- 31 Mart 2016
- 2.301
- 3.182
- 63
- 37
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #8.001
Tesekkür ettimm :)Merhaba Canım,
İş maılınden atıyorum J cok guzel bı lıste yanlarında cok guzel yorumlar var onlarıda oku cunku gereklı mı degılmı olan seyler ıcın yorumlar yazmıs bu lısteyı bır kac kız kullandı ,suandada bende J umarım ısıne yarar ,ayrıca dıger sheetlerınede bakabılırsın hastane bavulu neler hazılaman gerekenlerde var
Maılını gonderdım :)
Biz de bebek arabasına bakıyoruz habire ama karar veremedik hala..hem travel olsun hem ağır olmasın istiyoruz..bakalım bulacağız elbet:) Genel olarak zahmetli ve baya bütçe gerektiren işlermiş bunlar..alllah kolaylık versin hepimize
evet cadillac bana da ağır geldi..ben de minyonum, zorunlu olursam benim de rahat kullanacağım birşey olsun istiyorum..Pierre cardin in de bazı modelleri daha hafif geldi. (evian dı galiba) Kraft ile chicco nun da vardı hem hafif hem travel modelleri..Aslında stokker marka falan var çok güzel ama çok pahalı..o kadar para vermeye de değmez geliyor..Ayni durum bende var hem hafif olsun hem travel olsun diyorum. Kimle konussam hafif baston kullaniyoruz diyor. E zaten kis bebegi olacak bizimkiler yaz gelene kadar 6 aylik olacaklar. Direk baston tarzimi alsam diyorum. Ben aslinda casual cadillac air begendim ama o da agir. Fiyatini duyan o kadar para verme diyor. Vala karisik islermis. Karar versek gerisi gelecek gibi
Arkadaslarimin cogu e bebekten joie falan aldi fiyatlari makul hafif model tercih ettiler. Cocuklar 1 yasina girdi satip baston aldilar. O yuzden cadillac 1600 civari ona kesinlikle o kadar verme diyorlar. Ki stokke daha pahalı. Dedigin modellere bakarim bir canimevet cadillac bana da ağır geldi..ben de minyonum, zorunlu olursam benim de rahat kullanacağım birşey olsun istiyorum..Pierre cardin in de bazı modelleri daha hafif geldi. (evian dı galiba) Kraft ile chicco nun da vardı hem hafif hem travel modelleri..Aslında stokker marka falan var çok güzel ama çok pahalı..o kadar para vermeye de değmez geliyor..
evet cadillac bana da ağır geldi..ben de minyonum, zorunlu olursam benim de rahat kullanacağım birşey olsun istiyorum..Pierre cardin in de bazı modelleri daha hafif geldi. (evian dı galiba) Kraft ile chicco nun da vardı hem hafif hem travel modelleri..Aslında stokker marka falan var çok güzel ama çok pahalı..o kadar para vermeye de değmez geliyor..
Ben de joie istiyorum.litetrax 3 veya 4 ikisi arasında kararsız kaldım.arkadaşlarının memnun olduğunu duydum içime daha da sindiArkadaslarimin cogu e bebekten joie falan aldi fiyatlari makul hafif model tercih ettiler. Cocuklar 1 yasina girdi satip baston aldilar. O yuzden cadillac 1600 civari ona kesinlikle o kadar verme diyorlar. Ki stokke daha pahalı. Dedigin modellere bakarim bir canim
stookeden vazgeçtim, madem ağırmış:)) şaka bir yana onu alamayız zaten ...:) ben sadece görünüşlerini çok sevdim..Ben de joie istiyorum.litetrax 3 veya 4 ikisi arasında kararsız kaldım.arkadaşlarının memnun olduğunu duydum içime daha da sindi
Canımcım buralardayım bu hafta işler çok yoğundu yazamadım..Vakit buldukça girip okuyabildim sadece..Sen nasılsıneylul sena nerelerdesin?
Kendini iyi hissetmekle alakalı demek ki bende akşam eşime cumartesi randevumuz var bebek hareket etmiyor diye konuşurken başladı vurmaya bizi duyuyorlar :)))
Kizlar ne güzel bazilarimiz enerjik baslamis güne. Moralleri yuksek tutmak lazim. Benim de kabizlik sorunum var dun doktor da canimi sıktı. Ilk 3 ay yatim kilo sonra 2 kilo fazla dedi. Nerdeyse 5 aylik olduk 3 kilo fazlami sizce? Kabizlik problemi ben de yasıyorum kuru kayisi ile cozmeye calisiyorum. Alisveris konusunda birkac alt ve ust zibin tulum aldim gerisine karar veremiyorum hele bebek arabasi col kafami karistiriyor
Ayni durum bende var hem hafif olsun hem travel olsun diyorum. Kimle konussam hafif baston kullaniyoruz diyor. E zaten kis bebegi olacak bizimkiler yaz gelene kadar 6 aylik olacaklar. Direk baston tarzimi alsam diyorum. Ben aslinda casual cadillac air begendim ama o da agir. Fiyatini duyan o kadar para verme diyor. Vala karisik islermis. Karar versek gerisi gelecek gibi
Bende dikkat ettim benimki hafta sonları daha hareketli oluyor sanki..Ben hareketli olunca kıpıdıyor biraz sanki ben oturunca sesi çıkmıyor hiç :)Kendini iyi hissetmekle alakalı demek ki bende akşam eşime cumartesi randevumuz var bebek hareket etmiyor diye konuşurken başladı vurmaya bizi duyuyorlar :)))
İlk gebelilihimde 5 aya kadar 7-8 kilo almistim. Bunda 21 hafta da 2 kg. Dr iyi dedi. 5 ayda 2-3 kilo normalki. 3 kilo cok degil bence. Bebegin kilosuda iyi.Kizlar ne güzel bazilarimiz enerjik baslamis güne. Moralleri yuksek tutmak lazim. Benim de kabizlik sorunum var dun doktor da canimi sıktı. Ilk 3 ay yatim kilo sonra 2 kilo fazla dedi. Nerdeyse 5 aylik olduk 3 kilo fazlami sizce? Kabizlik problemi ben de yasıyorum kuru kayisi ile cozmeye calisiyorum. Alisveris konusunda birkac alt ve ust zibin tulum aldim gerisine karar veremiyorum hele bebek arabasi col kafami karistiriyor
Evet sizinde dediginiz gibi size bilmisim tabikiAsıl sizinki beni ilgilendirmiyor her yediğini anlatan ben deil sizsiniz çok bilmiş hanım herseye atlayanda siz..
Stokke bi tanidigin var. Araba cok agir. Tek basima zor kaldirdim arabayi. Manevra acisindan en iyi dort tekerlekli vede tek teker olan . Bazilari ikili kucuk teker yanyana olur ya zor oluyor bazen. Tabii fiyati uygun istedigin ozellikler bir yerde bulmak zorstookeden vazgeçtim, madem ağırmış:)) şaka bir yana onu alamayız zaten ...:) ben sadece görünüşlerini çok sevdim..
joie de güzel evet..ama 3 tekerlikli olanından emin olamadım..acaba sürüş açısından 4 tekerlek daha mı rahat olur?
Kesinlikle katiliyorm o ihtiyac listelerini birdaha kndi ihtiyaciniza gore duzenleyin oyle baslayin alisverise ve benden tavsiye mama sandalyesinde cok fonksiyonel bisey almayin ilk bebegimde 300 lira gibi bi oara verip almistik tamamiyle gereksiz yok uc kedeme yatiiomus uc kademe usagi yukari oluomiss gereksiz basitlerden alin bnce sadece bebek yemek yerkn oturuor oda sizinle sofradayknBir de Bebek eşyaları satan yerler herşeyi ihtiyaç gibi göstermiş.örneğin mama sandalyesini bence hemen almaya gerek Yok zaten 6aydan sonra kullanacağız. İlk üç ay için lazım olanları alıp kalanı Bebek doğunca da alabiliriz bence..
İyiyim canım seni duydum daha iyi oldumCanımcım buralardayım bu hafta işler çok yoğundu yazamadım..Vakit buldukça girip okuyabildim sadece..Sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?