2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
kafanda soru işareti kalmasındansa yaptırman iyi olmuş. sakıncası olsa doktorun yapmazdı bence. içini ferah tut bebişler her duygumuzdan etkileniyor çünkü.

arkadaşlar ben 21. haftamın içindeyim ve şimdiye kadar hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren kullandığım Vinalac ilacı dışında hiçbir ilaç vermedi doktorum. Normal mi sizce ?

arkadaşlar ben 21. haftamın içindeyim ve şimdiye kadar hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren kullandığım Vinalac ilacı dışında hiçbir ilaç vermedi doktorum. Normal mi sizce ?
euthyrox (tsh için), (pıhtılaşma nedeniyle) folbiol, corasprin ve hibor 3500 iğne, balık yağı, magnezum-kalsiyum içeren mega-bone, decavit, demir hapı..hayatımda içmediğim kadar hap ve iğne..hangisi normal bilmiyorum:)

Peki kapri şeklinde pantolon gördün mü canım? Geçen hafta lcw ve defactoya baktım yoktu. İşyerinde sıcaklarda şart

Pztesi alamiyor musun. O gun muayene izni oluyor calisiyor gozukuyorsun
Canım perşembe cuma raporluydum pazartesi işe geldiğimde konuşmadı patron benimle neredeyse tavırlıydı. Rapor aldığımız yer fark atmıyorsa salı günleri araştırma hastanesinin kadın doğum doktoru geliyor adliye içine en fazla adliyeye gidebilirim ama ondada sanırım başhekim imzası falan gerekir yine hastaniyi gitmek gerekir dimi

Osteocare strong bones kullaniyorum. Magnezyumlari hemdn hemdn ayni. Decavit iciyorum . Ondada bi o kadar magnezyum var. Yeterli gelmiyordur belki. Kontrolde druna soyle gecmezse . Cok kotu oluyor kramp. Maden suyu da ic mutlaka . Magnezyum yuksek degeri olan iyi marka. Kk da okumustum . Dogru mu bilmiyorum Maden suyu ayrica bebegede kilo aldiriyormus. Avrnt urunlerini tercih ettim onunla devam edicem. Avent natural biberon, emzik avent. Sampuan masaj yaglari kimyasali az olan unibaby , hipp, komili bebe. Sac Sampuani olarak 99 . Haftada bir yada on gunde bir sampuanlayin. Benim oglumun saci var terliyor diye sık sampuanladim konak oldu. Mustela konak onleyici kullaniyordum. Yenidoganin yag bezleri tam gelismedigi icin sampuan konaga sebep oluyormus.

Bilmiyorum canim. Ben rapor bolumunden almistim. Bir yerlere imzalaymadim kendi verdi imzali. Hic hatirlamiyorum. Dr bilir. Devamli rapor verdigi icin Daha iyi yonlendiriyorlar

Canim ben de ogretmenim daha hic bir ogrencim sormadi anlamadi. Sadece bir sinif ogretmenler konusurken duymus onlar biliyor. Tatli bir sinif 11 ogrenci var digerlerine soylemediler. Kilo da bende 21 haftada 3 kilo aldim insallah en azla tamamlariz. Bu arada bizim dogum oncesi izin yaniyor biliyorsun degil mi?

Yazın okulunuzda kurs açılma durumu var mı

benim de 2.7 çıktı vajinal ultrosanla bakacak kendi doktorum. Umarım yüksek çıkar.

Canim ben lisedeyim benim brans ygs ve lys de cikmadigi icin acilmiyor. Normalde diger branslarda var.
Ay o kötüymüş o Zaman. Doğumdan sonra rapor ayarlarsınız inşalalh. Birde ek ders almayıp tüm dersleri sabah saatlerine sığdırma şansınız var mı

Merhaba kızlar.. Umarım herkesin keyfi yerindedir.. Benim de salı günü ayrınıtlı ultrasonum var hemde o gün doğumgünüm :) .. Kuzumu görmek doğumgünü hediyesi olacak bana zamanda geçmiyor bir türlü..Benimde karnım son iki haftadır farkedilir şekilde büyüdü..Bende 6 kilo aldım..Kıyafet sorunu yaşıyorum hafta sonu gezdim biraz kendimi çok hantal hissediyorum hiçbişey alasım yok Etraftan gören hiç kilo almamışsın diyor ama ben kendimi varil gibi hissediyorum :) Çalışmıyor olsam sıkıntı etmicem de çalışınca sıkıntı oluyor gyim kuşam..Bikaç gündür yediklerime dikkat ediyorum artık başarabilirsem :)

minikhikayem canım sen eczanede çalışıyordun ben ta cuma günü kolumu yakmıştım sonra hemen silverdin sürdüm ama canım çok yandı dün de su toplamıştı ve kendi patladı şimdi çok kötü durumda en alt tabaka gözüküyor gibi hava geldikçe bile yanıyor akşamda yaranın etrafı şişti daha çok acıyor doktora gitmeme gerek var mı yoksa silverdin yeter mi

Bende aksilik çıkmazsa 37.haftaya kadar çalışacağım..Doğum sonrası işe dönmeye karar verdim..Kızımdayken 2 sene yanında durup işe başlamıştım...Bunda 4 aylıkken başlayacağım sanırım hatta evde bulunduğum süre içinde evdende takip edeceğim..Haksızlık ediyor gibi hissetsemde kendimi onların geleceği için bunu da yapmak zorundayım..Asgari ücrete falan çalışıyor olsam bırakırdım kesinlikle ama iyi bir maaşım var ve 9,30 da işe gelip 5,30 da çıkıyorum..haftasonu çalışmıyorum..işim rahat tüm sorumluluk bende ama kafa olarak rahatım..Evlatlarıma daha iyi bir gelecek verme adına bu kararı verdim..Birde kızıma annem baktı rahattım..Buna da annemi çok yormak istemediğimden annemin yanında bakıcı bayan düşünüyorum..Zaman ne gösterir onu bilemiyorum ama hakkımızda hayırlı olsun inşallah..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…