2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
çok faydalı kitaplar var. biz böyle dikkat edince sosyete işi vs deyip seni alıukoymaya çalışanlar oluyor. birde biz internetle mi büyüdük diyenler. bizimkilerde bebeği şapur şupur öpüyoyolar çok kızıyorum. bebek benim ben ne dersem o. kuzenlerden birinin eşi hamileyken sigara içti. doğurdu emziriyo hala içiyo. bebek enfeksiyondan kurtulamıyo. arkadaşda 4 aylık bebeğini köye götürdü cenazeye. bebek herkesin kucağında dolaşmış eve geldiler günlerdir ateşi düşmüyo. bak ceremesini sen çekiyosun dedim. herkes istediğini yapsın. kendileri bilir yani.

Ben kiyafet haric cogu seyi e bebek n11 jokerden internetten aldim. Faturalari sakla garanti yerine geciyor. Emzik biberon devam sutu bez halen netten yapiyorum indirimli oluyor bayagi. Yenidogan 1-2 numara cabuk degistirdik 3 noda buraz fazla kaldi. Cok stok yapmayin diyorlardi kk dada elinde kaliyor. Bez bebekten bebege degisiyor. Prima premium care yenidogan aldim prima aktifa gore kalin ve buyuk . İlk premium care sonra aktife gectim.

o zaman bez bi takım alıp duruma göre devam edicez :)

internetten alırken endişem acaba yan sanayi ürünü olur mu ? orjinal olmama gibi bi ihtimal kafamı karıştırdı? mesela philips avent lerde hepsiburada ya da gitti gidiyorda indirim vardı epey ama cesaret edemedim :s ilk etapta bir adet küçük bir det orta boy yeterli herhalde?

Canim doktorun biraz abartmis sanki bn nerdeyse her muayenede almis cikiyorum simdiden 9 kilo oldu bile ne yabapilirim normalde yiyorum aksam 7den sonra bisey yemiyorum ama aliyorum hemileyiz ictigimiz su bile odem yapabilio bu doktorlara cok sasiriorum insani bosu bosuna endiselendirip sikintiya sokuyorlar herhangi bi seker hast falan yoksa bosver hamilelginin tadini cikar

Cnm bslebeklerin anne karninda belirli bir duzenleri yok muhtemelen senin hissetmedigin zaman uyuyordr kuzun benimki butun hn ayakta oldugumdan ve oglumun pesinde kostrmaktan sessiz gece genelde cok hareketli ama dn mesela cok derin uyumusum demekki oda uyumuski hissetmedm die dusunuyorum

Tatlim gorumcemin cocuklarina biberonlarini gittigidiyordan aldik benimde senin gibi dusunvelerim vardi ama bi geldi benim e bebekten aldigimla birebir yani kutusu kullanim klavuzun herseyi sonra o dusunceden siyrildm yinede sen bilirsin

Ben organik pazar var ordan aliyorum gezen tavuk diyorlar. Aslinda ciftligin adini verdiler kocaaliden geliyor isterseniz internetten bakin dediler. Ama tadi falan cidden farkli. Tanesi 1 lira benim aldigim da.

Kızlar bugün ayrıntılı ultrasona giricez cok heyecanlıyım ins hersey güzel cıkar
Ay cok heyecanlı iyi haberlerle gel insallah. Bizim de son 8

Allahtan benim dr.kiloya takılmıyor.20. haftada 6 kilo aldım :) Gerçi hiç kimse benim kilo aldığımı farketmiyor..Dr. da mı farketmiyor acaba desem tartıyor ama :))
Her doktorun tutumu ayri canim iste. Dikkat edelim artik napalim.

Oyle yapmaya calisiyorum canim. Napalim elimizden gelen bu.

Merhaba kızlar, kontrolü olanlar inşallah güzel haberlerle dönersiniz
Bugün patlayacak gibiyim.karnım vücudum falan gergin gergin.bir de yemek yedim ağırlık çöktü.akşam olsa da gitsek modumdayım
Aynen canım bende o durumdayım..Masa başı çalışıyorum bende öğleden sonra çatlıcak gibi oluyorum..Gözümü diktim bekliyorum :)

Benim doktorum
bana şeker soru ın var sen kesin yaptırmalısın dedi eğer ailede felan olmasaydı yada önceki gebeliklerde çıkmasaydı yaptırmayabilirsin diyebilirdim dedi

İlki magszadan aldim ambalajina kadar hepsi ayni . Emzik biberonda icinde kagitlari var. Avent oldugu belli. Bir kac yerden degil de tek bir yerden n11 den yapiyorum. Digerlerini bilmiyorum da n11 bebek magazalari eczane firmalari oluyor onlarda genelde bilindik. Park yatak ates olcer hep netten

Bende hemen kalkarım da benim kız biraz uykuyu çok sevmez uyanırsa zor uyur 3 yaşında yeni yeni uykusu tam düzeldi sayılır :) benimde salon hariç kücük bi oda takımım var ama hiç kullanmıyorum eşim olur dese gözümü kırpmadan oğlusumada oda yaparım :)) belki ilerleyen senelerde inşallah

Tatlim gorumcemin cocuklarina biberonlarini gittigidiyordan aldik benimde senin gibi dusunvelerim vardi ama bi geldi benim e bebekten aldigimla birebir yani kutusu kullanim klavuzun herseyi sonra o dusunceden siyrildm yinede sen bilirsin
tamamdır o zman rahatlıkla alabilirim, çok teşekkürler :)

tamamdır o zaman gönül rahatlığıyla başlayabilirim kızımın alışverişine, çok teşekkürler :)

bizim zamanımızda o mu vardı diyenlere sinir oluyorum. ben yapayalnız büyütücem çocuğumu ailemden uzaktayım işi bırakıcam kimse yardıma ya da bakmaya (ben çalışayım da baksınlar) gelmiyo. napıcam ben vahiy mi inecek ? tövbe tövbe. ..

Ozaman hayırlı olsun ismi ile yaşasın inşallah :)

ay inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…