2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265

bizimki de daha çok sırtüstü yattığımda hareketleniyor ama her zaman değil.
gün içerisinde hiç yoksa bi hareket hissettiğim sürece panik olmuyorum ben, o da uyuyor olabilir, gün içinde hareket etmiştir de ben algılayamamışımdır diyip evham yapmamaya çalışıyorum.

keskinoğlunun organik yumurtası var 10 lusu galiba 15 tl olması lazım pahalı gerçekten. inandırıcılığı da az aslında ama mecbur alıyosun. neyse şimdi teyzemizin tavuklarının yumurtası geldi onlar bitince yine bakıcam. pazardaki köylülerden filan almak daha iyi aslında.

haklısın ben de katılıyorum sana. aileden olanlarda bilinçli olunca daha iyi oluyor. bazen sen vermiyosun babaenne anneane çikolata tatlı yada yağlı hamurişleri veriyor. benim kayınvalidem çok güzel bakıyor görümcemin çocuklarına. şimdi 3 yaşında hep kendi yaptıklarını yedirdi çocuğa. çocuk dışardan hiç bişey yemiyor eline çikolata versen ucundan ısırıp bırakıyor. ben kendim bile şekerliden uzak duruyorum. çocuğuma da yedirmeyeceğim.

Canım kaygılanmamalısın cunku zamanla her hareketini hissedicez suanda daha tesadüfi hissediyoruz. Kaan kocatepe cok iyi bi doktor onun videolarını iZlersen rahatlarsın boyle diyor. Benımkı encok aksam yemekten sonra cıkolata yiyorum uzanıyorum saat 10bucuktan sonra baslıyor yatana kadar arada kıpır kıpır hisesiyorum. Biz ayaktayken hareket halindeyken bebekte besik etkisi yarattıgımız için uyuyormus bebeklerimiz, biz oturdugumuzda ise onlar kalkıp hareket ediyormus yani endiselenme iyi dusunelim iyi olsun. Sevgiler

sağ sol yatalım derken kalçaya yük biniyo kalça kitleniyo. benimde arada oluyor. merdiven egzersizi ile açma germe yap hafifce geçer belki

Gecmis olsun canim. Ben aclik tokluk baktirdim normal gelince iki gebeligimdede yaptirmadim. Kar zarar orani. Yaptirmamak ilerde daha buyuk sorunlara neden olabilir belki . Yaptirman bebek icin iyiyse yaptir tabiiki. Tek bir kisi zararli dedi diye birsey yok. İnsallah burdada yardimci olurlar sana ama herkesin durumu hastaligi kendine gore farkli seyreder. Tibbi durumlari drun soyledigini yapman bence en iyisi. Belki sorun cikmayacak sma onceden bilemiyoruzki

Bende ondan aliyorum canim. Organik yazanlarla pek fark yok sanki vede rarih acisindan keskinoglu yeni tarih oluyor durmus eski yumurta alnak istemiyorum. Bizimde koyde tavuk var uzak. Organik bile onlar gibi olmuyor farkli. Gercekten organik mi degilmi suphe oluyor insanda

işler yoğun biraz canım sık giremedim..Özeline mesaj attım görmedin sanırım :)

teşekkürler... yok ben toplamda 4 doktora birden göründüm hepsi aslında aynı şeyi söylediler de dünkü doktor biraz daha açık konuştu sanırım... adam gayet bu ne cesaret filan dedi... senin daha öncesinde şekerle ilgili bir sıkıntın var mıydı? ilaç filan kullanıyor muydun? belki ondan dolayı bana mutlaka baktırman lazım diyorlardır...

Evet cnm her cocuk istemiyor ama iyi birsey sizinle masaya oturmasi yemek yemesi bir duzen ogreniyor.varsa arkadaslardan yakin arkadaslardanda temin edilse olurr cunki bi sure sonra akilllanip orda otrmak yerine sizinle sandalyede otrmak istiyor.kiyafetlerde de 0-3 alin bnce hem ilk bebekte cok masraf var cok.kasmaz hem bebegin gelisimine gore yaparsiniz hemde bi bakarsiniz hanhi renk bebeginize yakisio yakismioo

Bende et tavuk süt ve yumurtayı civar köylerden birinden alıp geliyorum..Nasıl yetiştiriliğini gördüğüm için içim rahat bi şekilde yiyiyorum

Allahtan benim dr.kiloya takılmıyor.20. haftada 6 kilo aldım :) Gerçi hiç kimse benim kilo aldığımı farketmiyor..Dr. da mı farketmiyor acaba desem tartıyor ama :))

Aynen oyle devamli biz nasil buyuttuk birsey olmadi laflari donuyor. Az kilo aldin hamilelikte bebek kilosu azmi. Gogsun cok buyumedi sutun olmayacak. Dr diyecekte bebek yiyecek. Yada baska cocuklu ben boyle buyuttum drlar strese sokuyir. Drdan iyi biliyorlar marifet gibi anlatiyorlar. Banane sen nasil buyuttun. En basiti Sut iki yasina kadar yasak ona bile size verdik birsey olmadi soyleniyorlar. O yasta birsey olmadi . Suanki hastaliklarimiz yedirdiklerindendir belki nerden biliyorlar. Onceden dra haslaninca gotururlerdi. Pisirmesinden tut herseyi drun soyledigi yaptim yapiyorum. Yagli cok tuzlu beyaz sekerli birsey vermiyorum evde yapilmis bile olsa. Kendim yapiyorum sebzeli sekersiz pekmezli unu bugday unu cok az z. Yagli. Bende dikkat ediyirum hamilelikte. Allah sifa versin ama bile bilede Benim yedirdigim icirdigimden yada yememden ilerde hastalikli olmasin. Neyse alistilar artik aciklaya aciklaya. Cocugunun aylik kontrolu var dru var. Hic yoksa netten gerekli bilgiye ulasiyoruz. Elimizde bu kadar imkan varken birsey olmaz diyemiyorum. Cocugum benim icin degerli . Saglikli ve mutlu bir bebek ve bbirey olmasini istiyorum. Pozitif olsun etrafina pozitif yaysin. Ve suan drun soyledigide o. Elimden geleni yapiyorum. Sonradan saglikli beslensende pek ise yaramiyor. Hastalik oldumu oluyor. Cok kati degilim drun dediginide arastiriyorum drlar arasindada farklilik oluyor. ilk bebek cevreden laflara tikadim kulagimi zor oldu insnmasanda surekli ayni laflari duymak insan istemesede takiyor. ama alistirdim onlarida.

herkese merhaba : ) arkadaşlar ben birkaç giyecek dışında hiçbirşey almadım henüz.. biberon, emzik, ateşölçer, yıkamak için küveti, göğus ucu kremi, pompa vs gibi şeyleri toplu gittigidyor ya da n11 gibi sitelerden alsak olur mu acaba? bir de bez için hangisini önerirsiniz? pek stok yapma bazı bebekler bazı bezlere duyarlılık gösterebiliyor diyorlar?

Mama sandalyesi dedigin gibi zamani gelince alin. Ben zamani gelince aldim bilinen marka 300 liraya konfirlu diye icinde durur mutfakta yemek is taparim bir yandan . Ucuz olani begenmedim yaninda durcaksin guvenli degil sanki Ama durmuyor icinde kalkiyor . Yine yaninda duruyorum yedirip kaldiriyorum hemen. Annemlere aldigimiz ikea antilop pratik almak isteyen ondan aliyor. Ucyz cok saglam degil basinda duruyorsun ama ondan kalkmasi zor. Mama sandalyesi mutfakta yer kapliyor sadece. Koltugunda yediriyorum cogu. Birde Cocuk buyuycek kilosuna gore alisveris yaparsiniz. İlkbahar gibi zaten bebekle rahat disari cikip bakarsiniz . Birde markalida olsa alt bedenler biraz dar oluyor. Bezde var. Ust beden bir beden buyuk alinabiliyor.

Dogurunca kv yardim eder mi sana. Bilincli biri olunca daha az stres oluyor insan

Ben internet sitelerinden alışverişi çok fazla sevmiyorum..özellikle bebek için..Görerek dokunarak almak bana daha cazip geliyor.. Ben kıızım doğmadan önce Ultra prima stok yapmıştım.. Kızıma alerji yaptı kullanamadık..Çok pişman oldum aldığıma..başkasına vermek zoruda kaldım..Bu defa kesinlikle yapmayacağım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…