2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Benim arkadaşım almış gayet memnundu. Ben de lohusa sepetinden alacaktım ama relax modedan indirimden aldım. Şehrinizde varsa tavsiye ederim. Eski sezona yüzde yetmiş indirim vardı.

Ya boyunuz ve kilonuz nedir kaç beden aldınız ? bir de uzun kollu mu yarım kollu mu sabahlıklı mı ne düşünüyorsunuz

Bayanlar nasılsınız sanırım benim tek bebek bezi ve gecelik kaldı. bebek bezinde uniprima 432 li 145. tlye buldum ay başında alacağım. Gecelik ve pijama konusunda karar veremiyorum uzun kollu mu yarım kollu mu sabahlıklı mı ?
Ben 2 gundur corabımı giyerken zorlanıyorum eşimden yardım aldım hatta erken mi acaba bunun için 11 kilo aldım şimdiye kadar

Lohusa sepetinden buna benzer bi pijama takımı aldım.önü bu şekilde açılıyor düğmeli.
Kumaşı incecik pamuklu terletmez.
Beklediğimde çok daha iyi çıktı tavsiye ederim.ben xl beden aldım.belindeki lastik ayarlanıyor benimkinde.doğumdan sonra küçültebilirim belini.ben memnun kaldım tavsiye ederim.

Ya boyunuz ve kilonuz nedir kaç beden aldınız ? bir de uzun kollu mu yarım kollu mu sabahlıklı mı ne düşünüyorsunuz
Lohusa sepetinden ben almadım canım. Ben relax mode mağazasından deneyerek aldım. 168 boyum şuan 75 kiloyum. Medium oldu bana. Hatta large çok geniş oldu kötü durdu. Kalıplarımız geniş dedi satıcı. 2 gecelik aldım oradan. Kardeşim de bir gecelik ve sabahlık verdi. Yeterli olur sanırım.

432 tane fazla olur mu acaba bedeni büyür mü bebeğin bilemedim

Şu an kilo bu doğuma kadar ne kadar daha kilo alırsan sana olur sence ?

Doktor hastane konusunda kafam çorba oldu. Dün Akşam 4 ten beri ara ara Ağrı'm oluyordu baktık geçmiyor Bezmialeme gittik orda kadın doğumun dolu olduğunu çapaya gitmemizi söylediler çapaya gittik çapada doktorun demediği laf kalmadı Allah onu bildiği gibi yapsın güya ordaki doktorun lafına göre medilife çapa da acil kadın doğum vardı dediği yere gittik ordada acil kadın doğum yokmuş anca doğum olursa hastası için gelıyormuş ordan çıktık esenler medipole gittik çok şükür sıkıntı yokmuş sadece ters oldugu için olabilir dedi ağrı yapıcak herhangi bir durum gözükmüyor dedı rahim ağzı kapalıymış çok şükür sıkıntı yokmuş ama hastane konusunda kafem karıştı

canm bende artk egilirken cok fazla zorlaniyom hatta bazen egilirken karnima bsyler saplanyoms gibi oluyo bende şimdiye kadar 11 kilo aldm dr hep fazla dio tabi benim moreli sifir yapiyo oyle demesi dogumuma 9 hafta kaldi bari daguma kadar maksimm 4 kilo daha alip 15 kiloyla kapatmak kiloya eskiden cok takiyodm artk önemsemiyom valla bebegm saglikli dogsunda ben sonradan bi sekilde vermeye çalişirim

Şu an kilo bu doğuma kadar ne kadar daha kilo alırsan sana olur sence ?
Tam bilemiyorum ama karın çevresi bol zaten geceliğin. Orası olur. Göğüs kısmı da biraz daha büyür diye düşünüyorum. Onu da hesap ederek aldık. Biraz daha pay var yani. Sen internetten mi alacaksın. Bedeni olmazsa değiştirne şansın olur

Canım benım bırkac arkadasım medıpol bagcılarda dogum yaptı hepsı memnu kaldılar. Orayı sevdıysen benımkıler elıf cıler dıye hatırlıyorum doktorun ısmını, onu tavsıye ettıler. Umarım yardımcı olur artık bu aylarsa doktor hastane netlestırmek lazım acıl durumlar ıcın bırde hastane hastane gezmek cok daha stress yapmıstr sana gecmıs olsun cok dıkmat et kendıne

ben de sabah tartıldım, 11 kiloya gelmişim :) ama benim doktorum pek takılmıyor benim kiloma. bebeğin boyuna posuna suyuna bakıyor. geri kalan herşeye teferruat gözüyle bakıyor galiba :)

bir de sancılardan bahsedilmiş, dün akşam ilk defa gözlerimden yaşlar geldi sancıdan. yarın akşama doktora randevu aldık, bayram öncesi gitmeden bir görünelim dedik ama cidden bebek çok hareket ediyor ve canımı yakıyor. herkesin aynı durumda olduğunu görünce biraz rahatladım, demek ki büyüdükçe sancı yapıyormuş. normal olduğunu düşündüm.

herkesin kandili mübarek olsun. allah dualarımızı boş geçirmesin, sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım :)

Canım geçmiş olsun,şükür iyiymişsiniz.senin normalde gittiğin hastane Bezmialem miydi?kafam karıştı normal gittiğin hastane yoğun diye seni başka yere mi yönlendirdi?o zaman niye özel hastaneye gidelim ki,devlete gidelim.allah Allah

Bugün şeker ölçümlerimi doktoruma yolladım.sonuçlar iyi deri.şekeri diyetle kontrol altına aldık.çoo şükür insüline gerek kalmadı. Diyete ve şeker ölçümlerime devam edeceğim. Bakalım inşallah böyle devam eder.bir haftadır kilo almadım. Hamileliğimin başından beri toplam 5kilo aldım.

Bende erkenden alıp ilk saate randevu. Almaya çalışıcam. Sağlık problemi varsa doktor ne derse o zaten. Doğum fiyatlarını öğrendiniz mi
Ayyy hayır canım. Hep aklımda fiyat sorucam diyorum oğluşumu görünce herşeyi unutuyorum. Sen öğrendin mi fiyat

Ya ben de çok taktım ama ekmek yemiyorum öğlen pilav makarna yemiyorum ve alıyorum. Decavitten diyenler var onu da bebek için bırakmıyorum çok şükür o sağlıklı. ben akşamları yürüyüşe başlayacam artık bir de evde hareket etmeye başladım inş ben de 15 ile bitiririm. Dediğin gibi eğilirken bıçak batıyor sanki

Ya ben 1.62 boy 72 kiloyum su an M olur diyolar ama son aya bırakcam sanırım cok sıcaklıyorum uzun kol al diyenler var lohusa üşürmüş bilmiyorum napsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…