2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Bilgi için cok tsklr. Telsiz su gece goruslu olanlardan mı aldın yoksa kameralilarmıs var onlardan mı
Telsiz ilk kamerasiz aldim sadece ses var goruntu yok. Ama kameraliya gecmek zorunda kaldim. Gece gunduz farketmiyor karanliktada gorusu var. Isik acmana gerek yok. Gunduz daha renkli tabiiki.

Canım nasılsın? Doktoruna kadar verdin mi
İyiyim canım sen nasılsın hayır karar veremedim zaten üstümde eşim ve Bi kaç yakınım hariç devlete git diye baskı var. Şu an kı doktorum cok iyi Bi daha kontrole karar verebilirim inşallah ya nisa hastanesine bakıcam uzak ama sanki doğum hık diyince başlamıyor sonucta

benım 21. haftada 430 gr dı şimdi olmustur 500 gr heralde hımmm... aferın sıpaya ıyı beslenmıs fazlada buyumesın sonra nasıl cıkarıcam oldugu yerden yaw :)
:) Valla maşallahları var, ben geçen ay düzgün beslenemiyordum kilo almaz dedim ama yok bunlar bizi yer aç kalmaz

Aynen bende hiç hissetmedim. Ağrı oldu diyenler vardı, ağrım olmadı diyenleri örnek alıp stres yapmamayı tercih ettim, çok şükür olmadı :)

Arkadaslar selam, bu gun doktor kontrolum vardi.soracaklarimi liste yapmama ragmen gunes kremini sormayi unuttum :) doktoruna soran veya bilgis olan var mi hangi marka hangi urunu kullanmaliyiz?
Ben Solante Pregna kullanıyorum yüzüm için. Onun dışında başka yerime sürmüyorum, güneş kremi D vitamini üretimini engelliyor diyor Canan Karatay.

Cuma günü doktor kontrolümüz vardı. 23 hafta 3 günlük olarak 28cm 680 gr olmuşuz.Doktorumuz biraz tosuncuk olma yolunda olduğumuzu söyledi tatlı ve hamurişini azalt dedi. Hamurişi neyse de tatlı? Meyveden bile tatlı almadan yapamıyorum ben. Kızımız yüzünü yine göstermedi elleriyle kapattı sadece parmak izledik. Şeker yüklemesi yapıldı açlık-tokluk. Bir de genel bir kan ve idrar tahlili istedi. Durumumuz genel olarak iyi.
YouTube da Akasya Asıltürkmen'in hamilelik,Doğum ve lohusalık ile ilgili videolarını izleyen var mı? İnanılmaz eğlendim ben izlerken. Tavsiye ederim herkese. Ceyda Düvenci de Ayşe Öner ile birlikte yapıyor onu daha yeni başladım ama iyi olduğunu düşünüyorum çünkü Ayşe Öner'in kitabını almıştım ve iyiydi.
Bugün Anneler günü ; yeni anne olacak olanlar için farklı bir gün ve güzel bir his.Tüm annelerin ve anne adaylarının anneler günü kutlu olsun

Sevgili anneler ve biz anne adaylari anneler günümüz kutlu olsun. Bebek rahme düşünce anne oluyormuş insan bunu anladim. Bitmeyen endise, kaygı, özlem, ona bisey olmasin duygusu... sabah döner dönmez senin tekmenle gülümsedim oglum tesekkur ederim kutlama için... allah hepimize saglikla kavusmayi nasip etsin.

hasta olan arkadaslara cok gecmis olsun..kizlar bende bende bel ve kalca agrisi cok cekiyorum..bazen zor yuruyorum..rabbim yardimcimiz olsun..insallah bebislerimizi sag salim kucagimiza aliriz..

Cnm benimde cok agrim vardi burda bi arkadas hergn duzenli sade maden suyu icin yazmisti ogunden beri hergun duzenli iciyorum ve cok sukur hicbir agrim.kalmadi ozellikle kalca agrim hic olmuyor

Cnm benimde cok agrim vardi burda bi arkadas hergn duzenli sade maden suyu icin yazmisti ogunden beri hergun duzenli iciyorum ve cok sukur hicbir agrim.kalmadi ozellikle kalca agrim hic olmuyor
canim sanada cok gecmis olsun..tskler canim o zaman bende alayim rahatliyayim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…