2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265

Boyunu bilmiyorum ama iyi almissin cnm benim 15 e dayandi soklardayim nasil aliyorum bilmiyorum ama her aylik.kntde iki kilo muhakkak almis oluyorum su geri kalan iki bucuktada 5 alsam tam 20 kilo almis olucam ilk gebeligimde 7 almistim toplamda tam uc kati nerdeyse cok buyudu karnim zorlaniyorum disardaki islerimin hepsini bitirdim su haftaki iftarlarida atlattimmi yuruyus disinda disari cikmayi hicc dusunmuyorum neyseki evim serin,allah siz calisanlarin yardimcisi olsun sizin bize gore biraz daha fazla disinizi sikmaniz lazm

Canım benimki de ayaktayken aşağıda yattığımda daha yukardan vuruyor.. Henüz küçük olduklarından hareket alanları geniş cirit atıyorlar içerde :) Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah...Bizimde hafya kontrolümüz var bakalım :)

Boyum 1,68 canım.. Bende çok hızlı gidiyordum..son bir aydır fren attım..Evde olsam kesinlikle daha fazla kilo alırdım.. Ama çalışınca gerçekten zor oluyor hamilelik..Ayaklarını uzatıp çıkmak istemiyor insan evden..Bende yrürüyüş yapmak istiyorum ama havalar bi türlü ısınmadı

Reactions: NGY
Canım şekerli su dediğin bildiğin suya şeker katıp veriyorlar mı yoksa yüklemeye özel bir sıvı mı ? Bir de içerken miden bulanmadı mı, aç karnına nasıl içebildin ?
umarım cevap için geç olmamıştır. tozu suda eritiyorlar limon aroması koyuyorlar. büyük bir bardak suyu içiyorsun. bol şekerli limonata gibiydi tadı. ilk 1 saat biraz zor geçti sonraki saatler daha iyiydi.

Hadi ya. Gerçi herkesi memnun etmek çok zor. Bi kulp bulunuyor kesin. Yanında normal çikolata da veririz artık napalım

Bana drum ailede yoksa kilo alumi normalse , 25 yas altindaysa bunlarda risk yokmus dedi. Aklimda kalan bunlar baska varsada hatirlamiyorum. Dr soyluyor risk grubunda olup olmadigini
canım benim ailemde de seker yoktu ve ben sekerli seyler hiç yemiyordum ve de sadece 1 kilo almıştım ama şeker testinden sonra bende şeker çıktı. diyetle kontrol altına aldık. hiç bilmediğiniz şeyler bile şekeri acayip yükseltebiliyor ölçümlerde farkediyorum bende. açlık toklukla gebelik şekeri teşhisi konulamaz canım malesef

kızlar merhaba eylül anne adayı olarak yeni geldim bu başlığa, aşırı bir bel ağrısı olmaya başladı bende özellikle ayakta kalıp iş yapınca fln kırasım geliyr resmen belimi sizde de var mı bel ağrısı

bebeklerimiz sağlıkla doğsun kilolar da gider insallah, baştan beri düzenli olarak aldınız mı yoksa son zamanlarda birden mi almaya başladınız
Canım ben gebeligimi öğrendiğim gün başlıyorum almaya. Her ay 1er 2ser devam ediyorum almaya.
48 dim 59 oldum.
Daha bir 9-10 kilo alırım sanırım.
3.bebegim benim.
Diger ikisinde de 21 ve 19 almıştım.
Drum problem etmiyor.
Bakalım finalde neye ulaşacağım :)

Evet drumda dedi yeterli degil. Ben zaten yastan ve pkolu oldugum icin rusk drubundayim. Acligim toklugimda normaldir . Gecmis olsun cnm. İnsallah sıkıntisiz gecirirsin

İlk gebelikte 18 kilo aldim son ay dikkat ettigim galde. 3200 gr dogdu. Bunda daha dikkatliyim. Kilo olarak ayni gidiyorlar hemen hemen ve ben az kilo aldim. Gerek yok hic kiloya hantallik. Dogum sonrasi bide kilo aldim sut olsun diye yedim. 66 kilo oldum. Vucut alisik degil. Otururken kalkarken zirlaniyirdum dizlerim agriyirdu. Ortapediye gittim kilo vermemi istedi. Bindan sonra akacagiz. Son aylar yetmiyor cunku buyuyor. Arada karbonhidrat yiyordum ancak doyuyordum. Enerjiyede ihtiyacimiz var. Eski agrilari yasamak istemiyorum.

Bende senin gibiyim Hamileliğin ilk ayından ititbaren kilo almaya başlıyorum düzenli olarak artıyor :) Kızımda da aynı olmuştu.. Kıızmda da 20 kilo almıştım..10 kilosu doğumda gitti...5 kilo kırkım çıkmadan gitti..Geriye kalanda 6 ayda emzirirken gitti..Umarım bu defada böyle olur..

Kuzularimiza sağ salim kavusalim da canim veririz elbet...
Bence hamilelikten sonra alınan kilolar gitmiyor.
Bir de ben kan sulandirici iğne oluyorum. Onun da etkisi var mi kilolarimda bilmiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…