2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
eşim geçen hafta hastalandı aynı şekilde boğazı ağrıyodu sanırım ondan hemen kaptım. tavsiye için teşekkürler havluyu ısıtıp mı koyuyosunuz mutlaka deneyeceğim :)
benımde bogazım öyle canım. hadta hafta gelişimi izlersen zaten bahsedıyor bogaz ve mıde yanmalarından sanırım mıde suyu bogazı tahrıs edıyor bız uykudayken

Anladım canım sagol hastane pesine niye dustun hayırdır kotu birsey yoktur umarım

aventınkıde anne memesı uclu ama canım arada olsa olsa mınık fark vardır . ben aventı tercıh ettım . 1 tane yenıdogan ıcın al dene bakalım ben öyle düşündüm
İlk ogluma avent almistim canim onu kullandi. Brownunki daha az damlatiyor. Reflu mamasi bile kullanmistim oglumda . Yanlus kaciyordu mama nefesi tikaniyordu. Beslerken psikolojim bizuluyordu. Dikkatli besliyorduk hep. Bunu deneyim olmadi aventle degistiririm.

bebek şimdiden mi dönmeye başlayacak ki ben daha gec sanıyordum ... vıdeoları ızlıyorum youtube dan her pozısyonda olabilir normal dıyor bence daha erken ne şekilde olursa olsun benım bebegım yeryerden vuruyor ayakları bazen mıdem de bazen rahımde bazen kaburgamda ıcerde dönuyor gun ııcnde sürekli
yanlışım varsa düzeltin kızlar

Ogluma acent kullaniyorum cam saglikli memnunum. Oda gaz onleyici. Gazi varsa dr brown kullananlarda gaz oluyor. Arkadasim kullaniyordu . Biberon etken degil. Ben sadece reflu olursa dr brown iyi. o yuzden almak istiyorim. Sagolun yinede
ben de cam aldım ama alırken bılmıyordum en küçük boy degıl 1 buyuk almısım o en mınıklerden de almam gerekıyor mu canım hanı yenıdodugu zaman ıcın 2. boyda olur mu ? ben de avent aldım

Canım tesekkurler eve döndüğümde dolaba bidaha bakıcam bu yaZdıklarınla kontrol ederim
canım benım krıter sensın bırazda bırazda ekonomı tabı ama ortalama bır sey al gunde 3-4 kez degıstırılıyrmus öyle dusun ama 03 cok az kullanılıyormus yanı 1 ay da gıyebılır 3 ayda bebegın kılosu boyu etken ve su an da bılemıyoruz bu ölçüyü o yüzden asırıyada kaçma cok cok azda alma. ben cıtcıtlı ıc badıler varya onlardan 10 -15 tane aldım 0-3 ıcın. sonucta dagda degılız yanı heryer carsı cok sıkıntı olursa bır şekılde cıkılır alınır ama fazla alınınca verecek bırınıde bulamazsan yazık olur.

bence şöyle yap ben sonradan düşündüğüm için sonrasını öyle yapmaya başladım0-6 ay al zaten arada cok fark yok olsa olsa mınıcık bol olur hatta rahatta olur. yanı 03-7-8 ay gerısını 03-06 ay zaten arada cıddı bır fark yok . yanı 03 ay 2-3 alıp kalanı hep 0-6 bıle alsak aslında en dogrusuymus ama hevesle düşünemiyrsun

ben de cam aldım ama alırken bılmıyordum en küçük boy degıl 1 buyuk almısım o en mınıklerden de almam gerekıyor mu canım hanı yenıdodugu zaman ıcın 2. boyda olur mu ? ben de avent aldım
Bende orta boy almistim. En kucugunu almadim. 120 cc mi neydi. Digerleriyle ucu ayni boyu sadece farkli . Biberonu sen tutacagin icin fark etmiyor. Digerini 2-3 ay kullanabilirsin. Her ay ictigi mama yada anne sutu artiyor.

Reactions: iiz
amin canım

doğru diyosun hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

valla ne biliyim büyüdükçe yeri daralıyorya dönemez rahat rahat diye düşünüyodum ben

pinkstrap geçmiş olsun canım Rabbim bebeğine de sana da sağlık güç kuvvet versin inşallah en kısa zamanda bebeğinle beraber yuvanıza dönersiniz dualarımız sizinle canım

Akinti bel agrisi sancidan bahsediyordu. Sadece aciklik olsa dikis atip yatirirlar. Sancisida gelmis dogumu baslamis.
Arasirada karnima vuruyor sanci diede yazmisti usuttu sndik ama demkki akinti dedigiyde azar azar su gelmesi flnmiydiki bubsaaten sonra vucudumuzu iyi dinlememiz lazm ihtimal vermiyoruz ama erken de gelebiliyor bebeler belirtileri takip etmk.lazm

Ben ilk oglumda ilk dr.brws almistim hic sanci sikintiai olmamisti o knuda cok rahattim tabi hipp mama kullanmamada baglamistim ama dedigin seyi dn bnde dusundum ve ilk tecrubeme gore bundada ilk uc ay falan dr brwsu kullanicm galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…