- 3 Mayıs 2012
- 3.661
- 3.047
- 158
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #9.581
ben zaten 30 kadar sokak hayvanına günlük rutin olarak bakıyorum bu benim normal yaşam akışımda böyle ama bebege ekstra süsü püs yapmak insanlara hediyelikler dagıtmak ne bileyim yemekler vermek pastalar dagıtmak falan yerine sokak canlarımıza daha fazla yemek dagıtacağım. bu da benim bebeğim için zaten . o doğdu diye yapacağım . ydurumu cok iç aıcı olmayan bir aileye de bir şeyer yapacağım bunu sadece fikir olsun diye söylüyorum kızlar yaptıklarımı söylemek için değil elbette belki sizlerde böyle yapmak istersiniz
mesela 15 kiloluk kedi mamaları var köpek mamaları var internetten alıp bir aç mazlumu canı doyurabilirsiniz bebeginiz doğdu diye böylece hayra geçersiniz dünyanın en güzel şeyi bir mazluma yardım etmek 1 lokma ekmek ve su vermek değilmidir . bebeğime de pahalı alışverişten kaçarak yine yardım için harcayacağım
Boyunu bilmiyorum ama iyi almissin cnm benim 15 e dayandi soklardayim nasil aliyorum bilmiyorum ama her aylik.kntde iki kilo muhakkak almis oluyorum su geri kalan iki bucuktada 5 alsam tam 20 kilo almis olucam ilk gebeligimde 7 almistim toplamda tam uc kati nerdeyse cok buyudu karnim zorlaniyorum disardaki islerimin hepsini bitirdim su haftaki iftarlarida atlattimmi yuruyus disinda disari cikmayi hicc dusunmuyorum neyseki evim serin,allah siz calisanlarin yardimcisi olsun sizin bize gore biraz daha fazla disinizi sikmaniz lazmGünaydın kızlar..8 kilo aldım toplamda.. bu tabloya göre normalmiş. :) 15 kiloyla tamamlasam öpüp başıma koyarım :) Ama sanki son aylarda daha fazla alınır gibi geliyor bana. Şimdiden kendimi davul gibi hissediyorum ben..Çok sıcak havalarda nasıl olacak bilmiyorum.. Birde akşama kadar işyerinde oturyorum çok şişecek gibi hissediyorum kendimi :)
Canım benimki de ayaktayken aşağıda yattığımda daha yukardan vuruyor.. Henüz küçük olduklarından hareket alanları geniş cirit atıyorlar içerde :) Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah...Bizimde hafya kontrolümüz var bakalım :)Kızlar bu bebişler ne iş dün markette yürürken o kadar aşşa da vuruyodu ki sanki çıkacak şimdi oturuyorum diye mi gögsümün hemen altında baya yukardan vurdu ilk defa baya da sert vurdu büyümüş paşam 5 günüm kaldı görmeye :))
Boyum 1,68 canım.. Bende çok hızlı gidiyordum..son bir aydır fren attım..Evde olsam kesinlikle daha fazla kilo alırdım.. Ama çalışınca gerçekten zor oluyor hamilelik..Ayaklarını uzatıp çıkmak istemiyor insan evden..Bende yrürüyüş yapmak istiyorum ama havalar bi türlü ısınmadıBoyunu bilmiyorum ama iyi almissin cnm benim 15 e dayandi soklardayim nasil aliyorum bilmiyorum ama her aylik.kntde iki kilo muhakkak almis oluyorum su geri kalan iki bucuktada 5 alsam tam 20 kilo almis olucam ilk gebeligimde 7 almistim toplamda tam uc kati nerdeyse cok buyudu karnim zorlaniyorum disardaki islerimin hepsini bitirdim su haftaki iftarlarida atlattimmi yuruyus disinda disari cikmayi hicc dusunmuyorum neyseki evim serin,allah siz calisanlarin yardimcisi olsun sizin bize gore biraz daha fazla disinizi sikmaniz lazm
5 kilo aldıysan süper... hamileliğin yarısından fazlası geçmiş 27.haftaya gelmişsin 5 kilo ne ki:) Sen ebeye bakma...Bende toplamda beş kilo aldım dün sağlık ocağında ki ebe çok almışsın dedi diyetisyen ise gayet iyi diyor neye inanacağımı şaşırdım
umarım cevap için geç olmamıştır. tozu suda eritiyorlar limon aroması koyuyorlar. büyük bir bardak suyu içiyorsun. bol şekerli limonata gibiydi tadı. ilk 1 saat biraz zor geçti sonraki saatler daha iyiydi.Canım şekerli su dediğin bildiğin suya şeker katıp veriyorlar mı yoksa yüklemeye özel bir sıvı mı ? Bir de içerken miden bulanmadı mı, aç karnına nasıl içebildin ?
Bes kilo gayet nofmalki daha ne olsun. Bdnde dort kilo aldim. Drum ayda aldigim kiloyu hesapliyor. Bu ay iki kilo aldim.Bende toplamda beş kilo aldım dün sağlık ocağında ki ebe çok almışsın dedi diyetisyen ise gayet iyi diyor neye inanacağımı şaşırdım
Hadi ya. Gerçi herkesi memnun etmek çok zor. Bi kulp bulunuyor kesin. Yanında normal çikolata da veririz artık napalımBizim gittiğimiz bir nikahta aynı böyle mini saksılı çiçek verdiler. Ben hoş buldum ama neredeyse herkes şeker çikolata yokmuydu bu ne böyle demiş. O çiçeklerde içindeki toprak yetersiz olduğu için 3gün sonra soluyor. Yazık.
canım benim ailemde de seker yoktu ve ben sekerli seyler hiç yemiyordum ve de sadece 1 kilo almıştım ama şeker testinden sonra bende şeker çıktı.Bana drum ailede yoksa kilo alumi normalse , 25 yas altindaysa bunlarda risk yokmus dedi. Aklimda kalan bunlar baska varsada hatirlamiyorum. Dr soyluyor risk grubunda olup olmadigini
bebeklerimiz sağlıkla doğsun kilolar da gider insallah, baştan beri düzenli olarak aldınız mı yoksa son zamanlarda birden mi almaya başladınızSanırım kilo alma rekoru bende 11 kilo aldım şimdiden.
Bebeğim de alıyordur umarım :)
Canım ben gebeligimi öğrendiğim gün başlıyorum almaya. Her ay 1er 2ser devam ediyorum almaya.bebeklerimiz sağlıkla doğsun kilolar da gider insallah, baştan beri düzenli olarak aldınız mı yoksa son zamanlarda birden mi almaya başladınız
Evet drumda dedi yeterli degil. Ben zaten yastan ve pkolu oldugum icin rusk drubundayim. Acligim toklugimda normaldir . Gecmis olsun cnm. İnsallah sıkıntisiz gecirirsincanım benim ailemde de seker yoktu ve ben sekerli seyler hiç yemiyordum ve de sadece 1 kilo almıştım ama şeker testinden sonra bende şeker çıktı.diyetle kontrol altına aldık. hiç bilmediğiniz şeyler bile şekeri acayip yükseltebiliyor ölçümlerde farkediyorum bende. açlık toklukla gebelik şekeri teşhisi konulamaz canım malesef
Bende senin gibiyim Hamileliğin ilk ayından ititbaren kilo almaya başlıyorum düzenli olarak artıyor :) Kızımda da aynı olmuştu.. Kıızmda da 20 kilo almıştım..10 kilosu doğumda gitti...5 kilo kırkım çıkmadan gitti..Geriye kalanda 6 ayda emzirirken gitti..Umarım bu defada böyle olur..Canım ben gebeligimi öğrendiğim gün başlıyorum almaya. Her ay 1er 2ser devam ediyorum almaya.
48 dim 59 oldum.
Daha bir 9-10 kilo alırım sanırım.
3.bebegim benim.
Diger ikisinde de 21 ve 19 almıştım.
Drum problem etmiyor.
Bakalım finalde neye ulaşacağım :)
Kuzularimiza sağ salim kavusalim da canim veririz elbet...Bende senin gibiyim Hamileliğin ilk ayından ititbaren kilo almaya başlıyorum düzenli olarak artıyor :) Kızımda da aynı olmuştu.. Kıızmda da 20 kilo almıştım..10 kilosu doğumda gitti...5 kilo kırkım çıkmadan gitti..Geriye kalanda 6 ayda emzirirken gitti..Umarım bu defada böyle olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?