- Konu Sahibi angel5angel
-
- #8.381
kapri görmedim sanırım, hep tayt vardı kapri boyu olarak. normal mağazalarına baktıysan LCW ve Defactonun bi de online sitelerine bak istersen. Çeşit daha çok oluyor sitelerinde.Peki kapri şeklinde pantolon gördün mü canım? Geçen hafta lcw ve defactoya baktım yoktu. İşyerinde sıcaklarda şart
çok geçmiş olsun canım, inşallah tez zamanda iyileşir kolunminikhikayem canım sen eczanede çalışıyordun ben ta cuma günü kolumu yakmıştım sonra hemen silverdin sürdüm ama canım çok yandı dün de su toplamıştı ve kendi patladı şimdi çok kötü durumda en alt tabaka gözüküyor gibi hava geldikçe bile yanıyor akşamda yaranın etrafı şişti daha çok acıyor doktora gitmeme gerek var mı yoksa silverdin yeter mi
biliyorum canım sağlık olsun ne diyelim çok bekledik minikleri bu zamanı uygun gördüler :)Canim ben de ogretmenim daha hic bir ogrencim sormadi anlamadi. Sadece bir sinif ogretmenler konusurken duymus onlar biliyor. Tatli bir sinif 11 ogrenci var digerlerine soylemediler. Kilo da bende 21 haftada 3 kilo aldim insallah en azla tamamlariz. Bu arada bizim dogum oncesi izin yaniyor biliyorsun degil mi?
Aslında ara ara değerlere bakıp takviye olarak bişeyler verir diye düşünmüştüm. gerçi vinalac ta da senin kullandıklarının bi kısmı var az da olsa. Umarım yeterlidir :)euthyrox (tsh için), (pıhtılaşma nedeniyle) folbiol, corasprin ve hibor 3500 iğne, balık yağı, magnezum-kalsiyum içeren mega-bone, decavit, demir hapı..hayatımda içmediğim kadar hap ve iğne..hangisi normal bilmiyorum:)
Ay o kötüymüş o Zaman. Doğumdan sonra rapor ayarlarsınız inşalalh. Birde ek ders almayıp tüm dersleri sabah saatlerine sığdırma şansınız var mı
biliyorum canım sağlık olsun ne diyelim çok bekledik minikleri bu zamanı uygun gördüler :)
Dusuk sekerde onemli gecmis olsun bu arada. Cok dusuk degildir sanirim Ciddi bir dusus olsa daha farkli konusurdu drun gibi geliyor. Ara ogunle hallolcak birsey. Uzun vadede dikkat etmeyince ayni olunca geriler gelisimi onu soylemek istedi herhalde. Uzun sure ac kalma zaten masallah iyiymis kilosu .
canım yanında içmesinler rica etsen biraz insan olmaya çalışmazlar mı ? millet aya cıkıyor sene olmus 2017 halen insan zehirlemeleri inanılır gibi değil..Evet canım iki patronum var ikiside baya baya içiyorlar
Vinalac ve decavit donusumlu kullaniyorum. Dr decavit tazdi. Receteye yazildigi icin. Vinalac istah acmiyor ondan tercih ettim. Kan degerlerin ve sikayetlerine gore ilac basliyorlar. İki troid ilacim var. Decavit yada vinalac. Balik hapini ve magnezyumu ben basladim . D vit kullaniyorum. Kan tahliline gore demir baslandi.Aslında ara ara değerlere bakıp takviye olarak bişeyler verir diye düşünmüştüm. gerçi vinalac ta da senin kullandıklarının bi kısmı var az da olsa. Umarım yeterlidir :)
minikhikayem canım sen eczanede çalışıyordun ben ta cuma günü kolumu yakmıştım sonra hemen silverdin sürdüm ama canım çok yandı dün de su toplamıştı ve kendi patladı şimdi çok kötü durumda en alt tabaka gözüküyor gibi hava geldikçe bile yanıyor akşamda yaranın etrafı şişti daha çok acıyor doktora gitmeme gerek var mı yoksa silverdin yeter mi
canm senin troid de yukselme mi yoksa dusus mu var benimde troid sorunm var degerler hep çikiyo uc haftada bi tahlil yapiymVinalac ve decavit donusumlu kullaniyorum. Dr decavit tazdi. Receteye yazildigi icin. Vinalac istah acmiyor ondan tercih ettim. Kan degerlerin ve sikayetlerine gore ilac basliyorlar. İki troid ilacim var. Decavit yada vinalac. Balik hapini ve magnezyumu ben basladim . D vit kullaniyorum. Kan tahliline gore demir baslandi.
Buğün 6. Ğün Can'ım eşim eczaneye gidip ağrısı var diyince anestol vermişler ama hiç sürmedim. Dün birden şişti acaba engeksıyon mu kaptı diye Endişe ettim işimi bile zor yapıyorumcnm 1 gün geçmesine rağmen acıyorsa anestol sürebilirsin uyuşturuyor anestol ama fazla kullanma olur mu en fazla 1-2 gün, iltihap kaparsa fucıdın pomat var ama onu doktorunu ara sor tamam derse kullanmalısın
4 Odalı bi yer benim odamda ayrı ama kapılan açık benim odamda içilmiyor camım sürekli açık. Doktorda içini rahat tut direk senin yanında içilmiyorsa stres yapma dedicanım yanında içmesinler rica etsen biraz insan olmaya çalışmazlar mı ? millet aya cıkıyor sene olmus 2017 halen insan zehirlemeleri inanılır gibi değil..
Maden suyu içmeye çalışıyorum, uludağ preminum demişti bana dr, onu içiyorum, muz da yiyiyorum hergün..eğer devam ederse söylerim bakalım..bu ara ihtiyaçları çıkarmaya çalışıyorum da..ufak tefek şeyler de ne çok yekun tutuyor:)Osteocare strong bones kullaniyorum. Magnezyumlari hemdn hemdn ayni. Decavit iciyorum . Ondada bi o kadar magnezyum var. Yeterli gelmiyordur belki. Kontrolde druna soyle gecmezse . Cok kotu oluyor kramp. Maden suyu da ic mutlaka . Magnezyum yuksek degeri olan iyi marka. Kk da okumustum . Dogru mu bilmiyorum Maden suyu ayrica bebegede kilo aldiriyormus. Avrnt urunlerini tercih ettim onunla devam edicem. Avent natural biberon, emzik avent. Sampuan masaj yaglari kimyasali az olan unibaby , hipp, komili bebe. Sac Sampuani olarak 99 . Haftada bir yada on gunde bir sampuanlayin. Benim oglumun saci var terliyor diye sık sampuanladim konak oldu. Mustela konak onleyici kullaniyordum. Yenidoganin yag bezleri tam gelismedigi icin sampuan konaga sebep oluyormus.
Buğün 6. Ğün Can'ım eşim eczaneye gidip ağrısı var diyince anestol vermişler ama hiç sürmedim. Dün birden şişti acaba engeksıyon mu kaptı diye Endişe ettim işimi bile zor yapıyorum
en son 4lü test te kan vermiştim kan sayımı için o arada bakmış mıdır diğer değerlerime acaba bilemedim. Balık yiyemiyor musun yoksa ekstra mı kullanmaya karar verdinVinalac ve decavit donusumlu kullaniyorum. Dr decavit tazdi. Receteye yazildigi icin. Vinalac istah acmiyor ondan tercih ettim. Kan degerlerin ve sikayetlerine gore ilac basliyorlar. İki troid ilacim var. Decavit yada vinalac. Balik hapini ve magnezyumu ben basladim . D vit kullaniyorum. Kan tahliline gore demir baslandi.
Bugün aile hekimi nöbetçi aslında tabi yerinde bulursam gidip gösteriyim yarın bide şehir dışına çıkıcaz iyice kötü olmasıncnm anestolu sür çok olmus bugün ağrını alsın müsait oldugunda da acile veya aile hekimine git antibiyotikli krem verebilir. uzman doktora sıra bulman zor olur
canım kararın hayırlı olsun inşallah planını uygulayabilirsin. Kararını işyerine bildirdin mi? Bana sorduklarında geri dönücem ama şu kadar ay kullanırım diye hiç söylemedim,ucunu açık bırakıyorum.Bende aksilik çıkmazsa 37.haftaya kadar çalışacağım..Doğum sonrası işe dönmeye karar verdim..Kızımdayken 2 sene yanında durup işe başlamıştım...Bunda 4 aylıkken başlayacağım sanırım hatta evde bulunduğum süre içinde evdende takip edeceğim..Haksızlık ediyor gibi hissetsemde kendimi onların geleceği için bunu da yapmak zorundayım..Asgari ücrete falan çalışıyor olsam bırakırdım kesinlikle ama iyi bir maaşım var ve 9,30 da işe gelip 5,30 da çıkıyorum..haftasonu çalışmıyorum..işim rahat tüm sorumluluk bende ama kafa olarak rahatım..Evlatlarıma daha iyi bir gelecek verme adına bu kararı verdim..Birde kızıma annem baktı rahattım..Buna da annemi çok yormak istemediğimden annemin yanında bakıcı bayan düşünüyorum..Zaman ne gösterir onu bilemiyorum ama hakkımızda hayırlı olsun inşallah..
Ben de sadece decavit içiyordum. 20. Haftanın sonunda doktor Demir ilacı başlattı ek olarak. Şuan sadece ikisi. Bir sonraki muayenende sana da Demir hapı verir muhtemelen. Az ilaç kullanıyorum diye mi endişeleniyorsun :)arkadaşlar ben 21. haftamın içindeyim ve şimdiye kadar hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren kullandığım Vinalac ilacı dışında hiçbir ilaç vermedi doktorum. Normal mi sizce ?
CD de fotograf verdi bize..ama çok da beklentin olmasın..cd içinde, fotoğraflar ve 3,5 sn lik görüntüler var..ben biraz hayal kırıklığına uğradım açıkcası..tabi daha teknik baktıkları için, verdikleri raporda daha çok teknik şeyler yazıyor..Ayrıntılı ultrasona giren arkadaşlarım bende cumartesi günü giricem ama bi sorum var. Cd'sini, fotoğrafını falan veriyo mu doktor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?