- Konu Sahibi angel5angel
-
- #8.201
Telsiz ilk kamerasiz aldim sadece ses var goruntu yok. Ama kameraliya gecmek zorunda kaldim. Gece gunduz farketmiyor karanliktada gorusu var. Isik acmana gerek yok. Gunduz daha renkli tabiiki.Bilgi için cok tsklr. Telsiz su gece goruslu olanlardan mı aldın yoksa kameralilarmıs var onlardan mı
Sağol canım akşamdan tüm hazırlığımı yaptım zaten ama kolumda yanık izi kalıcak galibaKolunu yakan arkadaşım geçmiş olsun.
seyyav misafir için fazla zorlama canım kendini.zaten ağrıların artmıştı dikkat et kendine.
Bende merak ettim ya ohh tatil iyi gelmiştir büyüyoruz Prenses Nasılİyiyim canım.tatildeydim giremedim ne zamandır.çok şükür bebeğimde bende çok iyiyim.
Sen nasılsın paşamız nasıl :)
İyiyim canım sen nasılsın hayır karar veremedim zaten üstümde eşim ve Bi kaç yakınım hariç devlete git diye baskı var. Şu an kı doktorum cok iyi Bi daha kontrole karar verebilirim inşallah ya nisa hastanesine bakıcam uzak ama sanki doğum hık diyince başlamıyor sonuctaCanım nasılsın? Doktoruna kadar verdin mi
Ben anlamıyorum nazar mı ney ya bugünde tam gözümün en ince iç kısminde yağ bezesi çıktı minicik bişi ama gözümü açıp kapattıkça yanıyorKızlar yanıklar için cok gecmis olsun yaa kendinize dikkat edin nazar değiyo cok güzel hamile olmak da zor
:) Valla maşallahları var, ben geçen ay düzgün beslenemiyordum kilo almaz dedim ama yok bunlar bizi yer aç kalmazbenım 21. haftada 430 gr dı şimdi olmustur 500 gr heralde hımmm... aferın sıpaya ıyı beslenmıs fazlada buyumesın sonra nasıl cıkarıcam oldugu yerden yaw :)
Aynen bende hiç hissetmedim. Ağrı oldu diyenler vardı, ağrım olmadı diyenleri örnek alıp stres yapmamayı tercih ettim, çok şükür olmadı :)ben tetenocu vurdugunu bıle anlamadım bıttı mı dedım sadece sonra arabay bındım unutmusum o gun aşı vuruldugumu ateşim cıkınca aklıma geldı yanı hiç acımadı belkı yapan hemşireyle ilgilidir bılmıyorum
Ben Solante Pregna kullanıyorum yüzüm için. Onun dışında başka yerime sürmüyorum, güneş kremi D vitamini üretimini engelliyor diyor Canan Karatay.Arkadaslar selam, bu gun doktor kontrolum vardi.soracaklarimi liste yapmama ragmen gunes kremini sormayi unuttum :) doktoruna soran veya bilgis olan var mi hangi marka hangi urunu kullanmaliyiz?
Çok geçmiş olsun canım ,nazar da olabilir dikkat et kendineBen anlamıyorum nazar mı ney ya bugünde tam gözümün en ince iç kısminde yağ bezesi çıktı minicik bişi ama gözümü açıp kapattıkça yanıyor
hasta olan arkadaslara cok gecmis olsun..kizlar bende bende bel ve kalca agrisi cok cekiyorum..bazen zor yuruyorum..rabbim yardimcimiz olsun..insallah bebislerimizi sag salim kucagimiza aliriz..
canim sanada cok gecmis olsun..tskler canim o zaman bende alayim rahatliyayim.Cnm benimde cok agrim vardi burda bi arkadas hergn duzenli sade maden suyu icin yazmisti ogunden beri hergun duzenli iciyorum ve cok sukur hicbir agrim.kalmadi ozellikle kalca agrim hic olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?