2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Ben anlamıyorum nazar mı ney ya bugünde tam gözümün en ince iç kısminde yağ bezesi çıktı minicik bişi ama gözümü açıp kapattıkça yanıyor
o bende de çıktı. tesadüf tam da o zamanlarda şirkette göz muayenesi yapılıyordu. oradaki doktora sordum, kirpik ucu iltihabı olabilir dedi, 1 haftaya geçmezse kapsamlı baktırın dedi. benim 1 haftayı geçti ama artık o kaşıntı o yanıklık yok, bir de onun için gidemicem galiba :)

İnsan doktora gitmekten bıkılor artık benim 24 saat de geçti önemle bişi degılmış demek ki sizinkide geçer inşallah

canım benim tabi her şey iyi olacak çok şükür tehlikeli değil demiş doktor sadece takip gerektiriyor Allah daha kötüsünden esirgesin

Canım ben bi haber okumuştum önceden. İzmir de kent hastanesinde Prof Namık demir var. Suyu eksilen bir kadına su takviyesi yaparak bebeği daha uzun süre rahimde tutuyorlar. Daha ayrıntısını bilmiyorum. İstersen googlea yaz çıkan haberi bi oku. Sana da çare olur belki

teşekkür ederim bakayım bir belki ihtiyacımız olur

Benim şekerim hiç olmadı ailemde de Yok çok şükür. Normal hayatta şekere hep mesafeliyim, pek sevmem de ama hamilelikte bol bol meyve yiyorum bu beni biraz endişelendiriyor. Haftada bir kaç gün evde şeker takibi yapıyorum ama yine de emin olamıyorum.
Ama kafamdaki sorulara mantıklı cevap verebilecek bir doktor çıkmazsa yaptırmayı düşünmüyorum.

ben de sadece yüzüm için düşünüyorum. Solante Pregna'nın 50 faktör olanını mı kullanıyorsun?

onun sadece 50 faktörlüğü var bildiğim kadarıyla, bizim buradaki cildiye uzmanı öneriyor gebelere bu kremi kullanmayı düşünürsen tavsiye ederim :) ben Avene marka kullanıyorum

onun sadece 50 faktörlüğü var bildiğim kadarıyla, bizim buradaki cildiye uzmanı öneriyor gebelere bu kremi kullanmayı düşünürsen tavsiye ederim :) ben Avene marka kullanıyorum
avene den memnun musun peki, aslında seçimimi sizler tarafından kullanılıp memnun kalınan ürün olarak yapmak istiyorum. Çünkü hiç güneş koruyucu kullanmadım :)

Sürekli etrafımda şu özelde dogum yaptı çoçuğunda şu hastalık var duymamazlığa geliyorum. Başarı ya sen mi gidiyordun şimdi nereye gidiloksun
Yok canım ben bahcelievlerde oturuyorum ama halkalı acıbadem atakent e karar verdim .onceden ewime 5dk diye medical parka gidiyordum ama hıc memnun kalmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…