- 18 Şubat 2015
- 2.645
- 2.300
- 133
- 32
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #8.181
Gaz sıkışması olabilir mi canım? Bağırsaklar yer değiştiriyor
hifanur nerelerdesin hiç gözükmüyorsun iyisiniz inşallah
Geçmiş olsun canım aman dikkat yanık hiçbirşeye benzemiyor bende hemen silverdin sürdüm baya belli ama acı şişlik kalmadı şükürGecmis olsun canim dun bende cay demlerken kaynar suyu elime boca ettim. Cok canim yandi baya agladim. Lr acil durum spreyi vardi once ondan sonra da silverdin ve anestol karistirip sürdüm. O kadar sicak kaynar suya ne kabarma ne aci kaldi bugüne. Baya kotu yaktim aslinda
magnezyum eksıklıgı dıyorlar ve magnezyum ılacı verıyorlar bu ilaç erken dogumuda önlüyormus doktoruna bır sor ıstersenSelam arkadaşlar bu rahim kasılması neden olurmuş ayrıntılı ultrason da doktor söyledi bende sormadım neden ileri geliyor diye ama
ben bugun babymall gıttım sözde ankaranın en buyuk bebek magazası öyle reklam yapıyorlar ama tamamen reklam o kadarda buyuk değil ve öyle sayısız çeşit falan yok hatta tanıtımda avrupanın en buyuk magazası dıyorlar hıc alakası yok cok begenmedım arka sokagında e - bebek vardı zaman bulup oaya bakamadım yıne bır arka sokagında adı bile önceden dıkkatımı cekmeyen bır magaza vardı orası çok daha buyuktu ve urunlerı hem babymall göre daha ucuz hem daha çeşitliydi bu magazaların hepsı ostim de tabııLcw pamuklu urunleri genelde guzel. E bebekten battaniye disinda bende kiyafet almadim. Kotonda guzel pamuklu uygun fiyati ilk aylar fiyati makil olanlari tercih ediyorum. Hizli kilo aliyorlar.
Kızlar yanıklar için cok gecmis olsun yaa kendinize dikkat edin nazar değiyo cok güzel hamile olmak da zorGeçmiş olsun canım aman dikkat yanık hiçbirşeye benzemiyor bende hemen silverdin sürdüm baya belli ama acı şişlik kalmadı şükür
benzetmesı mı kalmıs artık kesın söylemesı lazım ben 14 haftada öğrendım hemde kesin olarak tamam herkes erken öğrenmıyor ama nedenı bebek kendını göstermıor dönmuyor falanKızlar 19 haftalikken doktor kiza benzetti 20 haftalik başka bir doktora gittim erkek dedi ama bana kiz gibi geliyor bütün belirtileri de kiza dair...kafam çok yorgun
siğil düşüyor bazı türlerde ama virüs gitmiyor tedavı şart yanı en kötusude normal doguma engel dıyorlar bende yenı smear verdım ama ne cıkar bılmıyorumgecmis olsn canm bence tekrar alirlar ama benim dr ne kadar gecsede o virus sizde kaliyo demişti bende hamileligimn başinda cikti ama sonra kendiligndn düştu
Ciddi fark var arada. Toker bebede iyi. İki magazaninda nette sitesi var . Gitmeden karsilastir istersen. Ben o yuzden netten aliyorum esyalari emzik telsiz gibi seyleri . Bayagi indirim fark oluyor. Urunu begenip netten indirim hangisindeyse onu aliyorum.ben bugun babymall gıttım sözde ankaranın en buyuk bebek magazası öyle reklam yapıyorlar ama tamamen reklam o kadarda buyuk değil ve öyle sayısız çeşit falan yok hatta tanıtımda avrupanın en buyuk magazası dıyorlar hıc alakası yok cok begenmedım arka sokagında e - bebek vardı zaman bulup oaya bakamadım yıne bır arka sokagında adı bile önceden dıkkatımı cekmeyen bır magaza vardı orası çok daha buyuktu ve urunlerı hem babymall göre daha ucuz hem daha çeşitliydi bu magazaların hepsı ostim de tabıı
not : şimdi baktım adına toker bebe ymiş
mesela babymall de emzirme koltuğu nerdeyse 1000 lirayken toker bebe de aynı koltuk rengıne katar aynı hemde 600 küsür liraydı ki bu ciddi bir fark
güzel yazı olmus. topraga dokunmayan kedılere sarılmayan cocuk mutlu mu olur ya biblomu bunlarrBu yazıyı biyerde okudum ve çok beğendim..Sizlerle de paylaşmak istedim kızlar..
ben çocuk doğurmadan önce o parti senin bu konser benim, gece yarısı sinema seansları filan laylay gezen bi insandım. şimdi kızım 3 yaşında bunları hala yapıyorum.
etrafıma bakıyorum da cidden ortadoğu'da çocuk yetiştirmeye çok farklı bakılıyor. hamileler kendilerini camdan yapılmış sanıyor, ay ben yürüyemem, aşırı organik ve bilmemne olmayan narları yiyemem hayatım, hirasu'ya taşlı takımlar yaptırdım, doğmamış oğlum hikmetcan'a 2000 dollara oyuncak mercedes araba aldıklar havada uçuşuyor. çocukların yüzlerine cupcake örtülüyor ama fotoları illaki paylaşılıyor, evlerden çıkılmıyor, kimseye fotoğraf çektirilmiyor. ya gerizekalı arkadaşım, koskoca cambridge düşesi doğum yapıp bebesini kucağına alıp basına fotoğraf verirken kim senin kastamonu nüfusuna kayıtlı piremsesini takar? kendini bu kadar önemsemek, bu bi tek ben doğurdum ve dünyayı kurtaracak kişiyi doğurdum tribi nedir? bu haleti ruhiye içinde o çocuk da, bu tiplerin hayatı da, evlilikleri de ziyan oluyor haliyle. zinhar çocuk çocukluğunu yaşayamıyor, taşlı takımları içinde evlerde bazen de avm'lerde bebek arabalarının içinde kızarmış yanaklarıyla ziyan oluyor çocuklar.
ben hiç bi zaman ah ben acilen üremek istiyorum diyen biri olmadım açıkçası. yaşım 30'u geçmişti,yavaştan hormonlar da ee hadi demeye başlamıştı gayet isteyerek doğurdum kızımı. hatta bana saçmalama sen çocuk bakamazsın senden anne olmaz diyen kaç yıllık arkadaşıma rest çektim. lan suriyeliler 9 tane yapıyor bari bizim gibiler doğurup büyütelim de neslimiz iyice kurumasın. hamilelik boyunca çalıştım, evde iş de yaptım,spor da yaptım, gezdim tozdum da. doğumhaneye bile yürüyerek indim, doğumdan sonra da eve geldiğimizde kotumu giyip salonda oturdum annemlerle, fırfırlı yataklarda yatmak yerine. ya benim anneannem güğüm taşırken karnım ağrırdı ebe gelene kadar doğururdum zaten diyen kadın. hiç uyku eğitimi vermemiş. ben çocuklarımı yataklarına yatırır işimi yapmaya giderdim onlar da uyurdu napsınlar derdi. sizin bu havanız kime?
aynı kafayla doğurdum ben,aynı kafayla da büyütüyorum. 4 günlükten itibaren ocak doğumlu olmasına rağmen hep sokakta, hayatın içinde büyüdü. spora gittim, o da geldi beni seyretti pusetinden, arkadaşlarımla buluştum, o da geldi ekmeğini kemirdi. ben kitabımı okurken ona da kendi kitabını verdim. 1 yaşındayken annemle babama bıraktım eşimle tatile gittim pulları da dökülmedi açıkçası, ben anneannemle çok kaldım zira. 1,5 yaşında eşime bırakıp arkadaşımla berlin'e gittim. eşimle haftada en az 1 kere arkadaşlarımızla çıkarız birbirimize bırakıp ve asla diğerini arayıp da darlamayız. kafasını dağıtsın,takılsın, ne zaman geliyosun diye bile sormayız. ben çalışıyorum da. kızımı 2 yaşında okula başlattım zaten. ben kendim de 2 yaşında başladım çok da faydasını gördüm. o okula gidiyor, ben işime,akşam buluşuyoruz ve evimizin piremsesi filan değil, 3. üyesi sadece. o da bizim gibi yemeğini yiyor, vakit geçiriyor normal bi hayat yaşıyor. onun için değil onunla yaşıyoruz.
siz de yapın bak. valla zor değil. hayatınızı kaydıran sizsiniz aslında.
bırakın bazen arkadaşınızla, bazen annenizle babanızla kalsın. esir etmeyin kendinizi.
haftasonu da lütfen avm'ye tıkmayın ormana götürün şu çocukları. çamura otursunlar, ceplerine taş doldursunlar. bişi olmaz yıkarsınız geçer.
benım 21. haftada 430 gr dı şimdi olmustur 500 gr heralde hımmm... aferın sıpaya ıyı beslenmıs fazlada buyumesın sonra nasıl cıkarıcam oldugu yerden yaw :)450 gr benimki gerçekten tosuncuk o zaman
ben tetenocu vurdugunu bıle anlamadım bıttı mı dedım sadece sonra arabay bındım unutmusum o gun aşı vuruldugumu ateşim cıkınca aklıma geldı yanı hiç acımadı belkı yapan hemşireyle ilgilidir bılmıyorum450 gr olmuş canım. Evet tetenoz aşısı, çok şükür şuan ağrı falan yok, hissetmiyorum henüz sadece kolunu kaldırma birşeye uzanma dedi. Ağrı olursa söylerim, Senin aşıya ne kadar var?
Canım ben dun ayrıntılıya girdim onu yapan doktora dedim ki biz cinsiyetini 2 hata once ogrenebildik bayagı bi nazlandı pozisyon uygunolmadıgı ıcın net birsey yoktu dedim. Doktor da artık bu haftada bebegın saklama imkanı yok bi şekilde görüyoruz dedi. Kemik yapısındannfln bide artık bebek cok hareketlı gobegıne mınık vuruslar yapıyor bebek donuyor hemen zaten. Bence o doktor ve kullanılan cıhazın kalıtesıyle ılgılı olabilir ben medical parka gidiyordum 18. Haftaya kadar göremedik sonra acıbademe gittim hemen ogrendim belki bi fikir olur canım hayırlısı olsunKızlar 19 haftalikken doktor kiza benzetti 20 haftalik başka bir doktora gittim erkek dedi ama bana kiz gibi geliyor bütün belirtileri de kiza dair...kafam çok yorgun
Canım nasılsın? Doktoruna kadar verdin miSirkeye hiç katlanamıyorum ya ama alışmak lazım. Bu cuma şu ah devam ettiğime randevum var Bi dahakinde artık doğumu düşündüğüm doktora başlıyım
Emzik ve telsizlerin de bi dünya cesidi var ya ilk bebegı olacaklar için ayırt etmesi cok zor karar vermek bi yana şyice kafam karısıyo. Sen bu malzemeleri aldın mı canım hangilerini aldın eger aldıysan?Ciddi fark var arada. Toker bebede iyi. İki magazaninda nette sitesi var . Gitmeden karsilastir istersen. Ben o yuzden netten aliyorum esyalari emzik telsiz gibi seyleri . Bayagi indirim fark oluyor. Urunu begenip netten indirim hangisindeyse onu aliyorum.
Almadan ben cok arastirdim kk da yorumlarada baktim. Aventi sectim her aya her yasa uygun . Bir yastan sonta damakli yada damaksiz olmasi gerekiyormus. Avdntte o sorun yok hepsi damak yapisina uygun ayni sadece buyuklukleri farkli. Hangisini alacaksan onunla devam etmek zorunda kaliyorsun . Degisik slmiyor. Damakli damaksiz degistirmek zorunda degilsin. Buna avent soothie alacagim ilk cunku digerinin emzik birakma zamani olacak onunkini almasin. Sonra degistiririm yada ayni gider.Emzik ve telsizlerin de bi dünya cesidi var ya ilk bebegı olacaklar için ayırt etmesi cok zor karar vermek bi yana şyice kafam karısıyo. Sen bu malzemeleri aldın mı canım hangilerini aldın eger aldıysan?
canm bende gecen devlette ki dr sordm bizde smear alinmiyo dedi bende onumzde ki hafta baska bi dr gidicm smear icn insallh temz cikar canm sonucunu alinca tekrar yazar msnsiğil düşüyor bazı türlerde ama virüs gitmiyor tedavı şart yanı en kötusude normal doguma engel dıyorlar bende yenı smear verdım ama ne cıkar bılmıyorum
Bilgi için cok tsklr. Telsiz su gece goruslu olanlardan mı aldın yoksa kameralilarmıs var onlardan mıAlmadan ben cok arastirdim kk da yorumlarada baktim. Aventi sectim her aya her yasa uygun . Bir yastan sonta damakli yada damaksiz olmasi gerekiyormus. Avdntte o sorun yok hepsi damak yapisina uygun ayni sadece buyuklukleri farkli. Hangisini alacaksan onunla devam etmek zorunda kaliyorsun . Degisik slmiyor. Damakli damaksiz degistirmek zorunda degilsin. Buna avent soothie alacagim ilk cunku digerinin emzik birakma zamani olacak onunkini almasin. Sonra degistiririm yada ayni gider.
Telsiz aldim sonra goruntulu aldim. ikiside weewell memnunum . Genelde weewell in yorumlari iyiydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?