- Konu Sahibi angel5angel
-
- #8.361
kafanda soru işareti kalmasındansa yaptırman iyi olmuş. sakıncası olsa doktorun yapmazdı bence. içini ferah tut bebişler her duygumuzdan etkileniyor çünkü.hayır..orada normal ultrasonla ölçüm yapılıyor..kendi dr uma gittiğimde karından yapılan hatalı ölçü olabiliyor, en net vajinal ultrasonla yapılan ölçüm dedi ve kendi dr um vajinal ultrasonlo ölçüm yaptı..ben de beklemiyordum, hiç istemedim, çok da gerildim ama yapmamız lazım mutlaka dedi..
euthyrox (tsh için), (pıhtılaşma nedeniyle) folbiol, corasprin ve hibor 3500 iğne, balık yağı, magnezum-kalsiyum içeren mega-bone, decavit, demir hapı..hayatımda içmediğim kadar hap ve iğne..hangisi normal bilmiyorum:)arkadaşlar ben 21. haftamın içindeyim ve şimdiye kadar hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren kullandığım Vinalac ilacı dışında hiçbir ilaç vermedi doktorum. Normal mi sizce ?
Peki kapri şeklinde pantolon gördün mü canım? Geçen hafta lcw ve defactoya baktım yoktu. İşyerinde sıcaklarda şartbilgiler için saol canım :) benim de kumaş hamile pantolonu bulmam gerek ama etraftakilerin hepsi kot vb. türler. bi tane kot ve kumaş olmayan değişik bi tür bulup aldım tedirginlikle, Allahtan iş yerinde sorun çıkartan olmadı :)
Canım perşembe cuma raporluydum pazartesi işe geldiğimde konuşmadı patron benimle neredeyse tavırlıydı. Rapor aldığımız yer fark atmıyorsa salı günleri araştırma hastanesinin kadın doğum doktoru geliyor adliye içine en fazla adliyeye gidebilirim ama ondada sanırım başhekim imzası falan gerekir yine hastaniyi gitmek gerekir dimiPztesi alamiyor musun. O gun muayene izni oluyor calisiyor gozukuyorsun
Osteocare strong bones kullaniyorum. Magnezyumlari hemdn hemdn ayni. Decavit iciyorum . Ondada bi o kadar magnezyum var. Yeterli gelmiyordur belki. Kontrolde druna soyle gecmezse . Cok kotu oluyor kramp. Maden suyu da ic mutlaka . Magnezyum yuksek degeri olan iyi marka. Kk da okumustum . Dogru mu bilmiyorum Maden suyu ayrica bebegede kilo aldiriyormus. Avrnt urunlerini tercih ettim onunla devam edicem. Avent natural biberon, emzik avent. Sampuan masaj yaglari kimyasali az olan unibaby , hipp, komili bebe. Sac Sampuani olarak 99 . Haftada bir yada on gunde bir sampuanlayin. Benim oglumun saci var terliyor diye sık sampuanladim konak oldu. Mustela konak onleyici kullaniyordum. Yenidoganin yag bezleri tam gelismedigi icin sampuan konaga sebep oluyormus.@Asiy2 bana da mega-bone diye bir hap verdi, 2 haftadır kullanıyorum..kalsiyum, magnezyum var içinde..şimdiye kadar hiç olmamıştı..bu sabaha karşı oldu ilk..
bu ara bebek sitelerinde biberon, emzik vb ürünlerde indirimler oluyor..bebek bakım ürünlerinde de oluyor, şampuan vb..siz hangi markaları tavsiye ediyorsunuz, biberon, emzik , bebek ürünleri için?
Bilmiyorum canim. Ben rapor bolumunden almistim. Bir yerlere imzalaymadim kendi verdi imzali. Hic hatirlamiyorum. Dr bilir. Devamli rapor verdigi icin Daha iyi yonlendiriyorlarCanım perşembe cuma raporluydum pazartesi işe geldiğimde konuşmadı patron benimle neredeyse tavırlıydı. Rapor aldığımız yer fark atmıyorsa salı günleri araştırma hastanesinin kadın doğum doktoru geliyor adliye içine en fazla adliyeye gidebilirim ama ondada sanırım başhekim imzası falan gerekir yine hastaniyi gitmek gerekir dimi
Vinalac ne ilacı acabaarkadaşlar ben 21. haftamın içindeyim ve şimdiye kadar hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren kullandığım Vinalac ilacı dışında hiçbir ilaç vermedi doktorum. Normal mi sizce ?
Canim ben de ogretmenim daha hic bir ogrencim sormadi anlamadi. Sadece bir sinif ogretmenler konusurken duymus onlar biliyor. Tatli bir sinif 11 ogrenci var digerlerine soylemediler. Kilo da bende 21 haftada 3 kilo aldim insallah en azla tamamlariz. Bu arada bizim dogum oncesi izin yaniyor biliyorsun degil mi?Günaydın güzel hamişler, 5. ayımızı 2 gün önce doldurduk ve toplamda 3 kilo almışım umarım kalan 4 ayda da çok fazla kilo artışım olmaz tabi bebeğimin sağlıklı gelişimi de önemli. 5 aylık hamile gibi karnım da yok henüz her gören nasıl 5 aylık oldu hani nerede karnın diyo:) aslında öğretmenim o yüzden okul döneminde çok ağırlaşmamış olmama seviniyorum ama dünden beni sırtımda çok ağrım var gece uyuyamadım bile ara ara ağrılarla boğuşuyorum
Yazın okulunuzda kurs açılma durumu var mıCanim ben de ogretmenim daha hic bir ogrencim sormadi anlamadi. Sadece bir sinif ogretmenler konusurken duymus onlar biliyor. Tatli bir sinif 11 ogrenci var digerlerine soylemediler. Kilo da bende 21 haftada 3 kilo aldim insallah en azla tamamlariz. Bu arada bizim dogum oncesi izin yaniyor biliyorsun degil mi?
Cnm probiyotik ve multivitamin vinalacVinalac ne ilacı acaba
Canim ben lisedeyim benim brans ygs ve lys de cikmadigi icin acilmiyor. Normalde diger branslarda var.Yazın okulunuzda kurs açılma durumu var mı
Amin herkesin bebeği inşallahAdıyla yaşasın
benim de 2.7 çıktı vajinal ultrosanla bakacak kendi doktorum. Umarım yüksek çıkar.Ben de cumartesi girdim..ayrıntılıda uzunluk 3,0 yazıyordu..kendi dr uma sınıra yakın, daha net ölçmem için vajinal bakmam lazım dedi..vajinal ultrason ile uzunluğu 3,5 ölçtü..sıkıntı yok dedi..sonraki kontrollerde bakacak mı tekrar bilmiyorum..umarım sorun olmaz..
Amin cümlemizinki inşallahAdıyla uzun yaşasın inşallah
Ay o kötüymüş o Zaman. Doğumdan sonra rapor ayarlarsınız inşalalh. Birde ek ders almayıp tüm dersleri sabah saatlerine sığdırma şansınız var mıCanim ben lisedeyim benim brans ygs ve lys de cikmadigi icin acilmiyor. Normalde diger branslarda var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?