2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Valla en iyi doktorlar da seker taramasınu öneriyor herkes yaptırdı ve herkes cok saglıklıydı ben sımdı deneme modelinde olann bir uygulama ıcın rısk alamam sonra bı talıhsızlık yasarsak bu sımarıklıgımı telafı edebılecegım bısey olmaz dıye dusunuyorum. Doktorum seker taramasına randevu verdı bende gıdecegın. Zaten polıkıstık overım var ınsulın dırencı nedenıyle kontrol altında olmayında ayrıca ısterım.

Hic bilmiyorum. Agdanin iceriginide bilmiyorum. Mecbur yapiyorum ama agdanin icerigiyle ayni ise yapilir bence . Bende bakiyim iyi hatirlattin acil durumda jilet kullanmak istemiyorum. Zaten zor oluyor.
Canım sende epilasyon yaptırmıstın dimi? Eger oyleyse zaten cokcok az cıkıyordur. Benimki cok cok Az ckkıyor artık bende ayda bir kısaltıcı makineyle hallediyorum tüy dokucu hem işe yaramaz hem kimyasal. Ben bu sekilde hallediyorum ynlu sadece sarı renk olan tüyler cıkmaya devam ediyor

Canım peki bebeğin gelişimi nasıl? O çok önemli. Ben de kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Genetik test yapılmıştı sana değil mi? Bi de mümkün olduğunca soluna yatmaya çalış. Çok geçmiş olsun. Kan sulandırıcı iğneyle toparlar büyük ihtimalle.

Maşallah Neyse duruma göre bakarsın sen daha iyi analiz edebiliyorsun şuan tecrübelisin artık.

Reactions: NGY
Hic bilmiyorum. Agdanin iceriginide bilmiyorum. Mecbur yapiyorum ama agdanin icerigiyle ayni ise yapilir bence . Bende bakiyim iyi hatirlattin acil durumda jilet kullanmak istemiyorum. Zaten zor oluyor.
Ağda serbest canım, hatta benim kağıtta 3 aydan sonra bebeğin uzak olduğu yerlere lazer de yapabilirsiniz yazıyor ama o riski alamam beklesin Doğum sonuna kadar birşey olmaz.

Ben yaptırmayayım desem de eşim yaptırana kadar rahat bırakmaz ki zaten beni, duydu bir kere doktorun yaptır dediğini
Hemşireler tetenoz aşısını doktorun tavsiyesine göre yaptırın diyorlar zaten, doktorun gerek görmediyse yaptırma.
Aşı ben de hiç ağrı sızı yapmadı, tabi 3 gün ağrıdı diyen de vardı.

Ah bu babalar :) doktorum kimyasal olabildiğince uzak duralım dediğinde eşim hemen hocam oje de kimyasal içerir dimi dedi Ben oje sürüyorum diye bana gondermeler fln bunlarla işimiz var :)

Canım geçmiş olsun atlatırsınız inşallah. Böyle durumlarda havuç suyu tüketiyorlar diye biliyorum.

Gecmis olsun canim..uzme kendini duzelir..stres daha zararli su an..sen dr un dedigini yap hallour isallah..

Canım gecmiş olsun hersey yoluna grer insallah

havuç aldım içeceğim bu akşamdan itibaren.. bebeğim 27-28 cm 470 gr idi. larnımdaki pozisyonu da olması gerektiği gibi dedi doktor. gelişimi haftasındaydı, geçtiğimiz hafta ayrıntılıda kordondaki kan akışları böbreği v.s. iyi demişti doktor. şu an tek sorun amniyon. Allahım yardımcım olsun hepimizle inşallah.. herkese teşekkğr ederim..

Canım umarım kısa zamanda hersy yoluna girer. Bu sorunu nezaman ve nasıl farkettiniz acaba? Ben ayrıntılıdan bugün cıktım doktoruma bidaha 1 ay sonra gidicem. Bu surecte boyle bir sorun olursa biz farkediyor muyuz

iyi akşamlar kızlar neler yapıyorsunuz,yetişemiyorum çok şeyler yazılmış :) şeker yükleme testini yaptıran var mı yaptırmak gerekir mi fikir verirseniz kızlar :)

Gelişiminin normal olması çok büyük avantaj. Bu sıvının eksikliği senin bişeyleri yanlış yapmanla ilgili değil. Su içmeyle de ilgisi yok. Sorgulamadan kendini herşeyin güzel olacağını düşün ve hamileliğin tadını çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…