2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265

yok tehlikelidir demedi de ben öyle aklıma düştü

kizlar bende hep tekmelerini rahimin orda hissediyorum..22 haftalikken doktorum dedi ayaklari asagida o ayaklari dedi..ama halen orda hissediyorum..suan 24+1 gunlugum..aslinda ben endiselendim..haftaya kontrolumuz var..bakalim doktorumuz ne diyecek..buarada bi arkadas sormus bebegi onde giden var..benim kizimda bir hafta onde gidiyor.

Kızlar merhaba..Endişe etmeyin zaten şuan çok küçükler. Ayak kısmları tabiki rahimde hissedilir.. Zaten şuan 1 kilo bile değiller gram halindeler yukarı çıkmaları için zaman var endişe etmeyin bence.. Birde karın hizasının derisi biraz daha kalın gibi alt kısma göre..Orda da hareket vardır bence biz ordakileri henüz hissetmiyoruzdur

Bende arada asagida hissediyorum . Yer genis oldugu icin yer degistirebilir bence. Ama sadece bacaklari degil kollari elleride oynuyor.

Gobek deliginde yukarda yanlarda asagidada hissediyorum. Kollari ayaklari ayri yada ayni anda oynayabilir.

canm bende gobek deliginin altinda hissediyom ama cok kasiklarin orda degil hemn gobek deligin altinda

ben de orda hussediyorum genelde canım bazen dönüyo ama genellikler aşağıda hissediyorum

benim 1 hafta önden gidiyormuş canım,2 aydır falan bu şekilde
Canim aynen benimkine de doktor iri diyor.. 700 gram olmusuz bile.. bazen endiseleniyorum da problem olmuyormus:) 3 bucuk kiloyu bulur kuzularimiz herhalde
Canim ben de bugun tetanoz vuruldum,
Sabit tansiyonum genelde her kontrollerde 11-7 cikar,
Saglik ocagina da yuruyerek gittim 13 cikmis beni dinlendirdi biraz tekrar 11-7 dusmus :) hiccc sasmaz.. muhtemelen yediklerinden ve heyecanindan da oluyordur

Ben kendim aldım canım solente yi normalde de kullandığım için memnun olduğum bir marka. Pregna da gayet güzel ama çok yoğun, biraz zor sürülüyor.
Sanırım koruması için o kıvamdan yapmıslar cok az suruyorum dagıtıyorum ama yapısı kalın ben servise binmeden evde suruyorum sırkete gıdınce de makyaj yapıyorum o aradakı 20dk da ancak tamamen emılıyor krem bende

Benimkinin fotosunu cekiyorum canım doktorun verdiğini, diğeri de catlak kremi onu da doktorum verdi ikisini de kullanıyorum hergun. Gunes koruyucusu cok yogun oyuzden cok az alıp yuzume dagıtarak ve yedirerek sürüyorum. Tamamen cildimin emmesi 20dk yı buluyordur. Benım cıldım hamilelikte daha cok yaglanıyor belkide seninki kuruysa sende daha kısa sürede emilim sağlanabilir.

Eklentiler

• IMG_8583.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 31
23. Haftadsyim. Nette fundus yuksekligi diye bakabilirsin sekillerde haftasina gore nerde oldugunu gosteriyor.Tekme atinca yuksege atabilir.
Banu çiftçinin uygulamasını kullanyorum hergun bebek nerde duruyor gösteriyor canım suanda tam gobek hizasında oyuzden hareketleri oralarda hissetmeye basladım daha cok

Banu çiftçinin uygulamasını kullanyorum hergun bebek nerde duruyor gösteriyor canım suanda tam gobek hizasında oyuzden hareketleri oralarda hissetmeye basladım daha cok
İyi oldu soyledigin uygulamayi indirdim tlf numa . Baska bir uygulama kullaniyordum. Buda iyiymis. İnstagramdan takip ediyorum kendisini zaten

Evet bencede herkes gibi bende aşşa da hissediyorum :))

Kizlar hepinizden ondeyim sanirim 18gun once ayrintilimi yaptirdim o zman 21 artilarsaydim ve dediginiz gibi kasiklarimda hissediyordum hatta doktora sordm bu cocuk cok asagda bn hep orda hissediyorum die hayir gobek deligi hizasinda sen orda hissedebilirsin normal dedi elidir koludur bazen ayagidir dedi bnde bi bn oyle hissediyorum sanmistim suan 24 artidayim tam gobek hizamda hissediyorum artik endiselenip bebislerinizi sikmayin

Evet bencede herkes gibi bende aşşa da hissediyorum :))

İyi oldu soyledigin uygulamayi indirdim tlf numa . Baska bir uygulama kullaniyordum. Buda iyiymis. İnstagramdan takip ediyorum kendisini zaten
Ben cook memnunum haftana uygun makale ve videoları oluyo her hafta degısıo onlar da cok faydalı. Kullandıkca da seversın ben bundan once brkac uygulama denedm ama bunu öğrenince hepsini çöpe attım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…