- 13 Ocak 2017
- 337
- 520
- 23
- 36
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #8.981
bende aynıyım hiç su içimiyorum ya evet dikkat etmemiz gerek hele şimdi bu aylardan sonra daha da önemli su içmekKızlar günaydın. Dün tetanoz aşısı olmak için sağlık ocağına gittim. Hemşire bacaklarıma bakıp sende ödem var az su tüketmişsin vücudun su depolamış dedi. Bu yüzden de kilo artışın fazla olmuş dedi. Ben gerçekten de günde 2 bardak falan su içiyorum ama ultrasonda bebeğin suyu hep yeterli çıktığı için demek ki içtiğim suyla alakalı değil diye rahat rahat takılıyordum. Hemşirem, eğer yeterli su içmezsem vücudumun su depolama devam edeceğini ve son aylarda her yerimin şişebileceğini, çok kilo alabileceğimi söyledi.
Sizinle paylaşmak istedim, benim gibi olanlar varsa su tüketimine dikkat edelim. Ramazan'da bir gün arayla oruç tutmayı düşünüyordum, ondan da vazgeçtim. Günler çok uzun o kadar susuz kalmam gerekiyor.
ben ilk hareketini 20. haftamda hissetmiştim :) korkmayın hiç. kontrolde her şey yolundaysa hissetmemeyi kafaya takmayın yani19+6 haftalığım bu gün kontrol var çokk korkuyorum halen o ilk harekeletrden başka bir şey hisssetmedim.
ben ilk hareketini 20. haftamda hissetmiştim :) korkmayın hiç. kontrolde her şey yolundaysa hissetmemeyi kafaya takmayın yani
evet canim buyuk ihtimalle seker yuklemesi istiyecektir..cunku bende o haftada gitmistim..ama biz yapmadik..doktorumda taraftar degildi..insallah temiz cikar canim.Haftaya randevum var ama en erken saat 10 na bulabildim şeker yüklemesi isticektir dimi büyük ihtimalle 25+5 olucak ondan sonraki kontrol 28+5 de çünkü. Yada sağlık ocağı yükleme yapıyor mu acaba
Benim sancı şeklinde olmuştu,meğer gaz sancısıymış biraz yürüyüş yapıp gazımı çıkartınca geçmişti.Arkadaslar bi kac saattir sol kasığıma ara ara sanci girip cikiyo benim böyle iğne batmasi seklinde yanıp geçiyo normal mi bu sizce varmi bunu yaşayanlar ?
Bizim doktor yapalım demedi istersen 2 3 kere iki gün arayla açlık tokluk bakalım yada şeker yüklemesi yaparız dedı. Benim izin almam sıkıntı olduğu için yüklemeyi seçtim inşallah temiz çıkar sende şekerli şeyler tüketmemeye çalışevet canim buyuk ihtimalle seker yuklemesi istiyecektir..cunku bende o haftada gitmistim..ama biz yapmadik..doktorumda taraftar degildi..insallah temiz cikar canim.
haklısın hepimiz tetikteyiz. benim erken dogum riskim oldugum için hiç olumsuz düşünmemeye calısıyorum bu yuzden
lcw ve defacto da hiç bişey kalmıyor zaten. bide çok küçük reyon ayırmışlar hamileler için.Ben izmirdeyim. lcw defactoya baktım ama göremedim
Haftaya randevum var ama en erken saat 10 na bulabildim şeker yüklemesi isticektir dimi büyük ihtimalle 25+5 olucak ondan sonraki kontrol 28+5 de çünkü. Yada sağlık ocağı yükleme yapıyor mu acaba
Ya doktor bi daha kontrolde yaparız dedı oda haftaya Denk geliyor laboratuvarı aredım sabah 8 de burda olun dedı doktor gelir gelmez muayene olmadan istek yaptırımsam anca öyle olucak demek kiCanım bilmiyorum doktorun aç mı gel dedi ama eyer öyleyse o saate kadar aç bekleme doktora söylersin tahlili yaptırır sonra muayene sıranı beklersin
Benim eşimde tutma diyor kesinlikle :) ben yarın denicem duruma göre ve havalar şuan biraz daha serin çok sıcak olunca tutamayız ama gizli değil :))Herkese Günaydın Hanımlar hepimiz için güzel bir gün olsun inşallah. Oruç konusunda ben de denesem mi diye düşünüyorum ama eşim kesinlikle olmaz diye karşı çıkıyor sanırım ben ondan habersiz bikaç gün deneyebilirim
paylaşmak gerekiyor ki insanlar önlem alsın . korkunc bır durum sapasalam bebegı sakat bırakmak ve doktor u kaçak calıstırmakta ne demek ne cesaret ! üstelik medya hastane el ee vermiş örtbas etmeye calısıyor.Ben de 2 gün kendime gelemedim okuyunca. Burda paylaşmak istemedim de sorun yaşayan bir sürü anne olduğu için. Çok üzgünüm
n gece bıle uyanık 5-6 bardak ıcıyorum ki normalde pek su ıcmeyen bırıyım tabıı ki bebegın sıvısının saglıgının ıctıgımız suyla alakasız var vucudumuzda ki her şeyle alakası oldugu gıbıbende aynıyım hiç su içimiyorum ya evet dikkat etmemiz gerek hele şimdi bu aylardan sonra daha da önemli su içmek
Canım ilk hamileliğimde benimde boynumda sanki bi kısmı güneşten bronzlaşmış gibiydi sinir oluyordum merak etme doğumdan sonra geçti benim ki seninde geçer inşallahbenım boynumda hamıleık lekesi oldu ve yüzümdeki sarı tüyler çogaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?