- 3 Nisan 2014
- 410
- 732
- 53
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #8.041
beş kilo almışım toplamda bence senin ki gayet normalKizlar ne güzel bazilarimiz enerjik baslamis güne. Moralleri yuksek tutmak lazim. Benim de kabizlik sorunum var dun doktor da canimi sıktı. Ilk 3 ay yatim kilo sonra 2 kilo fazla dedi. Nerdeyse 5 aylik olduk 3 kilo fazlami sizce? Kabizlik problemi ben de yasıyorum kuru kayisi ile cozmeye calisiyorum. Alisveris konusunda birkac alt ve ust zibin tulum aldim gerisine karar veremiyorum hele bebek arabasi col kafami karistiriyor
Amin canım Allah şifa versin hamilelik ortasındayız daha yolumuz var inşallah düzelirsinAy keşke öyle olsa Bi haftadir sağ kalçamdaydı 2. Gündür dahada şiddetlendi dinlenmek bile fayda etmiyor Allah herkesin yardımcısı olsun
Bende kızımda ayırdım ama şimdi ikinci bebekte nasıl ayırcaz ki onlar tek ti ağladığı an gidiyodukk peki bebişler ağlayınca ablası yada abisini uyandırmıcak mı ayrı oda lazım :))Cnn ben buyuyenlerden almistim ilk dort ay yanimda kucuk sallanan besikte yatirdim salondaykn falan oraya da goturyordum rahat oluyodu ama dort ay sonra buyuyen yataga aldim odasina alissin duzen bilsin die hic usenmeden gece hep gittim o sekil odasinda emzirdim.benim cok isime yaradi simdi ikibucuk yasinda hala yataginda yatiyor allah nasip ederse bundada ayni duzeni yapmak istiyorum
Benim kızım mina gerçekten zamanla çok oturuyor isim söyledikçe güzelleşior ben hiç pişman olmadım :))söyledikçe alışıyorum sanırım :)
hayırlı olsun ismi ile büyüsün inşallah. Bende Miraç ege düşünüyorum sizlerinde yorumunu merak ettim sizce nasılKızlar bebişlerinize isim düşündünüz mü? Bizim çok önceden belliydi. Güneş istiyoruz kısmetse kızımıza
Nerelerdesin canım demek ki herşeyin zamanı varmış dün akşamdan beri vuruyor bizimki çok mutlu oldum hafta sonunu bekliyodum günlerde geçmiyor büyüdümü acaba merak ediyorum .. merak uyandırıyorlar canım annelerimiz merak etsin diye duruyorlar sanırım özellikle bekleyince benimkide hareket etmiyor :))Bende dikkat ettim benimki hafta sonları daha hareketli oluyor sanki..Ben hareketli olunca kıpıdıyor biraz sanki ben oturunca sesi çıkmıyor hiç :)
Özellikle sizi takip etmiyorum merak etmeyinEvet sizinde dediginiz gibi size bilmisim tabiki.ilgilendirmiyorsa okuma.
Benim ayri oda yapmam icin ayri ev alamm lazm :) o biraz bizde imkansiz malesef ama bn oglumun derin uyumasina ve uykumun hafif olmasina guveniyorum mikladigi gibi yaninda olurum baktim olmadi oglumi salona geciririm bebek gece kesintisiz uyuyanakadarBende kızımda ayırdım ama şimdi ikinci bebekte nasıl ayırcaz ki onlar tek ti ağladığı an gidiyodukk peki bebişler ağlayınca ablası yada abisini uyandırmıcak mı ayrı oda lazım :))
Kizlar ne güzel bazilarimiz enerjik baslamis güne. Moralleri yuksek tutmak lazim. Benim de kabizlik sorunum var dun doktor da canimi sıktı. Ilk 3 ay yatim kilo sonra 2 kilo fazla dedi. Nerdeyse 5 aylik olduk 3 kilo fazlami sizce? Kabizlik problemi ben de yasıyorum kuru kayisi ile cozmeye calisiyorum. Alisveris konusunda birkac alt ve ust zibin tulum aldim gerisine karar veremiyorum hele bebek arabasi col kafami karistiriyor
Kizlar ne güzel bazilarimiz enerjik baslamis güne. Moralleri yuksek tutmak lazim. Benim de kabizlik sorunum var dun doktor da canimi sıktı. Ilk 3 ay yatim kilo sonra 2 kilo fazla dedi. Nerdeyse 5 aylik olduk 3 kilo fazlami sizce? Kabizlik problemi ben de yasıyorum kuru kayisi ile cozmeye calisiyorum. Alisveris konusunda birkac alt ve ust zibin tulum aldim gerisine karar veremiyorum hele bebek arabasi col kafami karistiriyor
Canim 14 haftada gittigimde yarim kiloydu 6 haftada 2 kilo aldim yani. Sanirim birden olmasina takildi. Herseyim ayni hic bisey değişmedi aburcubur yemiyorum hamur isi yemiyorum. Pilav hic yapmam dikkat ediyorum ama bakalim. Tabi dediğin gibi daha dikkat etmek lazimCanım.doktorun sanki biraz fazla dikkatli konuşmuş. Hani daha çok özen göster diye sanki. 2 kiloyu bir kaç hafta içinde aldıysa ona da dikkat çekmek istemiştir. Ama bence fazla değil. Bende su ana kadar 3 kilo aldım. Bundan sonra haftada en fazla yarım alacak şekilde dikkat etmeliyiz. belki biraz daha az. ama genelde doktorlar ve gebeler en çok son bir iki ayda alınıyor dedikleri icin başta ne kadar az o kadar iyi diye belirtiyorlar. Eğer sağlıklı beslenerek aldiysan problem yok bence. abur cubur hamur işi onlardan ise daha çok dikkat etmek lazım.
Yok canim vajinal muayene yapilmiyor .Hanımlar ayrıntılı ultrasona vajınal muayene yapılmıyor dımı? Normal muayeneden herhangı bı farkı oluyor mu?
Kesinlikle katiliyorm o ihtiyac listelerini birdaha kndi ihtiyaciniza gore duzenleyin oyle baslayin alisverise ve benden tavsiye mama sandalyesinde cok fonksiyonel bisey almayin ilk bebegimde 300 lira gibi bi oara verip almistik tamamiyle gereksiz yok uc kedeme yatiiomus uc kademe usagi yukari oluomiss gereksiz basitlerden alin bnce sadece bebek yemek yerkn oturuor oda sizinle sofradaykn
Canim 14 haftada gittigimde yarim kiloydu 6 haftada 2 kilo aldim yani. Sanirim birden olmasina takildi. Herseyim ayni hic bisey değişmedi aburcubur yemiyorum hamur isi yemiyorum. Pilav hic yapmam dikkat ediyorum ama bakalim. Tabi dediğin gibi daha dikkat etmek lazim
Benim kızım mina gerçekten zamanla çok oturuyor isim söyledikçe güzelleşior ben hiç pişman olmadım :))
Sanirim oyle canim. Elimden geldiginde duzgun besleniyorum yuruyus yapiyorum alirsam artik yapcak bisey yok napalim.yaa canim doktorun abarmis o zaman:) kaan kocatepeden dinlemistim insan hamileyken cok yemese bile kilo almaya meyilli oluyormus. Allah öyle yapmis:) söyl bir mantigi varmis vücut bbek dogdugunda onu beslmeye hazirlaniyormus olurda kitlik cekerim diye yg depo ediyormus. o yüzden kilo almak bu dönemde her zaman yemeyle aakali degil. canini sikmma zaten zararlilari yemmiyormussun. sorun olmaz ins
Canim ara ara hissetmemek normalmjs zaten hep oyle diyorlar. Arkadaslara falan soruyorum bende. Hareket etmedigi de oluyormus ara sira. Haftalar gectikce durmuycak zaten merak etme diyorlar.kızlar selam :)
bebeğinizin hareketleri ne alemde acaba? benim genelde sırtüstü uzanınca veya sola yatınca böyle balık çırpınması gibi hareketleri var. Ancak dün akşam ne yaptıysam hareket etmedi sonra gece yine pıtpıtlamaya başladı çok şükür. Böyle bir durum olduğunda endişelenmeli miyiz? Ya insan ister istemez kaygılanıyor tabii ama. Aman ne bilim sormak istedim size :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?