2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Gecmis olsun canim dun bende cay demlerken kaynar suyu elime boca ettim. Cok canim yandi baya agladim. Lr acil durum spreyi vardi once ondan sonra da silverdin ve anestol karistirip sürdüm. O kadar sicak kaynar suya ne kabarma ne aci kaldi bugüne. Baya kotu yaktim aslinda

Benim kızımın adı Miray olacak inş

adıyla yasasın dilerim..

Normalde artrit var Can'ım buna bağlı kireçlenme oldu oda baya bir zorluyor buğün çok şükür hareket edebiliyorum

kızlar çok geçmiş olsun.. doktordan çıktık moralim altüst.ç geçen hafta ayrıntılıda suyum düşüktü o kadar dikkat ediyoeum kendime bu aksam kendi druma gittim dramatik bir düşüş var dikkate almamız gerekli yetersiz değil bu şekilde giderse iyi ama düşmeye devam ederse kötü 28. haftaya kadar yükseltmemiz gerek dedi. kan sulandırıcı iğne verdi ve şeker testi yapmak zorundayım dedi. hergün düzenli tansiyonunu takip ediceksin desi. çok üzüldüm. 5 ayda 2 kilo aldım sadece diye mutlu mesut heyecanla söyledm araya kaynadı çok ciddiydi doktor

canm cok cok gecms olsn bunun su içmekle alakasi mi var acaba

Cnim benim ilk gebeligimde iko kere yukleme yapti saglik ocagida doktorda cikmadi ikisindede bunda yaptrmiycktim ama ayrintiloda dok biraz suyun fazla dedi sekerine baktr dedi doktora soyledim suyun fazlaligi sorun dyil biraz dedihi neki dedi ama int falan baktim suyun fazlalagi sekeri ve baska sorunlari gosterioyormus cok dusundum ebemde tamam derse yukleme yaptiricam cikarsa cikaricm sekeri hayatimdan.sonicta gebeligim devam ettigi surece kuskuyla yasiyamicm hem varmi yokmu tam.bilmezsem bikereden bisey olmaz diyip cnm cok cektiginde yerim bn kndimi biliorum ama varlihini bilirsem agzimaa surmem.sende iyi dusun tasin sana kalmis bisey

canm cok cok gecms olsn bunun su içmekle alakasi mi var acaba

3 lt su dedi doktorum. etkisi varmıs ama direk bu tetiklemez dedi. neyi yanlıs yapıyorum ya da neyi yapmıyım desim senle alakası yok diyor. izin alıp evde dinleneyim mi dedim yok gerek yok desi. kafam karmakarısık çıktım hastaneden

haklisin.benim alisveris bitti:) 0-3 ay yaptim en gereklilerinden:) ben zaten cinsiyet ögrenmemdim sürpriz olacak.. pembe ve mavide sevmemdigim icin geri kalan her renkten yaptim:) bana göre hos oldu. geri kalanini dogumdan sonra ihityac duydukca alacagim. anne yani besigi arkadasim verecek. ona sigmaaya asladiginda normak besik alacagaiz. rahatladim benim icin iyi oldu.
mama sandalyesine arkadasimin bebegi oturmadi ama tabi bu degisken bir sey.

bizim gelin önce normal sandalyeye oturttu. biraz komikti:)sandalyeye oturtup babasinin atletini sandalye birlikte giydirdiler. biz yemektyekn onuda bu pozisyonda koydular. bakti ki seviyor masada olmak biizle yemek o zaman mama sandalyesi aldi gelin:) simdi yasini gecti sofra herkesle oturuyor kendi mama sandalyesinde. her seyi yiyor. birlikte ve kalabaik sofrada cocuklar adaha kolay alisiyor:)

Kızlar doktordan geldim ayrıntılıyı yaptırdık hersey yolunda cokk sükür. 2 hafta once bebegım 250gramdı suan 400gram olmusuz omurgası buyuk ınsan gıbı olusmus bıze acayıp büyümüş geldi. Ilk renklı fotografını aldık ben esıme esım bana banzetıyor renklıyı bekleyen tum hamısler de bu duyguları tez zamanda yararlar umarım. Sevgiler

Buarada doktoruma kafama takılan soruları sormustum belkı sızın de aklınıza takılır; dondurmayı bıldıgınız guvendıgınız yerden yıyebılırsınız. Partum deodorant yasak degıl ama bu donemde olabıldıgınce kımyasaldan uzak durmak uygun olur hıcbırseyı abartmayın dedı. Ben calısıyorum parfum deodrantsız yapamam dedım yapcak bısı yok dedı o kısımda hangı urunu kullanacagımızı bız secıyoruz. Tatıle cıkıcaz ucakta 3saat oturma en az ıkı kere wc ye gıt gel ucakta dolasım olsun dedı. Kendını yorma cok ayakta kalma gunes koruyucunu ıhmal etme dedı. Tavuk asla yeme dıyemem guvenılır yerden olursa yıyebılırsın dedı ama herseyın bası paketlı gıda konserve acıkta yıyecek yeme baska bısı ıstemıyorum dedı :) fast food ayda bır yıyorum ama ona da daha dıkkat edıcez artık. Notlarım bunlardı umarım ısınıze yarar

canim ck gecmis olsun. bu kadarla gecsin gitsin ins. öncelikle stres yapma. stres ve üzüntü seni daha cok yipratabilir. sürekli pozitif düsün ve dua et. youtubadan güvenilir doktorlarin videolarina bakabilirsin. ben bir seyler görmüstüm aa kimdi hatirlamiyorum. kaan kocatepe ve banu ciftcinin baya ayrintili her konuda videolari var. merak etme insallah düzelir Allahin izniyle

Bana da kendi doktorum suyun fazla, Bebek kilolu, şeker çıkabilir yemeğe dikkat et dedi. Kızartma,Patates, havuç, meyve, pirinç, karbonhidrat grubunun hepsi şekeri yükseltiyor. Şimdi doktorumu değiştirmem lazım, bakayım yenisi ne diyecek.
Ebe yükleme yaptırmak istemiyorsan yaptırma kandan takip ederiz demişti, ben zaten cihazla ölçüyorum düzenli olarak, en yüksek 120 çıkıyor şekeri olanın böyle çıkmaz ki.
Şeker çok zor hastalık ya, hadi bizimkiler geçici, Allah her türlü hastalığı olanın yardımcısı olsun.

Canım geçmiş olsun atlatırsınız inşallah. Böyle durumlarda havuç suyu tüketiyorlar diye biliyorum.

Cnim benim.arkadasim amnion sivisi aldirmak zorunda kalmisti bi siringalik sivi icin bile hemen 3 litre su ic demislerdi bence sende suyunu ihmal etme muhakkak gunluk doldurmaya calia litrelerini eminim faydasi olucaktir gonlunu ferah tut ve bol bol duva et allah sevdigi kulunu sinarmis demekki senden hamilelogin boyunca hepimizden daha cok dua etmeni onu hatrlamani istoyorr.ALLAH yardimcin olsun

Gecmis olsun canim..uzme kendini duzelir..stres daha zararli su an..sen dr un dedigini yap hallour isallah..

Bndede yakinimda kimsede de cihaz yok ki dedigin gibi bnde baksam asagi yukari bi fikrim olur o yuzden yukleme yaptrmak istiyorum belki oncesi aclik tokluk baktiririm ama kndimde supelenmiyor deilim hani ilk hamilelihimi 7 kiloyla tamamladim 9 aylikkn bile bi sizim hic olmadi kus vibiydim ama bnda hem cok cabuk kilo aliyorum hem karnim cok sis belli yani suyumun fazla olduguda odemimde fazla ilk gebeligimde son ay sisen burnum bunda uc aylikkn sisti kafam kadar oldu :))

Kızlar buarada tetanoz konusunda doktorum gerek yok artık hastaneler ınanılmaz sterıl ve tesekkullu bızım hastanemızde dogum yapacaklara onermıyorum anne ıcın cok agrılı oluyor bos yere o acıyı yasamanı ıstemem dedı. Bundan sonra artık bır ay sonra seker taramasına cagırdı baska da gereklı bır tarama kalmamıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…