- 6 Eylül 2016
- 2.212
- 3.533
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #10.861
Yok yok ısıtma normal bir havluyu güzelce sırtına koysun eşin gece yatmadan, sabaha ağrın geçecek ya da azalacak bir iki güne geçecek inşallah.eşim geçen hafta hastalandı aynı şekilde boğazı ağrıyodu sanırım ondan hemen kaptım. tavsiye için teşekkürler havluyu ısıtıp mı koyuyosunuz mutlaka deneyeceğim :)
Canım allah kolaylık versın cok zor bi dönem insallah en kısa sürede içine sinen bi yer bulursunyok yok dogum yapacak hastane doktor secmeye calısyorum
Benim bildiğim hala erken bebeğin konumu için. Yani dönebilir merak etme. Benim bebeğim de yan duruyor son bir buçuk aydırkızlar bi de bişey soracağım size. benim 2 hafta önce baş aşağıdaydı. dün gittiğimde başı yine yukarı çıkmış yani ters dönmüş. acaba normal mi? dönmezse normal doğum nasıl olacak? büyüdükçe dönmesi zorlaşacak diye biliyorum ama.. bebeğinin başı yukarda olan var mı hala?
Allah kolaylık versın ya medipol butcene uyuyormu? Ben simdiki hastanemden once orayı dusunuyordumay he yapıcam şaşırdım bütçeli düşünmek zorundayım ondan bu kadar zor oldu seçim
inşallah bu gece hemen deneyeceğimm. çok sağoolYok yok ısıtma normal bir havluyu güzelce sırtına koysun eşin gece yatmadan, sabaha ağrın geçecek ya da azalacak bir iki güne geçecek inşallah.
mide yanmasını hep okuyorum da boğazı hiç duymadım ama zaten öyle tahriş falan değil bayağı enfeksiyon kapmışım malesef neyseki 5 günün sonunda azaldı.benımde bogazım öyle canım. hadta hafta gelişimi izlersen zaten bahsedıyor bogaz ve mıde yanmalarından sanırım mıde suyu bogazı tahrıs edıyor bız uykudayken
her zaman mutlaka doktora gitmek lazım en ufak bir şeyde bile. gidip bebek iyi mi bebekle alakası var mı bakmak lazımArasirada karnima vuruyor sanci diede yazmisti usuttu sndik ama demkki akinti dedigiyde azar azar su gelmesi flnmiydiki bubsaaten sonra vucudumuzu iyi dinlememiz lazm ihtimal vermiyoruz ama erken de gelebiliyor bebeler belirtileri takip etmk.lazm
sağolun kızlar içim rahatladıBenim bildiğim hala erken bebeğin konumu için. Yani dönebilir merak etme. Benim bebeğim de yan duruyor son bir buçuk aydır
ikisi de iyiydi. Sezaryen sonrası insanın kendine cok dikkat etmesi gerekiyor. Lohusalıktan cok terliyor insan açılıp sacılınca yazın bile olsa üşütebiliyor. üşütünce agrı cok oluyor. Dikkat etmek lazımİkinci sezeryan nasıldı zor muydu?
Kızlar dualarınız için teşekkür ederim Allah razı olsunGaz sancısı diye kontrole gittim açılman var dedi, Kanuni devlet Hastanesine geçtim, doğumu engellemek için iğne serum, hap verdiler, açılma 3-4 cm olunca Doğum durmaz artık deyip Şafak hastanesine sezeryan için sevk ettiler.
Çok şükür bebeğin durumu iyi, doktorumuz olumlu yorum yapıyor, biraz önden gitmesinin faydasını görcez inşallah. Oğlum için dualarınızı eksik etmeyin
dualarımız sizinle canım kaç gram doğdu miniğimiz. Tekrar çok geçmiş olsun herşey ikiniz için de çok güzel olsun inşallahKızlar dualarınız için teşekkür ederim Allah razı olsunGaz sancısı diye kontrole gittim açılman var dedi, Kanuni devlet Hastanesine geçtim, doğumu engellemek için iğne serum, hap verdiler, açılma 3-4 cm olunca Doğum durmaz artık deyip Şafak hastanesine sezeryan için sevk ettiler.
Çok şükür bebeğin durumu iyi, doktorumuz olumlu yorum yapıyor, biraz önden gitmesinin faydasını görcez inşallah. Oğlum için dualarınızı eksik etmeyin
İnşallah seninki gerçekten gaz sancısıdır canım benim. Doktora gitmiştin diye hatırlıyorum sorun olsaydı söylerlerdi merak etme, Benimki erken davrandı inşallah geriye kalanlarımızınkiler hayırlı zamanlarında doğarlar.canım duamız seninle sabahtan beri aklımdasın 2-3 gündür bende de gaz sancısı var bugün seni böyle okuyunca kendimden de şüphe ettim. dilerim tez zamanda iyileşirsiniz güzel günlerinizi görürsünüz
1.200 gr doğdu canım. Çok teşekkür ederim Allah razı olsun.dualarımız sizinle canım kaç gram doğdu miniğimiz. Tekrar çok geçmiş olsun herşey ikiniz için de çok güzel olsun inşallah
Ben bilerek en küçüğü almadım 120 ml olanı aldım Avent in, çünkü diğeri çok küçük geldi zaten biberonu sen tutuyorsun büyük olması sorun olmaz diye düşündüm. İçine az süt ya da mama koyarsınben de cam aldım ama alırken bılmıyordum en küçük boy degıl 1 buyuk almısım o en mınıklerden de almam gerekıyor mu canım hanı yenıdodugu zaman ıcın 2. boyda olur mu ? ben de avent aldım
Sezeryan yüksek geldi doğumdan sonra çalışmıcak olmam cok etkiliyor eşim nereye nerden Oray'a gidelim diyor ala içim el vermiyor normalde Oray'la anlaşma var ama doğumda geçerli değilAllah kolaylık versın ya medipol butcene uyuyormu? Ben simdiki hastanemden once orayı dusunuyordum
Ay Can'ım rasbim tez zamanda sağlıkla evinize dönmenizi nasip etsin sen başka hastaneye gidiyordun yanlış hatırlamıyorsam içini rahatlatmak ıcın devlete gidicektin galiba Şafak'ta mısınız şimdi dualarımız prens içinKızlar dualarınız için teşekkür ederim Allah razı olsunGaz sancısı diye kontrole gittim açılman var dedi, Kanuni devlet Hastanesine geçtim, doğumu engellemek için iğne serum, hap verdiler, açılma 3-4 cm olunca Doğum durmaz artık deyip Şafak hastanesine sezeryan için sevk ettiler.
Masallah kuzucuga annesi.1.200 gr doğdu canım. Çok teşekkür ederim Allah razı olsun.
Allah sana bağışlasın canım.Allah çok çok yardımcın olsun dualarımız seninle inşallahKızlar dualarınız için teşekkür ederim Allah razı olsunGaz sancısı diye kontrole gittim açılman var dedi, Kanuni devlet Hastanesine geçtim, doğumu engellemek için iğne serum, hap verdiler, açılma 3-4 cm olunca Doğum durmaz artık deyip Şafak hastanesine sezeryan için sevk ettiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?