2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Domuz jelatini nedir yaa genelde tüm arkadaslarıma bu veriliyor? Bende cok ıstah acma fln da olmadı bulantı da olmadı sımdı degıstırısem de bunyenın alıstıgı bırseyı degıstırmeye vucudum tepki verebilir :KK43: doktoruma sorarım mutlaka gittiğimde ki ben ek takviye olarak kalsiyım magnezyum demir alıyorum cunku sutle fln aram hıc yok. Elevitin prospektusunu okudum unuttugunuzda çift doz almayın utin seyrinde devam edin yazıyordu bende hıc atlamamısım gıbı devam ettim.
canim elevit mutlak sart olan birsey degil. Degistirmrk istiyorsan degistir. Devam etmek ustiyorsan devsm eg . Sen bilirsin. Bakmak lazim drlar veriyor. Bebek ilaclarindada paraben alkol var. Arastirarak en zararsizini kullanmaya calistim. Drumuzda o yonden iyiydi. Bayan drdu cicuklari vardi. İlac konusundada sansa iyiydi. D vittede paraben var. Mecbur iciyorum. Baska d vitamini ilacini yok. Yurt disindan getirttirdim baska marka aldigim yerd guvenemedim.

Domuz jelatini nedir yaa genelde tüm arkadaslarıma bu veriliyor? Bende cok ıstah acma fln da olmadı bulantı da olmadı sımdı degıstırısem de bunyenın alıstıgı bırseyı degıstırmeye vucudum tepki verebilir :KK43: doktoruma sorarım mutlaka gittiğimde ki ben ek takviye olarak kalsiyım magnezyum demir alıyorum cunku sutle fln aram hıc yok. Elevitin prospektusunu okudum unuttugunuzda çift doz almayın utin seyrinde devam edin yazıyordu bende hıc atlamamısım gıbı devam ettim.
Ben 32. Haftada dogum oncesi izne ayrilip cikkcam. Dra sormadim 32. Haftaya kadar bir aksilik olmazsa dra cikacagimi soyliycem. Kasmayi dusunmuyorum. Hamilelikte calisanlarda var. Eskiden daha hareketliydi buyukler normal dogumlar oluyordu. Dinlendikce normal dogumlar azaldi sanki. Dikkat edicem tabiiki .

Seyahat konusu açılmış.
Ben 22.haftamda tatile çıktım.arabayla 11 12 saat sürdü.doktorum izin verdi.
Her 2 saatte bir mola verdik.molalarda yürümeye özen gösterdim

Ama tatilde yediklerimdenmidir bilmiyorum.dönüşte ayaklarım çok şişti
Biraz dikkat edemedim yediklerime.bence ondan.

Biz de tatile çıkacaktık ama her şey iptal oldu erken doğum tehlikesi olunca .. Kuzularımız iyi olsun da, kısa gezilerle yetinicez ..

hanımlar merhaba, hepinize sağlıklı bir hamilelik ve doğum süreci diliyorum öncelikle :)
ben de ekim ayı annesi olarak aranıza katıldım.
160 cm boy ve 84 kilo ile hamile kaldım malesef :(
18+2 deyim ve 3 kilo aldım şimdiye kadar, 1.evre tiroit kanseri geçirdim 3 yıl önce ve insülin direncim var,
benim gibi yüksek kiloda hamile kalanların kilo alma süreci nasıl işledi,
umarım moralimi düzeltecek şeyler duyabilirim sizden ..

Merhaba kızlar yolculuktan bahsetmişsiniz bende 31 haftalikken gidiş 33 de dönüş yapacağım 1 saatlik uçak yolculuğum olacak doktorla konuştum 34 e kadar rapor veriyorum dedi. Tabi bi sıkıntı görmezsem dedi. Hadi burdan gidişte alırım raporda memleket de ne yapacağım bilmiyorum. Kardeşimin düğünü için gideceğim 3 kardeşiz en büyüğü benim en küçük 9 yaşında onun ya görürüm ya görmem kardeşimin bu yüzden yanında olmak istiyorum o da gelemeiycem diye çok korkuyor

canim elevit mutlak sart olan birsey degil. Degistirmrk istiyorsan degistir. Devam etmek ustiyorsan devsm eg . Sen bilirsin. Bakmak lazim drlar veriyor. Bebek ilaclarindada paraben alkol var. Arastirarak en zararsizini kullanmaya calistim. Drumuzda o yonden iyiydi. Bayan drdu cicuklari vardi. İlac konusundada sansa iyiydi. D vittede paraben var. Mecbur iciyorum. Baska d vitamini ilacini yok. Yurt disindan getirttirdim baska marka aldigim yerd guvenemedim.
D vitamini hangisini kullanıyorsun canım. Devit-3 için benzer bişey duymuştum. Özeldeki doktorum orzax ocean verdi. Canan karatayın sayfasında da tavsiye edilen tek markaymış

hanımlar merhaba, hepinize sağlıklı bir hamilelik ve doğum süreci diliyorum öncelikle :)
160 cm boy ve 84 kilo ile hamile kaldım malesef :KK43:
18+2 deyim ve 3 kilo aldım şimdiye kadar, 1.evre tiroit kanseri geçirdim 3 yıl önce ve insülin direncim var,
merhaba canm bilmiym bu sana morel verir mi ama ben 1.56 boyunda 71 kilo ile hamile kaldim ve şuan 25.haftama girdm en son bir hafta once tartildim 79 olmusum bende de tartilinca morel sifir oluyo ama yapck bsy yok bebegm icn her sekilde morelimi yuksek tutuym yediklerime dikkat ediym bence sende cok takma dikkat et yeter

Canım kac saat yolculuk yaptın ? Bende 23. Haftada tatıle gidiyorum iki saat ucakla ama doktorum endıselenme dedi biz de dogumdan once ertelemek istemedik. Sonra da 26. Haftada 8saatlık araba yolculugu yapıcam ondan endişeliyim tüm yol boyunca her benzinlikte tw molası vericem sanırım :) bayrama kadar tatilleri bitirip dönmek istiyoruz 7. Aya kadar doktorum serbest bıraktı ve sonrasında da sehir dısıne cıkmamak konusunda doktorla anlastık. Bakalım nasıl gecicek umarım kaZasız belasız gider geliriz tatillerimizee
Canım benim ki tamamıyla gittiğim yerde kendimi kaybedip saatimizi gezmemden kaynaklı şöyle ki 11 12 de çıkıp aynı şekilde 11 12 yi geçti eve girmemiz dinlenemedim hiç öyle olunca dönüş yolunda acısı çıktı. Tatile gidin en güzeli bizde iki günlük gidicez ala gittiğiniz yerlerde dinlene dinlene gezin

D vitamini hangisini kullanıyorsun canım. Devit-3 için benzer bişey duymuştum. Özeldeki doktorum orzax ocean verdi. Canan karatayın sayfasında da tavsiye edilen tek markaymış
Devit 3 canim. Ogluma carlson yurtdisindan getirttirdim. kullanmistim. Yarida biraktim. Dedigin ilaca bakayim duymadim hic , sagol canim

M marzipan merhaba hoşgeldin ben de 84 kg ve 154 boy ile hamiş kaldım ilk 3 ay yarım kilo alıp 4. ay 2,5 kilo birden aldım. doktor naptın sen diyince şimdi 24. haftadayım hala stabil 2 aydır kilom :) sıkma canını yediklerine dikkat et bişey olmaz inşallah ben de çok endişeliydim. hastalıkların için de çok geçmiş olsun dilerim

Merhabalar herkese bugün tam 24+3 üm açlık tokluk kan şekeri kan idrar tahlili falan verdim hiç vitamin kullanmadım şimdiye kadar sadece 1 haftadır magnezyum desteği alıyorum. şimdiki tahlillerim sonucunda doktor bakıp belki destek verir şeker yüklemesine gerek olup olmadığına da testlere göre karar verecek ailede hiç şeker hastası da olmadığından risk grubunda olmadığımı söyledi bebişimiz kocaman olmuş 750 gr :) bir daha ki kontrolüm de yine testlerde bir aksilik çıkmazsa 4 hafta sonra bende o kontrolde seyahate çıkıp çıkamama konusunu konuşacağım. benim de kardeşimin düğünü var bakalım uçak ya da araba hangisi uygun olursa mecburen gideceğm bi şekilde.

öncelikle geçmiş olsun canım Rabbim bi daha yaşatmasın. Ben de 164 boy ve 78.8 ile hamile kaldım 22+3 haftalığız ve 81.8 kilodayım toplamda 3 kilo aldım şimdiye kadar. bebeklerimiz sağlıklı olsun da kilo halledilir bir şekilde

400 iu sprey seklinde var. 16 aylik oglum var ona da kullaniyorum zor olur .hem icirmesi hem sprey az sıkılır cok sıkılir nasil olcak. Sen kullaniyormusun.

Öncelikle hayırlı olsun Allah sağlıcakla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.ben de aynı kiloda hamile kaldım ama ben uzun boyluyum 1.71cm.şimdiye kadar 3,5kilo aldım.elimden geldiğince dikkat ediyorum ama tabi ilerleyen aylarda nasıl olur ödem şeker vb olur mu bilemiyorum.

Öncelikle hayırlı olsun Allah sağlıcakla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.ben de aynı kiloda hamile kaldım ama ben uzun boyluyum 1.71cm.şimdiye kadar 3,5kilo aldım.elimden geldiğince dikkat ediyorum ama tabi ilerleyen aylarda nasıl olur ödem şeker vb olur mu bilemiyorum.
Bende kilolu hamile kaldım 2 kilo aldım şimdiye kadar şekerden korkuyorum bende ya onu bi atlatsaydim bebek etkileniyor şekerden sonucta

Back
X