2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Bence haber ver canım.

çok geçmiş olsun canım kendi kadın doğum doktorunla görüşsen belki takviye bişeylere ihtiyacı vardır vücudunun
Sağol canım zaten magnezyum kalsiyum var evde onları içiyorum romatolojiye git dicek bende ona gitmek istemiyorum

ben erken diye diye bugüne dek geldim. sadece beşiğimiz var ramazanda bi alışveriş yapabileceğimi sanmıyrm sonra da hem çok sıcak olucak hem de ağırlaşmış olucam diye bu ay bişeyler almak istiyorumm

Yaa bende hic baslamadım elinde olan paylasabilir mi? Mynette güzel bi liste görmüştüm öneri olarak

herseyi yedim siz yazdiniz merdiven alti yada pisirme teknikleri yada baska seyler. Hepsini kapsar genel yazmissiniz zaten. Ovunerek anlatmanin bir mantigi yok. Cok ayrintili konulari burda herkes druna soruyor zaten. Yediginiz ictiginiz zaten beni ilgilendirmiyor.

ben erken diye diye bugüne dek geldim. sadece beşiğimiz var ramazanda bi alışveriş yapabileceğimi sanmıyrm sonra da hem çok sıcak olucak hem de ağırlaşmış olucam diye bu ay bişeyler almak istiyorumm
Valla bende cidden hiç birsey yok haftasonu 3lü coraplardan görmüştüm birtek o var :) herseyı temmuzda itibaten almayı dusunuyordum ama baktım ki herkes hazır gibi gecmi kalıyorum diye dusnuyorum suan

Kızlar ben bır lıste goruntusu atmıstım ancak excel oldugu ıcın buraya yukleyememıstım cok guzel bır lıste ,eger ıstersenız maıl adreslerıne gonderebılırım.
minikhikayem

Kadin doguma gittinmi . Hamilesin diye birsey vermeye cekinmistir belki. Kendi drun daha iyi bilir. Ozelse msj at yada ara bi istersen. Allah herkesin yardimcisi olsun. Kolaylik versin. Bende ikidir kabiz oluyorum bir saat wc de kaldim. Agladim resmen. Hemoroidim kanadi. Afedersin o gunler totomun ustunde oturamadim. Allah Sifa versin herkese

Haklısın aslında sıcaklar bastırmadan ve ağırlaşmadan başlamak lazım..beşik ne aldınız? anne yanı için park yatak mı ahşap beşik mi karar veremedim..

Gunaydınlar Kızlar,

Bırsey sorucam benım cok fazla kasık agrıları var sankı adetmısım gıbı bır kac gundur bu normalmıdır acaba ?
bıde bebıs sanırım baskımı yapıyor sag kaburgamın altı cok agrı yapıyor sızdede oluyor mu?

Bende de aynı sorun oldu canım yemek kasıgıyla bi tane saf zeytinyagı içiyorum aksam yemeginden sonra ıkı gunde bir. Cok etkılı oldu

Bana iletebilir misin canım zeynepyurttas1987@hotmail.com simdiden cok tskler

Merhaba Canım,

İş maılınden atıyorum J cok guzel bı lıste yanlarında cok guzel yorumlar var onlarıda oku cunku gereklı mı degılmı olan seyler ıcın yorumlar yazmıs bu lısteyı bır kac kız kullandı ,suandada bende J umarım ısıne yarar ,ayrıca dıger sheetlerınede bakabılırsın hastane bavulu neler hazılaman gerekenlerde var

Maılını gonderdım :)

evet ben de şanslı hissettim kendimi gerçekten.

bence hemen doktora haber ver ..

tabi orası öyle ben acil lazım olacaklar için bir liste çıkarıyorum artık eksik olursa yine alınır :)

hani ben :)

İlaçlardan mı acaba ben de de sıkıntılı durumlar oluyor zaman zaman..salataya bol zeytinyağı koyuyorum..gün kayısı kayısı yiyiyorum 2 tane..onlar rahatlatıyor..onları yapmazsam sıkıntı oluyor malesef..

Bende oyle yapmistim kimisine baktim netten indirimdeyken slmistim. Bebek arabasini mutlaka deneyerek alin. Hantal olmamasina dikkat edin. Manevra surusu. Bebek icindeyken agirlasiyor zaten . Tek kullanacaksiniz genelde onu dusunerek alin. Ana kucagi fisher price aldim 3 yasa kadar kullaniyor elle sallaniyordu titredimi varla yok arasi ama onu koltugu gibi kullaniyor. Yemeginide orda yiyor. Mama sandalyesinde oturmuyor. Mama sandalyesi konforlu birsey almistik ama bazi seyler bebek belirliyor kosede kaldi. Ana kucagi Kimisi sallanan , koltuk olmayanindan aldi. Zevk meselesi herseyin birsuru cesidi var. İnsan zor karar veriyor.

Kesinlikle dogru soyledin. İlk gebelikte tecrubesiz oluyor insan. Bazi seyleri erken aldim dogumdan sonra ugrasmayim diye. Oyun halisi aldim icine girmedi. Mama sandalyesi pahali olanda durmuyor. Annemlerin evine ucuz bitane aldik onda daha rahat kullandik. Sterilizasyon aleti yok buhar aleti hersey gerekli gibi. Videolari izlerken bazi bloggerlar anlatiyor. Slmayinca eksik kaliyorsun sanki hissediyorsun. Onlari almadim tabiiki. Hem maddi acidanda sonraki aylara bolmek iyi

missdincer sana degildi yazin. Nasil karisti anlamadim. İlk sana birsey yazacaktim secili kalmis msjin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…