2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
arkadaşlar Trendyol da Lyn Devon diye bir marka var güzel hamile kıyafetleri var. Bakmak isterseniz link şu; https://www.trendyol.com/Lyn-Devon---Motherway---sahinler---Hamile-Giyim/ButikDetay/162525
Canım ben ilk başta bir heves hamile kıyafeti aldım bir sür para verdim ama şuan hep normal markaların bele oturmayan elbiselerini giyiyorum. Hem fiyatları daha uygun hem de daha sonra da giyebileceğim. Sadece hamile pantolonu alınabilir bence.

Ben cook memnunum haftana uygun makale ve videoları oluyo her hafta degısıo onlar da cok faydalı. Kullandıkca da seversın ben bundan once brkac uygulama denedm ama bunu öğrenince hepsini çöpe attım
ben de bahsettiğin uygulamayı kullanıyorum hatta youtube den videolarını da takip ediyorum gerçekten hemen hemen aklımıza gelebilecek her konuda bilgilendirici güzel videoları var

32+0 da dogum oncesi rapor aldim. 31+5 te alacaksin canim

32+0 da dogum oncesi rapor aldim. 31+5 te alacaksin canim
Sağolun 31+5 Te çalışabilir raporu alıcam 5 ğün çalışıp yıllık izne çıkıcam izin dönüşü 2 gün çalışıp maaşımı alıp ayrılmayı düşünüyorum bebişim en azından son haftalar sigaraya maruz kalmasın

kızlar 31+5 muhabbetini anlamadım. Çalışabilir raporunu 31+6 da alırız. Ctesi pazar diye bir ayrımı olmaz, zaten raporda 32+0 dan itibaren diye belirtilir. Hangi güne gelirse gelsin. Ha doktora ne vakit gideceğim diye düşünüyorsan 32+6 da dahil mümkün olan tarihte gidebilirsin. Sanıyorum hafta dolumunu pazar düşündünüz. Her hamilenin hafta dolumu farklıdır. benim haftam çarşambaları doluyor yeni haftaya o gün giriyorum. Bu nedenle salı günü 31+6 da alacağım çalışabilir raporunu.

canim bende 24+2 gunlugum..ben hic gobek deligimin orda hissetmedim..ben hep daha asagida hissettim..22 haftalikken doktor bile dedi bebegin ayaklari asagida diye bende dedim bende orda hissediyorum..insallah bizimkide yukariya cikar
Cnim benimki hep yatar pozisyonda belki onunlada alakalidir ama yavas yavas sende hissetmeye baslarsin

ben de bahsettiğin uygulamayı kullanıyorum hatta youtube den videolarını da takip ediyorum gerçekten hemen hemen aklımıza gelebilecek her konuda bilgilendirici güzel videoları var
Aynen canım bende bu kadınla kaan kocatepeyi takıp ediyorum. Muayene olmustum bikere cok acık sözlü ve güven verici bi doktor ogunden beri takip ediyorun

Bugun 24+1 olduk valla boyle baktikca kendime cok tuhaf oluyom artk tam bi hamile denecek kadar karnim cikti ve hep içim kipir kipir durmuyo yerinde bizim tosun :) hayattaki butun kotulukleri butun sorunlarimi hepsini bana unutturacak kadar cok ozel bi duygu tek duam allahim bu duyguyu yaşamak isteyen herkese yaşat..

Aminnn canım ne güzel söyledin allah saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin

AMIN canim AMIN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…