eşim ayrılamadı yanımdan hakkını ödeyemem bebek gibi baktı ba
Canım evet cinsiyeti öğrendik kızımız olucakDoktorda içimi rahatlattı ya Bebek beslenemiyo olsaydı 1 haftada 100 gram aymazdı. Cinsiyet mağduru bence kız göstermediğine göre
Canım gecmıs olsun kusmalar devam mı halenGeçenlerde yazmıştım bende, kusmalarım başladı diye, biraz önce sana yazıp, yine gidip çıkardım, Bebek mideye mi baskı yapıyor nedir, oluyor demek ki panik yapma, hem ne güzel hareketini hissediyorsun sağlıklı olduğunun en büyük göstergesi zaten
Sağol canım devam ediyor, Sabah kahvaltıdan sonra ve gece oluyor bulantılar. 1 hafta sonra muayene var bakalım doktor ne diyecek. Senin nasıl gidiyor?Canım gecmıs olsun kusmalar devam mı halen
umarım çok uzun sürmez canımSağol canım devam ediyor, Sabah kahvaltıdan sonra ve gece oluyor bulantılar. 1 hafta sonra muayene var bakalım doktor ne diyecek. Senin nasıl gidiyor?
İnşallahumarım çok uzun sürmez canım
bebeklerimiz sağlıklı olsun da hepsi gelir geçiyoİnşallahBenim bebe ters işliyor, kendi kendime nazar mı değdirdim nedir
Öyle tabibebeklerimiz sağlıklı olsun da hepsi gelir geçiyo
bak bu doğru aslında hep diyodum rahat gebelik geçiriyorum diye 20. haftada başıma gelenİnşallahBenim bebe ters işliyor, kendi kendime nazar mı değdirdim nedir
Ben anne yanı değil de sepet beşik aldım bir arkadaşımdan. İlk bir ay falan bizim odada kalacak sonra odasında yatıracağım.Biz de bu ay aldık mobilyalarını. Hem taksitlerini çabuk bitiririm diye hem de kokusu çıksın diye.
Eki Görüntüle 1988767 Yatağımız
Eki Görüntüle 1988768 Döşeği
Eki Görüntüle 1988769 Dolabımız
Bir de anne yanı alacağım. Bir süre yatak odamızda bizimle yatacak çünkü. Tavsiye edebileceğiniz anne yanı var mı?
Bende menemen e yakınım da hangi Dr a gidiyosunuzSadece 4-6 ay için anne yanı,park yatak almak istemedim.Aldığım beşiği kadar masrafı var çünkü.Yanımda yatırsam babasının kokusunu da alması önemli babayı nereye yatırıcam. Sepet beşik aklıma gelmemişti.Menemene yakınım aslında olabilir. İkinci el sitesine de bakabilirim evet. En kötü yatak odama alırım beşiğini bir süre.Bebeğin sürekli yatak değiştirmesi de iyi değil kendi yatağına alışması açısından.Teşekkür ederim fikir için.
bezmialemdeki doğum şartlarıyla ilgili ne tarz bilgileriniz var acaba olumsuz yönleri nedir bende şuanda oraya gitmekteyimBezmialemde belli şeyler ekstra ücrete tabidir doçent Prof eko halter vs vs ama dogumu ana binada rezalet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?