2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Girememiştim bi süre neler konuşulmuş.6 gün önce devlet hastanesindeki doktoruma gittim.seker yuklemesi yapmak istedigini soyledi.bende yaptirmiycagimi soyledim.ben hamile olsam yaptirirdim dedi ve ben tekrar istemiyorum diyince peki su kagidi imzala o zaman dedi.Ikna etmek icin bile ugrasmadi yani her gelene yapilan bi islem halinde gordu resmen.ozeldeki doktorum(yasadigim ildeki en iyi doktordur kendisi) kimseye onermiyor seker yuklemesini gereksiz buluyormus.Tabi herkesin kendi karari ama sonucta sabahtan aksama kadar seker cikolata yiyip durmuyoruz.sebze meyve herseyi yiyoruz.bende yaptirmadim kesin kararliyim yaptirmiycam :)

Bence cok guzel fikir.Bebeginle birlikte yesermis bi bitki..Cok hos olur bence :)

Seker diyeti farkli cok sıkı oluyor. Bazi seyleri azaltmakla olmuyor. Sayili oluyor. Meyve sayili ve sut urunuyle ara oginle alinmasi gerekiyor. Sekeri dengelemek icin. Evde yapilan kafaya gore diyetle olmuyo malesef. Ve duzenli ayarlamak gerekiyor. belirtmek istedim. Cogu kimse cikolata tatli yemiyor gebelikte dikkat ediyor zaten. Dr bizi ikna etmek zorunda degil yaptirmayin diyenlerde ikna etmiyor. Soyluyor sadece. Drda aciklama yapar. Karari bize birakir. Her testte boyledir. Sorumluluk bize ait. Allah hakkimizda hayirlisini versin. Kazasiz belasiz saglikla atlatalim hamileligi

ARKADŞLAR HEPİNİZE GÜNAYDIN :)
UZUN BİR ARADANSONRA GİRİYORUM
ŞEKER YÜKLEMESİ YAPTIRMADIM VE ÇOK MEMNUNUM İLK HAMLELİĞİMDE BÖYLE BİRŞEY İLE KARŞILAŞMADIM BUNDA DA RİSK OLACAĞINI DÜŞÜNMEDİM .
HEYECAN GİT GİDE ARTIYOR
ŞİMDİ RAHAT GÜNLERİMİZ BEBİŞLER EN GÜZEL YERDE
ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN :)

Sekeri bende yaptircam bu hafta insallah 50 mg yemekten 2-3 saat sonra dedi. Yemek sonrasi hemen degil. Hafif birsey yer. İki saat sonra giderim . Kafamda vicdanen rahatlarim. Yoksa birsey olacakmi diye hamilelik boyu tedirgin olcam. Zaten zararli gormuyorum testi

Ikna etmek zorunda olmasa bile faydasini anlatmasi lazim diye dusunuyorum.Tabiki herkesin kendi karari ben acikcasi cok kasmamak modundayim birazda.Insallah hepimiz saglikla aliriz kucagimiza :)

Günaydn herkese :) az once ikinci doz tetenoz aşimi oldm şimdiden korkuym yine mi 3 gun boyunca kolum agrick gecn sefer 3 gun kolumu kaldiramadm insallh bu sefer oyle olmaz

Tetenoz aşısı yaptıranlar arasın da sanslilardanim sanırım her iki dozda da iğnenin nereye vurulduğunu bile bulamadım. Hiç ağrım olmadı

Kaç aylık cocugunuz bazı çocuklar hazır olmuyor ve kesinlikle zorlanmamalı çok sakıncalı ileri hayatını etkiliyormuş 2 ay uzun süre malesef

32 aylik oglum biliyorum uzun ama tekrar bez baglanmamli deniyor yoksa dorde bese kadar alismaz diyorlar korkuyorum bende ciste sorunumuz olmayinca kakyida siki takiple yaptiriyorum yada arada kaciriyorum.hayir herseyin bilimcinde cvp vermeye gelince cat cat karsilik veriyor ama bi kaka demiyorrr daha ne ladar bekleyebilirim.ki hazir olmasini

arkadaşımın nikah hediyesiydi bu. harika gerçekten bence çok zevkli bir seçenek

Günaydın kızlar..8 kilo aldım toplamda.. bu tabloya göre normalmiş. :) 15 kiloyla tamamlasam öpüp başıma koyarım :) Ama sanki son aylarda daha fazla alınır gibi geliyor bana. Şimdiden kendimi davul gibi hissediyorum ben..Çok sıcak havalarda nasıl olacak bilmiyorum.. Birde akşama kadar işyerinde oturyorum çok şişecek gibi hissediyorum kendimi :)

Bizim gittiğimiz bir nikahta aynı böyle mini saksılı çiçek verdiler. Ben hoş buldum ama neredeyse herkes şeker çikolata yokmuydu bu ne böyle demiş. O çiçeklerde içindeki toprak yetersiz olduğu için 3gün sonra soluyor. Yazık.

Şeker yükleme testini dr.um la beraber aldığımız kararla yaptırmadık..Ailede genetik olarak bulunmadığı ve kızımda da çıkmadığı için dr.umda yapılmamasını uygun gördü..
Bende hastane için isim yazılı çikolatalardan badem şekeri ve magnetlerden yaptırmayı düşünüyorum ama bekliyorum henüz erken diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…