2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
minikhikayem canim merhaba. sende de sivi eksikligi problemi vardi yanlis hatirlamiyorsam. benim doktorum sadece günde 3 litre su ic dedi. senin doktorun ekstra bir sey dedi mi?
benim sivimm tam sinirdaymis. birde ultrasona göre bebisim 2 hafta geri görünüyor..

Benimde karninda çok gerilme oluyor ve kasiniyorum hafif catlak oluşumu aynada görebildiğim kadarıyla bende de var canim sen kremini yada yağını sürmeyi yinede ihmal etme.ayrıca o çatlaklar bize bebegimizden kalacak izler üzülüp canını sıkma

biberon konusu mantıkı duymuştum enjektörle verildiğini. ama tabi emzik bulundurmakta fayda var yine de

canım merhaba 21. haftada ayrıntılı ultrasona girdim 8 cm ölçülü amniyon sıvım. Şu an 25. haftadayım, 5 cm'e düştü ki 5 ten aşağısı bbeği kaybedebilirdik. Ama gelişim geriliği yokmuş. Doktorun söylemiştir ama öncelik bunu öğren, sonraki hafta 5.6 çıktı bu hafta başka bir hastaneye de gittim farklı cihaza girmek adına 7 cm çıktı. doktorların da söylediği bebeğin o anki duruşuna göre oldğundan biraz az veya fazla ölçebiliriz dedi. Eğer tehlikeli bir durum olsaydı kesinlikte direk yatış veriyorlar. Benim işi bırakmama bile gerek olmadığını söyledi. Havuç suyu içiyorum her gün ayrıca kan sulandırıcı vuruluyorum. senin sıvı kaç cm?

tam sana yazıyordum. sıvı ve moral dışında bir şey yapamıyorlar asiyecm. bu konuda tıp tıkanmış durumda izlemediğim video sormadığım kişi kalmadı etrafımda 3 farklı doktorla görüştüm. ama kendini üzme moral en en önemlisi.

ayrintili cevap icin cok tesekkür ederim canim.
aslinda benim bebis icinde gelisim geriligi var demedi doktor. 2 sebepten ultrason cihazina göre kücük görünüyor minyon bebek dedi. 1)ben ve esim kisa boylu minyonuz.2)ultrason cihazi avrupa standartlarina göre ölcüyor. irk olark onlar göre biz baya kücük kalioruz. doktor minyon olmasini tetikleyen bir sey var mi diye bakti ama hic bir sey bulamadi. lakin nette izledigim doktor videolarinda gelisim gerligi ile amniyon sivisinin birbiriyle baglantli olabilecegini ögrendim. tabi ne kadar dogru bilmiyorum ;(

ayyy canimm seninki baya asagidaymis ama iste hic elimiyde bir durum yok. doktora özellikle sordum ama bir sayi vermedi.sinirda sinirin biraz altinda dedi. farkli acilardan uzunca ölctü. yok zaten suanda tehlikeli görünmüyor ama kontrol etemliyiz dedi. iki hafta sonra kontrolüm var.
bende suya daha cok dikkat etmeye karar verdim. havuc suyuna baslayacagim bugün. bakali ne olacak.

moralimi yüksek tutmaya calisiyorum ama elimizden daha fazlasi gelmiyor, biranda aglamaya basliyorum... daha cok kücük bebegim..

evet cidden tikanmis durumdalar.. tek saracoglu havuc kürü öneriyor baskada bir sey yok.. kac doktorun videosunu izledim..sundan olabilir bundan olabilir. söyle böyle. ama ne yapilabilire dair bir sey yok hatta su icmenin bile direk alakasi olmadigini söyüyor bir cogu.
Rabbim bebeklerimmizi korusun canim. insallah. 25.haftaya gelmissin masalalh, yasam sinirinin üzeri bu.. bundan sonrasida hizlica gecsin insallah. saglicakla bebeklerimizi kucaklayalim insallah

Geçmiş olsun canım. Sola yatmaya da dikkat edebilirsin. Biliyorsun sola yatınca bebeğe kan daha iyi gidiyor. Gelişimi daha iyi olabilir.

Geçmiş olsun canım. Sola yatmaya da dikkat edebilirsin. Biliyorsun sola yatınca bebeğe kan daha iyi gidiyor. Gelişimi daha iyi olabilir.
sola yatinca kendi kalbimin sesini cok duyuyorum diye he saga dogru yattim. ama bundan sonra dikkat ederim insallah.

cnm 2 haftada 1 kontrol dediyse daha rahat tut gönlünü ben her hafta gidiyorum ve gideceğim, ama bebeğimin hareketleri çok iyi mutlaka dikkat et hareketliyse daha da içini rahat tut. ben eşyalarını hazırlıyorum hastane çantamı da hazır edeceğim kötü düşünmüyorum erken gelirse diye eşyaları hazır gibi.

Cnım öyle düşünmek istiyorum ama elimde olmuyo isye

Slm kızlar ben kızımda emzik verdim tutmadı ama beni yalancı emzik gibi kullandı saatlerce emdi çok yıprattı o konuda :) o yüzden şimdi bebeğime güzel bi emzik istiyorum alıştırmak için ama çok çeşit var sizler hangi markalardan memnun kaldınız bu konuda ciddi yardıma ihtiyacım var

Canım şekerli su dediğin bildiğin suya şeker katıp veriyorlar mı yoksa yüklemeye özel bir sıvı mı ? Bir de içerken miden bulanmadı mı, aç karnına nasıl içebildin ?

Ben biraz araştırdım internetten ve avent soothie emzik aldım. Bakalım nasıl olacak dedikleri kadar güzel mi göreceğiz. Ama açıkçası bana biraz büyük geldi ayıcıklı kısmı. Emerken bebeğin burnuna kadar gelecekmiş gibi duruyor :)

Eklentiler

• IMG_8246.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 28
Canım ben de araştırmaya başladım biraz önce aynı emziğe bakıyodum hiç bi fikrim yok emzik konusunda o yüzden buraya da yazmak istedim. Dediğin gibi büyükse burnunu kapatmaz mı ufff

Canım bence Almanya da olmanın da etkisi vardır diye düşünüyorum. Onların Bebek ölçüleriyle bizimki farklıdır. Zaten eşin de sen de uzun boylu değilsiniz. Stres yapma bolca suyunu iç kürü yap sıvı normale döner inşallah

insallah dedigin gibidir. ben bebegimin harekelerini cok gec hissettim. 22.haftanin icindeyken. yaklasik on gündür her gün belirli saatlerde hissediorum. fazla vesveseye kapilmadan hareketleri takip etmek lazim herhalde.
canim benim gün dogmadan neler dogar. sen hazir tut icin ferahliyorsa ne güzel. ama insallah otuzlu haftalarin sonunuda göreceksin Allaj in izniyle. cok teskkür ederim seninle konusmak cok rahatlatt beni

Canım ben de araştırmaya başladım biraz önce aynı emziğe bakıyodum hiç bi fikrim yok emzik konusunda o yüzden buraya da yazmak istedim. Dediğin gibi büyükse burnunu kapatmaz mı ufff
Bilmiyorum artık ben denemek için aldım, baktım burnunu kapatıyor ya da emmezse gider başkasını alırım sanki İstanbul'da emzik mi Yok :)

insallah canimm. bakalim artik nasip kismet her sey. dua edip sivi artirmaktan baska care yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…