- 6 Eylül 2016
- 2.212
- 3.533
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #8.101
Ben bugün öğretmenler odasında ufak çaplı bir araştırma yaptım e-Bebek teki indirimden faydalanmak için; bir kere süt sağma makinesi alıyorsan saklama poşetini zaten Alman lazım yoksa nereye koyacaksın fazla sütleri. Göğüs Kalkanını herkes çok övdü çünkü göğüslerin yara olursa o hayat kurtarıyormuş. Meme ucu kremi de öyle. Göğüs Pedi hakkında bir şey sormadım onu bilmiyorum. Bir de silikon göğüs ucu varmış, bazı bebekler meme ucunu tutmakta zorlanıyormuş o yüzden bu şey de gerekliymiş. Kimi arkadaşım istersen ihtiyaç duydukça al dedi ama kimisi de bence bunlar olmazsa olmaz dedi. Sanırım kişiden kişiye göre değişiyor. Elimin altında olsun dersen hazır indirim varken al. Ben birer tane almayı düşünüyorum.Günaydın..çok şükür bugun cuma ve yarın ayrıntılı günüm:)
özellikle tecrübeli annelere birşey sorucam..dün e bebekteki indirimden süt sağma mak.aldık...ama göğüs kalkanı, göğüs pedi,meme ucu kremi, süt saklama poşeti onları da almak gerekiyor dimi? veya konu ile ilgili başka almam gerekenler nedir?
Slikon ucu var birde meme ucu cikarma aleti. Ucuz birsey. Slikon ucu ile onun arasinda kalmistim yorumlardan meme ucu cikarmayi aldim. Ama gerek olmadi. Gogus kalkani isime yaradi . Yara olmustu. Pede yapisiyor , pedi cekince yara iyice kotu oluyor. Temiz kalmasi acisindan cok iyi. Gogus oedi kullandim. Emzirme sutyenkerinden uc belli oluyor. Emzirince meme ucu iyice buyuyor cikiyor. Lansinoh iyi alt ust iki tarafli yapismali kalinligi iyi. Bebedor bid marka daha kullandim tek yonlu oldugu icin kayiyordu, kalin da guzel durmuyorBen bugün öğretmenler odasında ufak çaplı bir araştırma yaptım e-Bebek teki indirimden faydalanmak için; bir kere süt sağma makinesi alıyorsan saklama poşetini zaten Alman lazım yoksa nereye koyacaksın fazla sütleri. Göğüs Kalkanını herkes çok övdü çünkü göğüslerin yara olursa o hayat kurtarıyormuş. Meme ucu kremi de öyle. Göğüs Pedi hakkında bir şey sormadım onu bilmiyorum. Bir de silikon göğüs ucu varmış, bazı bebekler meme ucunu tutmakta zorlanıyormuş o yüzden bu şey de gerekliymiş. Kimi arkadaşım istersen ihtiyaç duydukça al dedi ama kimisi de bence bunlar olmazsa olmaz dedi. Sanırım kişiden kişiye göre değişiyor. Elimin altında olsun dersen hazır indirim varken al. Ben birer tane almayı düşünüyorum.
Benim anne tarafım komple şeker hastası. gebelik öncesi değerlerim normaldi.ama riske atmak istemiyorum doktorum isterse şeker testi yaptırmayı düşünüyorum .Benim doktorum
bana şeker soru ın var sen kesin yaptırmalısın dedi eğer ailede felan olmasaydı yada önceki gebeliklerde çıkmasaydı yaptırmayabilirsin diyebilirdim dedi
Sut sagma Makine aldim . Posete gerek duymadim o kadar sutum olmadi. Emmedigi zaman sagip Kendi biberonunda verdimBen bugün öğretmenler odasında ufak çaplı bir araştırma yaptım e-Bebek teki indirimden faydalanmak için; bir kere süt sağma makinesi alıyorsan saklama poşetini zaten Alman lazım yoksa nereye koyacaksın fazla sütleri. Göğüs Kalkanını herkes çok övdü çünkü göğüslerin yara olursa o hayat kurtarıyormuş. Meme ucu kremi de öyle. Göğüs Pedi hakkında bir şey sormadım onu bilmiyorum. Bir de silikon göğüs ucu varmış, bazı bebekler meme ucunu tutmakta zorlanıyormuş o yüzden bu şey de gerekliymiş. Kimi arkadaşım istersen ihtiyaç duydukça al dedi ama kimisi de bence bunlar olmazsa olmaz dedi. Sanırım kişiden kişiye göre değişiyor. Elimin altında olsun dersen hazır indirim varken al. Ben birer tane almayı düşünüyorum.
Aynen ben de öyle düşündüm..indirimdeyken dediklerimin hepsininin siparişini verdim, dün sipariş ettiğim pompada geldi bugun hatta..silikon meme ucunu almadım bir tek , gerekliyse alırım..emzirme örtülerine karar veremedim..Örtüde olsa dışarıda emziremem gibi geliyor..İşte zaten dr odasında falan yaparım sağma işini kapıyı kilitleyerek..Ben bugün öğretmenler odasında ufak çaplı bir araştırma yaptım e-Bebek teki indirimden faydalanmak için; bir kere süt sağma makinesi alıyorsan saklama poşetini zaten Alman lazım yoksa nereye koyacaksın fazla sütleri. Göğüs Kalkanını herkes çok övdü çünkü göğüslerin yara olursa o hayat kurtarıyormuş. Meme ucu kremi de öyle. Göğüs Pedi hakkında bir şey sormadım onu bilmiyorum. Bir de silikon göğüs ucu varmış, bazı bebekler meme ucunu tutmakta zorlanıyormuş o yüzden bu şey de gerekliymiş. Kimi arkadaşım istersen ihtiyaç duydukça al dedi ama kimisi de bence bunlar olmazsa olmaz dedi. Sanırım kişiden kişiye göre değişiyor. Elimin altında olsun dersen hazır indirim varken al. Ben birer tane almayı düşünüyorum.
Benim doktorum yaptır dedi, neden ki ben zaten kontrol ediyorum dedim, Şekerin olup olmadığını anlamamız için o şoklamayı yapmamız gerekiyor, bütün doktorlar yaptırın sorun yok derken, sadece Karatay yaptırmayın diyor, 1 kişiye karşıya bütün tıp dünyası dedi. Eşim de doktora katılıyor, normal zamanlarda da Karatay'ın dediği gibi besleniyorsanız, hayatınızda şeker, ekmek, karbonhidrat yoksa, tamam yüklemeyi de yaptırma ama hiçbir dediğini yapmayıp sadece şeker yükleme kısmını yaptırmıyorum demek olmaz çünkü risk altındasın diyor. Kafamı karıştırdılar bilemedim.arkadaşlar, dün bir endokrinologa gittim. benim zaten hamilelik öncesinde de hipoglisemi teşhisim vardı ve her 6 ayda 1 kontrole gidiyordum. zamanında şeker yüklemesi de yapılmıştı filan. neyse şimdi hamilelik de olunca işin içinde, bir de herkes şeker yüklemesi çok zararlı diyince standart gittiğim kadın doğumculara ve standart endokrinologuma ek bir başka profesore gittik. baya canımı sıktı. açlık kan şekerim ve insülin seviyemden dolayı bebeğin ciddi zarar görebileceğini söyledi... üzerine dünden beri yerli yabancı bir sürü makale okudum. uzun lafın kısası karatay ablanın dışında yaptırmayın diyenine denk gelemedim...
böyle bir durumu olan var mı? varsa neler yapıyorsunuz? sadece beslenme ile çözülebilir mi? yardımcı olursanız sevinirim.
Ben bugün öğretmenler odasında ufak çaplı bir araştırma yaptım e-Bebek teki indirimden faydalanmak için; bir kere süt sağma makinesi alıyorsan saklama poşetini zaten Alman lazım yoksa nereye koyacaksın fazla sütleri. Göğüs Kalkanını herkes çok övdü çünkü göğüslerin yara olursa o hayat kurtarıyormuş. Meme ucu kremi de öyle. Göğüs Pedi hakkında bir şey sormadım onu bilmiyorum. Bir de silikon göğüs ucu varmış, bazı bebekler meme ucunu tutmakta zorlanıyormuş o yüzden bu şey de gerekliymiş. Kimi arkadaşım istersen ihtiyaç duydukça al dedi ama kimisi de bence bunlar olmazsa olmaz dedi. Sanırım kişiden kişiye göre değişiyor. Elimin altında olsun dersen hazır indirim varken al. Ben birer tane almayı düşünüyorum.
Sağol canım hepimizin inşallahGüneş güzel isimm :) adıyla yaşasın inşallah.
arkadaşlar, dün bir endokrinologa gittim. benim zaten hamilelik öncesinde de hipoglisemi teşhisim vardı ve her 6 ayda 1 kontrole gidiyordum. zamanında şeker yüklemesi de yapılmıştı filan. neyse şimdi hamilelik de olunca işin içinde, bir de herkes şeker yüklemesi çok zararlı diyince standart gittiğim kadın doğumculara ve standart endokrinologuma ek bir başka profesore gittik. baya canımı sıktı. açlık kan şekerim ve insülin seviyemden dolayı bebeğin ciddi zarar görebileceğini söyledi... üzerine dünden beri yerli yabancı bir sürü makale okudum. uzun lafın kısası karatay ablanın dışında yaptırmayın diyenine denk gelemedim...
böyle bir durumu olan var mı? varsa neler yapıyorsunuz? sadece beslenme ile çözülebilir mi? yardımcı olursanız sevinirim.
Bazılarının çok sütü oluyormuş eğer sağmazlarsa göğüsleri ağrıyormuş hatta göğüs enfeksiyonu falan olan olmuş. Poşet pahalı değil zaten ya bir paket evde bulunmasında fayda var bence.Sut sagma Makine aldim . Posete gerek duymadim o kadar sutum olmadi. Emmedigi zaman sagip Kendi biberonunda verdim
ydk canım öyle bir kitlenme değil Yerimden kıpırdatmıyor lavaboya destekle gidiyorumsağ sol yatalım derken kalçaya yük biniyo kalça kitleniyo. benimde arada oluyor. merdiven egzersizi ile açma germe yap hafifce geçer belki
Aa geçmiş olsun canım hayırdır?Baya Bebek arabası konuşmuşsunuz. Bana arkada
ydk canım öyle bir kitlenme değil Yerimden kıpırdatmıyor lavaboya destekle gidiyorum
benim de aklıma başka isim düşmüyor ne baksam beğenemiyorum :)
Gecmis olsun canim. Allah sifa versin.Kontrole gittik geçin hafta ayrıntılı oldugu için doktor tekrar usg yapmadi kilo normal ilerliyor dedi doktorun tartıya göre 5 kilo evde kendi tartıma göre 3 kilo almış gözüküyorum. Ağrı'larım için muhakkak romotolojiye gitmemi ilerde Bebek ağırlık yaptıkça dahada kötü olabileceğini söyledi hamilelikse verdikleri romatızma ilaçların kullanabilirsin dedı. Buğün aksi gibi kolumu yaktım buharda silverdin sürdüm yarında misafir gelicek akşamdan hazırlık yapmam lazım yavaş yavaş. Benden bu tadar
canm ben şuan 23+5 oldm ve 7 kilo aldm ilk zamnlar dikkat etmiyodm ama simdi dikkat ediyrm ama dr yemene dikkat et dedi ama cok almişsn die herhangi bi soz etmediKizlar ne güzel bazilarimiz enerjik baslamis güne. Moralleri yuksek tutmak lazim. Benim de kabizlik sorunum var dun doktor da canimi sıktı. Ilk 3 ay yatim kilo sonra 2 kilo fazla dedi. Nerdeyse 5 aylik olduk 3 kilo fazlami sizce? Kabizlik problemi ben de yasıyorum kuru kayisi ile cozmeye calisiyorum. Alisveris konusunda birkac alt ve ust zibin tulum aldim gerisine karar veremiyorum hele bebek arabasi col kafami karistiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?