Emzigin kabiyla ucu ayni . Nasil birsey bilmiyorum bakmadim bende almadim daha. Kaucuk çok onermiyorlar zaten kaynatmada kolay deforme olup eriyor plastik emmesin diye. Sootie kullanan cok var dayaniklidir herhalde. Ben almadim sterilizator. Kaynatiyorum. Tercih meselesi alanda var. Bana gereksiz geldi. Bosuna masraf bide yer kapliyor. Kullanan arkadas varmi kolay mi oluyor bilmiyorum. Haftada bir kaynatmak yeterli. Cok steril olmakta iyi degilmis. Emzik devamli agzindaysa uykuda yada ayikkende haftada iki kere kaynatiyorum. Dr disten dolayi bogazi kizarik yada burun akintisi yada hasta olursa gunluk kaynat demisti . O sekilde yaptim. Medela swing kullandim. İlk kullandigimda iyiydi sonra cok iyi cekmemeye basladi. Bu marka boyle mi bilmiyorum baska kullanan varsa yardimci olur.
Kuru havayi nemlendirmek icin soguk buhar aleti alan var. Onlar sagliksizmis. Tozlari bakterileri iyice yapistiriyormus. Hasta ediyormus. Kisin kalorifer havayi kurutuyor burnu tikaniyor. Kisin Kalorifer peteklerine takilmali su kaplari kullandim. Kaynayan suya lavanta attim odasina koydum. Oyle idare ettim.