2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kizlar bu arada dun seker yuklemesi ve tetonozu yaptrdm hic agrim olmadi cok sukur.seker sonuvum bugn cikti ve doktor seker cikmadigini tam tersi cok dusuk bi deger yukselme olmus dedi uc aylik aclik kan sekerimde asiri dusuk cikmis normalin altinda dedi bebek beslenemez bu sekilde dedi halbuki bebehim hep onden gidiyor bi hafta nasil oluo anlamadm.ARa ogunler yapmayi sakin unutma kan sekerini cikarick seyler ye dedi

Dusuk sekerde onemli gecmis olsun bu arada. Cok dusuk degildir sanirim Ciddi bir dusus olsa daha farkli konusurdu drun gibi geliyor. Ara ogunle hallolcak birsey. Uzun vadede dikkat etmeyince ayni olunca geriler gelisimi onu soylemek istedi herhalde. Uzun sure ac kalma zaten masallah iyiymis kilosu .

Canım benim izin almam sıkıntı o yüzden 31+5 diye sordum sonuçta raporun başladığı tarih belli olcak

Günaydın güzel hamişler, 5. ayımızı 2 gün önce doldurduk ve toplamda 3 kilo almışım umarım kalan 4 ayda da çok fazla kilo artışım olmaz tabi bebeğimin sağlıklı gelişimi de önemli. 5 aylık hamile gibi karnım da yok henüz her gören nasıl 5 aylık oldu hani nerede karnın diyo:) aslında öğretmenim o yüzden okul döneminde çok ağırlaşmamış olmama seviniyorum ama dünden beni sırtımda çok ağrım var gece uyuyamadım bile ara ara ağrılarla boğuşuyorum

Günaydın..ben de bugun 20.haftaya girdim..ben de 2 kg.aldım, aynen benim de karnım az çıktı..dr a da sordum az mı kilo alıyorum diye..sıkıntı yok dedi..ayrıntılıyı da girdim, bebek iyi çok şükür..mide şikayetlerim geçmedi benim de..bulantı hapı almazsam kusuyorum hala, o yüzden kilo az aldım..ben de sırt ağrısı değil de ilk kez bu sabaha karşı bacağıma giren krampla uyandım..
kilolu geçireceğimiz yaz ayları korkutuyor beni esas:) işallah çok sıkıntı çekmeden geçiririz..

canım 20. haftanın başlarında ben de bacak krampları çok yaşadım geceleri ve doktorumla konuştum magnezyum takviyesi verdi onu kullanmaya başladığımdan beri çok rahatım sen de bi sor istersen doktoruna. Birde ben hamileliğimin başından beri çok sık kabızlık problemi yaşıyorum mevsimi geldiğinden beri erik yiyorum akşamları ve gerçekten kabızlığıma çözüm oldu bu sıkıntıyı yaşayan varsa eriği denemelerini tavsiye ederim belki sizde de işe yarar

22 haftalikken toplamda bende 2 kg almisim. Dr bana da bebegin kilosu iyi , iyi az kilo almissin gayet guzel dedi . Gobegim cok 7 aylik gibi . İlk dogimdan kalma gobegim vardi biraz. İlk gebeligimdede karnim vardi . İc karnim dar hemdn gobek cikiyor . Simdi iyice fena oldu. Agri yapiyor oda. Bu sefer korseyi ihmal etmiycem dogum sonrasi insallah.

İlk gebeligimde o haftalarda bendede cok olurdu kramp . Magnezyum vermisti dr magnezyum hapiyla gecti. Bunda kendim basladim . Sukur sindiye kadar kramp falan yok.

ya ben de 2 kilo aldım göbeğim vardı zaten iç karnımda darmış 7-8 aylık gibiyim şu an doğurucakmısın diye soruyolar. her gören bir yorum zaten insan bi maşallah der bişi der. bosbol giyiniyorum o yüzden insanlar çok cins

İlk gebeligimde o haftalarda bendede cok olurdu kramp . Magnezyum vermisti dr magnezyum hapiyla gecti. Bunda kendim basladim . Sukur sindiye kadar kramp falan yok.
@Asiy2 bana da mega-bone diye bir hap verdi, 2 haftadır kullanıyorum..kalsiyum, magnezyum var içinde..şimdiye kadar hiç olmamıştı..bu sabaha karşı oldu ilk..
bu ara bebek sitelerinde biberon, emzik vb ürünlerde indirimler oluyor..bebek bakım ürünlerinde de oluyor, şampuan vb..siz hangi markaları tavsiye ediyorsunuz, biberon, emzik , bebek ürünleri için?

Iki hafta oldu ordan emzirme sudyeni ve bi elbise aldm sudyen cok gzelde elbisenin kumasi cok ince dar olmamasina ragmen her hattimi cikardi anca denizde giyerim onu
bilgiler için saol canım :) benim de kumaş hamile pantolonu bulmam gerek ama etraftakilerin hepsi kot vb. türler. bi tane kot ve kumaş olmayan değişik bi tür bulup aldım tedirginlikle, Allahtan iş yerinde sorun çıkartan olmadı :)

Ben de cumartesi girdim..ayrıntılıda uzunluk 3,0 yazıyordu..kendi dr uma sınıra yakın, daha net ölçmem için vajinal bakmam lazım dedi..vajinal ultrason ile uzunluğu 3,5 ölçtü..sıkıntı yok dedi..sonraki kontrollerde bakacak mı tekrar bilmiyorum..umarım sorun olmaz..

ben henüz ayrıntılı ultrasona gitmedim de ayrıntılı ultrasonda vajinal ultrason yapılmıyor değil mi ?

ben henüz ayrıntılı ultrasona gitmedim de ayrıntılı ultrasonda vajinal ultrason yapılmıyor değil mi ?
hayır..orada normal ultrasonla ölçüm yapılıyor..kendi dr uma gittiğimde karından yapılan hatalı ölçü olabiliyor, en net vajinal ultrasonla yapılan ölçüm dedi ve kendi dr um vajinal ultrasonlo ölçüm yaptı..ben de beklemiyordum, hiç istemedim, çok da gerildim ama yapmamız lazım mutlaka dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…