- 14 Mart 2017
- 1.285
- 2.222
- 53
- 36
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #9.001
Lcw cocuk kıyafeti için güzel seyler var yeni doğan bişey yok bende baktım bitane tulum beğenip aldım o kadar 0 3 aydan sonrs güzel seyler varherkes lc waikiki bebek reyonu hem cok ıyı hem ucuz dıyor dıye baktım ne cok ıyı ne de ucuz hatta bebek magazalarında daha ucuz ve daha kalıtelı
bence böyle ben begenmedım
canım çokda geç kalma derim. sonlara doğru daha çok yorulursun.ben 20. haftadan beri çıkıyorum çarşıya ama gerçekten çok yorucu. bir tek mağazada bütün aradıklarını bulamıyabilirsinben liste bile yapmadım . tek seferde her şeyi alalım dedik eşimle bir girecegiz bebek magazasına alıp cıkacagız şimdilik plan bu ama dogru plan mı bılmıyorum
I izz canım lcw çok uygun değil diğer firmalarla aynı fiyat ama bi çok yere göre daha yumuşak ürünler. ben e bebekle kıyasladım mesela oraya göre çok çok iyi. fiyatları aynı olan ürünler için söylüyorum. ben e bebek her gidişimde uğruyorum. hiç bişey almadan çıktım ben. banyo temizlik bez vs ürünlerine bakıcam ama.Lcw cocuk kıyafeti için güzel seyler var yeni doğan bişey yok bende baktım bitane tulum beğenip aldım o kadar 0 3 aydan sonrs güzel seyler var
Benim ikinci gebelik olmasına rağmen önce erken hissettim ve durakladı aynı şekilde bide piskolojik sanırım doktorda sağlıklı olduğunu gördükten sonra sürekli hissettim normal yani bundan snra hissedersin :)19+6 haftalığım bu gün kontrol var çokk korkuyorum halen o ilk harekeletrden başka bir şey hisssetmedim.
benim bebişimde öyle istiyorum babasıda hissetsin çağırıyorum elini koyunca duruyor. ben bazen elimi koyuyorum hemen tepki veriyor.Ya bana da öyle geliyor çünkü eşim elini çektikten bir kaç saniye sonra vurmaya devam ediyor bu her zaman böyle oluyor benim de elimi koymamla hareket etmese bile hareket etmeye basliyor
Banyo vs şeyleri kızımda civil den almıştım ben yeni doğan civil hersey var bunda da ordan almayı düşünüyorum hem secenek cok hem fiyatlar iyiI izz canım lcw çok uygun değil diğer firmalarla aynı fiyat ama bi çok yere göre daha yumuşak ürünler. ben e bebekle kıyasladım mesela oraya göre çok çok iyi. fiyatları aynı olan ürünler için söylüyorum. ben e bebek her gidişimde uğruyorum. hiç bişey almadan çıktım ben. banyo temizlik bez vs ürünlerine bakıcam ama.
Kızlar hepsi aynı heralde benim kide öyle çok hızlı vururken koş diyorum eşime çok ufak vuruyor elini çekince daha hızlı vuruyor oda kalp atışı gibi diyor ama bilmiyor oğlu ona gelince yavaşlıyorbenim bebişimde öyle istiyorum babasıda hissetsin çağırıyorum elini koyunca duruyor. ben bazen elimi koyuyorum hemen tepki veriyor.
canım çokda geç kalma derim. sonlara doğru daha çok yorulursun.ben 20. haftadan beri çıkıyorum çarşıya ama gerçekten çok yorucu. bir tek mağazada bütün aradıklarını bulamıyabilirsin
benim de aynen böyleKı
Kızlar hepsi aynı heralde benim kide öyle çok hızlı vururken koş diyorum eşime çok ufak vuruyor elini çekince daha hızlı vuruyor oda kalp atışı gibi diyor ama bilmiyor oğlu ona gelince yavaşlıyor))
yeni hissetmeye başlıyorsun merak etme. benimde ilk zaman öyle oldu. ilk hareketini hissettim 19. haftada pıtırtı şeklinde. 20. haftadan sonra arttı hareketlerDaha kontrole gitmedim en son 3 hafta önce gitmiştim herşey yolundaydı çok şükür. Ya önce hissedip şimdi hiç bir şey hisssetmemek canımı sıkıyor.
Canım bilmiyorum doktorun aç mı gel dedi ama eyer öyleyse o saate kadar aç bekleme doktora söylersin tahlili yaptırır sonra muayene sıranı beklersin
Ya doktor bi daha kontrolde yaparız dedı oda haftaya Denk geliyor laboratuvarı aredım sabah 8 de burda olun dedı doktor gelir gelmez muayene olmadan istek yaptırımsam anca öyle olucak demek ki
Şeker yüklemesi için aç gitmek gerekiyor ve baya uzun sürüyor üç defa birer saat aralıkla kan veriyoruz benim doktorum erken gel sesi randevun kaçta olursa olsun dedi şeker için randevuyu beklemiyor ama sizin doktorun aç gelmenizi belirtmesi gerekirdi eğer yapacaksa çünkü su içmek bile yasak yatmadan önce içebilirsin dedi başka yok
Canım bilmiyorum doktorun aç mı gel dedi ama eyer öyleyse o saate kadar aç bekleme doktora söylersin tahlili yaptırır sonra muayene sıranı beklersin
Benim ikinci gebelik olmasına rağmen önce erken hissettim ve durakladı aynı şekilde bide piskolojik sanırım doktorda sağlıklı olduğunu gördükten sonra sürekli hissettim normal yani bundan snra hissedersin :)
Aaa bende öyle yapayım o Zaman canım sonuçlarımız iyi çıkar inşallahseyyav benimde yarın saat 9 da randevum. hastaneyi aradım sıvıyı içtikten sonra 1 saaat bekl,ycekmişiz ben 1 saat önce gelip sonra muayneye girsem olurmu dedim. yükleme labratuarda yapılıyor zaten doktora istem yaptıralım 8 de gelin dedi. onlar istemi yaptılar ben direk oraya gidicem. sonra kontrol randevuma giricem
Benimde kendimi yorduğumda belim kopacak gibi oluyor..Dinlenmek için uzandığımda üzerimden tır geçmiş gibi hissediyorum.. :) Kilo alımın nasıl canım kaç kilo aldınEvet senin ki baya paşa kesildi başımıza :) benim nazarım değdi bebeğime canım uslu derken her dakka vuruyor özellikle karnımı eğmemi hiç istemiyor rahatsız oluyor beyfendi hemen vuruyor biraz bel sağ kalça üstü ağrıyor temizlik yapınca canım
Amin canim cok saolCanım kötü düşünme olumlu düşün iyi olsun herşey dua et bol bol tabi ki çok fazla şey almasanda ana ihtiyaçlarını alman gerekiyor ve inan Allah bilir nasibinde varsa herseye rağmen hayata tutunur bebeğin
Haftaya randevum var ama en erken saat 10 na bulabildim şeker yüklemesi isticektir dimi büyük ihtimalle 25+5 olucak ondan sonraki kontrol 28+5 de çünkü. Yada sağlık ocağı yükleme yapıyor mu acaba
canımcım bebek neden kot gıysın ki 2 yasında bile olsa sert bır kumastır kt ıstedıgı kadarda yumusagı olsun.ben hiç bir zaman ne sert şeyler ne de dar şeyler gıydırmek ıstemem . hem gıydırmek bıze zor hem onlar rahat etmez. pamuklu ve spor ve ıcınde serbest hareket eden pamuklu kumaslar her zaman ıyı ben ketenı de cok severım ketende gıydırım . çarsıda pazarda goruyorum mınıcık bebege dapdar taytlar gıydırmısler gercekten üzülüyorum o dar şeylere ne gerek var anlamıyorum bebek bu er halıyle baska guzel zaten kot benım ıcın 5 yasında bıle secenek degılLcw cogu bebek urunler guzel yenidogan pek birsey yok. Citcitli bady aldim pamuk yazan bezi bazilari sert bazilari yumusak oluyor. Onun disinda diger aylar icin uygun. İleri aylarda Gomleklerin bazilari naylon gibi terletiyor. Kotlari sert . Bebekler bezli rahat hareket edemiyor. Esnek yumusak kot daha iyi.
Soobede guzel. Koton ve civilden mothercare karisik aliyorum. İndirimlere denk geliyorsam aliyorum. Tulum ve alt ust takim alcam. Bu magaza kadar bilindikolmasada bebek magazalari oluyor. Dokununca cidden kaliteli yumusak.
Birde cevreniz coksa alt ust takim gibi seyleri hediye getiriyorlar.
Zibin alcam var daha yani saydikca artiyo
Kot giyer niye giymesin . Yenidogan icin demiyorum . Mevsimine gore. Normal dar kotlar degil. Zatdn onu diyorum onlari almayin diye cocuk hareket edemiyor. İci bez yumusak disida yumusak gayet guzel oluyor. Esnek kotlar var. Cok guzel. Kettn kumas kot hepsini giydirdim. Rahat olmasida onemli.canımcım bebek neden kot gıysın ki 2 yasında bile olsa sert bır kumastır kt ıstedıgı kadarda yumusagı olsun.ben hiç bir zaman ne sert şeyler ne de dar şeyler gıydırmek ıstemem . hem gıydırmek bıze zor hem onlar rahat etmez. pamuklu ve spor ve ıcınde serbest hareket eden pamuklu kumaslar her zaman ıyı ben ketenı de cok severım ketende gıydırım . çarsıda pazarda goruyorum mınıcık bebege dapdar taytlar gıydırmısler gercekten üzülüyorum o dar şeylere ne gerek var anlamıyorum bebek bu er halıyle baska guzel zaten kot benım ıcın 5 yasında bıle secenek degıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?