- 14 Şubat 2011
- 38
- 87
- 88
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #8.241
o bende de çıktı. tesadüf tam da o zamanlarda şirkette göz muayenesi yapılıyordu. oradaki doktora sordum, kirpik ucu iltihabı olabilir dedi, 1 haftaya geçmezse kapsamlı baktırın dedi. benim 1 haftayı geçti ama artık o kaşıntı o yanıklık yok, bir de onun için gidemicem galiba :)Ben anlamıyorum nazar mı ney ya bugünde tam gözümün en ince iç kısminde yağ bezesi çıktı minicik bişi ama gözümü açıp kapattıkça yanıyor
İnsan doktora gitmekten bıkılor artık benim 24 saat de geçti önemle bişi degılmış demek ki sizinkide geçer inşallaho bende de çıktı. tesadüf tam da o zamanlarda şirkette göz muayenesi yapılıyordu. oradaki doktora sordum, kirpik ucu iltihabı olabilir dedi, 1 haftaya geçmezse kapsamlı baktırın dedi. benim 1 haftayı geçti ama artık o kaşıntı o yanıklık yok, bir de onun için gidemicem galiba :)
canım benim tabi her şey iyi olacak çok şükür tehlikeli değil demiş doktor sadece takip gerektiriyor Allah daha kötüsünden esirgesinGünaydınlar. Haftasonum sürekli bebeğimle konuşmakla hareketlerini takip etmekle ve eşimle her şeyin iyi olacağını konuşmakla geçti. Eşim, Allah ondan razı olsun sabah aksam bir den ortadan kayboluyo bi bakıyorum havuç suyu sıkıyo. Sonra akşam yavrum nasılg üzel tekmeledi nasıl güçlü anne buradayım iyiyim der gibi. Harekesiz kalmıyo çok dikkat ettim. inşallah rabbim bana babasına bağışlasın...
yaa benim kızım da hep gece saatlerinde hareketleniyor :)Gecenin bu saatinde uzanmiş bebişin tekmeleriyle mutlu olan kac kisi vardr acaba
Canım ben bi haber okumuştum önceden. İzmir de kent hastanesinde Prof Namık demir var. Suyu eksilen bir kadına su takviyesi yaparak bebeği daha uzun süre rahimde tutuyorlar. Daha ayrıntısını bilmiyorum. İstersen googlea yaz çıkan haberi bi oku. Sana da çare olur belkiGünaydınlar. Haftasonum sürekli bebeğimle konuşmakla hareketlerini takip etmekle ve eşimle her şeyin iyi olacağını konuşmakla geçti. Eşim, Allah ondan razı olsun sabah aksam bir den ortadan kayboluyo bi bakıyorum havuç suyu sıkıyo. Sonra akşam yavrum nasılg üzel tekmeledi nasıl güçlü anne buradayım iyiyim der gibi. Harekesiz kalmıyo çok dikkat ettim. inşallah rabbim bana babasına bağışlasın...
Canım ben bi haber okumuştum önceden. İzmir de kent hastanesinde Prof Namık demir var. Suyu eksilen bir kadına su takviyesi yaparak bebeği daha uzun süre rahimde tutuyorlar. Daha ayrıntısını bilmiyorum. İstersen googlea yaz çıkan haberi bi oku. Sana da çare olur belki
Ben de tam da bu sebeplerle yaptırmak istemiyordum. bizler doğarken annelerimiz bu kadar test yaptırmamıştı. hatta 10-12 yıl öncesine kadar şeker yüklemesi testi yapılmıyordu gebelere, genç yaşlarda oluşmaya başlayan diabet hastalığını da bu teste bağlıyor bir çoğu... haftasonu bi sürü doktor gezdik, hiçbiri tek tek beni ikna edemedi, ama en sonunda yaptırmaya karar verdik... o da çok kısaca, okuduğum tüm makalelerde hamilelik şekerinin kontrol altında olmadığı durumlarda bebeğin ölümüne yol açabildiğini okudum, eşleri doktor olan arkadaşlarım da yaptırmış olunca, ben de düzene boyun eğip yaptırıcam sanırım. yalnız dediğim gibi benim öncesinde de bir şeker hikayem olduğu için o riski göze alamadım, alamıyorum. böyle bir hikaye yoksa yine de daha çok araştırılmalı diye düşünüyorum...
geçmiş doğum günün kutlu olsun canım, nice mutlu, sağlıklı yaşlaraAnneler gününüz kutlu olsun arkadaşlar bu sene benimde doğum günüm anneler gününe denk geldi kısmet güzel bir gün geçirdim heyecanla kızımızın bekliyoruz bizde inşallah
bu cumartesi ayrıntılı ultrasonum olacak. benden başka yaptırmayan var mı? şimdi günler de geçmez
Anneler gününüz kutlu olsun arkadaşlar bu sene benimde doğum günüm anneler gününe denk geldi kısmet güzel bir gün geçirdim heyecanla kızımızın bekliyoruz bizde inşallah
Teşekkür ederim sagolunNıce guzel yaslara aılenle bıraz gec oldu ama anca gırebıldım dogum gunu kutlu olsun:)
Ben de yaptırmadım henüz haftaya çarşamba randevumuz.bu cumartesi ayrıntılı ultrasonum olacak. benden başka yaptırmayan var mı? şimdi günler de geçmez
Doğum günün kutlu olsunTeşekkür ederim sagolun
ben de sadece yüzüm için düşünüyorum. Solante Pregna'nın 50 faktör olanını mı kullanıyorsun?Ben Solante Pregna kullanıyorum yüzüm için. Onun dışında başka yerime sürmüyorum, güneş kremi D vitamini üretimini engelliyor diyor Canan Karatay.
ben de sadece yüzüm için düşünüyorum. Solante Pregna'nın 50 faktör olanını mı kullanıyorsun?
avene den memnun musun peki, aslında seçimimi sizler tarafından kullanılıp memnun kalınan ürün olarak yapmak istiyorum. Çünkü hiç güneş koruyucu kullanmadım :)onun sadece 50 faktörlüğü var bildiğim kadarıyla, bizim buradaki cildiye uzmanı öneriyor gebelere bu kremi kullanmayı düşünürsen tavsiye ederim :) ben Avene marka kullanıyorum
Yok canım ben bahcelievlerde oturuyorum ama halkalı acıbadem atakent e karar verdim .onceden ewime 5dk diye medical parka gidiyordum ama hıc memnun kalmadımSürekli etrafımda şu özelde dogum yaptı çoçuğunda şu hastalık var duymamazlığa geliyorum. Başarı ya sen mi gidiyordun şimdi nereye gidiloksun
Canım bunu bana doktorum verdi bende kullanıyorum suan guzel benceBen Solante Pregna kullanıyorum yüzüm için. Onun dışında başka yerime sürmüyorum, güneş kremi D vitamini üretimini engelliyor diyor Canan Karatay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?