- 1 Mart 2017
- 1.681
- 3.351
- 53
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #8.281
Canım ben de bu ara kasıklarımda hissediyorum. Ben anormal bir durum olarak düşünmemiştim. İçerde dönüyorlar,ultrasondan sonra pozisyon değiştirmiş olamaz mı?Doktorun bişey söylemiş miydi?şöyle bi hareket vb hissedersen tehlikeli falan diye.
Bende arada asagida hissediyorum . Yer genis oldugu icin yer degistirebilir bence. Ama sadece bacaklari degil kollari elleride oynuyor.Kızlar ben hareketleri hep rahim kısmında hissediyorum bacakları yukarıda normalde şu anda bi sorun mu var acaba ? doktor ultrasnonda ayakları net göremiyorum demişti su azalmada ayaklarda sorun oluyomus insallah bisi yoktur
Gobek deliginde yukarda yanlarda asagidada hissediyorum. Kollari ayaklari ayri yada ayni anda oynayabilir.Bebeğinin hareketlerini hisseden anneler, tam olarak nerede hissediyorsunuz hareketlerini? Ben göbek deliğinin altında kasıklarımın olduğu yerde hissediyorum sanki, çok mu aşağıda? Kafam takıldı yardım edin
canm bende gobek deliginin altinda hissediyom ama cok kasiklarin orda degil hemn gobek deligin altindaBebeğinin hareketlerini hisseden anneler, tam olarak nerede hissediyorsunuz hareketlerini? Ben göbek deliğinin altında kasıklarımın olduğu yerde hissediyorum sanki, çok mu aşağıda? Kafam takıldı yardım edin
ben de orda hussediyorum genelde canım bazen dönüyo ama genellikler aşağıda hissediyorumBebeğinin hareketlerini hisseden anneler, tam olarak nerede hissediyorsunuz hareketlerini? Ben göbek deliğinin altında kasıklarımın olduğu yerde hissediyorum sanki, çok mu aşağıda? Kafam takıldı yardım edin
Canim aynen benimkine de doktor iri diyor.. 700 gram olmusuz bile.. bazen endiseleniyorum da problem olmuyormus:) 3 bucuk kiloyu bulur kuzularimiz herhaldebenim 1 hafta önden gidiyormuş canım,2 aydır falan bu şekilde
Canim ben de bugun tetanoz vuruldum,kızlar selam:)
bugün tetenoz aşımı vurdurdum çok şükür. Yalnız size bişi danışmak istiyorum. Gbelikten önce de bir yüksek tansiyon problemim vardı. Bu gebelikte devam ediyor mu diye doktorum tansiyon aleti almamı ve 1 hafta boyunca hergün aynı saatlerde 15dk boyunca dinlenmiş olarak ölçmemi istedi. genellikle hep 12/8 çıktı tansiyonum. Ancak bazen çok dinlenmemişsem veyahut heyecanlanırsam tansiyonum yükseliyor. Mesela bugün sağlık ocağında 15 çıktı. Hemşire şok oldu falan ama ben iyiydim baya. Aynı durumu yaşayan ya da daha önce yaşamış olan var mı? olumsuz etkilenenler veya önerisi olanlar paylaşırsa çok sevinirim.
Sanırım koruması için o kıvamdan yapmıslar cok az suruyorum dagıtıyorum ama yapısı kalınBen kendim aldım canım solente yi normalde de kullandığım için memnun olduğum bir marka. Pregna da gayet güzel ama çok yoğun, biraz zor sürülüyor.
Bende hep göbek degılı etrafında hissediyorum canım. Kacıncı haftadasın sen tam olarak? İmzanda göremedimGobek deliginde yukarda yanlarda asagidada hissediyorum. Kollari ayaklari ayri yada ayni anda oynayabilir.
Benimkinin fotosunu cekiyorum canım doktorun verdiğini, diğeri de catlak kremi onu da doktorum verdi ikisini de kullanıyorum hergun. Gunes koruyucusu cok yogun oyuzden cok az alıp yuzume dagıtarak ve yedirerek sürüyorum. Tamamen cildimin emmesi 20dk yı buluyordur. Benım cıldım hamilelikte daha cok yaglanıyor belkide seninki kuruysa sende daha kısa sürede emilim sağlanabilir.Solante Pregna ya baktım da biraz kimileri kıvamının çok yoğun olduğundan cildinin emmediğinden yakınmış. Bir kaç çeşiti var sanırım mesela kapatıcı özelliği olan gibi. Seninkinin tam adı ne canım
23. Haftadsyim. Nette fundus yuksekligi diye bakabilirsin sekillerde haftasina gore nerde oldugunu gosteriyor.Tekme atinca yuksege atabilir.Bende hep göbek degılı etrafında hissediyorum canım. Kacıncı haftadasın sen tam olarak? İmzanda göremedim
Banu çiftçinin uygulamasını kullanyorum hergun bebek nerde duruyor gösteriyor canım suanda tam gobek hizasında oyuzden hareketleri oralarda hissetmeye basladım daha cok23. Haftadsyim. Nette fundus yuksekligi diye bakabilirsin sekillerde haftasina gore nerde oldugunu gosteriyor.Tekme atinca yuksege atabilir.
İyi oldu soyledigin uygulamayi indirdim tlf numaBanu çiftçinin uygulamasını kullanyorum hergun bebek nerde duruyor gösteriyor canım suanda tam gobek hizasında oyuzden hareketleri oralarda hissetmeye basladım daha cok
Evet bencede herkes gibi bende aşşa da hissediyorum :))Kızlar merhaba..Endişe etmeyin zaten şuan çok küçükler. Ayak kısmları tabiki rahimde hissedilir.. Zaten şuan 1 kilo bile değiller gram halindeler yukarı çıkmaları için zaman var endişe etmeyin bence.. Birde karın hizasının derisi biraz daha kalın gibi alt kısma göre..Orda da hareket vardır bence biz ordakileri henüz hissetmiyoruzdur
Evet bencede herkes gibi bende aşşa da hissediyorum :))Kızlar merhaba..Endişe etmeyin zaten şuan çok küçükler. Ayak kısmları tabiki rahimde hissedilir.. Zaten şuan 1 kilo bile değiller gram halindeler yukarı çıkmaları için zaman var endişe etmeyin bence.. Birde karın hizasının derisi biraz daha kalın gibi alt kısma göre..Orda da hareket vardır bence biz ordakileri henüz hissetmiyoruzdur
Ben cook memnunum haftana uygun makale ve videoları oluyo her hafta degısıo onlar da cok faydalı. Kullandıkca da seversın ben bundan once brkac uygulama denedm ama bunu öğrenince hepsini çöpe attımİyi oldu soyledigin uygulamayi indirdim tlf numa. Baska bir uygulama kullaniyordum. Buda iyiymis. İnstagramdan takip ediyorum kendisini zaten
Tesekkurler canimBen cook memnunum haftana uygun makale ve videoları oluyo her hafta degısıo onlar da cok faydalı. Kullandıkca da seversın ben bundan once brkac uygulama denedm ama bunu öğrenince hepsini çöpe attım
Amin çok teşekkür ederim inşallah cnmsezenorhan başınız sağolsun,çok geçmiş olsun. Rabbim tez zamanda tekrar sağlıklı bir hamilelik göstersin ve bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?