- 9 Eylül 2013
- 1.889
- 3.460
- 408
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #10.041
ben kampanyaYa ben evimde roxy dalan buldum :) eşim alerjik diye almısım bir ara, arastırdım fena değil diyolar yumusatıcısız kullanacam bi bakalım
allah kısmet ederse ben 8. aydan sonra hazırlarım diye düşünüyorum.hastane çantasını ne zaman hazırlayacaksınız kızlar ?
Dalin kullanmistim tarayamadim bile sacimi. Bebek sampuanlari boyali sacada iyi olmuyor. Belki kepeklenmeyede iyi gelmiyordur. Ogluma 99 sampuan kullaniyorum bitkisel. Diger cogu sampuanlari denedik. Hicbiri bunun kadar yumusak yapmiyor. Benim sacima komili yada 99 kullaniyorum. Kepek sorunum yok boyamda yok. Bir sorun olmuyor. yetiskinler icin parabensiz sampuanlar var onlari dene bitkisel dogal vardir illaki yetiskinler icinde. Komili zeytin yagli onunla dus aliyorum ystune bebeyagi suruyorumKızlar dün
canım bebek şampuanı cildini kurutmadı mı? Benim saç derimde pul pul kepeklenme problemi var. sedef gibi. bebek şampuanı denedim. çok kötü yaptı saç diplerimi.
ne güzel olur sana doğum günü hediyesi olurkızlar haftasonu yoktum neler kaynatmıssınız hepsine yetisemedim
burclardan konusulmus ben de eylül dogumluyum. bebegimle aynı gunlerde bile olabilir beklerse gününü
ben 8. aydan sonra bu tür şeylere başlayayım diye düşünüyorum. 0-3 ay kıyafet de aldık, 3-6 ay da aldık. 34. haftadan sonra bebeğin kilosu da az çok belli olur ona göre giyebilecğei kıyafetleri yıkayayım diye düşünüyorum. bir arkadaşım anlattı çocuğu 4,5 kilo doğduğundan yeni doğan aldıkları kıyafetleri hiç kullanamamışlar.Ay bende kaç derecede yıkasam telaşındayım. Bu hafta annem gelicek bi hafta yanıma bizde yıkasak mı diyorum ama odası daha bayram sonrası boyanıcak izni çıkınca yıkıyım diye düşünüyordum
osteocare ben de başladım. magnorm ve calcimax kullanıyordum kramplarım devam ettiği için onları bıraktım, günde 2 tablet osteocare başladım. inşallah iyi gelirBir gun alip bir gun almiyorum. . Demir ilaci baslayinca decaviti gunasiri al dedi . Decavitin icindeki demir orani az oldugu icin. Osteocare kullaniyorum kalsiyum ve magnezyum hapi. Kalsiyum miktari bu hapta daha yuksek. Kalsiyum magnezyumuda ondan aliyorum. Gerekli olmuyor hergun icmeye. Dr daha bilmiyor osteocare ictigimi. Magnezyum almiyorsan agrin olursa hergun almaya baslarsin . Ben decavit yerine baska ilac kullandim . Decavit cok istah aciyor. Gun asiri deyince decavit kullanmaya basladim
Yok olmadi oyle birsey. Markette satilan aliyorum. Elma sirkesi. Uzumun kokysu agir. Bulasik mak. Kullaniyorum kuf falan olmadi. Hatta annemler teyzemler bulasik mak. sirke kullanir oyle sorunlari yok. Yikadiktan sonra cikar yika o kismi istersen. Oluyormu hala bakarsinbebek deterjanından bahsedilmiş. ben kampanyadan unibaby sıvı deterjan aldım. nevresim kumaşlarını yıkadım kokusu fazla kalmadı. ek gıdaya geçince o anki durumuma göre ama beyaz sabunla önden sabunlarım ama bebekler için özel leke çıkarıcı alırım diye düşünüyorum.
normalde yumuşatıcı kullanmıyorum. kokusu eşimi rahatsız ediyor. bir kere yumuşatıcı yerine sirke kullandım. sirke koyduğum gözde siyah küf gibi leke oldu.
M Mismommy senin makinende benzer leke oluyor mu? bir de sirke markette satılan sirkeyi mi kullanıyorsun?
Yok olmadi oyle birsey. Markette satilan aliyorum. Elma sirkesi. Uzumun kokysu agir. Bulasik mak. Kullaniyorum kuf falan olmadi. Hatta annemler teyzemler bulasik mak. sirke kullanir oyle sorunlari yok. Yikadiktan sonra cikar yika o kismi istersen. Oluyormu hala bakarsinbebek deterjanından bahsedilmiş. ben kampanyadan unibaby sıvı deterjan aldım. nevresim kumaşlarını yıkadım kokusu fazla kalmadı. ek gıdaya geçince o anki durumuma göre ama beyaz sabunla önden sabunlarım ama bebekler için özel leke çıkarıcı alırım diye düşünüyorum.
normalde yumuşatıcı kullanmıyorum. kokusu eşimi rahatsız ediyor. bir kere yumuşatıcı yerine sirke kullandım. sirke koyduğum gözde siyah küf gibi leke oldu.
M Mismommy senin makinende benzer leke oluyor mu? bir de sirke markette satılan sirkeyi mi kullanıyorsun?
ben 8. aydan sonra bu tür şeylere başlayayım diye düşünüyorum. 0-3 ay kıyafet de aldık, 3-6 ay da aldık. 34. haftadan sonra bebeğin kilosu da az çok belli olur ona göre giyebilecğei kıyafetleri yıkayayım diye düşünüyorum. bir arkadaşım anlattı çocuğu 4,5 kilo doğduğundan yeni doğan aldıkları kıyafetleri hiç kullanamamışlar.
İlk yıkamada 60 la yıkamayı düşünüyordum sonrasında 40 la yıkasam yeter ütü de yapınca misBebek giysilerini yuksek derecede yikamana gerek yok. Kirlenmiyor. Terleyince kendi duzenine gire yikayacaksin. Zaten utu yapacaksin .
Normal kadın doğuma aldım ben hatta gelişimin önde olduğunu yüklemeye geç kaldığımı söyledi yinede yaptırdık yüklemeyiŞeker yüklemesini yaptırırken nerden randevu aldınız?
Sonucun nasıl çıktı? Benimkine de ilerde diyorlar. Aynı gün yapılar mı?Normal kadın doğuma aldım ben hatta gelişimin önde olduğunu yüklemeye geç kaldığımı söyledi yinede yaptırdık yüklemeyi
mide bulantılarım geçtikten sonra en büyük şikayetim mide yanmaları benimdeselam kızlar!
benim aşırı şekilde midem yanıyor. hele sabahları. böyle bir durumda olan var mı?
Aaa doğru aslında ilk önce yeni doğan ve 3-6 ayları yıkamak. Bende bi an annem gelince yıkasak mı dedim ama işten çıkınca gün gün yapmak daha mantıklıben 8. aydan sonra bu tür şeylere başlayayım diye düşünüyorum. 0-3 ay kıyafet de aldık, 3-6 ay da aldık. 34. haftadan sonra bebeğin kilosu da az çok belli olur ona göre giyebilecğei kıyafetleri yıkayayım diye düşünüyorum. bir arkadaşım anlattı çocuğu 4,5 kilo doğduğundan yeni doğan aldıkları kıyafetleri hiç kullanamamışlar.
Sabah erken saate randevu almıytım ben hemde devlette yaptırdım doktordan çıkar çıkmaz laboratuvara gittik zira beklemeden yaptırdık hatta eşim şekerli su almaya gidicekti baktım onlar verdi dolaptan buz gibi çıkarıp verdiler Açlık 74 tokluk 86 çıktı canım değerler normal olduğu için doktora göstermedimSonucun nasıl çıktı? Benimkine de ilerde diyorlar. Aynı gün yapılar mı?
Benden kanla idrar testi de istemiş doktor, sonuçlara göre ilaç verebilirim dedi.Sabah erken saate randevu almıytım ben hemde devlette yaptırdım doktordan çıkar çıkmaz laboratuvara gittik zira beklemeden yaptırdık hatta eşim şekerli su almaya gidicekti baktım onlar verdi dolaptan buz gibi çıkarıp verdiler Açlık 74 tokluk 86 çıktı canım değerler normal olduğu için doktora göstermedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?