- Konu Sahibi angel5angel
-
- #7.981
ben de rica etsem :) meryem_3561@hotmail.comMerhaba Canım,
İş maılınden atıyorum J cok guzel bı lıste yanlarında cok guzel yorumlar var onlarıda oku cunku gereklı mı degılmı olan seyler ıcın yorumlar yazmıs bu lısteyı bır kac kız kullandı ,suandada bende J umarım ısıne yarar ,ayrıca dıger sheetlerınede bakabılırsın hastane bavulu neler hazılaman gerekenlerde var
Maılını gonderdım :)
Kızlar ben bır lıste goruntusu atmıstım ancak excel oldugu ıcın buraya yukleyememıstım cok guzel bır lıste ,eger ıstersenız maıl adreslerıne gonderebılırım.
minikhikayem
Z. Yagi icmistim bende. Rutin icicem artik z. Yagi. Kuru kayisi gun kayisi aldim onlardan yiycem. En onemlisi su. Suyu arttirmam lazim. Demire daha baslamamistim bide o eklendi . Demire basladim bi kac gundur. Daha dikkat etmem lazimİlaçlardan mı acaba ben de de sıkıntılı durumlar oluyor zaman zaman..salataya bol zeytinyağı koyuyorum..gün kayısı kayısı yiyiyorum 2 tane..onlar rahatlatıyor..onları yapmazsam sıkıntı oluyor malesef..
park yatak kullaniyorum. Cok memnunum ama ahsap yatak kullanip memnun kalanda var. Gereksinim zevk meselesi. Cocuk gardrop sifonyer cocuk odasi alinca onlarin boyasi ozel oluyor. Antiallerjik oluyor. Ahsap besik alacaksan guvenilir yerden alirsan boyasi ozel olmaz mi. Sor bence . EsyalR ozelse oda ozel olmali bence. Park yataktan dusme ihtimsli yok. 3-4 yasa kadar kullaniliyor. Yanidada yatirabilirsin odayi ayirincada. Odada birsey yaparken yada baska odada icine koyabilirsin gayet guvenli. Ahsap besikte 6 ay yatirabilirsin. Park yatakta 10 . Aya kadar yatirdim. Tutup kalkmaya basladigi zaman alta gectik.Hala bebek için bişey almayanlara beni de yazın :) sanırım iyice ağırlaşmayı ve havanın ısınmasını bekliyorum :)
Benim en başta halletmek istediğim şey açıkçası yatak. Etrafımda hiç kimse büyük tahta yatakları kullanamamış. Onun yerine çocuğu park yataktan hiç çıkarmamışlar :) aramızda 2. defa anne olanlar var. sizler nasıl kullandınız? bir de tabi diğer taraftan tahta yataklar sağlıklı mı? boyası koruması derken, sağlıklısınız nerden bulucaz, vs vs vs :)
Doktorumu rahatsız etmedim arayabilirim. Kabızlıkta kötü insan oturamıyor. Şu an bendi sadece yatıyorum hamde kıpırdamadan lavaboya destekle kalkıyorum. Yarın kontrolüm var diye aramak istemedim birde. Allah hepimize şifa versin inşalalhKadin doguma gittinmi . Hamilesin diye birsey vermeye cekinmistir belki. Kendi drun daha iyi bilir. Ozelse msj at yada ara bi istersen. Allah herkesin yardimcisi olsun. Kolaylik versin. Bende ikidir kabiz oluyorum bir saat wc de kaldim. Agladim resmen. Hemoroidim kanadi. Afedersin o gunler totomun ustunde oturamadim. Allah Sifa versin herkese
İyi bari kontrolun yakin. İnsallah duzelir senindeDoktorumu rahatsız etmedim arayabilirim. Kabızlıkta kötü insan oturamıyor. Şu an bendi sadece yatıyorum hamde kıpırdamadan lavaboya destekle kalkıyorum. Yarın kontrolüm var diye aramak istemedim birde. Allah hepimize şifa versin inşalalh
park yatak kullaniyorum. Cok memnunum ama ahsap yatak kullanip memnun kalanda var. Gereksinim zevk meselesi. Cocuk gardrop sifonyer cocuk odasi alinca onlarin boyasi ozel oluyor. Antiallerjik oluyor. Ahsap besik alacaksan guvenilir yerden alirsan boyasi ozel olmaz mi. Sor bence . EsyalR ozelse oda ozel olmali bence. Park yataktan dusme ihtimsli yok. 3-4 yasa kadar kullaniliyor. Yanidada yatirabilirsin odayi ayirincada. Odada birsey yaparken yada baska odada icine koyabilirsin gayet guvenli. Ahsap besikte 6 ay yatirabilirsin. Park yatakta 10 . Aya kadar yatirdim. Tutup kalkmaya basladigi zaman alta gectik.
Ben chicco almistim . Suan fiyati biraz pahali iki sene once 680 liraya almistim. Suan en az iki kati pahalanmis. Ahsap besiklerde 600liraydi. Makul fiyatlarda var. Benimki bayagi saglam ve kumasi guzel. Hışir diye ses gelmiyor. Kalin kumas naylon gibi degil. Parasut kumas oluyorlar . Magazada bak . Sallarken yatirirken kumas ses olmasin. Netten alacaksan yada ebebek gibi magazadan begendigini indirimden takip edersin. Boyu 65*95 bu boy sadece bu markada var. 70*100, 70*120 boyutunu odana gore sen secersin. Titresimi yok benimkinin olanlar bebek icinde olunca agirliktan zor titriyor diyor bilmiyorum o yuzden titresimli nasil olur. On taraf tekerlekli yada ikisi tekerlekli bar. Odadan odada gecis rahat oluyordur onlarla. Alt kademede rahat itiliyor. Temizligi kolay. Fileli bebegi goruyorsun.bebek odası yapmak istemiyorum. onun ayrı bir odası olacak ama, pek o konulara hevesli biri değilim. uzun zaman kullanabileceği düz beyaz bir dolap almayı düşünüyorum. sanırım bi park yatak alıcam, olmadı kaldırıp ahşap yatağa dönmek zor değil... peki park yataklarda model, cins bişey var mı?
Kendini iyi hissetmekle alakalı demek ki bende akşam eşime cumartesi randevumuz var bebek hareket etmiyor diye konuşurken başladı vurmaya bizi duyuyorlar :)))Günaydın
İnsanın bu dönemde onu önemseyen, moral veren arkadaşı olmasının önemini dün akşam bi daha anldım. Bir arkadaşı avr 2.5 yaşında bebeği olan. Bir süredir denk gelip görüşememiştik 1 aydır filan. Akşam beni öyle tatlı dinliyo anlattıklarımı önemseyerek. Kendini anlatmaya başlayıp öne almayarak. Çok güzelleşmişsin dedi. Kendine dikkat et dedi. Basit şeyler söyledi ama çok çok iyi geldi bugün güne çok güzel başladım. Ve arkadaşım konusurken bebeğim tekmelemeye başladı elini koyduğunda şiddetlendirdi
Geçmiş olsun benimde sağ kalça tarafım biraz iş yapınca ağrıyor zor yürüyorum sonra geçiyor Allah herkese şifa versinÇok kötüyüm arkadaşlar kaça gündür kalçamda ağrı vardı zaten dahada şiddetlendi ne oturabiliyorum yatınca döneliyorum ayağa kalksam adım atamıyorum kitleniyo acile gittik hiçbişi yapamayacaklarını söylediler haklı olarak eşimde bu halde işe nasıl gider diyince 2 gün rapor verdi şimdi kayınvalidem gelicek eşim 2 saat işe gidip geri gelicek Rabbim kimseye bu Ağrı'yı vermesin
Bende almadım kızlar hala erken mi diyorum :)) hafta sonu bakıcam bişeyler ama ramazandan sonra da alırım diyorum bende küçük beşik alcam bu hafta kıyafet almadım hiçben erken diye diye bugüne dek geldim. sadece beşiğimiz varramazanda bi alışveriş yapabileceğimi sanmıyrm sonra da hem çok sıcak olucak hem de ağırlaşmış olucam diye bu ay bişeyler almak istiyorumm
Asıl sizinki beni ilgilendirmiyor her yediğini anlatan ben deil sizsiniz çok bilmiş hanım herseye atlayanda siz..herseyi yedim siz yazdiniz merdiven alti yada pisirme teknikleri yada baska seyler. Hepsini kapsar genel yazmissiniz zaten. Ovunerek anlatmanin bir mantigi yok. Cok ayrintili konulari burda herkes druna soruyor zaten. Yediginiz ictiginiz zaten beni ilgilendirmiyor.
Biz de bebek arabasına bakıyoruz habire ama karar veremedik hala..hem travel olsun hem ağır olmasın istiyoruz..bakalım bulacağız elbet:) Genel olarak zahmetli ve baya bütçe gerektiren işlermiş bunlar..alllah kolaylık versin hepimizeKizlar ne güzel bazilarimiz enerjik baslamis güne. Moralleri yuksek tutmak lazim. Benim de kabizlik sorunum var dun doktor da canimi sıktı. Ilk 3 ay yatim kilo sonra 2 kilo fazla dedi. Nerdeyse 5 aylik olduk 3 kilo fazlami sizce? Kabizlik problemi ben de yasıyorum kuru kayisi ile cozmeye calisiyorum. Alisveris konusunda birkac alt ve ust zibin tulum aldim gerisine karar veremiyorum hele bebek arabasi col kafami karistiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?