2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Ben 3. Dozu vuruldum. İlki pek ağrımadı. İkincisi felaketti. Bu da çok ağrımadı. Gayet rahat geçti. Genelde ne tarafa yatıyorsan diğer tarafa vurdur. Yatarken rahat olur.
Benm daha ilk olacak çağırdelarda sağlık ocağından daha gitmedm erteleyp duruyorum temizlik var diye bugn bitiyor giderm pazartesi büyük ihtimal :)

Ben de geçen hafta aynen senin gibi oldum zor attım kendimi hastaneye 2 serum yedim midemi üşütmüşüm sonraki iki gün de kötü geçti insan zor toparlıyor çok geçmiş olsun canım

gecms olsn canm ya bende gecnlerde mideme bsy dokunmustu cok kotuydm hem istifra hem sanci dr aradm bana da bebege bsy olmamistr dedi icini ferah tut

Geçmiş olsun canım

Herkese teşekkürler kızlar. kusmadım bugün şükür sadece bulantım var çok az yiyebildim. yiyebilsem olmayacak belki. tatil günü olmasına üzüldüm eşim ayrılamadı yanımdan hakkını ödeyemem bebek gibi baktı bana

Doktorda içimi rahatlattı ya Bebek beslenemiyo olsaydı 1 haftada 100 gram aymazdı. Cinsiyet mağduru bence kız göstermediğine göre
Canım evet cinsiyeti öğrendik kızımız olucak Ayrıca suana kadar 2kılo civarı aldım ama bebegın kilosu boyu suyu gayet yerinde hatta organları haftasından ilerideynil cok sukur ıkı hafta sonra detaylı ultrasona giricez hersey yolundadır umarım sende durumlar nasıl

Canım gecmıs olsun kusmalar devam mı halen

Ben anne yanı değil de sepet beşik aldım bir arkadaşımdan. İlk bir ay falan bizim odada kalacak sonra odasında yatıracağım.
Bu arada kızlar internette tutumlu anne diye bir site var, orada ikinci el bebek malzemeleri satılıyor. Uygun fiyata anne yanı beşik ya da sepet beşik falan alabilirsiniz.

Sadece 4-6 ay için anne yanı,park yatak almak istemedim.Aldığım beşiği kadar masrafı var çünkü.Yanımda yatırsam babasının kokusunu da alması önemli babayı nereye yatırıcam. Sepet beşik aklıma gelmemişti.Menemene yakınım aslında olabilir. İkinci el sitesine de bakabilirim evet. En kötü yatak odama alırım beşiğini bir süre.Bebeğin sürekli yatak değiştirmesi de iyi değil kendi yatağına alışması açısından.Teşekkür ederim fikir için.

Merhabalar kızlar uzun zaman oldu yazamadım,herkes artık cinsiyeti öğrenmiştir :) Alışveriş konuları konuşulmaya başlamış bilee.Bende beşiğimizi aldım,hastane çıkışı falan :) şuanda battaniye örüyorum yavruma :) 5 aylık olduk kıpır kıpır durmuyor yerinde minik kuşum :) ismimizi de değiştirdik Miraç Halil olacak Allahın izniyle,Eymen adını çevremde çoğu tanıdığım koymuş tabi o yüzden vazgeçtik haliyle :) Allah hepimize sağlıklı sıhhatli bir şekilde yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin

Bende menemen e yakınım da hangi Dr a gidiyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…