- 9 Ocak 2017
- 276
- 528
- 18
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #8.321
canım önde gitmesi doğum tarihini etkilemez. Yani haftanı değiştirmez. O sadece haftasına göre daha iri bir bebek olabileceğinin göstergesidir.canim dogru diyorsun 23+2 olmam gerekiyor..ama biz 2 aydir bir hafta onde gidiyoruz..onun icin suan 24+2 gunluguz canim.
Canım ben ilk başta bir heves hamile kıyafeti aldım bir sür para verdim ama şuan hep normal markaların bele oturmayan elbiselerini giyiyorum. Hem fiyatları daha uygun hem de daha sonra da giyebileceğim. Sadece hamile pantolonu alınabilir bence.arkadaşlar Trendyol da Lyn Devon diye bir marka var güzel hamile kıyafetleri var. Bakmak isterseniz link şu; https://www.trendyol.com/Lyn-Devon---Motherway---sahinler---Hamile-Giyim/ButikDetay/162525
ben de bahsettiğin uygulamayı kullanıyorum hatta youtube den videolarını da takip ediyorum gerçekten hemen hemen aklımıza gelebilecek her konuda bilgilendirici güzel videoları varBen cook memnunum haftana uygun makale ve videoları oluyo her hafta degısıo onlar da cok faydalı. Kullandıkca da seversın ben bundan once brkac uygulama denedm ama bunu öğrenince hepsini çöpe attım
Rİca ederim saglıkla kullan canımçok teşekkürler canım, ben de solante pregna alayım
Aman cok kıısyle konusuyoruz hepsini aklımızda tutamayız ki lazım olunca yıne sorarız :)Kaç kere konuştuk aslında ama ahh işta hamilelik unutkanlığı
Aynen öyle ya kafalar karışıyorAman cok kıısyle konusuyoruz hepsini aklımızda tutamayız ki lazım olunca yıne sorarız :)
Ah canım hormonlar işte..ben de çok alınganım hemen alınıyorum,eleştiriye hiç gelemiyorum hemen ağlayasım geliyormerhaba güzel anneler
bu araalr çok ağlıyorum çok duygusalım hormonlardan sanırım
Bana önerebileceğiniz güzel bir dua var mı
32+0 da dogum oncesi rapor aldim. 31+5 te alacaksin canimDaha vakit var ama şunu öğrenmek istiyorum çalışan anneler 32 haftada çalışabilir raporu alıcaz ya inşallah 31+5 de gittiğimde tam dogru Zaman'da mi gitmiş olurum yoksa 32+5 de gitmem lazım. Artı 5 dememdeki sebep cumartesi günleri kontrole gidiyorum o yüzden birde bunu özel hastaneden de alabiliyoruz dimi
Sağolun 31+5 Te çalışabilir raporu alıcam 5 ğün çalışıp yıllık izne çıkıcam izin dönüşü 2 gün çalışıp maaşımı alıp ayrılmayı düşünüyorum bebişim en azından son haftalar sigaraya maruz kalmasın32+0 da dogum oncesi rapor aldim. 31+5 te alacaksin canim
Cnim benimki hep yatar pozisyonda belki onunlada alakalidir ama yavas yavas sende hissetmeye baslarsincanim bende 24+2 gunlugum..ben hic gobek deligimin orda hissetmedim..ben hep daha asagida hissettim..22 haftalikken doktor bile dedi bebegin ayaklari asagida diye bende dedim bende orda hissediyorum..insallah bizimkide yukariya cikar
Iki hafta oldu ordan emzirme sudyeni ve bi elbise aldm sudyen cok gzelde elbisenin kumasi cok ince dar olmamasina ragmen her hattimi cikardi anca denizde giyerim onuarkadaşlar Trendyol da Lyn Devon diye bir marka var güzel hamile kıyafetleri var. Bakmak isterseniz link şu; https://www.trendyol.com/Lyn-Devon---Motherway---sahinler---Hamile-Giyim/ButikDetay/162525
Ben calismiyorum bu knuyu bilmiyorum ama calisan bi arkadasima doktoru hangi haftada cikmak istiyorsun die sormustu ve tarihini hesaplayip ogn gitmesini rporunu vericegini soylemistiO zaman 31+5 de çalışabilir raporu almamız yeterli olucak
Nee işyerinde sigara serbest mi canımSağolun 31+5 Te çalışabilir raporu alıcam 5 ğün çalışıp yıllık izne çıkıcam izin dönüşü 2 gün çalışıp maaşımı alıp ayrılmayı düşünüyorum bebişim en azından son haftalar sigaraya maruz kalmasın
Aynen canım bende bu kadınla kaan kocatepeyi takıp ediyorum. Muayene olmustum bikere cok acık sözlü ve güven verici bi doktor ogunden beri takip ediyorunben de bahsettiğin uygulamayı kullanıyorum hatta youtube den videolarını da takip ediyorum gerçekten hemen hemen aklımıza gelebilecek her konuda bilgilendirici güzel videoları var
Aminnn canım ne güzel söyledin allah saglıkla kucagımıza almayı nasip etsinBugun 24+1 olduk valla boyle baktikca kendime cok tuhaf oluyom artk tam bi hamile denecek kadar karnim cikti ve hep içim kipir kipir durmuyo yerinde bizim tosun :) hayattaki butun kotulukleri butun sorunlarimi hepsini bana unutturacak kadar cok ozel bi duygu tek duam allahim bu duyguyu yaşamak isteyen herkese yaşat..
Bizimde daha birlikteyken belirlediğimi bir isim vardı cemre olucak inşallah kızımızın adıKızlar bebişlerinize isim düşündünüz mü? Bizim çok önceden belliydi. Güneş istiyoruz kısmetse kızımıza
Bugun 24+1 olduk valla boyle baktikca kendime cok tuhaf oluyom artk tam bi hamile denecek kadar karnim cikti ve hep içim kipir kipir durmuyo yerinde bizim tosun :) hayattaki butun kotulukleri butun sorunlarimi hepsini bana unutturacak kadar cok ozel bi duygu tek duam allahim bu duyguyu yaşamak isteyen herkese yaşat..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?