2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Ben Solante Pregna kullanıyorum yüzüm için. Onun dışında başka yerime sürmüyorum, güneş kremi D vitamini üretimini engelliyor diyor Canan Karatay.
evet ama yüzümüze güneş kremi şart yoksa güneş lekeleri olur hele ki hamilelikte daha yatkınız daha cok olur sonra ugras dur elimizden kolumuzdan boynumuzdan bacagımızdan aldıgımız d vitamını yeterli zaten . Türkiyenin güneşi gögelik alanda bile yeterli bence abartıyorlar

Canım aynen zaten normalde 8saat fln dedi doktorum Sezeryannzaten randevuyla gidiyorsun oyuDen bende evimin yakınındaki hastaneyi bıraktım daha yzak bi yere karar verdim. Devlette yapma bence önrün boyunca kackere dogum yapacaksın ki içine sinmesi önemli

Ben anlamıyorum nazar mı ney ya bugünde tam gözümün en ince iç kısminde yağ bezesi çıktı minicik bişi ama gözümü açıp kapattıkça yanıyor
Allah allah canım dikat et yaa bolca dua oku kendini de okuttur bana da nazar hemen değio yıldızım dusuk

Ben anlamıyorum nazar mı ney ya bugünde tam gözümün en ince iç kısminde yağ bezesi çıktı minicik bişi ama gözümü açıp kapattıkça yanıyor
Canım ben inanırım nazara,kendi kendime bile nazar değdiririm.dualarımı okuyup dışarı bakarım.hem kendin oku hem de yakınındakilere okut.belki psikolojik ama iyi gelir.

Kizlar dun biraz disarida terledim. Sonra esti baya ruzgar. Sabah kalktim yemek oncesi 2 kere istifra ettim. Sonra az bisey yedim 4 kere daha istifra ettim. Tum gun uyudum. Az once üşüyordum halsizlik ve agrim da var heryerimde. Ates olctum 38 dusa girdim ciktim 37.6 oldu yuksekmi? Doktora da gidesim yok.

Ramazan başlamadan eşimle evdeki işleri hallediyoruz.yazlıkları çıkarttık.yardım kumbarasına atılacak kıyafetlerimizi ayıkladık.camları sildik sinekliklerimizi taktık. Benim bir odam ıvır zıvır odasıydı.içinde tek kişilik yatak ve Kurutma makinem vardı.yatağı söktük parçalarından gardıroba raf yaptık.çok küçük olduğundan kullanamadığımız alaturka tuvaleti kapattık kurutma makinesini koyduk.eşimin alet çantası diğer malzemeleri kovalar leğenler yağlar hepsini oraya koyduk.
Biraz yorulduk ama iyi oldu.kızımız için yer açmaya başladık.

Şimdi nasıl oldun? Doktorunu arayabiliyorsan bi ara danış istersen

Canan Karatay öğle saatinde 15-20 dk kremsiz güneşlenmeyi öneriyor. Türkiye de her 10 kişiden 8 inde D vitamini eksikliği var. Gölge yeterli olsaydı sayılar böyle olmazdı.

Canan Karatay öğle saatinde 15-20 dk kremsiz güneşlenmeyi öneriyor. Türkiye de her 10 kişiden 8 inde D vitamini eksikliği var. Gölge yeterli olsaydı sayılar böyle olmazdı.
Doğru söylüyorsun D vitamini eksikliği çok fazla kişide var. Damla verdi bana doktor onu kullanıyorum. Fırsat buldukça da güneşlenmeye çalışıyorum. D vitamini çok önemliymiş ya eksikliği bir çok soruna yol açtığı söyleniyor.

Sürekli etrafımda şu özelde dogum yaptı çoçuğunda şu hastalık var duymamazlığa geliyorum. Başarı ya sen mi gidiyordun şimdi nereye gidiloksun

Ben de tam da bu sebeplerle yaptırmak istemiyordum. bizler doğarken annelerimiz bu kadar test yaptırmamıştı. hatta 10-12 yıl öncesine kadar şeker yüklemesi testi yapılmıyordu gebelere, genç yaşlarda oluşmaya başlayan diabet hastalığını da bu teste bağlıyor bir çoğu... haftasonu bi sürü doktor gezdik, hiçbiri tek tek beni ikna edemedi, ama en sonunda yaptırmaya karar verdik... o da çok kısaca, okuduğum tüm makalelerde hamilelik şekerinin kontrol altında olmadığı durumlarda bebeğin ölümüne yol açabildiğini okudum, eşleri doktor olan arkadaşlarım da yaptırmış olunca, ben de düzene boyun eğip yaptırıcam sanırım. yalnız dediğim gibi benim öncesinde de bir şeker hikayem olduğu için o riski göze alamadım, alamıyorum. böyle bir hikaye yoksa yine de daha çok araştırılmalı diye düşünüyorum...

Günaydınlar. Haftasonum sürekli bebeğimle konuşmakla hareketlerini takip etmekle ve eşimle her şeyin iyi olacağını konuşmakla geçti. Eşim, Allah ondan razı olsun sabah aksam bir den ortadan kayboluyo bi bakıyorum havuç suyu sıkıyo. Sonra akşam yavrum nasılg üzel tekmeledi nasıl güçlü anne buradayım iyiyim der gibi. Harekesiz kalmıyo çok dikkat ettim. inşallah rabbim bana babasına bağışlasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…