2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Tesekkür ettimm :)

Ayni durum bende var hem hafif olsun hem travel olsun diyorum. Kimle konussam hafif baston kullaniyoruz diyor. E zaten kis bebegi olacak bizimkiler yaz gelene kadar 6 aylik olacaklar. Direk baston tarzimi alsam diyorum. Ben aslinda casual cadillac air begendim ama o da agir. Fiyatini duyan o kadar para verme diyor. Vala karisik islermis. Karar versek gerisi gelecek gibi

evet cadillac bana da ağır geldi..ben de minyonum, zorunlu olursam benim de rahat kullanacağım birşey olsun istiyorum..Pierre cardin in de bazı modelleri daha hafif geldi. (evian dı galiba) Kraft ile chicco nun da vardı hem hafif hem travel modelleri..Aslında stokker marka falan var çok güzel ama çok pahalı..o kadar para vermeye de değmez geliyor..

Arkadaslarimin cogu e bebekten joie falan aldi fiyatlari makul hafif model tercih ettiler. Cocuklar 1 yasina girdi satip baston aldilar. O yuzden cadillac 1600 civari ona kesinlikle o kadar verme diyorlar. Ki stokke daha pahalı. Dedigin modellere bakarim bir canim

Stokke
kızende vardı.ormanda sürdük düşün gerisini. Çok sağlam ve güzel sürüşü var ama aynı zamanda ağır ve katlayınca çok yer kaplıyor.

Ben de joie istiyorum.litetrax 3 veya 4 ikisi arasında kararsız kaldım.arkadaşlarının memnun olduğunu duydum içime daha da sindi

Ben de joie istiyorum.litetrax 3 veya 4 ikisi arasında kararsız kaldım.arkadaşlarının memnun olduğunu duydum içime daha da sindi
stookeden vazgeçtim, madem ağırmış:)) şaka bir yana onu alamayız zaten ...:) ben sadece görünüşlerini çok sevdim..
joie de güzel evet..ama 3 tekerlikli olanından emin olamadım..acaba sürüş açısından 4 tekerlek daha mı rahat olur?

Kendini iyi hissetmekle alakalı demek ki bende akşam eşime cumartesi randevumuz var bebek hareket etmiyor diye konuşurken başladı vurmaya bizi duyuyorlar :)))

sanırım öyle :))

Bebek arabalarını hatmettim. En başta çok para verip en iyi traveli bile alanlar 2 sene sonra hafif baston alıyor :) prego rover travel beğenmiştim ahfif ve katlanınca küçük ama şimdi baston travelleri gördüm chicco liteway gibi daha uygun markalar da var chicconun güneşliği çok kısa yetersiz sanırım baston travel alıcam beneto v.b. çok pahalı birşey alamam ..

Kendini iyi hissetmekle alakalı demek ki bende akşam eşime cumartesi randevumuz var bebek hareket etmiyor diye konuşurken başladı vurmaya bizi duyuyorlar :)))
Bende dikkat ettim benimki hafta sonları daha hareketli oluyor sanki..Ben hareketli olunca kıpıdıyor biraz sanki ben oturunca sesi çıkmıyor hiç :)

İlk gebelilihimde 5 aya kadar 7-8 kilo almistim. Bunda 21 hafta da 2 kg. Dr iyi dedi. 5 ayda 2-3 kilo normalki. 3 kilo cok degil bence. Bebegin kilosuda iyi.

Joienin genelde tek yönlü arabaları kızlar dikkat edin bakarken.. bir de 3 tekerlekli arabalara rahat diyen duymadım ben hiç ya çok dengesiz gidiyor diyorlar ..

Stokke bi tanidigin var. Araba cok agir. Tek basima zor kaldirdim arabayi. Manevra acisindan en iyi dort tekerlekli vede tek teker olan . Bazilari ikili kucuk teker yanyana olur ya zor oluyor bazen. Tabii fiyati uygun istedigin ozellikler bir yerde bulmak zor

biz geçen hafta bebek arabası için araştırma yaptık en çok Mamas&Papas Armadillo Flip XT hoşumuza gitti. bir kolunuzda bebek olsa bile tek elle açılıp kapanabiliyor. 9,6 kiloydu yanlış hatırlamıyorsam.Aynı zamanda oturduğu yeri uyuduğu zaman geri yatırdığınızda dümdüz yatak gibi oluyor. Ama fiyatı biraz yüksek geldi ve ana kucağını ekstra almak gerek

Kesinlikle katiliyorm o ihtiyac listelerini birdaha kndi ihtiyaciniza gore duzenleyin oyle baslayin alisverise ve benden tavsiye mama sandalyesinde cok fonksiyonel bisey almayin ilk bebegimde 300 lira gibi bi oara verip almistik tamamiyle gereksiz yok uc kedeme yatiiomus uc kademe usagi yukari oluomiss gereksiz basitlerden alin bnce sadece bebek yemek yerkn oturuor oda sizinle sofradaykn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…