- Konu Sahibi angel5angel
-
- #8.261
Solante Pregna ya baktım da biraz kimileri kıvamının çok yoğun olduğundan cildinin emmediğinden yakınmış. Bir kaç çeşiti var sanırım mesela kapatıcı özelliği olan gibi. Seninkinin tam adı ne canımCanım bunu bana doktorum verdi bende kullanıyorum suan guzel bence
ben memnunum ama 50 ml'i 75 tl filan solantede 150 ml 120 tl fiyat acısından biraz daha avantajlı ama ikisi de güzel markalaravene den memnun musun peki, aslında seçimimi sizler tarafından kullanılıp memnun kalınan ürün olarak yapmak istiyorum. Çünkü hiç güneş koruyucu kullanmadım :)
benim 1 hafta önden gidiyormuş canım,2 aydır falan bu şekildeKizlar bebegi normale gore daha onde ve buyuk ilerleyeniniz var mi?
kızlar selam:)
bugün tetenoz aşımı vurdurdum çok şükür. Yalnız size bişi danışmak istiyorum. Gbelikten önce de bir yüksek tansiyon problemim vardı. Bu gebelikte devam ediyor mu diye doktorum tansiyon aleti almamı ve 1 hafta boyunca hergün aynı saatlerde 15dk boyunca dinlenmiş olarak ölçmemi istedi. genellikle hep 12/8 çıktı tansiyonum. Ancak bazen çok dinlenmemişsem veyahut heyecanlanırsam tansiyonum yükseliyor. Mesela bugün sağlık ocağında 15 çıktı. Hemşire şok oldu falan ama ben iyiydim baya. Aynı durumu yaşayan ya da daha önce yaşamış olan var mı? olumsuz etkilenenler veya önerisi olanlar paylaşırsa çok sevinirim.
Benim de bu cumartesi canım. Az kaldı heyecan var fazlasıyla. Her randevuya yaklaştıkça günler geçmiyor sanki halbuki başka doktorda yaptıracağım için ayrıntılıyı 10 mayısta normal doktora randevum vardı.bu cumartesi ayrıntılı ultrasonum olacak. benden başka yaptırmayan var mı? şimdi günler de geçmez
Solente pregna nın çeşidi Yok diye biliyorum, sanırım 50+ faktörben de sadece yüzüm için düşünüyorum. Solante Pregna'nın 50 faktör olanını mı kullanıyorsun?
Ben kendim aldım canım solente yi normalde de kullandığım için memnun olduğum bir marka. Pregna da gayet güzel ama çok yoğun, biraz zor sürülüyor.Canım bunu bana doktorum verdi bende kullanıyorum suan guzel bence
Bebeğinin hareketlerini hisseden anneler, tam olarak nerede hissediyorsunuz hareketlerini? Ben göbek deliğinin altında kasıklarımın olduğu yerde hissediyorum sanki, çok mu aşağıda? Kafam takıldı yardım edin
Canım genelde göbek deliğimin altında hissediyorum, bazen de daha aşağılarda hissediyorum. Bence hissettiğin yere göre herhangi bir çıkarım falan yapma.Bebeğinin hareketlerini hisseden anneler, tam olarak nerede hissediyorsunuz hareketlerini? Ben göbek deliğinin altında kasıklarımın olduğu yerde hissediyorum sanki, çok mu aşağıda? Kafam takıldı yardım edin
iki dk önce ben de bunu sordum aşağıda sanki di mi
Canım genelde göbek deliğimin altında hissediyorum, bazen de daha aşağılarda hissediyorum. Bence hissettiğin yere göre herhangi bir çıkarım falan yapma.
Aşağıda gibi hissettim korktum ne biliyim. Haftama göre orda hissetmem normal mi yani o zaman
doktor ultrasonda bakarken ayakları bacakları gayet göbek deliğimin üstüne geziniyo rahim tam o hizada oluyo bu haftada zaten o yüzden endişe ettim ben de
Bi sorun yoktur inşallah canım, benimde kontrol yarın sorucam artık. Endişelendim bi ama
Düzenli olarak ölç ve doktoruna göster. Hamilelikte kullanılan tansiyon ilacı var doktorun gerek görürse ondan verir.kızlar selam:)
bugün tetenoz aşımı vurdurdum çok şükür. Yalnız size bişi danışmak istiyorum. Gbelikten önce de bir yüksek tansiyon problemim vardı. Bu gebelikte devam ediyor mu diye doktorum tansiyon aleti almamı ve 1 hafta boyunca hergün aynı saatlerde 15dk boyunca dinlenmiş olarak ölçmemi istedi. genellikle hep 12/8 çıktı tansiyonum. Ancak bazen çok dinlenmemişsem veyahut heyecanlanırsam tansiyonum yükseliyor. Mesela bugün sağlık ocağında 15 çıktı. Hemşire şok oldu falan ama ben iyiydim baya. Aynı durumu yaşayan ya da daha önce yaşamış olan var mı? olumsuz etkilenenler veya önerisi olanlar paylaşırsa çok sevinirim.
Canım ben de bu ara kasıklarımda hissediyorum. Ben anormal bir durum olarak düşünmemiştim. İçerde dönüyorlar,ultrasondan sonra pozisyon değiştirmiş olamaz mı?Doktorun bişey söylemiş miydi?şöyle bi hareket vb hissedersen tehlikeli falan diye.Kızlar ben hareketleri hep rahim kısmında hissediyorum bacakları yukarıda normalde şu anda bi sorun mu var acaba ? doktor ultrasnonda ayakları net göremiyorum demişti su azalmada ayaklarda sorun oluyomus insallah bisi yoktur
Ben de kasıklarıma doğru hissediyorum. Kötü bişey olarak düşünmemiştim orada hissetmek tehlikeli mi yoksa?Bebeğinin hareketlerini hisseden anneler, tam olarak nerede hissediyorsunuz hareketlerini? Ben göbek deliğinin altında kasıklarımın olduğu yerde hissediyorum sanki, çok mu aşağıda? Kafam takıldı yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?