- 1 Mart 2017
- 1.681
- 3.351
- 53
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #8.021
Kızlar bebişlerinize isim düşündünüz mü? Bizim çok önceden belliydi. Güneş istiyoruz kısmetse kızımıza
biz geçen hafta bebek arabası için araştırma yaptık en çok Mamas&Papas Armadillo Flip XT hoşumuza gitti. bir kolunuzda bebek olsa bile tek elle açılıp kapanabiliyor. 9,6 kiloydu yanlış hatırlamıyorsam.Aynı zamanda oturduğu yeri uyuduğu zaman geri yatırdığınızda dümdüz yatak gibi oluyor. Ama fiyatı biraz yüksek geldi ve ana kucağını ekstra almak gerek
AA benim de tam tersi ben hareketli olunca hiç kıpırdamıyor ama otururken ve dinlenirken çok hareket ediyor. Bide ben şeye dikkat ettim.ben stres yapınca çok rahatsız oluyor.o da karnımı geriyor rahatsız olduğunu belli ediyor.Bende dikkat ettim benimki hafta sonları daha hareketli oluyor sanki..Ben hareketli olunca kıpıdıyor biraz sanki ben oturunca sesi çıkmıyor hiç :)
3tekerlek bazen denge sorunu oluyormuş diye okudum o yüzden litetrax3 te kararsız kaldım.ama litetrax 4güzele benziyordu.ben tek yön çift yön çok takılmıyorum,büyük tekerlek olsun ki istanbulun engebeli kaldırımlarında rahat kıllanalım arabayı diye düşünüyoruz.bakalım kısmetJoienin genelde tek yönlü arabaları kızlar dikkat edin bakarken.. bir de 3 tekerlekli arabalara rahat diyen duymadım ben hiç ya çok dengesiz gidiyor diyorlar ..
Cnn ben buyuyenlerden almistim ilk dort ay yanimda kucuk sallanan besikte yatirdim salondaykn falan oraya da goturyordum rahat oluyodu ama dort ay sonra buyuyen yataga aldim odasina alissin duzen bilsin die hic usenmeden gece hep gittim o sekil odasinda emzirdim.benim cok isime yaradi simdi ikibucuk yasinda hala yataginda yatiyor allah nasip ederse bundada ayni duzeni yapmak istiyorumHala bebek için bişey almayanlara beni de yazın :) sanırım iyice ağırlaşmayı ve havanın ısınmasını bekliyorum :)
Benim en başta halletmek istediğim şey açıkçası yatak. Etrafımda hiç kimse büyük tahta yatakları kullanamamış. Onun yerine çocuğu park yataktan hiç çıkarmamışlar :) aramızda 2. defa anne olanlar var. sizler nasıl kullandınız? bir de tabi diğer taraftan tahta yataklar sağlıklı mı? boyası koruması derken, sağlıklısınız nerden bulucaz, vs vs vs :)
Kuru kayisiyi hasliyormusun yoksa direk yiyormusunKizlar ne güzel bazilarimiz enerjik baslamis güne. Moralleri yuksek tutmak lazim. Benim de kabizlik sorunum var dun doktor da canimi sıktı. Ilk 3 ay yatim kilo sonra 2 kilo fazla dedi. Nerdeyse 5 aylik olduk 3 kilo fazlami sizce? Kabizlik problemi ben de yasıyorum kuru kayisi ile cozmeye calisiyorum. Alisveris konusunda birkac alt ve ust zibin tulum aldim gerisine karar veremiyorum hele bebek arabasi col kafami karistiriyor
AMin canım inşallah..Bu zor ve güzel süreci sağlıklı huzurla bitiririz inşallah...İyiyim canım seni duydum daha iyi oldum
Allah gayret kudret versin canım,hepimize versin inşallah..
Stres olayı bizde de aynı canım..işyerinde biraz strese girsem ya da azcık koşturmalı bi iş olsa hemen karnımı geriyor sıpa :) Ehli keyif bebeler bunlar zorlamaya gelmiyorlar :)AA benim de tam tersi ben hareketli olunca hiç kıpırdamıyor ama otururken ve dinlenirken çok hareket ediyor. Bide ben şeye dikkat ettim.ben stres yapınca çok rahatsız oluyor.o da karnımı geriyor rahatsız olduğunu belli ediyor.
Mina ismini bende çok beğeniyorum..Kulağa çok hoş geliyo :)Bana kalırsa isimsiz kalacak hiç beğenemiyorum. Babası önce Gökçe dedi sonra vazgeçti Mina dedi. Özenti isim gibi koymak istemiyorum o yüzden çok düşünüyorum. Mina nazik bir isim gibi geldi bilemedim çok kararsızım :)
çok hoşmuş gerçekten de, katlandığında koyacağınız yerin genişliği yeterliyse o da önemli araba seçiminde. Bizim arabamızın bagajı küçük o yüzden hem katlanınca ufak olacak arabalara baktım :))
Kardeşimin adı Gökçe. Hoşuma gider bu isim. Yeni türetilmiş isimler benim de çok hoşuma gitmiyor. Tabii tercih meselesiBana kalırsa isimsiz kalacak hiç beğenemiyorum. Babası önce Gökçe dedi sonra vazgeçti Mina dedi. Özenti isim gibi koymak istemiyorum o yüzden çok düşünüyorum. Mina nazik bir isim gibi geldi bilemedim çok kararsızım :)
çok hoşmuş gerçekten de, katlandığında koyacağınız yerin genişliği yeterliyse o da önemli araba seçiminde. Bizim arabamızın bagajı küçük o yüzden hem katlanınca ufak olacak arabalara baktım :))
Mina ismini bende çok beğeniyorum..Kulağa çok hoş geliyo :)
Benim evde kullandigim iki tekerli donuyor tekeri dondugu zaman gitmiyor. Annemlere sık gidiyoruz ordaki tek tekerlekli cift yonlu nispeten daha iyi. Kolay gidiyor. Arkaya yatiyor. Kaldirimlarda uygun degil yerden yuksek kaldirima cikart indir ugrasiyorsunuz . Hantal olmamasi lazim o yuzden. İlki travel sistemdi bizim. Arka tekerleri arasinda mesafe fazla bulundugumuz yerde kaldirimlar dar. O yuzden uygun gelmedi. Daha pratik birsey aldik. İlk oglumda kis bebegiydi kac ay disari cikmadik zaten . Kanguru kullandim. Deneyerek almak lazim. Sokaktan gecen bebek arabalarina bakiyordum hep .@dreamonn dimi ağır olmasa kesin stokke alırdıkgerçekten çok pahalı araba.
Concord baktık o da güzel ama çok pahalı. Ama zaten o da ağırdı onu da o yüzden eledik
M Mismommy dediğinde haklısın büyük ve tek tekerlekler Türkiye yollarında daha kolay sürülüyor.bize satıcı ikili ve inçe tekerleklerin mazgallara falan takıldığını söyledi.
Arkadasim 3 tekerli aldi memnundu ama bakalim.Ben de joie istiyorum.litetrax 3 veya 4 ikisi arasında kararsız kaldım.arkadaşlarının memnun olduğunu duydum içime daha da sindi
Valla elimden gelen bu napayim artik. Kim duysa iyi diyor. Ama doktor 3e fazla dedi. Zaten dikkat ediyorum yuruyorum istahim ayni daha fazla elimden bisey gelmiyor canim. Senin de iyi gidiyor.İlk gebelilihimde 5 aya kadar 7-8 kilo almistim. Bunda 21 hafta da 2 kg. Dr iyi dedi. 5 ayda 2-3 kilo normalki. 3 kilo cok degil bence. Bebegin kilosuda iyi.
Guzel isim biz de bir ara kaan dedik. Sonra dilimiz alisti kaanişko diye seviyoruz simdi hep.Kızlar bebişlerinize isim düşündünüz mü? Bizim çok önceden belliydi. Güneş istiyoruz kısmetse kızımıza
Canim bazen direk yiyorum üzerine bol su iciyorum. Bazen de bir bardak suya 2 tane atip sabaha kadar bekletip hem suyu icop hem kayisiyi yiyorum sabah ac karnina. Doktor surup yazcam dedi ama unuttu sanirim.Kuru kayisiyi hasliyormusun yoksa direk yiyormusun
AminAMin canım inşallah..Bu zor ve güzel süreci sağlıklı huzurla bitiririz inşallah...
Kanguru ne kullandın canım?kanguruya özellikle eşim çok özeniyor.6ay olana kadar araba almasak kanguru mu alsak diye düşünüyoruz.Benim evde kullandigim iki tekerli donuyor tekeri dondugu zaman gitmiyor. Annemlere sık gidiyoruz ordaki tek tekerlekli cift yonlu nispeten daha iyi. Kolay gidiyor. Arkaya yatiyor. Kaldirimlarda uygun degil yerden yuksek kaldirima cikart indir ugrasiyorsunuz . Hantal olmamasi lazim o yuzden. İlki travel sistemdi bizim. Arka tekerleri arasinda mesafe fazla bulundugumuz yerde kaldirimlar dar. O yuzden uygun gelmedi. Daha pratik birsey aldik. İlk oglumda kis bebegiydi kac ay disari cikmadik zaten . Kanguru kullandim. Deneyerek almak lazim. Sokaktan gecen bebek arabalarina bakiyordum hep .
Soguk havalar da bebek arabasi iyi . Normal havada kanguru iyi. Karnina kangurudayken baski oluyor yururken bebekte sallaniyor gaz icin iyi oluyir. Ergonomi olankardan aldim momforthbaby. 4 yasa kadar kullanilir yaziyirda . Benim gucum yetmez agri yapiyor cinku. Cocuklarda istemez zaten o yasta. İlk uc ay icinde aparati var saplari kullanissiz kayiyordu. İcindeki aparatida agirlik tapti birde bebek daraldi icinde . İcindeki aparati cikartip ince battaniye ortu koydum bacak arasina . Ayni isi gordu. Disa donuk kullanilmiyor.,. Ben kullanamadim bebekte bende rahat edemedik. Ucuzlardan birtane annem aldi gayet rahat ettim. Yine ilk uc ay bacak arasina ortu koydum. Kanguruyu deneyerek al yine . Ergonomik alacaksan baska markalara bak.Kanguru ne kullandın canım?kanguruya özellikle eşim çok özeniyor.6ay olana kadar araba almasak kanguru mu alsak diye düşünüyoruz.
Ay keşke öyle olsa Bi haftadir sağ kalçamdaydı 2. Gündür dahada şiddetlendi dinlenmek bile fayda etmiyor Allah herkesin yardımcısı olsunGeçmiş olsun benimde sağ kalça tarafım biraz iş yapınca ağrıyor zor yürüyorum sonra geçiyor Allah herkese şifa versin
Total aldığın kilo çok değil tabi ki sadece o ay içinde aldığın kilo sınırda, bence o da çok değil. Benim dr bana ilk 20 hafta her ay 1 kg alabilirsin, 2. 20 hafta her ay 2 kg alma hakkın var dedi. Tabi bu hamileliğe başlangıç kilosuyla alakalı bir konu. Ben 43 kg ile başladım hamileliğe. Eğer kilolu başlandıysa benim doktorun dediği kilolar çok olur.Kizlar ne güzel bazilarimiz enerjik baslamis güne. Moralleri yuksek tutmak lazim. Benim de kabizlik sorunum var dun doktor da canimi sıktı. Ilk 3 ay yatim kilo sonra 2 kilo fazla dedi. Nerdeyse 5 aylik olduk 3 kilo fazlami sizce? Kabizlik problemi ben de yasıyorum kuru kayisi ile cozmeye calisiyorum. Alisveris konusunda birkac alt ve ust zibin tulum aldim gerisine karar veremiyorum hele bebek arabasi col kafami karistiriyor
Sling olarak iki marka beğendim ben birisi ergobaby, diğeri huggyberry. Ergobaby nin giyilmesi nispeten daha kolay görünüyor çünkü kemerli ama huggyberry bez şeklinde ve bağlaması zaman alabilir. Buna rağmen huggyberry daha rahat gibi geldi bana Bebek açısından.Kanguru ne kullandın canım?kanguruya özellikle eşim çok özeniyor.6ay olana kadar araba almasak kanguru mu alsak diye düşünüyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?