- 12 Ağustos 2013
- 3.544
- 3.634
- 333
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #8.121
Normalde artrit var Can'ım buna bağlı kireçlenme oldu oda baya bir zorluyor buğün çok şükür hareket edebiliyorumAa geçmiş olsun canım hayırdır?
Allah şifa versin canım bir an önce toparlarsın inşallahNormalde artrit var Can'ım buna bağlı kireçlenme oldu oda baya bir zorluyor buğün çok şükür hareket edebiliyorum
Gecmis olsun canim dun bende cay demlerken kaynar suyu elime boca ettim. Cok canim yandi baya agladim. Lr acil durum spreyi vardi once ondan sonra da silverdin ve anestol karistirip sürdüm. O kadar sicak kaynar suya ne kabarma ne aci kaldi bugüne. Baya kotu yaktim aslindaKontrole gittik geçin hafta ayrıntılı oldugu için doktor tekrar usg yapmadi kilo normal ilerliyor dedi doktorun tartıya göre 5 kilo evde kendi tartıma göre 3 kilo almış gözüküyorum. Ağrı'larım için muhakkak romotolojiye gitmemi ilerde Bebek ağırlık yaptıkça dahada kötü olabileceğini söyledi hamilelikse verdikleri romatızma ilaçların kullanabilirsin dedı. Buğün aksi gibi kolumu yaktım buharda silverdin sürdüm yarında misafir gelicek akşamdan hazırlık yapmam lazım yavaş yavaş. Benden bu tadar
bn zararli die biliyorumKızlar gebelikte tüy dökücü Kremin zararı var mı
Tamamen kimyasal bence uzak durmak gerekir. Jiletle aynı etkiyi gösteriyor, jilet kullan bari.Kızlar gebelikte tüy dökücü Kremin zararı var mı
Benim kızımın adı Miray olacak inş
Normalde artrit var Can'ım buna bağlı kireçlenme oldu oda baya bir zorluyor buğün çok şükür hareket edebiliyorum
Gecmis olsun canim dun bende cay demlerken kaynar suyu elime boca ettim. Cok canim yandi baya agladim. Lr acil durum spreyi vardi once ondan sonra da silverdin ve anestol karistirip sürdüm. O kadar sicak kaynar suya ne kabarma ne aci kaldi bugüne. Baya kotu yaktim aslinda
canm cok cok gecms olsn bunun su içmekle alakasi mi var acabaadıyla yasasın dilerim..
kızlar çok geçmiş olsun.. doktordan çıktık moralim altüst.ç geçen hafta ayrıntılıda suyum düşüktü o kadar dikkat ediyoeum kendime bu aksam kendi druma gittim dramatik bir düşüş var dikkate almamız gerekli yetersiz değil bu şekilde giderse iyi ama düşmeye devam ederse kötü 28. haftaya kadar yükseltmemiz gerek dedi. kan sulandırıcı iğne verdi ve şeker testi yapmak zorundayım dedi. hergün düzenli tansiyonunu takip ediceksin desi. çok üzüldüm. 5 ayda 2 kilo aldım sadece diye mutlu mesut heyecanla söyledm araya kaynadı çok ciddiydi doktor
Benim doktorum yaptır dedi, neden ki ben zaten kontrol ediyorum dedim, Şekerin olup olmadığını anlamamız için o şoklamayı yapmamız gerekiyor, bütün doktorlar yaptırın sorun yok derken, sadece Karatay yaptırmayın diyor, 1 kişiye karşıya bütün tıp dünyası dedi. Eşim de doktora katılıyor, normal zamanlarda da Karatay'ın dediği gibi besleniyorsanız, hayatınızda şeker, ekmek, karbonhidrat yoksa, tamam yüklemeyi de yaptırma ama hiçbir dediğini yapmayıp sadece şeker yükleme kısmını yaptırmıyorum demek olmaz çünkü risk altındasın diyor. Kafamı karıştırdılar bilemedim.
canm cok cok gecms olsn bunun su içmekle alakasi mi var acaba
haklisin.benim alisveris bitti:) 0-3 ay yaptim en gereklilerinden:) ben zaten cinsiyet ögrenmemdim sürpriz olacak.. pembe ve mavide sevmemdigim icin geri kalan her renkten yaptim:) bana göre hos oldu. geri kalanini dogumdan sonra ihityac duydukca alacagim. anne yani besigi arkadasim verecek. ona sigmaaya asladiginda normak besik alacagaiz. rahatladim benim icin iyi oldu.Evet cnm her cocuk istemiyor ama iyi birsey sizinle masaya oturmasi yemek yemesi bir duzen ogreniyor.varsa arkadaslardan yakin arkadaslardanda temin edilse olurr cunki bi sure sonra akilllanip orda otrmak yerine sizinle sandalyede otrmak istiyor.kiyafetlerde de 0-3 alin bnce hem ilk bebekte cok masraf var cok.kasmaz hem bebegin gelisimine gore yaparsiniz hemde bi bakarsiniz hanhi renk bebeginize yakisio yakismioo
adıyla yasasın dilerim..
kızlar çok geçmiş olsun.. doktordan çıktık moralim altüst.ç geçen hafta ayrıntılıda suyum düşüktü o kadar dikkat ediyoeum kendime bu aksam kendi druma gittim dramatik bir düşüş var dikkate almamız gerekli yetersiz değil bu şekilde giderse iyi ama düşmeye devam ederse kötü 28. haftaya kadar yükseltmemiz gerek dedi. kan sulandırıcı iğne verdi ve şeker testi yapmak zorundayım dedi. hergün düzenli tansiyonunu takip ediceksin desi. çok üzüldüm. 5 ayda 2 kilo aldım sadece diye mutlu mesut heyecanla söyledm araya kaynadı çok ciddiydi doktor
Bana da kendi doktorum suyun fazla, Bebek kilolu, şeker çıkabilir yemeğe dikkat et dedi. Kızartma,Patates, havuç, meyve, pirinç, karbonhidrat grubunun hepsi şekeri yükseltiyor. Şimdi doktorumu değiştirmem lazım, bakayım yenisi ne diyecek.Cnim benim ilk gebeligimde iko kere yukleme yapti saglik ocagida doktorda cikmadi ikisindede bunda yaptrmiycktim ama ayrintiloda dok biraz suyun fazla dedi sekerine baktr dedi doktora soyledim suyun fazlaligi sorun dyil biraz dedihi neki dedi ama int falan baktim suyun fazlalagi sekeri ve baska sorunlari gosterioyormus cok dusundum ebemde tamam derse yukleme yaptiricam cikarsa cikaricm sekeri hayatimdan.sonicta gebeligim devam ettigi surece kuskuyla yasiyamicm hem varmi yokmu tam.bilmezsem bikereden bisey olmaz diyip cnm cok cektiginde yerim bn kndimi biliorum ama varlihini bilirsem agzimaa surmem.sende iyi dusun tasin sana kalmis bisey
Canım geçmiş olsun atlatırsınız inşallah. Böyle durumlarda havuç suyu tüketiyorlar diye biliyorum.adıyla yasasın dilerim..
Cnim benim.arkadasim amnion sivisi aldirmak zorunda kalmisti bi siringalik sivi icin bile hemen 3 litre su ic demislerdi bence sende suyunu ihmal etme muhakkak gunluk doldurmaya calia litrelerini eminim faydasi olucaktir gonlunu ferah tut ve bol bol duva et allah sevdigi kulunu sinarmis demekki senden hamilelogin boyunca hepimizden daha cok dua etmeni onu hatrlamani istoyorr.ALLAH yardimcin olsun3 lt su dedi doktorum. etkisi varmıs ama direk bu tetiklemez dedi. neyi yanlıs yapıyorum ya da neyi yapmıyım desim senle alakası yok diyor. izin alıp evde dinleneyim mi dedim yok gerek yok desi. kafam karmakarısık çıktım hastaneden
Gecmis olsun canim..uzme kendini duzelir..stres daha zararli su an..sen dr un dedigini yap hallour isallah..3 lt su dedi doktorum. etkisi varmıs ama direk bu tetiklemez dedi. neyi yanlıs yapıyorum ya da neyi yapmıyım desim senle alakası yok diyor. izin alıp evde dinleneyim mi dedim yok gerek yok desi. kafam karmakarısık çıktım hastaneden
Bana da kendi doktorum suyun fazla, Bebek kilolu, şeker çıkabilir yemeğe dikkat et dedi. Kızartma,Patates, havuç, meyve, pirinç, karbonhidrat grubunun hepsi şekeri yükseltiyor. Şimdi doktorumu değiştirmem lazım, bakayım yenisi ne diyecek.
Ebe yükleme yaptırmak istemiyorsan yaptırma kandan takip ederiz demişti, ben zaten cihazla ölçüyorum düzenli olarak, en yüksek 120 çıkıyor şekeri olanın böyle çıkmaz ki.
Şeker çok zor hastalık ya, hadi bizimkiler geçici, Allah her türlü hastalığı olanın yardımcısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?