- 9 Eylül 2013
- 1.889
- 3.460
- 408
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #7.961
Bence haber ver canım.Kızlar geçen hafta cuma idrar testinde kan bulunmuştu. Doktorum rahim ağzını falan ölçtü. Bebeğe baktı. Sorun yoktu. Kum veya taş düşürüyor olabilirsin dedi. Salı bidaha tahlil verdim temiz çıktı. Bu sabah yine idrarım kırmızıya yakındı. Kum mu döküyorum acaba doktora haber versem mi ki yeni tahlil yaptı daha offf
Sağol canım zaten magnezyum kalsiyum var evde onları içiyorum romatolojiye git dicek bende ona gitmek istemiyorumçok geçmiş olsun canım kendi kadın doğum doktorunla görüşsen belki takviye bişeylere ihtiyacı vardır vücudunun
bitirmeyen hatta başlamayan var:) benim bir ateş ölçerim, bir ev tipi ana kucağım var..bgun de göğüs pompası alırımm belki..o kadar:) araba/park yatak bakıp duruyoruz ama alamadık daha..ben de bilemiyorum erkenmi daha acaba?
Aynı fikirdeyim canım ben deben erken diye diye bugüne dek geldim. sadece beşiğimiz varramazanda bi alışveriş yapabileceğimi sanmıyrm sonra da hem çok sıcak olucak hem de ağırlaşmış olucam diye bu ay bişeyler almak istiyorumm
Yaa bende hic baslamadım elinde olan paylasabilir mi? Mynette güzel bi liste görmüştüm öneri olarakBir şey soracağım kızlar, ben daha yeni alışveriş yapmaya başlayacağım daliste paylaşılmıştı diye hatırlıyorum bebek alışveriş sitelerinde de listeler mevcut onlara da bakıyorum herkes bitirdimi alışverişleri
herseyi yedim siz yazdiniz merdiven alti yada pisirme teknikleri yada baska seyler. Hepsini kapsar genel yazmissiniz zaten. Ovunerek anlatmanin bir mantigi yok. Cok ayrintili konulari burda herkes druna soruyor zaten. Yediginiz ictiginiz zaten beni ilgilendirmiyor.Evet Doğumu kolaylaştırdığını duydum ama hamilelik döneminde tüketilmemesi konusunda çeşitli söylentiler var. Kimileri yenebilir diyor kimisi yenmemeli diyor. Ben de 3-4 tane yiyorum zaten öyle çok abartmıyorum.
Valla bende cidden hiç birsey yok haftasonu 3lü coraplardan görmüştüm birtek o var :) herseyı temmuzda itibaten almayı dusunuyordum ama baktım ki herkes hazır gibi gecmi kalıyorum diye dusnuyorum suanben erken diye diye bugüne dek geldim. sadece beşiğimiz varramazanda bi alışveriş yapabileceğimi sanmıyrm sonra da hem çok sıcak olucak hem de ağırlaşmış olucam diye bu ay bişeyler almak istiyorumm
Ah canım nerde,ben kıyafet alışverişine başladım.ama Bebek arabası ana kucağı gibi asıl şeyler duruyor.şu an sağlığım iyi gezebiliyorum.fiyat araştırması yapıyorum,kafamda neleri internetten alırım neleri şimdi alayım diye listeler oluşturuyorum.işte önümüzdeki 3aylık meşgalem bu alışverişler olacak
Kadin doguma gittinmi . Hamilesin diye birsey vermeye cekinmistir belki. Kendi drun daha iyi bilir. Ozelse msj at yada ara bi istersen. Allah herkesin yardimcisi olsun. Kolaylik versin. Bende ikidir kabiz oluyorum bir saat wc de kaldim. Agladim resmen. Hemoroidim kanadi. Afedersin o gunler totomun ustunde oturamadim. Allah Sifa versin herkeseÇok kötüyüm arkadaşlar kaça gündür kalçamda ağrı vardı zaten dahada şiddetlendi ne oturabiliyorum yatınca döneliyorum ayağa kalksam adım atamıyorum kitleniyo acile gittik hiçbişi yapamayacaklarını söylediler haklı olarak eşimde bu halde işe nasıl gider diyince 2 gün rapor verdi şimdi kayınvalidem gelicek eşim 2 saat işe gidip geri gelicek Rabbim kimseye bu Ağrı'yı vermesin
Bana iletebilir misin canım zeynepyurttas1987@hotmail.com simdiden cok tsklerKızlar ben bır lıste goruntusu atmıstım ancak excel oldugu ıcın buraya yukleyememıstım cok guzel bır lıste ,eger ıstersenız maıl adreslerıne gonderebılırım.
minikhikayem
Haklısın aslında sıcaklar bastırmadan ve ağırlaşmadan başlamak lazım..beşik ne aldınız? anne yanı için park yatak mı ahşap beşik mi karar veremedim..ben erken diye diye bugüne dek geldim. sadece beşiğimiz varramazanda bi alışveriş yapabileceğimi sanmıyrm sonra da hem çok sıcak olucak hem de ağırlaşmış olucam diye bu ay bişeyler almak istiyorumm
Bende de aynı sorun oldu canım yemek kasıgıyla bi tane saf zeytinyagı içiyorum aksam yemeginden sonra ıkı gunde bir. Cok etkılı olduKadin doguma gittinmi . Hamilesin diye birsey vermeye cekinmistir. Kendi drun daha iyi bilir. Ozelse msj at yada ara bi istersen. Allah herkesin yardimcisi olsun. Kolaylik versin. Bende ikidir kabiz oluyorum bir saat wc de kaldim. Agladim resmen. Hemoroidim kanadi. Afedersin o gunler totomun ustunde oturamadim. Allah Sifa versin herkese
Bana iletebilir misin canım zeynepyurttas1987@hotmail.com simdiden cok tskler
Seni dinleyen yaşadıklarını duygularını önemseyen bir arkadaşın olduğu için çok şanslısın. Benim zor günlerimde yanımda olan her yaşadığımı hissettiğimi dinleyen sadece bir arkadaşım oldu. O kadar arkadaşım içinden sadece biri beni gerçekten dinledi ve yanımda oldu. Hala onun yeri ayrıdır bende.
Kızlar geçen hafta cuma idrar testinde kan bulunmuştu. Doktorum rahim ağzını falan ölçtü. Bebeğe baktı. Sorun yoktu. Kum veya taş düşürüyor olabilirsin dedi. Salı bidaha tahlil verdim temiz çıktı. Bu sabah yine idrarım kırmızıya yakındı. Kum mu döküyorum acaba doktora haber versem mi ki yeni tahlil yaptı daha offf
Bir de Bebek eşyaları satan yerler herşeyi ihtiyaç gibi göstermiş.örneğin mama sandalyesini bence hemen almaya gerek Yok zaten 6aydan sonra kullanacağız. İlk üç ay için lazım olanları alıp kalanı Bebek doğunca da alabiliriz bence..
Merhaba Canım,
İş maılınden atıyorum J cok guzel bı lıste yanlarında cok guzel yorumlar var onlarıda oku cunku gereklı mı degılmı olan seyler ıcın yorumlar yazmıs bu lısteyı bır kac kız kullandı ,suandada bende J umarım ısıne yarar ,ayrıca dıger sheetlerınede bakabılırsın hastane bavulu neler hazılaman gerekenlerde var
Maılını gonderdım :)
İlaçlardan mı acaba ben de de sıkıntılı durumlar oluyor zaman zaman..salataya bol zeytinyağı koyuyorum..gün kayısı kayısı yiyiyorum 2 tane..onlar rahatlatıyor..onları yapmazsam sıkıntı oluyor malesef..Kadin doguma gittinmi . Hamilesin diye birsey vermeye cekinmistir belki. Kendi drun daha iyi bilir. Ozelse msj at yada ara bi istersen. Allah herkesin yardimcisi olsun. Kolaylik versin. Bende ikidir kabiz oluyorum bir saat wc de kaldim. Agladim resmen. Hemoroidim kanadi. Afedersin o gunler totomun ustunde oturamadim. Allah Sifa versin herkese
Bende oyle yapmistim kimisine baktim netten indirimdeyken slmistim. Bebek arabasini mutlaka deneyerek alin. Hantal olmamasina dikkat edin. Manevra surusu. Bebek icindeyken agirlasiyor zaten . Tek kullanacaksiniz genelde onu dusunerek alin. Ana kucagi fisher price aldim 3 yasa kadar kullaniyor elle sallaniyordu titredimi varla yok arasi ama onu koltugu gibi kullaniyor. Yemeginide orda yiyor. Mama sandalyesinde oturmuyor. Mama sandalyesi konforlu birsey almistik ama bazi seyler bebek belirliyor kosede kaldi. Ana kucagi Kimisi sallanan , koltuk olmayanindan aldi. Zevk meselesi herseyin birsuru cesidi var. İnsan zor karar veriyor.Ah canım nerde,ben kıyafet alışverişine başladım.ama Bebek arabası ana kucağı gibi asıl şeyler duruyor.şu an sağlığım iyi gezebiliyorum.fiyat araştırması yapıyorum,kafamda neleri internetten alırım neleri şimdi alayım diye listeler oluşturuyorum.işte önümüzdeki 3aylık meşgalem bu alışverişler olacak
Kesinlikle dogru soyledin. İlk gebelikte tecrubesiz oluyor insan. Bazi seyleri erken aldim dogumdan sonra ugrasmayim diye. Oyun halisi aldim icine girmedi. Mama sandalyesi pahali olanda durmuyor. Annemlerin evine ucuz bitane aldik onda daha rahat kullandik. Sterilizasyon aleti yok buhar aleti hersey gerekli gibi. Videolari izlerken bazi bloggerlar anlatiyor. Slmayinca eksik kaliyorsun sanki hissediyorsun. Onlari almadim tabiiki. Hem maddi acidanda sonraki aylara bolmek iyiBir de Bebek eşyaları satan yerler herşeyi ihtiyaç gibi göstermiş.örneğin mama sandalyesini bence hemen almaya gerek Yok zaten 6aydan sonra kullanacağız. İlk üç ay için lazım olanları alıp kalanı Bebek doğunca da alabiliriz bence..
herseyi yedim siz yazdiniz merdiven alti yada pisirme teknikleri yada baska seyler. Hepsini kapsar genel yazmissiniz zaten. Ovunerek anlatmanin bir mantigi yok. Cok ayrintili konulari burda herkes druna soruyor zaten. Yediginiz ictiginiz zaten beni ilgilendirmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?