2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Arkadaslar bebek kiyafeti almaya basladiniz mi,aldiysaniz hastane cantasina neler koyacaksiniz,zaman var ama ancak yetistiririm diyorum
Bebek kıyafeti almaya başladım bebek bakim çantası da sipariş ettim cumartesi günü gelecek hazırlamayı düşünmüyorum daha 30. Haftadan sonra hazırlarım diye düşünüyorum. Yani ne koyacağım bilmiyorum çantaya 10 lu hastane çıkışı ve iki takım alırım yanıma herhalde

Kızlar 50 mg. Şeker yükleme sonucum 124 çıkmış. Doktora daha göstermedim. Sorun yok değil mi?

Ben kucuk valiz hazirladim ilk gebelikte dogum cantasi olarak. Bebegin kitafetlerinide bohca yspip ayni valize koydum. Sezeryan gibi hazirlamistim. Sezeryana dondu sonraki haftalarda. Dogum cantasini bozmamis oldum. Hastane yzaksa sezeryan gibi hazirlayin ne olur ne olmaz

Dün hç hareket etmedi..Bugünde karnımda hoplayıp zıplıyor..Nazlı bir oğluşum var galiba :) Sen nasılsın canım nasıl gidiyor
Evet senin ki baya paşa kesildi başımıza :) benim nazarım değdi bebeğime canım uslu derken her dakka vuruyor özellikle karnımı eğmemi hiç istemiyor rahatsız oluyor beyfendi hemen vuruyor biraz bel sağ kalça üstü ağrıyor temizlik yapınca canım

Ay canım bizim cadılar yoruyor bizi benim kızda kucak kucak diye ölüyor genelde almıyorum banyodan sonra bugun kucağımda tasıdım nasıl seviniyor :) orucu bende çok düşünüyorum tutmak istiyorum ama günler uzun susuz kalınca bebege zarar verirmi yiz çok aklım karışık

Canım kötü düşünme olumlu düşün iyi olsun herşey dua et bol bol tabi ki çok fazla şey almasanda ana ihtiyaçlarını alman gerekiyor ve inan Allah bilir nasibinde varsa herseye rağmen hayata tutunur bebeğin

Kaç haftalıksınız

artık alışverişe başlamamız mı gerekiyor yanı hepiniz başlıyor musunuz bana hala erken gibi geliyor nedense bilmmiyorum
Bende bi iki parça kıyafet aldım herşeyimiz duruyor ramazandan snra alırım diye düşünüyorum hem 7 aylık falan olsun diye bekliyorum

Bilmiyorum ki cnm acikcasi nasilsa sezaryan olucam die onemseyip sormadim onu belkide doktorda ihtimalden bahsetti ben daha cok kilosuyla boyuyla hersey yolundami die sordm

Arkadaslar bi kac saattir sol kasığıma ara ara sanci girip cikiyo benim böyle iğne batmasi seklinde yanıp geçiyo normal mi bu sizce varmi bunu yaşayanlar ?

Ben de 2 gün kendime gelemedim okuyunca. Burda paylaşmak istemedim de sorun yaşayan bir sürü anne olduğu için. Çok üzgünüm

Kızlar günaydın. Dün tetanoz aşısı olmak için sağlık ocağına gittim. Hemşire bacaklarıma bakıp sende ödem var az su tüketmişsin vücudun su depolamış dedi. Bu yüzden de kilo artışın fazla olmuş dedi. Ben gerçekten de günde 2 bardak falan su içiyorum ama ultrasonda bebeğin suyu hep yeterli çıktığı için demek ki içtiğim suyla alakalı değil diye rahat rahat takılıyordum. Hemşirem, eğer yeterli su içmezsem vücudumun su depolama devam edeceğini ve son aylarda her yerimin şişebileceğini, çok kilo alabileceğimi söyledi.
Sizinle paylaşmak istedim, benim gibi olanlar varsa su tüketimine dikkat edelim. Ramazan'da bir gün arayla oruç tutmayı düşünüyordum, ondan da vazgeçtim. Günler çok uzun o kadar susuz kalmam gerekiyor.

canım günaydın. bende 24ünde tetenoz aşısı oldum bir sorun yaşamadım ama senin su içmemen benim ilgimi çekti yazayım dedim. bende aksine çok su tüketen biriyim. amniyon sıvısınınn içtiğin suyla alakası yok. suyu kendin için içmen lazım ödem kötü bişey ben ablamdan biliyorum elleri ayakları çok şişmişti yürüyemiyordu. bende çok su tüketen biriyim günde en az iki litre su tüket içmeye çalış faydasını göreceksin. ayrıca oruç tutmayı düşünme canım hemileyken zor olur

Gunaydin kizlar. Su onemli sadece bebegin suyu icin degil. yaz da geliyor. Sicaktan terliycez. Vucut su kaybedek. Su tasiyicidir. Anneden Bebege rahat dolasim icin oksijen kan akisi rahat olmasi icin su onemli. Kan akisi rahat olursa bebekte iyi beslenir. Su icip sık idraracikmak idrar yolu enfeksiyonu onler. Kabizligi onler. Dedigin gibi odemi onler. Birde fazla ilac aliyoruz artiklar idrarla atilir

Oruç tutmayı düşünmüyorum zaten artık su içmeye daha çok dikkat ediyorum. Yanıma 1,5 tl lik şişelerden alıp en azından o şişeyi bitirmeye çalışıyorum. Su tabi ki çok faydalı biliyorum ama hiç susamıyorum aklıma gelmiyor bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…