2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
kızlar bişey sorucam size kaç tane gecelik&pijama takımı aldınız ?
lohusa için olunca fiyatları uçurmuşar 2 takım aldım pijama 1 tak da geceliğim var yeter mi acaba :dondurma:
Bi Takm gecelik sabahlık Arkedaşım verdi Can'ım bi takım lohusa pijama da az önce morhipodan 80 TL yı aldım

Seker yüklemesi için hastanedeyim 75 gr lik istemiş benim doktorum. Verdikleri içecek cilekliydi. Tadının güzel olduğunu söyleyemem. Aç karna yapılıyor 75 lik ve 100 lük olanlar. Ilk parmaktan kan aldılar ve şeker ölçme aleti ile baktılar. 1 saat sonra koldan kan aldılar ve 1 saat daha bekleyip tekrar koldan kan alıyorlar. Toplamda 2 saat sürüyor. Yaptıracak olan arkadaşları bilgilendirmek istedim. Umarım herkesin sonuçları iyi çıkar.

kızlar bişey sorucam size kaç tane gecelik&pijama takımı aldınız ?
lohusa için olunca fiyatları uçurmuşar 2 takım aldım pijama 1 tak da geceliğim var yeter mi acaba :dondurma:
Yeter canim. Lohusa deyince fiyatlar artiyor. Onden dugmeli olanlar lohusa gibi desenli guxel oluyor. Ben sezeryandim. Bende bir gecelik iki pijama birini sabahlikli aldim Sezeryan olursan 3. Gun taburcu yeter. Ayriyeten sltlik koyarsan koy. Ev yakinsa biride getirir.

4-5 tk al diyolar da benim burada gelen gidenim pek olmayacak uzağız iki tarafa da bi ilk ay giysem yetecek 4-5 tk fazla gibi geldi :KK57:
Yok canim ya. Bir gecelik bir pijama takimi bile yeterli. Evdekilerdende giyersin. Ben ilk dogumda bid hafta kaldim hastanede evdekilerdende giydim . Hergun gelen gidende oldu. Nirmal esofman giydim. İlk gunler aldiklarimi giydim.

Canim ben nettende bakiyorum . Cogunda 28 hafta 1000 kilo yaziyor en disuk. Seninkide cok kucuk degilki. Kemik ve kafa olcumleri normal dedin . Gayet saglikli bence. 28. Haftadan itibaren kilo alimi artiyor . Stres yapma canim. Meyve kilo aldiyor bebege sekerli oldugu icin. Keciboynuzu ozu tahin pekmez yumurta. Sut ve sut urunleri protein. Sutu yatarken ic. Baklagiller. Et yiyemiyorsan yesil mercimek ete es deger protein. Kimyon at ye. Bol su ic. Ve genellikle sola dogru yat. Elinden geleni yaptiktan sonra stres yapma . Sonucta herkesin farkli bunyesi. Karbonhidratta bize kilo aldiriyor. Az Yiyebilersin. Agirlik saydiklarimi ye mutlaka. Bebek buyudukce enerji ihtiyaci artiyor. Doyulmuyor.
Cnm baktığın yerin linkini uygun bir vaktinde verir misin ben biraz kurcaladim bulamadım da

75 lık yükleme yapılan Arkadaşlar sabah aç karna verdim sonra suyu içtim 2 saat sonra kan verdim bi eksiklik yok dimi

Cnm baktığın yerin linkini uygun bir vaktinde verir misin ben biraz kurcaladim bulamadım da
https://www.anneysen.com/hafta-hafta-hamilelik
http://www.gebelik.org/dosyalar/fetalweight1.html ( dr kagan kocatepenin sayfasi)
Genelde bebek boy kilo yaklasik hepsinde ayni. İki link attim.
Hafta hafta bebek kilosu diyede netten arattirabilirsin. Bani ciftcinin uygulamasi kilo daha cok gosteriyor ordaki kiloyu baz almiyorum. Bide Alle hamilelik uygulamasini kullaniyorum

4-5 tk al diyolar da benim burada gelen gidenim pek olmayacak uzağız iki tarafa da bi ilk ay giysem yetecek 4-5 tk fazla gibi geldi :KK57:
canım ben sadece hastanede kullanırım evde kullanamam diye düşünüyorum. evde yakası kolay açılan normal kıyafet tşirt falan giyerim diye düşünüyorum. bence yeter aldıkların.

Seker yüklemesi için hastanedeyim 75 gr lik istemiş benim doktorum. Verdikleri içecek cilekliydi. Tadının güzel olduğunu söyleyemem. Aç karna yapılıyor 75 lik ve 100 lük olanlar. Ilk parmaktan kan aldılar ve şeker ölçme aleti ile baktılar. 1 saat sonra koldan kan aldılar ve 1 saat daha bekleyip tekrar koldan kan alıyorlar. Toplamda 2 saat sürüyor. Yaptıracak olan arkadaşları bilgilendirmek istedim. Umarım herkesin sonuçları iyi çıkar.
Bende direk aç aldılar içtikten iki saat sonrada tok eksik gibi geldi bana

Canım bende ilk devlet hastanesine gidiyordum..bana da ultrason görüntüsünü vermiyordu.galiba tüm devlet hastanesi aynıdır.
Zatin ekran bile kendine dönüktü sareci ilginç olarak eşimi de aldılar içeri eşim gördü oğlumuzu neyse zaten geçin hafta görmüştük

kızlar bebek hareketleriyle ilgili aşağıdaki yazıyı buldum. çok hareket etmeyince evham yapıyoruz ya evham yapmamıza gerek yokmuş

25.Gebelik Haftasında Bebek Hareketleri
25 haftalık bebek anne karnında neler yapar diye merak ediyor olabilirsin. Bebekler anne karnında 24 ve 28.haftalarda en aktif dönemlerini geçirirler. Rahmin içindeki yuvalarında yerleri boldur. Bu yüzden rahatça dans eder, takla atar, tekme atar, yumruk savurur ve hatta aerobik yaparlar.

Bu haftalar arasına denk gelen 25 haftalık bebeğin anne karnındaki hareketleri düzensizdir. Hatta kısa sürelidir. Bu nedenle anne bu hareketleri sürekli / her gün hissedemeyebilir. Fakat ultrasonda bu hareketler görülür. Fetüsün hareketleri hamileliğin ancak 28. ve 32.haftaları arasında daha düzenli ve tutarlı bir hale gelir.

Kızlar benim kolesterolüm ve trigliserid im aşırı yüksek o yüzden lipitten fakir diyet yapıyorum bir de hiç kalkmadan yatıyorum yani pek enerji de sarfetmiyorum son 1 buçuk haftada 1 kilo vermisim bebeğim için çok endiseliyim o da kilo alamiyormu diye. yağsız ve şekersiz bebeğe kilo aldıran besinleri bilen var mı yardimci olursanız sevinirim

Annen ilgileniyor seninle isim koyacaksa annenin hakki Hem yardim etmesin. Oturdugu yerden isim desin bide. ismi belli ise son haftala dogru usim yazan birseyler alabilirsin hazirlayabilirsin. İsim yastigi gibi aklima bu geldi . Baska seyde olabilir. Bebek sekeri hazirlayacsksan siz koyacaginiz ismi yaptirin. Sonrasinda degismez.
.
İyi fikir teşekkür ederim

Back
X