- Konu Sahibi angel5angel
-
- #10.841
benımde bogazım öyle canım. hadta hafta gelişimi izlersen zaten bahsedıyor bogaz ve mıde yanmalarından sanırım mıde suyu bogazı tahrıs edıyor bız uykudaykeneşim geçen hafta hastalandı aynı şekilde boğazı ağrıyodu sanırım ondan hemen kaptım. tavsiye için teşekkürler havluyu ısıtıp mı koyuyosunuz mutlaka deneyeceğim :)
ay he yapıcam şaşırdım bütçeli düşünmek zorundayım ondan bu kadar zor oldu seçimKotu yorumlar duydum malesef canım
Canim sen yine kendi dusundugune gore al. Eksik olur fazla olur. Ben kendimce ayarliyorum sayilarini .Canım tesekkurler eve döndüğümde dolaba bidaha bakıcam bu yaZdıklarınla kontrol ederim
Anladım canım sagol hastane pesine niye dustun hayırdır kotu birsey yoktur umarımgögüs kısmını hiç begenmedim salas sankı egılınce hemen acılacak gıbı duruyor . rahat ettırmeyen bır kesım yanı . acık kapalı olması takıntım degılde kesımı sevmedım kare kesım almsım ben dıkkat etmeden. gögus kısmındada gıydın yer tam gögus uclarına dantel gelıyor tabı rahatı edıcı olur bu sutyende gıysen dantel kaba duruyor cunku . ben yarın degıstırecegım fırsat bulamsdım şimdilik hastane peşine düştüğüm için
İlk ogluma avent almistim canim onu kullandi. Brownunki daha az damlatiyor. Reflu mamasi bile kullanmistim oglumda . Yanlus kaciyordu mama nefesi tikaniyordu. Beslerken psikolojim bizuluyordu. Dikkatli besliyorduk hep. Bunu deneyim olmadi aventle degistiririm.aventınkıde anne memesı uclu ama canım arada olsa olsa mınık fark vardır . ben aventı tercıh ettım . 1 tane yenıdogan ıcın al dene bakalım ben öyle düşündüm
bebek şimdiden mi dönmeye başlayacak ki ben daha gec sanıyordum ... vıdeoları ızlıyorum youtube dan her pozısyonda olabilir normal dıyor bence daha erken ne şekilde olursa olsun benım bebegım yeryerden vuruyor ayakları bazen mıdem de bazen rahımde bazen kaburgamda ıcerde dönuyor gun ııcnde süreklikızlar bi de bişey soracağım size. benim 2 hafta önce baş aşağıdaydı. dün gittiğimde başı yine yukarı çıkmış yani ters dönmüş. acaba normal mi? dönmezse normal doğum nasıl olacak? büyüdükçe dönmesi zorlaşacak diye biliyorum ama.. bebeğinin başı yukarda olan var mı hala?
ben de cam aldım ama alırken bılmıyordum en küçük boy degıl 1 buyuk almısım o en mınıklerden de almam gerekıyor mu canım hanı yenıdodugu zaman ıcın 2. boyda olur mu ? ben de avent aldımOgluma acent kullaniyorum cam saglikli memnunum. Oda gaz onleyici. Gazi varsa dr brown kullananlarda gaz oluyor. Arkadasim kullaniyordu . Biberon etken degil. Ben sadece reflu olursa dr brown iyi. o yuzden almak istiyorim. Sagolun yinede
canım benım krıter sensın bırazda bırazda ekonomı tabı ama ortalama bır sey al gunde 3-4 kez degıstırılıyrmus öyle dusun ama 03 cok az kullanılıyormus yanı 1 ay da gıyebılır 3 ayda bebegın kılosu boyu etken ve su an da bılemıyoruz bu ölçüyü o yüzden asırıyada kaçma cok cok azda alma. ben cıtcıtlı ıc badıler varya onlardan 10 -15 tane aldım 0-3 ıcın. sonucta dagda degılız yanı heryer carsı cok sıkıntı olursa bır şekılde cıkılır alınır ama fazla alınınca verecek bırınıde bulamazsan yazık olur.Canım tesekkurler eve döndüğümde dolaba bidaha bakıcam bu yaZdıklarınla kontrol ederim
Aynen canım benim de erken doğum riskim var o yüzden baş aşağı olmaması bizim için şimdilik avantajzaman yaklaştıkça büyüdükçe dönemezse diye korktum sadece. o zaman sonda dönmesi daha iyi benim erken doğum riskim var çünkü Allah korusun
yok yok dogum yapacak hastane doktor secmeye calısyorumAnladım canım sagol hastane pesine niye dustun hayırdır kotu birsey yoktur umarım
Bende orta boy almistim. En kucugunu almadim. 120 cc mi neydi. Digerleriyle ucu ayni boyu sadece farkli . Biberonu sen tutacagin icin fark etmiyor. Digerini 2-3 ay kullanabilirsin. Her ay ictigi mama yada anne sutu artiyor.ben de cam aldım ama alırken bılmıyordum en küçük boy degıl 1 buyuk almısım o en mınıklerden de almam gerekıyor mu canım hanı yenıdodugu zaman ıcın 2. boyda olur mu ? ben de avent aldım
amin canımbenim de iki hafta önce de bu hafta da gittiğimde başı aşağıdaydı ama hala değişebilir pozisyonu diyorlar ve evet baş aşağı olunca aşağı doğru bir baskı sancı yapıyor cidden en azından bende yapıyor. ilk zamanlar nooluyo demiştim doktora gitmiştim hemen şimdilik sancı falan da geçti her şey yolunda görünüyor bakalım hayırlısı hepimiz için
doğru diyosun hakkımızda hayırlısı olsun inşallahCanim belli olmaz yind donebilir. Son haftalarda donencmde var. Basasagi donunce agir kaldirma. Bide belli olmuyor. Benim ilk gebeligim dogum pozisyonundaydi ama bir turlu dogum baslamadi asagi inmedi sezeryan oldum. Nasil gelmek istiyorsa oyle gelecek. Gebeligi iyi gecirmeye bakin
valla ne biliyim büyüdükçe yeri daralıyorya dönemez rahat rahat diye düşünüyodum benbebek şimdiden mi dönmeye başlayacak ki ben daha gec sanıyordum ... vıdeoları ızlıyorum youtube dan her pozısyonda olabilir normal dıyor bence daha erken ne şekilde olursa olsun benım bebegım yeryerden vuruyor ayakları bazen mıdem de bazen rahımde bazen kaburgamda ıcerde dönuyor gun ııcnde sürekli
yanlışım varsa düzeltin kızlar
Arasirada karnima vuruyor sanci diede yazmisti usuttu sndik ama demkki akinti dedigiyde azar azar su gelmesi flnmiydiki bubsaaten sonra vucudumuzu iyi dinlememiz lazm ihtimal vermiyoruz ama erken de gelebiliyor bebeler belirtileri takip etmk.lazmAkinti bel agrisi sancidan bahsediyordu. Sadece aciklik olsa dikis atip yatirirlar. Sancisida gelmis dogumu baslamis.
Ben ilk oglumda ilk dr.brws almistim hic sanci sikintiai olmamisti o knuda cok rahattim tabi hipp mama kullanmamada baglamistim ama dedigin seyi dn bnde dusundum ve ilk tecrubeme gore bundada ilk uc ay falan dr brwsu kullanicm galibaGunaydin herkese. 30. Hafyada bende baslarim dogum cantami hazirlamaya . Bebisin kiyafetleri tam. Dun annem utuledi. Sagolsun. Zaten eksiklikleri tamamlarken bur haftada ancak hazir olur. 32. Haftada tatile cikiyorum kismetse.
Dr browns biberonu avente gore az akitiyormus. Damla damla . Kafam karisti yorumlari okuycam. Benim ilk bebegim biberondan sonra anne sutunu az aldi. Reflusude oldugu icin tikaniyordu. Yavas akisli birsey iyi olur sanki bu bebiste oyleyse daha mi iyi gelir acaba .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?