- 6 Eylül 2016
- 2.212
- 3.533
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #9.561
Mantıklı :)neyse ben ac gıdeyım toksa orada yerım artık
Tamam işte ben :) ama benim doktor bunlara bakmadan direkt yaptırmalısın dedi.Bana drum ailede yoksa kilo alumi normalse , 25 yas altindaysa bunlarda risk yokmus dedi. Aklimda kalan bunlar baska varsada hatirlamiyorum. Dr soyluyor risk grubunda olup olmadigini
Cevabını bekliyorum canım. Karar aşamasındayım.canim ben kesin kararimi verdim yaptirmayacagim.
yaptrinada yaptirmayanada saygi duyuyorum. suan bir yere gidiyoruz telden yazamadigim icin pc basina oturdugum anda hemen madde madde yazacagim insallah.
fikrim yokArkadaşlar peki diyelim ki ailede şeker yok gebelikte de 3 kilo aldınız doktorunuz da bu durumu göz önüne alarak tokluk ve açlık şekerine bakıp ona göre şeker yüklemesi isteyebilir mi ? Fikirleriniz nelerdir bu konuda
Benim 50 mg ve aç yaptırdım aç yapılıyor dedi kanı alan hemşire50 mg için tok yapılıyor. 75 ve 100 ü emin değilim sanırım aç yapılıyor
Kızlar ben de hastaneye ya da eve gelenlere sukulent diye hediyelik bir bitki var. Ondan mı hazırlasam diye düşünüyorum. Çiçekçiden alsam kendim süslesem nasıl olur sizce. Bu süslenmiş bir örneği. Farklı farklı süslenebilir.
Seker diyeti farkli cok sıkı oluyor. Bazi seyleri azaltmakla olmuyor. Sayili oluyor. Meyve sayili ve sut urunuyle ara oginle alinmasi gerekiyor. Sekeri dengelemek icin. Evde yapilan kafaya gore diyetle olmuyo malesef. Ve duzenli ayarlamak gerekiyor. belirtmek istedim. Cogu kimse cikolata tatli yemiyor gebelikte dikkat ediyor zaten. Dr bizi ikna etmek zorunda degil yaptirmayin diyenlerde ikna etmiyor. Soyluyor sadece. Drda aciklama yapar. Karari bize birakir. Her testte boyledir. Sorumluluk bize ait. Allah hakkimizda hayirlisini versin. Kazasiz belasiz saglikla atlatalim hamileligiGirememiştim bi süre neler konuşulmuş.6 gün önce devlet hastanesindeki doktoruma gittim.seker yuklemesi yapmak istedigini soyledi.bende yaptirmiycagimi soyledim.ben hamile olsam yaptirirdim dedi ve ben tekrar istemiyorum diyince peki su kagidi imzala o zaman dedi.Ikna etmek icin bile ugrasmadi yani her gelene yapilan bi islem halinde gordu resmen.ozeldeki doktorum(yasadigim ildeki en iyi doktordur kendisi) kimseye onermiyor seker yuklemesini gereksiz buluyormus.Tabi herkesin kendi karari ama sonucta sabahtan aksama kadar seker cikolata yiyip durmuyoruz.sebze meyve herseyi yiyoruz.bende yaptirmadim kesin kararliyim yaptirmiycam :)
Seker diyeti farkli cok sıkı oluyor. Bazi seyleri azaltmakla olmuyor. Sayili oluyor. Meyve sayili ve sut urunuyle ara oginle alinmasi gerekiyor. Sekeri dengelemek icin. Evde yapilan kafaya gore diyetle olmuyo malesef. Ve duzenli ayarlamak gerekiyor. belirtmek istedim. Cogu kimse cikolata tatli yemiyor gebelikte dikkat ediyor zaten. Dr bizi ikna etmek zorunda degil yaptirmayin diyenlerde ikna etmiyor. Soyluyor sadece. Drda aciklama yapar. Karari bize birakir. Her testte boyledir. Sorumluluk bize ait. Allah hakkimizda hayirlisini versin. Kazasiz belasiz saglikla atlatalim hamileligi
Demi benim de hoşuma gitti. Sukulent dikensiz kaktüsmüş. Bakımı da çok kolay ve dayanıklı. Maliyetini de ucuza getirebilirsem bunu düşünüyorumBence cok guzel fikir.Bebeginle birlikte yesermis bi bitki..Cok hos olur bence :)
Kaç aylık cocugunuz bazı çocuklar hazır olmuyor ve kesinlikle zorlanmamalı çok sakıncalı ileri hayatını etkiliyormuş 2 ay uzun süre malesef
arkadaşımın nikah hediyesiydi bu. harika gerçekten bence çok zevkli bir seçenekKızlar ben de hastaneye ya da eve gelenlere sukulent diye hediyelik bir bitki var. Ondan mı hazırlasam diye düşünüyorum. Çiçekçiden alsam kendim süslesem nasıl olur sizce. Bu süslenmiş bir örneği. Farklı farklı süslenebilir.
Bizim gittiğimiz bir nikahta aynı böyle mini saksılı çiçek verdiler. Ben hoş buldum ama neredeyse herkes şeker çikolata yokmuydu bu ne böyle demiş. O çiçeklerde içindeki toprak yetersiz olduğu için 3gün sonra soluyor. Yazık.Kızlar ben de hastaneye ya da eve gelenlere sukulent diye hediyelik bir bitki var. Ondan mı hazırlasam diye düşünüyorum. Çiçekçiden alsam kendim süslesem nasıl olur sizce. Bu süslenmiş bir örneği. Farklı farklı süslenebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?